PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmit Körfez PİSTON GARAGE --Percussionali--

percussionali
25-11-2013, 02:09
-beo9RqFb3w

LİNK: https://www.youtube.com/watch?v=-beo9RqFb3w&feature=c4-overview&list=UUOYJMbdV9IdA1M7tCNBR5YA

http://t1311.hizliresim.com/1h/t/uvkfg.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://r1311.hizliresim.com/1h/t/uvkfs.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

chiefkadir
25-11-2013, 07:51
Eline saglık Ali,yine döktürmüşsün:)
Sohc ilk kalkışımdan sonra patırdama yaptı ona rağmen Birinci olduk,Erkut emeklerinin karsılığını bu şekilde alıyor.Hunterex Gokhan kardeşim sende az uğraşmadın sanada teşekkürler,tam ekip çalışması oldu:)

civic@ef
25-11-2013, 08:18
ahahah video çok iyi olmuş adımı görünce şaşırdım biranda :D tebrikler abi sen hem arabayla git yarışa kırmadan dökmeden yarış gel bide birince ol :D

3rk4n
25-11-2013, 08:19
Maşallah ali video bomba eline saglik.

ggtoker
25-11-2013, 08:19
abi soch un maşallahı war.... allah utandırmasın...

Patisever
25-11-2013, 08:44
:icon_tup:başarılar abi nice basarılara ciddi emek var senelerin birikimi patlak verdi o pistden bu piste kosturmaca ve mutlu son ben burdan gelemedim körfeze siz kalkıp ordan gelip sampıyon oldunuz :icon_tup:

EEE
25-11-2013, 08:45
yapımcınız super aga
bladerk masallahın var

Firattoptas
25-11-2013, 08:57
erkut abi başarıların devamını dilerim tebrikler...emeğinin karsılığını almak kadar güzel bir duygu yok....maşşallah abi :) yalnız o şişede ne var meyve suyumu :) :D:D:D:D:D

percussionali
25-11-2013, 09:11
Guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim

Bizim bladerk cani sarap cektiginde hic bardak kullanmaz hep kupada icer
Belliki cani sarap cekmis almis kupayi gene iciyo :D

bladerk
25-11-2013, 10:23
percu harikasın kardeşim ellerine sağlık o şişe şirinceden bi kardeşimin gönderdiği şarapdı ne zamandır yıllandırıyodum bugüne kısmetmiş :)

güzel yorumlarınız için teşekkürler

shero
25-11-2013, 10:51
video cok basarılı olmus masallah

devolation
25-11-2013, 11:06
siki hazirlik ve kusursuz pilotaj = piston garage. tebrik ederim beyler:)
biz sonucu tahmin etmistik zaten kayilim azdi ama zevkli oldu

wekoo
25-11-2013, 11:10
ali video süper olmuş maşallahhh

percussionali
25-11-2013, 11:33
percu harikasın kardeşim ellerine sağlık o şişe şirinceden bi kardeşimin gönderdiği şarapdı ne zamandır yıllandırıyodum bugüne kısmetmiş :)

Eyvallah blader.k kupa olmadan icemiyorum su meredi der gibi kinustun bea..

video cok basarılı olmus masallah

ali video süper olmuş maşallahhh

Eyvallah kankalar tskkurler..

sword
25-11-2013, 11:46
Tebrikler:icon_tup:

Ek.Civic_Spoon
25-11-2013, 12:00
maşAllah tebrikler piston garage, sohc tada yılların emeği var hakkıdır diye düşünüyorum .. :)

yaşar
25-11-2013, 12:06
ali ALLAH belanı vermesin altıma işedim lannnn :D :D :D

Piston harbiden piston maşallah ;)

aLperTunga
25-11-2013, 12:15
ali allah belanı vermesin olm o sondaki sahne neydi öyle.tosun kayamadan bayıldı :)

bu arada piston garaja maşallah. çok güzel hazırlandıkları için emeklerinin karşılığını aldılar.

SEÇKİN172
25-11-2013, 12:29
ali abi videonun en sonunda ne olmuş öyle :) maşşallah kadir abi çok güzel yürüyor be.

percussionali
25-11-2013, 12:49
Zaten piskolojisi bozulan lari temsil ediyo o kisim :D

Djalican
25-11-2013, 13:16
Piston Garage Gangstazzz...

az kaldı bende geliyorum :D

chiefkadir
25-11-2013, 13:33

az kaldı bende geliyorum :DÖnce biz geliyozz :D Balığın tadı damağımızda kaldı:hahaha:

orcunnn
25-11-2013, 13:35
ya ali sen nasıl adamsım :)

kadir ve erkut abi tebrikler çok iyi yarış çıkardınız

onursoytam
25-11-2013, 13:38
maşallah ankara ekibi ;)

HellRot06
25-11-2013, 13:55
Ankara'dan birilerinin bizi temsil etmesi gerçekten güzel. Tebrikler.

chiefkadir
25-11-2013, 14:08

kadir ve erkut abi tebrikler çok iyi yarış çıkardınızSağol Orçunum sende iyiydin :)

maşallah ankara ekibi ;)

Teşekkürler arkadaşlar:icon_tup:

Redbull
25-11-2013, 14:20
Tebrik ederim Erkut ve Kadir ustadı. :icon_tup::icon_tup:

BMK TypeR
25-11-2013, 15:00
Kadır abi tebrikler emeği gecenlerin eline sağlık.

SON TC
25-11-2013, 15:20
Gayet guzel hazırlanmıssınız taa Ankaradan kalkıp gelmıssıniz emek harcamıssınız ve emegınızın karsılıgını aldınız.
Keşke katılım daha fazla olsaydı daha fazla deneme şansınız olurdu 2 arabayı geçipte almamıs olurdunuz.

Tebrikller,başarılarınızın devamını dilerim kadir abi...
Ama videodakı son sahneye gerek yoktu diye düşünuyorum. (Kendimde gülmeme ragmen ) :)

mami_makinen
25-11-2013, 15:31
Tebrik ederim Piston garajı ve percusonali yi :) bu nasıl bi video :)

Görkem
25-11-2013, 15:34
tüm ekibi tebrik ederim ,,emeğine sağlık Erkut ;) ...

flexamin
25-11-2013, 15:37
piston aşağı inmemiş dimdik kalkmış :D:D

maşallah erkut.

ellerinize sağlık. emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz. Allah ağız tadıyla nice başarılara imza attırır inşallah.

Selcuk_RoL
25-11-2013, 16:48
tebrikler erkut abi

bladerk
25-11-2013, 16:55
Gayet guzel hazırlanmıssınız taa Ankaradan kalkıp gelmıssıniz emek harcamıssınız ve emegınızın karsılıgını aldınız.
Keşke katılım daha fazla olsaydı daha fazla deneme şansınız olurdu 2 arabayı geçipte almamıs olurdunuz.

Ama videodakı son sahneye gerek yoktu diye düşünuyorum. (Kendimde gülmeme ragmen ) :)

Kardeşim maşallah aracın çok guzel üzerindeki stickerlar yeter :) benim arabanın kalkışı biraz 4 cekerimsi siz çok sarsınız ayrıca bi full sökük saxoyla da kalktık bozuldu kendi mola suremizi da ona verdik bekledik ama videosu yok sonuc daha fazla olsa hayır demezdik keyifle kalkardik keske katılım artsa ben aliye video ve fotoları yolladım sondaki belgeselle kesinlikle alakam yok size de bi göndermesi yok sadece saygı duyarım araçlarınıza Diğer arkadaslar hepiniz sagolun guzel yorumlarınız için

iynn-RS
25-11-2013, 18:59
erkut abi , kadir abi maasallah beklenen bi sonuctu zaten guzel hazirlanmistiniz:):)

videonun sonunda ne mesaj verilmek isteniyo :D her kusun eti yenmez flanmi :D

bide videolarda sesi gelen gokhan sanirim. yara yara yara yara diyince aklima safak sezerin kutsal damacanadaki repligi geldi :D

kiyi kiyi ,yuze yuze asım
geze geze ,gore gore asım :D

bladerk
25-11-2013, 19:18

az kaldı bende geliyorum :D

hadi bakalım bi baş belası daha doğsun

kadir ve erkut abi tebrikler çok iyi yarış çıkardınız

sağol orçoo

maşallah ankara ekibi ;)

eyvallah onur

tek araba bizdik

Tebrik ederim Erkut ve Kadir ustadı. :icon_tup::icon_tup:

teşekkür ederim

Kadır abi tebrikler emeği gecenlerin eline sağlık.

sağolun

Tebrik ederim Piston garajı ve percusonali yi :) bu nasıl bi video :)

bu percu bi harika dostum :)) sağol kardeşim

tüm ekibi tebrik ederim ,,emeğine sağlık Erkut ;) ...

eyvallah kanka

piston aşağı inmemiş dimdik kalkmış :D:D

maşallah erkut.

ellerinize sağlık. emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz. Allah ağız tadıyla nice başarılara imza attırır inşallah.

piston hızlı davrandı biraz :) eyvallah

tebrikler erkut abi

sağol kardeşim benim

erkut abi , kadir abi maasallah beklenen bi sonuctu zaten guzel hazirlanmistiniz��

videonun sonunda ne mesaj verilmek isteniyo :D her kusun eti yenmez flanmi :D

bide videolarda sesi gelen gokhan sanirim. yara yara yara yara diyince aklima safak sezerin kutsal damacanadaki repligi geldi :D

kiyi kiyi ,yuze yuze asım
geze geze ,gore gore asım :D

sağol ibo keşke sen de 2.0 a girseydin körfezde yarış bahane oranın ayrı bi tadı var şair orada bişeyler betimlemek istemiş ben de anlamadım :hahaha:
gökhan azcık heyecanla çekmiş videoları

chiefkadir
25-11-2013, 19:19
Tebrik ederim Erkut ve Kadir ustadı. :icon_tup::icon_tup:Eyvallah Engincim epeydir görüşmüyoduk iyi denk geldik :)

Kadır abi tebrikler emeği gecenlerin eline sağlık.Sağolasın Reşitim senlede özleştik :)

Eyvallah abicim,senide tebrik ederim sende üçüncü oldun, gönül isterdiki çok kişi katılsın hepsini geçelim ama nafile 6-7 araba ile yetindik :D Video muhabbeti tamamen Percu'nun insiyatifinde oluyo biz hiç müdahale etmiyoruz.

erkut abi , kadir abi maasallah beklenen bi sonuctu zaten guzel hazirlanmistiniz��
Bu yarış tam senlikti kaçırdın kupayı:icon_tup::hahaha:

iynn-RS
25-11-2013, 19:37
sağol ibo keşke sen de 2.0 a girseydin körfezde yarış bahane oranın ayrı bi tadı var şair orada bişeyler betimlemek istemiş ben de anlamadım :hahaha:
gökhan azcık heyecanla çekmiş videoları

aynen abi derece sıralama onemlı degıl. onemlı olan o atmosferı yaşamak.

şu araba 0 rakımda ne gıdıyo gormek ıstıyorm aslında, kısmet bakalım :)

Bu yarış tam senlikti kaçırdın kupayı:icon_tup::hahaha:

kupamız geldı abi sizi bizimi var :D

ErT_ThM
25-11-2013, 19:56
Tebrikler erkut abii masallahı warr makinanın

serkan47
25-11-2013, 20:06
ertut maşallah, sohc çok deli olmuş gerçek gücünü göstermiş tupayıda aldın helal sana ve şef kadir beye.

EmreS13
25-11-2013, 20:15
sasirmiyorum artik abi sana :)
tebrikler erkut abi ve kadir abi

bladerk
25-11-2013, 21:10
Tebrikler erkut abii masallahı warr makinanın

eyvallah erturul eksik olma

ertut maşallah, sohc çok deli olmuş gerçek gücünü göstermiş tupayıda aldın helal sana ve şef kadir beye.

tupa ne la :) eyvallah kardeş

sasirmiyorum artik abi sana :)
tebrikler erkut abi ve kadir abi
her gün gördüğün sohc işte şaşırma :)

bycrm
25-11-2013, 23:38
Maşallah beyler emeginizin karşılıgını almışınız:icon_tup:

bladerk
26-11-2013, 00:18
Maşallah beyler emeginizin karşılıgını almışınız:icon_tup:

çok teşekkür ederiz Suat usta

1998corsa
26-11-2013, 00:28
Kupa kupa ustune tebrikler erkut abi.

ahmetgurlek
26-11-2013, 14:47
maşallah araçlara. kadir abi arabanın hakkını vermişsin, eline sağlık...

chiefkadir
26-11-2013, 15:16
Maşallah beyler emeginizin karşılıgını almışınız:icon_tup:Sağolasın ustamm

maşallah araçlara. kadir abi arabanın hakkını vermişsin, eline sağlık...Teşekkürler abim elimizden geldiğince :)

EkCTR
26-11-2013, 15:17
Çok başarılı maşşallah araca

KSE71
26-11-2013, 15:27
Kadir abi gine senden beklediğim sonuç maşallah. Erkut abinin de ellerine sağlık. video da çok güzel olmuş bu arada. Bir dahaki yarışa görüşmek üzere

em_garage
26-11-2013, 22:52
Kardeşim maşallah aracın çok guzel üzerindeki stickerlar yeter :) benim arabanın kalkışı biraz 4 cekerimsi siz çok sarsınız ayrıca bi full sökük saxoyla da kalktık bozuldu kendi mola suremizi da ona verdik bekledik ama videosu yok sonuc daha fazla olsa hayır demezdik keyifle kalkardik keske katılım artsa ben aliye video ve fotoları yolladım sondaki belgeselle kesinlikle alakam yok size de bi göndermesi yok sadece saygı duyarım araçlarınıza Diğer arkadaslar hepiniz sagolun guzel yorumlarınız için

selamlar saxonun sahibiyim evet aracım full sökük tü ilk kalkışta araç arıza yaptı saglıklı bi deneme yapamadık ama aracınızın maşşallahı var yürürü çok güzel çok canlar yakıcagı kesin umarım birdahaki yarışta tekrar bir araya gelirsek güzel saglıklı denemeler olur başarınzı kutluyorum .....

MeRtCaN
26-11-2013, 22:59
Maşallah guzel video olmuş
Sohc vtec de hakkı ıle yarısı kazanmıs
Pılotaj ıcın Kadır abıye
Mekanık ıcın Erkutun ellerıne saglık :)

bladerk
27-11-2013, 00:44
Çok başarılı maşşallah araca
teşekkürler

Kadir abi gine senden beklediğim sonuç maşallah. Erkut abinin de ellerine sağlık. video da çok güzel olmuş bu arada. Bir dahaki yarışa görüşmek üzere

sağolun yeni sezon yiye keyifli olacak ayrıca belirtiyim opelcilerin geçsek de geçilsek de diye bir olup yarışa girmelerine çok imreniyorum bi zamanlar hondacılar da öyleydi

selamlar saxonun sahibiyim evet aracım full sökük tü ilk kalkışta araç arıza yaptı saglıklı bi deneme yapamadık ama aracınızın maşşallahı var yürürü çok güzel çok canlar yakıcagı kesin umarım birdahaki yarışta tekrar bir araya gelirsek güzel saglıklı denemeler olur başarınzı kutluyorum .....

çok teşekkür ederim kardeşim aracınız ürkütücü duruyodu :) size de geçmiş olsun eminim saxo da çok canlar yakacaktır sezona görüşürüz

Pılotaj ıcın Kadır abıye
Mekanık ıcın Erkutun ellerıne saglık :)

sağol mertcan bi dahaki organizasyona beraber gidelim körfeze

BoraRS
27-11-2013, 07:16

Kanka ekşimiştir o şarap. Mideni bozma bana yolla ben bakarim iyiyse geri yollarim :D

Masallah kardesime emeklerinin karsiligini alman cok guzel. Bitanesin.

Kadir abi formula 1 den aradilar az once beni. Sizin oralarda Angarali bir Gadir varmis cok iyi kaldiriyomus gelsin sıkıyosa bizim aletleri kaldirsin derler :D Yani arabalari :D

Masallah ekip cok iyi.

EEE
27-11-2013, 08:07
bibimin oglu erkunt cumle aleme tsk
bızede anca arayıp;
"ALO Ender"
ne var
"jant aldınmı"
almadım
"Jant al"
tamam aq alacaz
tekrar"jant al"
insan bir tsk eder önce....:D:D:D:D:D

chiefkadir
27-11-2013, 08:18
Kadir abi gine senden beklediğim sonuç maşallah. Erkut abinin de ellerine sağlık. video da çok güzel olmuş bu arada. Bir dahaki yarışa görüşmek üzereEyvallah yiğenim sağolasın ,babana selam:)

Pılotaj ıcın Kadır abıye
Mekanık ıcın Erkutun ellerıne saglık :)Sağol Mertcan bu yarışta olmanız lazımdı ,körfezde itb li bir 106 sesi aradık hani:)

Kanka ekşimiştir o şarap. Mideni bozma bana yolla ben bakarim iyiyse geri yollarim :D

Kadir abi formula 1 den aradilar az once beni. Sizin oralarda Angarali bir Gadir varmis cok iyi kaldiriyomus gelsin sıkıyosa bizim aletleri kaldirsin derler :D Yani arabalari :D

Masallah ekip cok iyi.Sen bittin olm:hahaha:

angry28
27-11-2013, 08:57
Maşaallah abiciğim emeklerinize sağlık
Tebrik Ederim...

PPR engineering
27-11-2013, 09:17
Guzel guzel.masALLAH

bladerk
27-11-2013, 10:32

Masallah ekip cok iyi.

seni pistde göremedim dedilerki yabani hayata başlamışsın avlanarak yaşıyomuşsun bi şişe daha var beraber açarız kardeşim förmüla gadir ulennnnn :hahaha:

bibimin oglu erkunt cumle aleme tsk
bızede anca arayıp;
"ALO Ender"
ne var
"jant aldınmı"
almadım
"Jant al"
tamam aq alacaz
tekrar"jant al"
insan bir tsk eder önce....:D:D:D:D:D

şimdi ender sen git jant al ben sana edicem janım ama git ve al şu jantları

Maşaallah abiciğim emeklerinize sağlık