Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : b16a2 blok rektifiyeci oneri

Time-R
23-11-2013, 01:52
Pistonlar yakinda elime varacak. Ovallesme olusmustu az miktarda gomleklerimde hatirlarsaniz. Bu isi yapacak rektifiyeci olarak nereyi onerirsiniz Istanbul'da (avrupa)?

Aklimda "hizli rektifiye" var ama alternatif birkac daha yer bakiyorum; gercekten isinde ustalik edinmis, referansi olan yerler tercihen. Onerilerinizi bekliyorum.

BAR22
23-11-2013, 02:13
ben olsam düşünmeden hızlı rektifiye ile çalışırdım.

daha önce çalıştım ve çok memnun kalmıştım.en azından yaptığı işin arkasında duran nadir esnaflardan biri...

Time-R
23-11-2013, 03:42
ben olsam düşünmeden hızlı rektifiye ile çalışırdım.

daha önce çalıştım ve çok memnun kalmıştım.en azından yaptığı işin arkasında duran nadir esnaflardan biri...

Tabiki hizli rektifiye dusunuyorum ama maliyette biraz onemli, biraz daha uygun ve iyi is yapan bir rektifiyeci bulabilir miyim diye konuyu actim.

Time-R
23-11-2013, 10:55
baska onerisi olan var midir? yaptiripta memnun kalan?

dragon07
23-11-2013, 11:09
antalyaya gönderirim diyorsan b ve k serisi üzerine proflasmıs ayhansen motor yenileme var garanti rektefiye var çetin motor yenileme var 3üde prof

BAR22
23-11-2013, 14:18
Tabiki hizli rektifiye dusunuyorum ama maliyette biraz onemli, biraz daha uygun ve iyi is yapan bir rektifiyeci bulabilir miyim diye konuyu actim.

kardeşim tabiki maliyet önemli ama rektifiye işinde çok düşünme bence para konusunu...başka şeylerden kısarsın sonuçta en önemli işin bu..

Time-R
24-11-2013, 14:15
kardeşim tabiki maliyet önemli ama rektifiye işinde çok düşünme bence para konusunu...başka şeylerden kısarsın sonuçta en önemli işin bu..

Kesinlikle cok guzel diyorsun, aklimda dedigin, belki ayni isi daha uygun yaptirabilecegimiz bir rektifiyeci bulurum diye konuyu yineliyorum.

antalyaya gönderirim diyorsan b ve k serisi üzerine proflasmıs ayhansen motor yenileme var garanti rektefiye var çetin motor yenileme var 3üde prof

Cok tesekkurler ama sadece Istanbul avrupa yakasi icerisinde dusunuyorum.

mehmetRS
25-11-2013, 17:50
integranın motorunu topkapı ufuk rektefiyede yaptırmıştım.. bende tavsiye üzerine gitmiştim oraya, arabayı alan arkadaş halen kullanıyor arabayı hatta
motor adına en ufak bir sıkıntı olmadığınıda her aradıgında belirtir.

kickboxer
25-11-2013, 17:56
hızlı rektifiye öneririm

Brs_eg
25-11-2013, 18:09
Elektromobil ile gorusmustum ben.tabi o blok ile ugrasmayica,calisma firsati olmamisti.

Orasi icin yorumlar nasil ?

fatihtemizer
25-11-2013, 23:49
Topkapıda Guven motor yenıleme var.GMY.cok titizler fıyatlarıda makul..

!KO
26-11-2013, 00:00
rektefiyeci hacı - sanko

stlegal cem abının sırada olması lazım cem abıyle bı gorus istersen