Orijinalini görmek için tıklayınız : forester 2.0 turbo bujı kablosu
aracımın 1-3 sıkıntılı bujı kablo takımı alcam marka onerınız yaza zetex dıye bır marka bulabıldım sızce nasıl???
Frequency_48
25-11-2013, 23:52
Orjinal alın bence...
Ben zetex kullanıyorum ama orjinallerini tavsiye ederim.
Ben zetex kullanıyorum ama orjinallerini tavsiye ederim.
zetex de sıkıntı yasadınız mı neden orjınal uzun omurlu mu yoksa parformans orjınal kadar degıl mı aracım lpg lı
ssdriver
26-11-2013, 13:32
imkan var ise orjinal alın. daha ucuz isterseniz ngk'nın mavileri var. ben onlardan aldım hiçbir sıkıntım yok. tabi daha çok yeni ileride ne olur bilemem ama gittiğim servis ile konuştuğumda ngk ve orjinal dışında takmıyoruz dedi.
zetex kullandım çok uzun ömürlü diyemem, en temizi orjinali...
zetex de sıkıntı yasadınız mı neden orjınal uzun omurlu mu yoksa parformans orjınal kadar degıl mı aracım lpg lı
Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Orjinalleri kadar uzun ömürlü olamaz zaten kesinlikle,performas açısındanda bir sıkıntım olmadı.
Orjinal veya ngk kullanın.
arkadaslar bugun zetex buldum onu aldım birde mobil 10/60 yag aldım 320tl tuttu yarın degsımlerı yapacagım farkı gorecegız.
yolda kalacaksınız. gidin orjinalini alın. eğer tekleme yaparsa bobinin orda kablo metalden ayrılmıştır bilesiniz.
yolda kalacaksınız. gidin orjinalini alın. eğer tekleme yaparsa bobinin orda kablo metalden ayrılmıştır bilesiniz.
bu nasıl yorum ya yolda kacaksınız :( sonucta sıfır mazeme alıyorum oladı verırım gerı...
yerinde olsam buji kablosu ile birlikte bujileride değiştirirdim,
işin ilginci herkes ngk yada orjinalın alın demiş siz yine zetex almışsınız konu açmanın ne anlamı var o zaman :D
maxpower
28-11-2013, 09:22
subaru parçalarını nerden alıyorsunuz, jaspa dan mı?
evet herkez ngk ve orjınal dedı ama ngk bulamadım :( orjınalde 400tl cıvarında fıyatı vardı ondan rahat bulabıldıgım zetex aldım.
parcaların burda bı arkadasım ıst getıtırdı nerden bılmıyorum sadece yagı netten aldım.
işin ilginci herkes ngk yada orjinalın alın demiş siz yine zetex almışsınız konu açmanın ne anlamı var o zaman :D
Konu basinda zetex nasil denmis
Zetex alanlar sikinti yasamamis, tercih zetex olmus
Burda garip olan ne?
bu nasıl yorum ya yolda kacaksınız :( sonucta sıfır mazeme alıyorum oladı verırım gerı...
Aynı hatayı bende yaptım ordan biliyorum. Kabloların bobine giren yerleri metale pensele sıkılmış. Isındımı atıyor. Orjinali presli;) ! takım fabrikada yatıyor zetec marka. Sıkışık trafikte pistonun birine ateşleme gelmediğinde anlarsınız ne demek istediğimi ;)
evet herkez ngk ve orjınal dedı ama ngk bulamadım :( orjınalde 400tl cıvarında fıyatı vardı ondan rahat bulabıldıgım zetex aldım.
parcaların burda bı arkadasım ıst getıtırdı nerden bılmıyorum sadece yagı netten aldım.
NGK ankara da dolu
Frequency_48
02-12-2013, 23:27
jaspa da fiyatlar gayet ucuz..
bu işte 100-150 tl nin ne önemi var. sonuçta araba sorun çıkardı mı üstüne para verseler ne.. yolda kalmışım bir kere..:)
ssdriver
07-12-2013, 10:51
ngk ankara şaşmaz argos'da mevcut