Orijinalini görmek için tıklayınız : Orcun MUSTANG GT & Levent GOLF R STAGE 2 +
sonunda ilk kez aracımı rolinglerde görmek nasip oldu
levent kardeşime çok teşekkür ederim bunu belirtmeden yapamayacagım
videoları izlemeye gelen arkadaşlar çekmiş gönderdi bende paylaşmak istedim
öncelikle bir kaç deneme daha mevcut video olan varsa koyabilir hiç sorun degil
leventle anlaşamadıgımız denemelerde erken basmalar falan oldu levent kendide söyledi zaten aramızda sorun yok
en saglılıklı bastıklarımızı denk getirmişler iyi olmuş
bu videolarda levent biraz yüksek kalıyor sanıyorsam ama zevkiliydi maksat zaten araba mı görmekti benim ve gerekeni gördüm gelen herkeze teşekkürler
652c7xPt56U
2CSuF7gk37o
Levent golf R & Orcun mustang - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=2CSuF7gk37o)
Levent golf R & Orcun mustang - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=652c7xPt56U)
ardacngns
25-11-2013, 10:33
masallah orcun emeklerinin karsılıgını almaya basladın cok guzel olmus aracın dragta patınaj problemı daha az olsaydı cok daha iyi seyler olabılrdı seneye akhisar dı konyaydı oralarda daha iyi olur inş.
Patisever
25-11-2013, 10:40
orco kısayı tak kaputu yapalım uzunda daha gideri war bu evladın masallah
alicancalis
25-11-2013, 10:41
Güzel denemeler olmuş. Mustang'in specler neydi?
onursoytam
25-11-2013, 10:42
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş
orçun nos basma şansın oldumu yoksa atmo olarakmı yürüdün
orhan_guney
25-11-2013, 10:45
Leventleri karıştırdım pardon deneyen araçlara Maşallah,
Orçun abi maşallah sesi gidişi çok güzel ;)
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş
orçun nos basma şansın oldumu yoksa atmo olarakmı yürüdün
nos sistemi yada nos tüpüne içne ne doldurdular bilmiyorum arabanın ne afr si degişiyor gideride geri geliyor o yüzden basamadım daha bu hafta çok yogun geçti
o yüzden bakmadım ama çözülmeyecek bişey degil halledip bi daha deneme yapıcam
guwen_ar
25-11-2013, 10:49
Mustang bi harika olmus emeklerinize ve cebine saglik abi oncelikle.
Wala senin arac icin 200 km yol geldim ve degdi yani :)
Aracimin gittigi kadar video cekmeye calistim ama anca bu kadar :D
O ses o gidis gercekten tartismasiz :icon_tup:
Her iki aracada nazar degmesin ..
Not:mustang'in alev ve patlatmalari istem dışı gülmemize yol acmis :D denemeyle bi alakasi yok lutfen yanlis anlasilmasin ;)
Selcuk_RoL
25-11-2013, 10:50
Hey massallah mustang ezber bozmus kanka sonunda emeklerin karsiligi gelmeye basladi N/a olarak bence R in önünde gitmesi cok guzel sonuc olarak bu araba standrtta en fazla 3.25 bmw kadar giden bir arac nos la neler yapar allah bilir:) tekrardan massallah her iki aracada
alperkirman
25-11-2013, 10:51
maaşallah orçun konuştuğumuzdan daha iyi gidiyo hayvan :D
allah kaza bela vermesin
golf R ında maaşallahı stok turboyla böyle gidmesi çok çok iyi :)
Kanka masallah bekledigine degiyo yavas yavas alevde fena olmus :)
mami_makinen
25-11-2013, 10:54
Maşallah mustang olmuş emeği geçenlerin eline sağlık Orçun umda cebine sağlık
onursoytam
25-11-2013, 10:58
nos sistemi yada nos tüpüne içne ne doldurdular bilmiyorum arabanın ne afr si degişiyor gideride geri geliyor o yüzden basamadım daha bu hafta çok yogun geçti
o yüzden bakmadım ama çözülmeyecek bişey degil halledik bi daha deneme yapıcam
belki tüpün basıncında sorun oluşmuş olabilir daha önce bi kaç defa kullanıldımı eğer orginal tüp değilse basınç ta sıkıntı olabiliyor
mustang olmus, elinize saglik.
levent arabasına laf kimse söylemez inanılmaz gidiyor zaten ki zaman zaman daha düşük devir basınca öne çıktıgıda oldu ben sanzımanı 1 çıtır kısaltmam gerekiyor bana güzel bir kıstas oldu
emeklerının karsılıgını alıyorsun orcun maşallah kardesım :)
İnsanlar haber verdiler geldim sanırım bir isim benzerliği var ...
Benim adımda Levent arabamda Golf R lakin mavi sanırım bu siyah ...
Ama bendeki de stage 2 geçebileceğine inanıyorsan deneriz ... Yalnız ben HD çekerim videoyu ;)
Aracın plakasını yazında karışıklık olmasın ... İsimler aynı araçlar aynı olmazki 88 tane telefon geliyor sabah sabah ... Arabayımı çaldılar dedim bi an kapının önüne baktım :)
Kalbime iniyordu ...
orhan_guney
25-11-2013, 11:19
Levent ben sen sandım kardeşim son anda yasin dedi değil diye :)
Ama bendeki de stage 2 geçebileceğine inanıyorsan deneriz ... Yalnız ben HD çekerim videoyu ;)
RenaultSport
25-11-2013, 11:20
maşallah ses muazzam geliyor :)
maşallahh orçoo :D çok iyi kankaa ;)
Aracın plakasını yazında karışıklık olmasın ... İsimler aynı araçlar aynı olmazki 88 tane telefon geliyor sabah sabah ... Arabayımı çaldılar dedim bi an kapının önüne baktım :)
Kalbime iniyordu ...
olur hiç sorun degil deneriz arabamı izlemeyi seviyorum ;) 15 20 gün sonra haberleşiriz ufak işlerim var ama bu yazını alıntı yapıcam unutma :D
Levent ben sen sandım kardeşim son anda yasin dedi değil diye :)
Abi ben değilim benim arabam siyah değil :D
Ben sadece seninle ve MER22 ile denedim aracımı o kadar :icon_tup:
olur hiç sorun degil deneriz arabamı izlemeyi seviyorum ;) 15 20 gün sonra haberleşiriz ufak işlerim var ama bu yazını alıntı yapıcam unutma :D
15-20 gün neden istiyorsun bu gece çıkalım e6 ya ...
Ha pardon yerlek ıslak :D:D:D siz arkadan itişler gidemezsiniz bu havada unutmuşum :)
Barbaros kanqamla görüş istersen 15-20 günde yetmez ;) "ProCar"
:D
15-20 gün neden istiyorsun bu gece çıkalım e6 ya ...
Ha pardon yerlek ıslak :D:D:D siz arkadan itişler gidemezsiniz bu havada unutmuşum :)
Barbaros kanqamla görüş istersen 15-20 günde yetmez ;) "ProCar"
:D
sen sakamısın kardeş ne iş sin bak dalgana arabanın hızlı oldugu dşünüyorsan çıkar deneriz yok kendıni patinaj cekmemek le avutuyorsan kar yagmasını bekle :heyoo:
sen sakamısın kardeş ne iş sin bak dalgana arabanın hızlı oldugu dşünüyorsan çıkar deneriz yok kendıni patinaj cekmemek le avutuyorsan kar yagmasını bekle :heyoo:
Video koyuyorsun plaka yazmıyorsun ...
20 gün sonrası için yazıyorum 80-280 kabulumdur harici değildir ...
Saygılar ...
Kazasız belasız ..
:cool:
anlamadığım sizi arayan kişiler renk körü mü ? Video da bariz renk belli oluyor
burda adamın plakasını yazıp ifşa etmeye gerek mi var ?
percussionali
25-11-2013, 11:46
Hayirli olsun kardesim kazasiz belasiz insallah kullanmayi nasip eder allah
Kimderdiki basbelasi orco Mustang yurutece millete gene bela olacak :)
Allah gonlune gore versin...
ahmetuzun
25-11-2013, 11:48
levent karıştırma ortalıgı
sıyah golf r lı levente de burda laf soleme onun arabası senı cok gecer musaıt bı zamanınızdada denersınız hep beraber ızlerız vıdeoları
anlamadığım sizi arayan kişiler renk körü mü ? Video da bariz renk belli oluyor
burda adamın plakasını yazıp ifşa etmeye gerek mi var ?
Ben renk körü değilim link attılar önce bende benim arabam sandım hatta kapının önüne baktım ... Hava karanlık koyu laci benim arabamda ...
Her neyse ben konuyu kapattım ...
Keyifli rolling ler ... ;)
:heyoo:
Video koyuyorsun plaka yazmıyorsun ...
20 gün sonrası için yazıyorum 80-280 kabulumdur harici değildir ...
Saygılar ...
Kazasız belasız ..
:cool:
110 dan aşagıya basmam maden hızlısın her şekilde geçersin zaten
plaka yazmak zorunda hiç degilim zaten biz araba deniyoruz plaka yada adam degil golf r ile ilgili bi sıkıntı görüyorsan istersen bi dene bizim denememizde gerek kalmaz ;)
Orcunn aracina masallah kardesim nos icinde ariycam seni
plaka yazmak zorunda hiç degilim zaten biz araba deniyoruz plaka yada adam degil golf r ile ilgili bi sıkıntı görüyorsan istersen bi dene bizim denememizde gerek kalmaz ;)
Ben yazacağımı yazdım 80-280 :D... Bana her koşulda ulaşırsın konu benim için kapanmıştır , daha da yazmam ...
Keyifli haftalar diliyorum tüm forum sakinlerine ...
Rahatsızlık verdiysek affola ... :heyoo:
levent karıştırma ortalıgı
sıyah golf r lı levente de burda laf soleme onun arabası senı cok gecer musaıt bı zamanınızdada denersınız hep beraber ızlerız vıdeoları
klavye hızlarına bayılıyorum biz zevkine araba görmek için deniyoruz
adamlar hemen ucup kaçıyor saglık olsun
guzel deneme olmus elinize saglik.mustangin sesini daha net duyabilseydik guzel olurdu ;)
..
sizde ordaydiniz sanirim. keske deneseydiniz siyah R la.
Fatih YİGİT
25-11-2013, 12:00
Maşallah kazasız belasız hayırlısı ile çıkmış araba cok sıkı gidiyor maşallah ateş atmasıda takdire şayen ben o gülüşü heryerde tanırım güvenin gülüşü :)
sen devam kardesım
cvp verme
percussionali
25-11-2013, 12:04
Gene bir orcun vakkasi geliyo dur bakalim konu nerelere gidecek!!!!
Levent Y.
25-11-2013, 12:06
Arac benim, gordugunuz uzere siyah mavi degil. Denemelere gelicek olursak zaten kendi devrimi saymiyorum onda fark fazla oluyo, orcunun devrinde yakin gidiyoruz o da gecti bende gectim. Ben 5500 devirde oldugum icin bana haliyle fazla geldi. Sanziman oranlari sikinti tabi ama araba bu haliyle 9,0 sn 100-200 yapar bence orcunada dedim, bunun ustune nosla artik ne olursa.
Golf r stage 2 yse eger benimkinden hizlidir:) ben bu aksam 80-220 ye okey im...
devolation
25-11-2013, 12:09
maasallah leventime de orcunumada levent bu alemdeki en temiz v beyefendi insanlardan biridir birde yasini basini almis arkadaslarin atarlarini gorunce diyecek bisey bulamiyorum :)) bi bitmediniz :)) buarada stage 2+ ile deneme yapan araci stage 2 ile gecebilecegini inanan arkadaslarin medeni cesaretinden dolayi kutlarin
aLperTunga
25-11-2013, 12:09
kanka senin plaka belirtmek gibi bir zorunluluğun yok zaten salla..millet reklam yapmaya çalışıyor konu üzerinden.
Atski mustangımıza maşallah emeklerimizin karşılığını almaya başladık.Allah utandırmasın kardeşim.dragda lastik kurbanı güç kurbanı oldun.Neyse bir daha kine daha pro bir şekilde hazırlanıp gideriz.MAŞALLAH
Orcun birak ugrasma sunlarla bole tipler her konuda var hic sasirilmicak olaylar :)
Patisever
25-11-2013, 12:13
Adam plaka editliyor baskası diyor plaka yaz emniyete de örnek yollayalımmı
brs_odbs
25-11-2013, 12:17
maşallah mustang çok güzel gitmiş
aLperTunga
25-11-2013, 12:19
Adam plaka editliyor baskası diyor plaka yaz emniyete de örnek yollayalımmı
kanka sen şu şarapçı dayıyı forma üye yapsana..bu gibi adamların üstüne salarız cacık yapar yer bu tipleri. :D
yanıyosun fuat abiiiii :D
http://img02.alkislarlayasiyorum.com/images/all_content_thumbnail/136/136711-1150.jpg
guwen_ar
25-11-2013, 12:21
Maşallah kazasız belasız hayırlısı ile çıkmış araba cok sıkı gidiyor maşallah ateş atmasıda takdire şayen ben o gülüşü heryerde tanırım güvenin gülüşü :)
Fatih abicim cat pat alev falan istem dışı gülüslerm var bilirsin :D mustang fenaa :)
En yakinzamanda gelicem seni ziyarete kuti'ye iyi bak :D
SEÇKİN172
25-11-2013, 12:24
maşşallah mustang çok güzel yürüyor :) kazasız belasız ..
Patisever
25-11-2013, 12:26
o gelirse ben yokum laa adam cebinde cacık ile geziyor tek dişi önce çeki demiri gibi :) kaşlar eskı bedford tamponu tek göz fıltre mısalı acık:)
bütün araçlara maşallah :)
devolation
25-11-2013, 12:32
Gene bir orcun vakkasi geliyo dur bakalim konu nerelere gidecek!!!!
ahahah alicim biliyosun bi kivilcim yeter :)
Levent Y.
25-11-2013, 12:32
maasallah leventime de orcunumada levent bu alemdeki en temiz v beyefendi insanlardan biridir birde yasini basini almis arkadaslarin atarlarini gorunce diyecek bisey bulamiyorum :)) bi bitmediniz :)) buarada stage 2+ ile deneme yapan araci stage 2 ile gecebilecegini inanan arkadaslarin medeni cesaretinden dolayi kutlarin
Guzel sozlerin icin tesekkur ederim devran... Ben genelde mutevazi yazarim ama suan leon lar da dahil olmak uzere ki o gece en hizli leon cupralarda vardi, hic bi k04 lu golf r beni gecemez, hatta yanima bile yaklasamaz , haberiniz olsun sizinde...
yok yok bu konu bi yere gitmez arkadaş levent le denesin gerek kalmaz zaten benle denemesine leventten gereken cvp bekliyorum :icon_tup:
Patisever
25-11-2013, 12:38
yok yok bu konu bi yere gitmez arkadaş levent le denesin gerek kalmaz zaten benle denemesine leventten gereken cvp bekliyorum :icon_tup:
Ateşle yaklaşma tabelası yapıştıracam pantalona senin:)
Emre turgut
25-11-2013, 12:38
İki aracada Masallah mustang ile cuma gecesi karsilastik gidisi gayet tatminkardi :icon_tup:
aLperTunga
25-11-2013, 12:39
orçoo büyüdü artık eski orçundan eser kalmadı.. dimi kanka yanılmıyorum :D
Guzel sozlerin icin tesekkur ederim devran... Ben genelde mutevazi yazarim ama suan leon lar da dahil olmak uzere ki o gece en hizli leon cupralarda vardi, hic bi k04 lu golf r beni gecemez, hatta yanima bile yaklasamaz , haberiniz olsun sizinde...
:icon_tup: maşallah kardeşime duruşu gidişi ile
levent ilklere imza atıyor stok turbo daha hızlısı varsa bizde görsek ;)
damarıma basmazlarsa evet yanlız su drag çok canımı sıktı bazı kendıni hızlı sanan arkadaşları otobana davet ettim bekliyorum videoyuda aliye göndercem gerekeni yapar
Mustang bi harika olmus emeklerinize ve cebine saglik abi oncelikle.
Wala senin arac icin 200 km yol geldim ve degdi yani :)
Aracimin gittigi kadar video cekmeye calistim ama anca bu kadar :D
O ses o gidis gercekten tartismasiz :icon_tup:
Her iki aracada nazar degmesin ..
Not:mustang'in alev ve patlatmalari istem dışı gülmemize yol acmis :D denemeyle bi alakasi yok lutfen yanlis anlasilmasin ;)
kardeşim ayagına saglık videolar içinde saol draglarda bişey yapamadık ama olsun tecrübe oldu bizdede
Maşallah mustang olmuş emeği geçenlerin eline sağlık Orçun umda cebine sağlık
eyvallah abi çok saol
percussionali
25-11-2013, 12:47
Valla devrancim ne geliyosa orcunun cenesinden geliyo basimiza hayir kendinin yaninda bizimde psikolojimizi bozuyo meret...
Insallah oyle umud edyiyorum knk degilse sictik :D
Levent Y.
25-11-2013, 12:48
:icon_tup: maşallah kardeşime duruşu gidişi ile
levent ilklere imza atıyor stok turbo daha hızlısı varsa bizde görsek ;)
Tesekkur ederim orcun, hedefim son kez sure olcup resit abinin rekorunu kirmak, sonra gtx3071 e gecicem. Egri oturup dogru konusmak lazim, o gun ben sana bir kez gecildim ama araban yasina gore bence cok iyi gidiyo, ayrica bu atmosferik hali... 50 shot ile bile beni gecersin bu durumda, sure almak tabiki onemli ama senin arabanin sanzimani buna cok uygun degil o yuzden 100-200 yerine rolling ve drag senin icin daha iyi olur, 150 shot falan bassan heralde 7,0 gorursun. Tekrardan hayirli olsun araban, iyi gunlerde kullan...
_muhaRRem
25-11-2013, 12:49
maşallah araçlara , mustang emeklerin karışılığını vermeye başlamış.. İnşallah daha dahada hızlanır mustang
kanka sen şu şarapçı dayıyı forma üye yapsana..bu gibi adamların üstüne salarız cacık yapar yer bu tipleri.
yanıyosun fuat abiiiii
http://img02.alkislarlayasiyorum.com...36711-1150.jpg
ulan alper koparttın beni ... orcoo 2012 jb106 level 3 .......... aradakı levelleri pas gecmiş orcoo 2013 mustang gt level 7 omus bı anda daha ne yapsın adam yapılmayanı yapmıs kım mustang yürütmeye cesaret eder TAKDIR BEYLER TAKDIR bos konusmayalım ...
Tesekkur ederim orcun, hedefim son kez sure olcup resit abinin rekorunu kirmak, sonra gtx3071 e gecicem. Egri oturup dogru konusmak lazim, o gun ben sana bir kez gecildim ama araban yasina gore bence cok iyi gidiyo, ayrica bu atmosferik hali... 50 shot ile bile beni gecersin bu durumda, sure almak tabiki onemli ama senin arabanin sanzimani buna cok uygun degil o yuzden 100-200 yerine rolling ve drag senin icin daha iyi olur, 150 shot falan bassan heralde 7,0 gorursun. Tekrardan hayirli olsun araban, iyi gunlerde kullan...
eyvallah levent sanzımanı çözücem defrasiyelle halledebiliyoruz
biraz daha kg atıcam nosu çözersem 6 lı rakamlar beni tatmin eder ki çıkartıcam gibi görüyorum tabi kısmet
maşallah araçlara , mustang emeklerin karışılığını vermeye başlamış.. İnşallah daha dahada hızlanır mustang
saolasın muharrem yavaş yavaş başladık bakalım başlangıç için benim için iyi
gerisini zamanla görücez bakalım
ulan alper koparttın beni ... orcoo 2012 jb106 level 3 .......... aradakı levelleri pas gecmiş orcoo 2013 mustang gt level 7 omus bı anda daha ne yapsın adam yapılmayanı yapmıs kım mustang yürütmeye cesaret eder TAKDIR BEYLER TAKDIR bos konusmayalım ...
............:icon_tup:
_muhaRRem
25-11-2013, 12:58
saolasın muhabberem yavaş başladık bakalım başlangıç için benim için iyi
gerisini zamanla görücez bakalım
sen telefondan yazma ya :D
sen telefondan yazma ya :D
şimdi gördüm düzeltim :D
BMK TypeR
25-11-2013, 13:54
Maşallah iki aracada güzel denemeler olmuş,
Maşallah iki aracada güzel denemeler olmuş,
eyvallah abi
kelalper
25-11-2013, 14:28
Videodaki arabayı görünce kendi arabası sanıp bakan arkadaşa çok güldüm. Hem atar gider yapıo yok şöyle geçerim ederim diye. Hem de daha videodaki arabanın kendi arabası olmadığını anlayamıyor. Arabaların yaklaşık güçleri belli hızlanmalarından. Araban çok daha hızlı olsa ohooo der geçersin camdan bile balmazsın arabam yerinde mi diye. Daha arabanı tanımıosun burada gider yapıosun.
Videodaki arabayı görünce kendi arabası sanıp bakan arkadaşa çok güldüm. Hem atar gider yapıo yok şöyle geçerim ederim diye. Hem de daha videodaki arabanın kendi arabası olmadığını anlayamıyor. Arabaların yaklaşık güçleri belli hızlanmalarından. Araban çok daha hızlı olsa ohooo der geçersin camdan bile balmazsın arabam yerinde mi diye. Daha arabanı tanımıosun burada gider yapıosun.
:D :D abi boşver takılmamak gerekir onun cevabını yolda verip güzel video yaparız gün gelince alicim kırmassa beni
Guzel bir geceydi kalabalik olmamiza ragmen sorunsuz sıkıntısız bitmesi sevindirdi beni. Levent ve Orcun u ayrica tebrik ederim dostca ve tatli bir rekabetle denemeleri oldu, bundan sonra her ikisininde araclarini zevkle tabipcisiyim, cok daha hizli hallerinide izlemek nasip olur insallah.
Guzel bir geceydi kalabalik olmamiza ragmen sorunsuz sıkıntısız bitmesi sevindirdi beni. Levent ve Orcun u ayrica tebrik ederim dostca ve tatli bir rekabetle denemeleri oldu, bundan sonra her ikisininde araclarini zevkle tabipcisiyim, cok daha hizli hallerinide izlemek nasip olur insallah.
insallah abi seni mekanda göremedim yolda bi ara denk geldim konuşamadık
senın araçta çok sıkı olmuş maşallah
Alevde ızgara Maşallah
GOLF de hiç fena değil sonuçta karşısındaki araç NA da olsa 8 silindir 400 küsür hp bir araç
Maşallah ikiside güzel
Alevde ızgara Maşallah
GOLF de hiç fena değil sonuçta karşısındaki araç NA da olsa 8 silindir 400 küsür hp bir araç
Maşallah ikiside güzel
:D:D eyvallah abi
insallah abi seni mekanda göremedim yolda bi ara denk geldim konuşamadık
senın araçta çok sıkı olmuş maşallah
Epeyce kalabalikti Alper le beraber geldik mekana fazla durmadanda yola ciktik, gorusuruz daha, cok daha hizli hallerini izliycez insallah.
Bizde kendimizce yaptik biseyler iste gidiyo ufaktan ufaktan :)
xILuciferIx
25-11-2013, 15:34
2 aracada maşallah zevkli bir gece olmuş keşke daha fazla video olsaydı, ayrıca seviye için çok teşekkürler size yakışanı yapıyorsunuz.
Epeyce kalabalikti Alper le beraber geldik mekana fazla durmadanda yola ciktik, gorusuruz daha, cok daha hizli hallerini izliycez insallah.
Bizde kendimizce yaptik biseyler iste gidiyo ufaktan ufaktan :)
görüşelim abi en kısa zamanda
görüşelim abi en kısa zamanda
Cikacaginiz gece Alper e haber ver gelirim muhakkak.
Levent Y.
25-11-2013, 15:41
2 aracada maşallah zevkli bir gece olmuş keşke daha fazla video olsaydı, ayrıca seviye için çok teşekkürler size yakışanı yapıyorsunuz.
Aslında ben tüm denemeleri çekmiştim go pro ile daha neler neler vardı da, maalesef alet kayıt yapmamış, bi daha ki sefere artık :)
Aslında ben tüm denemeleri çekmiştim go pro ile daha neler neler vardı da, maalesef alet kayıt yapmamış, bi daha ki sefere artık :)
levent beyaz bir leon vardı o hangi araçtı denedin sanıyorum
Levent Y.
25-11-2013, 15:51
levent beyaz bir leon vardı o hangi araçtı denedin sanıyorum
Evet o beyaz cupra, o da stage 2+, mavi cupra ve ben 10 defa denedik , senlede 5 kez, bir kez de saminin subaru ile yani düşün 16 tane video olması gerekirdi sadece 2 tane var elimizde ...
Evet o beyaz cupra + mavi cupra ve ben 10 defa denedik , senlede 5 kez, bir kez de saminin subaru ile yani düşün 16 tane video olması gerekirdi sadece 2 tane var elimizde ...
bi daha sana güvenirmiyim kesin camera takarım arabaya sonuçları özelden atarmısın merak ettim
Kamera olayina bende cok uzuldum, Levent kamera montaji ile ugrasiyordu kamera sıkıntısı yok diye hic el atmadik telefona elimizi, bir sonrakine cift dikis olayi yapip isi saglama almak gerek.
guwen_ar
25-11-2013, 17:07
Kamera olayina bende cok uzuldum, Levent kamera montaji ile ugrasiyordu kamera sıkıntısı yok diye hic el atmadik telefona elimizi, bir sonrakine cift dikis olayi yapip isi saglama almak gerek.
Sanirm bi bizm cektgmz videolar var.
Abi senin aracinda masallahi war ciddi yuruyor.
Seninde tsi'la denedigin bi videon mevcut :)
Mustang çok iyi, şanzımanı da elleme bence ileride daha yüksek güçlerde gayet güzel olur.
Eyup Duygun
25-11-2013, 17:39
Mustang çok iyi, şanzımanı da elleme bence ileride daha yüksek güçlerde gayet güzel olur.
Tam ben yazacaktım kı siz yazmıssınız , sanzuman oranı sımdı uzun ok ama setup nos a dayalı yapıldıgı ıcın bence noslu halını denemeden kısaltmak olmaz.
Maşallah iki aracada.
bugun bi kaç kişi ile konuştuk ve haklı gibisiniz nos gelincede kısa kalacak
Bulut Y.
25-11-2013, 17:58
bu mustang butun ezberleri bozar. :icon_tup:
masallah deneme yapan araçlara.
Massallah mustang guzel yurumus
bu mustang butun ezberleri bozar. :icon_tup:
masallah deneme yapan araçlara.
eyvallah çok saol ilk denemem oldu levent kardeşim saolsun benim için çok güzel kıstas oldu
Maşallah araclara orcun arac cok iyi olmus bu arada oteki arkadasin atarina konulu film cekersen mustang görmüş olur gözümüz :)
Maşallah araclara orcun arac cok iyi olmus bu arada oteki arkadasin atarina konulu film cekersen mustang görmüş olur gözümüz :)
tabi tabi lazım adam yapmasında bize :D onun için çıkartacagım gerçi levent gerekeni söyledı denesinşer aradaki fark belli olur
Bu Mustang'i bu hale getırmek cıdden merak ıster,helal olsun.
Sanırım bunun sesını Avk nın onunde duymustum Carbon Desıgn dayken.
Kazasız guzel deneme olmus. Teknolojı ve turbo-buyuk hacme karsı... Sorunsuz gazlayın ınsallah...
Sanirm bi bizm cektgmz videolar var.
Abi senin aracinda masallahi war ciddi yuruyor.
Seninde tsi'la denedigin bi videon mevcut :)
teşekkür ederim, bizde uğraşıyoruz işte kendi çapımızda, tsı dediğin sus gtı dan bahsediyorsun sanırım, videosu varsa özelden atabilirmisin ?
Kazasız guzel deneme olmus. Teknolojı ve turbo-buyuk hacme karsı... Sorunsuz gazlayın ınsallah...
çok teşekkür ederim bakalım yeni başladık hızlanacagız daha insallah
halilkarakas
25-11-2013, 20:56
vidyoyu çeken abimiz masteng her alev attığında gülüyor :D maşallah mastenge ve diğerlerine
vidyoyu çeken abimiz masteng her alev attığında gülüyor :D maşallah mastenge ve diğerlerine
evet güzel eglenmişler arkadaşlar güzel fon olmuş :D
dragon07
25-11-2013, 21:41
mustangin bence şanzımanına ellemeyn 100-150 shotu yiyince aklı başına gelir bence daha cok gideri var.
Denemeler çok can alıcı olmuş :) Biz ayarda olduğumuz olduğumuz gelemedik zaten 250 bg dizel ancak cam car olur :D
Mustangin sesi ve alevleri harika çok başarılı olmuş orçun abi, levent'in golfüne hayranım zaten. Araçlarınıza maşallah,Allah nazardan saklasın:)
Saygılarımla
Hikmet Gönül
25-11-2013, 22:37
araclara masallah...emeklerıne saglık kardesım..
mustang :icon_tup::icon_tup::
Daha çok iş var tabii gideri de var :)
Harbiden öyle NewSchool VERSUS OldSchool olmuş resmen :D Harcadiğin paraya zamana ve sıkıntıya deyicek bir makine . OLMUŞ LAN BU diye arkandan bağirirken sesiyle lafi ağzima tikayan bi makine :D:D cok ciddi görülmesi gereken bir araç sesi gidişi 10 numara MAŞALLAH bence başka makineleri kıstas almaya bak sen :icon_tup::icon_tup: ;) drag muhabbetinede boşuna tribe giriyosun Tutunsaydin çok daha farkli olurdu herşey sara sara bi hal oldun.. draglara göre bişey yok Roll akar :D
aLperTunga
26-11-2013, 07:08
hangi amerikan yürümüş amerikan yürümez diyenlere sevgiler :)
kanka bu araba daha çookk ezber bozacak allahın izniyle.
daha setup tam değil bitmedi yani, nos sıkıntısını çözdükten sonra dahada zevkli olacak inşallah.
çok güzel olmuş Mustang ezber bozan cinsten tebrikler emeğinize sağlık..
Kalbime iniyordu ...
:D iyiki karıştırmışlar.. senin şanın yürür biraz.bence sus biraz bu karışıklıktan faydalan.videoyu hd çekme arkada kaybolduğun cok belli olur :D
şaka bi yana denemek faydalı olur 2 leventin arabalarından hangisi daha hızlı bende merak ediyorum
hangi amerikan yürümüş amerikan yürümez diyenlere sevgiler :)
kanka bu araba daha çookk ezber bozacak allahın izniyle.
daha setup tam değil bitmedi yani, nos sıkıntısını çözdükten sonra dahada zevkli olacak inşallah.
Bugune kadar yuruyen bir cok amerikan vardi zaten sizin haberiniz yok sanirsam
NA 700 hp ye yakn corvetteler bile yapmisti volkan abi
Turbolusu shotlisi gani gani
Sende hep bir abarti var mustange karsi neden kardesim ?
Biraz arac sahibine biraksaniz yorumlari o yapsa olmaz mi
konu o degil abi sen yanlış anlamışsın etrafımızda amerikan gereksiz 500 hp olsa bile yere vermez gitmez gibi çok fazla yorum vardı boşuna ugraşıyorsun diye
maksat onların görmesi
yoksa murat abinin arabası var c5 ls7 700 hp 5 sn yürüyor
ama işte etrafda yoklar keyfine basıyor adam
alper kardeşim dir benim o yüzden verdıgımız emeklerin karşılıgını almamız onu bu derece sevindiriyor abartılacak durum yok
ademsezer
26-11-2013, 08:18
konu o degil abi sen yanlış anlamışsın etrafımızda amerikan gereksiz 500 hp olsa bile yere vermez gitmez gibi çok fazla yorum vardı boşuna ugraşıyorsun diye
maksat onların görmesi
yoksa murat abinin arabası var c5 ls7 700 hp 5 sn yürüyor
ama işte etrafda yoklar keyfine basıyor adam
alper kardeşim dir benim o yüzden verdıgımız emeklerin karşılıgını almamız onu bu derece sevindiriyor abartılacak durum yok
orçun boşuna yazıp çiziyosun her konu gereksiz uzuyor gidiyor.
emek vermişsin gönül vermişsin arabana kendine göre hızlı olduğunuda düşünüyorsun madem arabanı tamamen bitirip denemelere öyle çık buralarda yazarak arabanı hızlandıramazsın.
arabanı limit ayarla nosmu basıyosun yakıtmı yapıyosun ne yapıyosan yap öyle yarış kimsenin gözünün yaşına bakma bu işin eşi dostu yok herkes birbirini basamak olarak gören bi ortamdayız.
bu yazdığım herkes için geçerli istisna arkadaşlar olabilir.
aLperTunga
26-11-2013, 08:29
kardeşim sen beni yanlış anladın sanırım.benim demek istediğim, buradan değil bizim kendi çevremizden amerikan yürümez kalkmaz bir yere gitmez deniliyordu bizde amerikanların bilinçli yapıldığında nasıl karşılık verdiğini bildiğimiz içinde böyle bir yola girdik.
yani benim mustangı büyüttüğüm felan yok yanlış anlaşılmasın..
işin özü şu bundan bir sene önce amerikan yürümez sizin arabanızda yürümez diyen arkadaşların hepsi şimdi kanka künke takılıyorlar :)
orçun boşuna yazıp çiziyosun her konu gereksiz uzuyor gidiyor.
emek vermişsin gönül vermişsin arabana kendine göre hızlı olduğunuda düşünüyorsun madem arabanı tamamen bitirip denemelere öyle çık buralarda yazarak arabanı hızlandıramazsın.
arabanı limit ayarla nosmu basıyosun yakıtmı yapıyosun ne yapıyosan yap öyle yarış kimsenin gözünün yaşına bakma bu işin eşi dostu yok herkes birbirini basamak olarak gören bi ortamdayız.
bu yazdığım herkes için geçerli istisna arkadaşlar olabilir.
eyvallah abi ;)
kardeşim sen beni yanlış anladın sanırım.benim demek istediğim, buradan değil bizim kendi çevremizden amerikan yürümez kalkmaz bir yere gitmez deniliyordu bizde amerikanların bilinçli yapıldığında nasıl karşılık verdiğini bildiğimiz içinde böyle bir yola girdik.
yani benim mustangı büyüttüğüm felan yok yanlış anlaşılmasın..
işin özü şu bundan bir sene önce amerikan yürümez sizin arabanızda yürümez diyen arkadaşların hepsi şimdi kanka künke takılıyorlar :)
Salin onlari kardeslerim yaa :)
Isinze bakin videolari koyun onlar cevap olsun
Hangi birne laf yetisirceksiniz
Biri biter biri baslar
Levent sen stage 3 e gecmeyi dusunmuyormusun ?
Bu sekilde resitin rekoru zor kirarsin 4x4 dezavantajin var
eyvallah abi ;)
orco bıtırde audiyle denıyelım :)
hangi audi canım ?
aLperTunga
26-11-2013, 08:48
meli imzanı okudumda sabah sabah çok güldüm ya :D
Atmosferik mustang masallah kardesim Allah gonlune gore versin kazasiz belasiz. Levent senin arac tamam artik turbo degistir
Ahmet
bence abi levent kıramassada çok yakın zamanlar çıkartacaktır
hangi audi canım ?
sen anladın onu :D
meli imzanı okudumda sabah sabah çok güldüm ya :D
bende merak ediyorum :D
Atmosferik mustang masallah kardesim Allah gonlune gore versin kazasiz belasiz. Levent senin arac tamam artik turbo degistir
Ahmet
çok saolun daha çok iyi başlangıç tadını çıkarta çıkarta hızlanıyorum
Deneyen araçlara Maşallah, güzel deneme olmuş :)
Leven aracın gerçekten çok başarılı ancak, Hilminin de dediği gibi dezavantajın çok fazla.. Hedefin çok güzel ancak zorlanırsın diye düşünüyorum.. Stage atlamak daha mantıklı bence. ;)
Kazasız belasız sürüşler dilerim
Levent Y.
26-11-2013, 10:33
Ahmet
Deneyen araçlara Maşallah, güzel deneme olmuş :)
Leven aracın gerçekten çok başarılı ancak, Hilminin de dediği gibi dezavantajın çok fazla.. Hedefin çok güzel ancak zorlanırsın diye düşünüyorum.. Stage atlamak daha mantıklı bence. ;)
Kazasız belasız sürüşler dilerim
Haklısınız dezavantaj çok ancak, 8,1 gördüğümde bile enjektör, depo içi pompam yoktu, benzin pompam da sıkıntı vardı, şuan ki setup arabayı baya rahatlattı zaten aralıkta arabanın muayenesi var ondan sonra gtx3071 e geçicem, o zamana kadar bir kez daha deniycem artık bakalım. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. En azından düz 8,0 yapsa bile memnun olurum...
BMK TypeR
26-11-2013, 10:57
Bence levent yapıcaktır dört çeker avantajı aracı sökerek kullanabilir, ben 7.8s yaptığımda araç tamamen stoktu enjektör, depo içi pompa da debriyajımda yoktu ve çok sardıgı için 4 vites le dereceyi yapmıştım, levent sarmaması durumunda sökerse ve 3vitesle denerse bence 8sn altı yapabılır,
chiefkadir
26-11-2013, 11:00
Maşallah Orco zehir gibi
Bence levent yapıcaktır dört çeker avantajı aracı sökerek kullanabilir, ben 7.8s yaptığımda araç tamamen stoktu enjektör, depo içi pompa da debriyajımda yoktu ve çok sardıgı için 4 vites le dereceyi yapmıştım, levent sarmaması durumunda sökerse ve 3vitesle denerse bence 8sn altı yapabılır,
araçta zaten hafifletme var daha fazla hafifleyebilirmi evet bence levent 4 çeker kaybını sanzımazla kurtarıyor gıbı geliyor bana ve 7 li rakam yapacagına inanıyorum canı gönülden
Levent Y.
26-11-2013, 11:07
araçta zaten hafifletme var daha fazla hafifleyebilirmi evet bence levent 4 çeker kaybını sanzımazla kurtarıyor gıbı geliyor bana ve 7 li rakam yapacagına inanıyorum canı gönülden
Abi ben 30 da da bassam sarmıyo araba öyle bi sıkıntı zaten yok da, yinede araba genel olarak ağır wg de çok sıkı değil 1,5 bar gibi bitiyo. Orçun doğru diyosun zaten sadece tek bir vites atıyorum o yüzden çıkabilir. Bakalım ya artık süre çıkar çıkmaz çok da önemli değil zaten turbo değiştiricez. Ama tabii son bi kez son halini görüp onun üzerine turbo yapıp farkı görmek istiyorum.
Abi ben 30 da da bassam sarmıyo araba öyle bi sıkıntı zaten yok da, yinede araba genel olarak ağır wg de çok sıkı değil 1,5 bar gibi bitiyo. Orçun doğru diyosun zaten sadece tek bir vites atıyorum o yüzden çıkabilir. Bakalım ya artık süre çıkar çıkmaz çok da önemli değil zaten turbo değiştiricez. Ama tabii son bi kez son halini görüp onun üzerine turbo yapıp farkı görmek istiyorum.
merakla başırını bekliyorum kardeşim hayırlısı :icon_tup:
haftasonu canlı izledik maşallah araba çok sıkı stang forever :)
cakaragol
26-11-2013, 11:45
masallah deneyen araclara orcoooo adamsın masallah kankaa cok sevındım emegının karsılıgını almıssın....
masallah deneyen araclara orcoooo adamsın masallah kankaa cok sevındım emegının karsılıgını almıssın....
kanka suan ilk deneme ve bence çok yavaşım bundan çok daha hızlı olucak insallah
bi daha ki denemeye daha sıkı çıkıcam
2 aracada tebrikler. kazasız belasız rolingler beyler
haftasonu canlı izledik maşallah araba çok sıkı stang forever :)
körfezde degildir umarım halen olayın şokundayım çok canım sıkkın
Deneyen arkadaslara tebrıkler guzel yırumusler hepside kendi seyrplatından emek harcıyorlar orcun cok iyi olmuş
Bu arada ne kadar boş konusan var burada video paylasılıyo sevincin yarıda kalıyo ayıp mutevazi olmak lazım
kardesım kımse bısmıllah deyıp hızlanmaz denıyecksın kendını gelıstırıceksın tabı kı. bu ıs zaman ıster. ınsallah gonlunce olur zamanla.
Ahmet
ahmetuzun
26-11-2013, 12:31
orcun abı ve levent ıkınızede maasallah
iki aracta bence setuplarıyla cok ıyı gıdıyor
rabbım kazasız belasız gazlamak nasıp etsın
Deneyen arkadaslara tebrıkler guzel yırumusler hepside kendi seyrplatından emek harcıyorlar orcun cok iyi olmuş
Bu arada ne kadar boş konusan var burada video paylasılıyo sevincin yarıda kalıyo ayıp mutevazi olmak lazım
saglık olsun abi sorun degil bu kadar hırs nedir anlamadım teklifimi sundum bende hızlı oldugunu düşünüyorlarsa otobanda görüşelim dedim ses yok :D
eyvallah kardeşim dedim sana benden hızlısın diye :D :D
ahmetuzun
26-11-2013, 13:07
eyvallah kardeşim dedim sana benden hızlısın diye :D :D
abi denemedikki daha hızlıyım diyemem :)
noslu ayar yapıldıkdan sonra denerız abi musaıt bı zamanda :)
Levent Y.
26-11-2013, 13:10
Sağol ahmet teşekkürler...
abi denemedikki daha hızlıyım diyemem :)
noslu ayar yapıldıkdan sonra denerız abi musaıt bı zamanda :)
noslu ayarım hazır kardeşim ayarda sıkıntı yok
sistemde sıkıntı var motor içine saglıklı gelmiyor
çözerim yakın zamanda deneriz güzel bir org yaparız
bakalım nosla ne kadar fark edecek görmek istiyorum bende
ahmetuzun
26-11-2013, 13:31
noslu ayarım hazır kardeşim ayarda sıkıntı yok
sistemde sıkıntı var motor içine saglıklı gelmiyor
çözerim yakın zamanda deneriz güzel bir org yaparız
bakalım nosla ne kadar fark edecek görmek istiyorum bende
Anladım abi tamam olur abi
onursoytam
26-11-2013, 13:40
Anladım abi tamam olur abi
selam, güzelbi kadran videonuz varmı ?
ahmetuzun
26-11-2013, 13:43
Hayır maalesef yok
körfezde degildir umarım halen olayın şokundayım çok canım sıkkın
çok sardı araban onun dışında mermi gibi maşallah.
gerçi videoları izleyince daha iyi anladık senin stang rollcü abi dragla filan yıpratma bence.
çok sardı araban onun dışında mermi gibi maşallah.
gerçi videoları izleyince daha iyi anladık senin stang rollcü abi dragla filan yıpratma bence.
bi dahada cıkmam zaten 400 mt ve çok iyi zemin olmadıgı sürece
daha lastik nos ile 400 mt de kendımı bazı insanlara kanıtlayacagım
emin olabilirsin
bi dahada cıkmam zaten 400 mt ve çok iyi zemin olmadıgı sürece
daha lastik nos ile 400 mt de kendımı bazı insanlara kanıtlayacagım
emin olabilirsin
körfezin zemini çok kötüydü.
atay abide fenaydı vetteye kayış koparttırdı
Maşallah araçlara,
Orçun kesene bereket, yapanlarında eline sağlık.
Maşallah araçlara,
Orçun kesene bereket, yapanlarında eline sağlık.
çok saol savaş abi
İki araca da maşallah.
Mustang harika yürüyor. Allah kaza bela vermesin.
Zamanla, arabayı tanıdıkça çok daha keyifli şeyler ortaya çıkacaktır.
Yapanın ve yaptıranın ellerine sağlık.
İki araca da maşallah.
Mustang harika yürüyor. Allah kaza bela vermesin.
Zamanla, arabayı tanıdıkça çok daha keyifli şeyler ortaya çıkacaktır.
Yapanın ve yaptıranın ellerine sağlık.
eyvallah kardeşim :icon_tup:
körfezin zemini çok kötüydü.
atay abide fenaydı vetteye kayış koparttırdı
bana vettenin kalkış videosu lazım ama padok alanından varmı elinde olan
maşallah allah kaza bela vermesin ikisinede.. kilit soruyu sorayım tüm konuşulanlar emekler boşa gitsin :) kardeşim bu çok yakmıyo mu böyle :)
maşallah allah kaza bela vermesin ikisinede.. kilit soruyu sorayım tüm konuşulanlar emekler boşa gitsin :) kardeşim bu çok yakmıyo mu böyle :)
100 km lik roling gecesinde 80 tl shell nitro alıyorum bana yetiyor
en açık cevap böyle olurdu diye düşüüyorum
alperkirman
27-11-2013, 16:09
100 km lik roling gecesinde 80 tl shell nitro alıyorum bana yetiyor
en açık cevap böyle olurdu diye düşüüyorum
düz 100 alsana olum araba koklamasın lan :D
düz 100 alsana olum araba koklamasın lan :D
kg dan kaçıyorum kanka 30 giderken alıyorum dönüşte gaz basıcam diye 50 li alıyorum :D
Orcun kardesim daha ileriye gidersin inşallah
Orcun kardesim daha ileriye gidersin inşallah
eyvallah kanka seni bekliyoruz artık diyorum :icon_tup:
Maşallah kardeşim çok iyi olmuş mal.
Maşallah kardeşim çok iyi olmuş mal.
çok saol abi bakalım başladık ufaktan gazına basmaya daha iyi olucak allahn izni ile :icon_tup:
Hey massallah mustang ezber bozmus kanka sonunda emeklerin karsiligi gelmeye basladi N/a olarak bence R in önünde gitmesi cok guzel sonuc olarak bu araba standrtta en fazla 3.25 bmw kadar giden bir arac nos la neler yapar allah bilir:) tekrardan massallah her iki aracada
kanka yorumuna yorum yapmadan yapamayacagım ;)
en iyi tespit volkan abinin eline koluna saglık gerçekten harika bir stup oldu ki
daha hızlanacagız insallah
osman 1.8t
28-11-2013, 22:08
orçoooo :) noslu birdaha denersin eğer geçersen 1000 lik alıyorum hemen, motorun bu güzelliği var 300 le git 40 kuruş yakıyor :) moda da gerek yok yani her türlü alırım anahtarını :) rabbim yardımcın olsun maşallah 10 numara olmuş araban
Maşallah keyifli deneme olmuş
merttasar
29-11-2013, 18:09
maşallahh,,,
Kalbime iniyordu ...
bu yazını alıntı yapıcam demiştim ve yapıyorum hafta sonu hava güzel
golf r stage2 bekliyorum denemeye 80 90 fark yapmaz 280 300 oda fark yapmaz çıkalım deneyelim bu lafını yemessin heralde haber bekliyorum :icon_tup:
Patisever
17-12-2013, 15:06
Çok serttr
Çok serttr ??
Cevap alamadik hizli golfden
Golf r seni gecicegimi saniyorum denermisin benle ;)
Patisever
17-12-2013, 19:17
Bro mustang ağır gelmez mi bu denemeye yanı noslu falan alakasız olacak diye dusunuyorum
Bro mustang ağır gelmez mi bu denemeye yanı noslu falan alakasız olacak diye dusunuyorum
Ortaya bisey atti beni gecebilecekmisin dedi bende deneyelim diyorum.
http://25.media.tumblr.com/25d116bdbea6f220156efe54e896ca5a/tumblr_mjo5wemhxv1r6ixgvo1_250.gif
hızlı golf r bekliyorum ...
onursoytam
18-12-2013, 12:18
kanka 6/7 sec lik makinalar ile dene çekişmeli olsun izleyelim :)
zevksiz video izletme bize dostum.. in car yapmayı unutma
orcun leventle bir daha iletişime geçsene bi :)
kanka 6/7 sec lik makinalar ile dene çekişmeli olsun izleyelim :)
zevksiz video izletme bize dostum.. in car yapmayı unutma
onu izleticem kimsenın aklına bişey gelmesin ben sadace söyledıgım arkasında duruyorum geçermisin dedi ben geçerim diyorum :D ve bekliyorum
orcun leventle bir daha iletişime geçsene bi :)
levent stup degişecekti ne yaptı bilmiyorum eger değişmemişse leventimi yorumaya gerek yok çok mesafe var yoksa bende isterdim kıstas almak için ne kadar ferk etmiş diye
onursoytam
18-12-2013, 13:01
ahmet s3 le deniyecektin güzel video izleyelim bırak Golf R ların yakasını :)
levent stup degişecekti ne yaptı bilmiyorum eger değişmemişse leventimi yorumaya gerek yok çok mesafe var yoksa bende isterdim kıstas almak için ne kadar ferk etmiş diye
setup değişti evet :)
setup değişti evet :)
o süpermiş o zaman hiç haberde vermedi hayırsız ben nos olayını çözdüm
ama denemedim bu hafta sonu turbo typer ile deneme olasılıgım var olmassa
ahmet yada levent ile deneyebilirim aslında levent ile buluşsak bir süre alsam merak ediyorum gerçi suan ki hali 200 den sonra çok güzel hızlanıyor
100 shot ile aslında daha fazla basmak istiyorum tutunamaktan korkuyorum
hava şartları soguk asfalt
ahmetuzun
18-12-2013, 13:34
Bana uyar Orcunn abi hafta sonu zaten deneme yapıcaz, istersen buyur gel abi.
Bana uyar Orcunn abi hafta sonu zaten deneme yapıcaz, istersen buyur gel abi.
özelden mekan atarmısn insallah avrupa degildir :D
ahmetuzun
18-12-2013, 13:44
Atıyorum abi :)
Mehmetmert
18-12-2013, 17:14
Sert olmus :D
Levent Y.
18-12-2013, 18:21
Bence bir hafta daha bekleyin hep beraber deneyelim bende gtx3071 e gectim. Araba motor olarak hazirda kavrama degisicek pazartesi. Sonra deneriz hep beraber...
Bence bir hafta daha bekleyin hep beraber deneyelim bende gtx3071 e gectim. Araba motor olarak hazirda kavrama degisicek pazartesi. Sonra deneriz hep beraber...
Ben mekan ayni olursa gelirim sorun yok
Levent Y.
19-12-2013, 10:37
Ben mekan ayni olursa gelirim sorun yok
Avrupa yakasi olsun mu bu defa hem dbn de aliriz...
mustang mustang mustang 10 numara.