Orijinalini görmek için tıklayınız : e36 sorgu
Aracı tanıyan eden var mıdır ? fiyatı sizce uygunmudur tavsiyelerinizi yorumlarınızı bekliyorum :soru:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-m-paket-bmw-3-20-coupe-fullll-145028445/detay#
cembozbey
25-11-2013, 15:40
lpg var km cok jantlar cakma deri doseme sonradan kaplatımıs
HellRot06
25-11-2013, 15:41
Komple boyalı,Önden 1 parça değişen var ve 253k km'de , Her ne kadar renk kombinasyonu ve doluluk konusunda iyi olsada ben olsam uzak dururdum ama yinede karar sizin.
HellRot06
25-11-2013, 15:42
lpg var km cok jantlar cakma deri doseme sonradan kaplatımıs
+1 :icon_tup:
Eğer temiz 320 coupe istersen 94 model var 2. sahibiyiz ilk sahibi pelit pastanesi. Araç orjinal ve masrafsız düşünürsen iletişime geçersin.
ALPER-VNS
25-11-2013, 16:20
98 model arabada 250.000km çok mu sizce arabayı tanımam bilmem..
HellRot06
25-11-2013, 16:39
98 model arabada 250.000km çok mu sizce arabayı tanımam bilmem..
O fiyatlara 1xx.xxx km'lerde daha düzgün araçlar var ben sadece şahsi fikrimi belirttim.
ghibli06
25-11-2013, 16:44
tabi fiyat 17bin tl km 148binde olacak, çizikten 2 parça boyalı olacak ama BMW olacak... modike bağlarsın O2 sensörüne kadar değişmiş olacak, soğutma sisteminde kaçak olmayacak, akışmetre ve benzin pompası da değişmiş olacak, bir de Mcontour jantlar...
arkadaşlar artık temiz araba ile çöp araba ayrımını yapın lütfen, 20bine de alırsınız 5 benzemez çıkar araba, bir bakıma sokarsınız amortisöründen devirdaimine, akışmetreden pompaya kadar bir liste çıkar, seve seve ödersiniz, sonra bir bakmışsınız araba gelmiş 26bine...
HellRot06
25-11-2013, 16:47
tabi fiyat 17bin tl km 148binde olucak, çizikten 2 parça boyalı olacak ama BMW olacak... modice soksan O2 sensörüne kadar değişmiş olacak, soğutma sisteminde kaçak olmayacak, akışmetre ve benzin pompası da değişmiş olacak, bir de Mcontour jantlar...
arkadaşlar artık temiz araba ile çöp araba ayrımını yapın lütfen, 20bine de alırsınız 5 benzemez çıkar araba, bir bakıma sokarsınız mortisöründen devirdimine, akışmetreden pompaya kadar bir liste çıkar, seve seve ödersiniz, sonra bir bakmışsınız araba gelmiş 26bine...
Abi mesai bitimine yakın olduğundanmıdır bilmiyorum ama hiç birşey anlamadım :confused:
Abi mesai bitimine yakın olduğundanmıdır bilmiyorum ama hiç birşey anlamadım :confused:
Ne kadar ekmek o kadar köfte demiş :)
HellRot06
25-11-2013, 16:50
Ne kadar ekmek o kadar köfte demiş :)
İşte bunu anladım :icon_tup:
tabi fiyat 17bin tl km 148binde olucak, çizikten 2 parça boyalı olacak ama BMW olacak... modice soksan O2 sensörüne kadar değişmiş olacak, soğutma sisteminde kaçak olmayacak, akışmetre ve benzin pompası da değişmiş olacak, bir de Mcontour jantlar...
arkadaşlar artık temiz araba ile çöp araba ayrımını yapın lütfen, 20bine de alırsınız 5 benzemez çıkar araba, bir bakıma sokarsınız mortisöründen devirdimine, akışmetreden pompaya kadar bir liste çıkar, seve seve ödersiniz, sonra bir bakmışsınız araba gelmiş 26bine...
+1
olsun abi herkes o hatayı bir kez yapıyor galiba :)
ben aracımı 30a da veririm 20ye de.. yeterki bana 1 hafta sure verin :D
Gayet açık yazılan birkaç harf hatası var sadece.Bi yemek yiyip ondan sonra okuyun bence :)
HellRot06
25-11-2013, 16:55
Gayet açık yazılan birkaç harf hatası var sadece.Bi yemek yiyip ondan sonra okuyun bence :)
Valla eve geçince uygularım artık :D
km çok uçuk diyenler değişik bir dünyada sanırım 15 yaşındaki bir araba. bu tarz araca binme imkanı olan bir insan ayda 1500 km dolaşmazmı ? sizce
mertkaral
25-11-2013, 16:58
Katılıyorum..
Araç cidden dolu, individual sanırım . Gidip görülebilir , fiyatta illaki anlaşılır :)
Canı alınmadan kullanılmış, garip uygulamalar yapılmamış e36 çok az var piyasada olanlarda iyi para istiyolar haliyle, geçenlerde bakmaya gittiğim e36 nın istenen fiyatının 3 de 1 ine alsam adam edemiyeceğimi anlayınca koşarak uzaklaştım :D
ghibli06
25-11-2013, 17:09
klavye bazen 'a' harfini basmıyor o nedenledir :) düzelttim şimdi...
HellRot06
25-11-2013, 18:38
klavye bazen 'a' harfini basmıyor o nedenledir :) düzelttim şimdi...
Okudum abi teşekkürler :)
Aslında mevzu km felan değil abi. Piyasadaki araçlar belli. Kıymet bilen insanların elindeki araçlar her zaman kendini belli ediyor. Mesela 400bin kmde araçlar var. Bakımları düzenli olarak servislerde yapılmış yorulmamış yıpranmamış. Öyle araçlara elbette sözümüz yok ama piyasadaki araçlardan kaç tanesi bu şekilde sen benden daha iyi biliyorsun.
Her ne kadarda olsa sonuçta BMW alıyorsun. İyi para verip iyi araba alacaksın... Yada ceset araba alacak kadar zengin olmalısın. 3 kuruş ucuz olsun diye yıkık araçlar alınıp tabiri caizse Ok gibi arabalardan daha çok paralara mâl edilebiliyor.
arac gercekten dolu. modele gore km'nin 253 bin olması ve boyalı olması normal. bi parca degisen sorun etmemek lazım. baktırılıp biraz pazarlık yaptıktan sonra alınabılır.
bmwberkan
25-11-2013, 19:49
bence güzel bir pazarlıkla alınabilir zevkine bir e36 almak istemiştim bir ara bu yaz ama temiz e36 bulmak çok zor bende 253 bin bence normal ben 2000 model e46 .20 ci mi 259 binde satmıştım orjinal km deydi 100 bin küsürlerde çoğu aracın km si hep çekilmiş oluyor
km konusunda dert etme. ufak bir islemle aracın gercek km olup olmadıgını ogrenebılırsın. benim suan kullandıgım arac 305.000 kmde masallahı var. :)
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. km'sine rağmen içi gayet diri duruyor tabi canlıda görmek lazım 27.250 yazılmış 26 gibi bi rakam var kafamda bakalım kısmet diyelim :)
1.8 turbo
26-11-2013, 08:24
tabi fiyat 17bin tl km 148binde olacak, çizikten 2 parça boyalı olacak ama BMW olacak... modike bağlarsın O2 sensörüne kadar değişmiş olacak, soğutma sisteminde kaçak olmayacak, akışmetre ve benzin pompası da değişmiş olacak, bir de Mcontour jantlar...
arkadaşlar artık temiz araba ile çöp araba ayrımını yapın lütfen, 20bine de alırsınız 5 benzemez çıkar araba, bir bakıma sokarsınız amortisöründen devirdaimine, akışmetreden pompaya kadar bir liste çıkar, seve seve ödersiniz, sonra bir bakmışsınız araba gelmiş 26bine...
bastan sona yazdıklarına katılıyorum bulent abı.
adamlar e36 ların canını alıyor perıyodık bakımını bıle belkı yapmıyor arıza verdıgı zaman hemen 1-2 lıra asagısına elden cıkartıyorlar. mıllette ucuza alıp sonra e36 sorunlu araba e36 masraflı araba dıye ortada dolanıyor.
en basıtı 150 tl ye alt takım yapanda var bırde benım gıbı 2000 tl ye alt takım yapanda var. aradakı farkı gormek lazım
salih_560
03-12-2013, 07:29
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-cok-acil-satilik-141911074/detay)
Var mı bilgisi olan ??
km si çok sonradan deri kaplatılmış gibi yorumlara hiç kulak asma 1. cisi bu modelde bi aracın kaç kilometrede olmasını bekliyorlar adam akıllı binildiğinde bu araçlar 1milyon mil yapabiliyor 2. derileri değiştirmemeiş olsaydı muhtemelen sen değiştircektin çünkü 15 yıl sonra deri illaki yıpranıyor hele bide yanaklı m koltuksa. aslında araç gayet güzel koltuk ısıtmasına kadar var. ama tek kafaları korıştıran komple boya
HellRot06
03-12-2013, 08:12
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-cok-acil-satilik-141911074/detay)
Var mı bilgisi olan ??
Plakasını Google yazarsan yardımcı olur umarım sana.
SerkanKurt
03-12-2013, 08:19
Düşünürsen ilanlarımda var kendi aracım bakabilirsin. Fiyatta kolaylık sağlarım.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-318is-coupe-acil-118539519/detay)
tanıyan var mıdır ?
salih_560
03-12-2013, 12:28
Plakasını Google yazarsan yardımcı olur umarım sana.
Benim için değişen durumu ve motor boya takıntım yok bu model olupts boyasızını araştırmak biraz yanlış olur hele ki ankarada olupta yanlamayan yoktur bu araclarla illa ki olmuştur önemli olan kasasını çok büyük darbe almaması motorun bakımlı olması bana söylenen hiç bir şekilde sorunu olmadığıdır belki tanıyan vardır diye attım ilanı ..
HellRot06
03-12-2013, 13:35
Benim için değişen durumu ve motor boya takıntım yok bu model olupts boyasızını araştırmak biraz yanlış olur hele ki ankarada olupta yanlamayan yoktur bu araclarla illa ki olmuştur önemli olan kasasını çok büyük darbe almaması motorun bakımlı olması bana söylenen hiç bir şekilde sorunu olmadığıdır belki tanıyan vardır diye attım ilanı ..
Aracı bildiğim içinde cevap verdim. Siz benim için önemli değil diyorsanız benim için hiç önemli değildir.Umarım istediğiniz gibi çıkar.
salih_560
03-12-2013, 14:29
Aracı bildiğim içinde cevap verdim. Siz benim için önemli değil diyorsanız benim için hiç önemli değildir.Umarım istediğiniz gibi çıkar.
Tam ayrıntılı bilgiyi verirsen çok iyi olur dediğim gibi boya takıntım yok önemli olan kasanın çok büyük darbe almaması ve çiğerinin saglam olması benim için önemli olan
HellRot06
03-12-2013, 14:31
nEU0VeRNA2w
06 TIN 32 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=nEU0VeRNA2w)
video yardımcı olur size.
HellRot06
03-12-2013, 16:13
maşallah topaç gibi :D
Gayet ciğerli görünüyor dimi :D :D İptal edilen 2011 Ankara Hipodrom Draglarından görüntüler bunlar yani 2011'den beri bu şekilde kullanıldığını varsayarsak hala ciğerlimidir bilemiyorum.
Emre İlbi
03-12-2013, 22:51
İlk mesajdaki aracı mantıklı bulan arkadaşlar ya sizde bir sorun var yada bende,
Değişeni olan, komple boyalı, altından ne çıkacağı belirsiz, bir sürpriz yumurta 3.20'ye kim hangi akla hizmet 27 bin lira verir?
azcık elinizi vicdanınıza koyun
HellRot06
03-12-2013, 23:04
İlk mesajdaki aracı mantıklı bulan arkadaşlar ya sizde bir sorun var yada bende,
Değişeni olan, komple boyalı, altından ne çıkacağı belirsiz, bir sürpriz yumurta 3.20'ye kim hangi akla hizmet 27 bin lira verir?
azcık elinizi vicdanınıza koyun
Ben elimi vicdamı koyup konuştum. Ağzımın payını verip susturdular :D
Özgür Ozan
06-12-2013, 23:45
linkteki araç hakkında bilgisi olan arkadaş var mıdır?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-acil-sahibinden-satilik-emsalsiz-e36-m-paket-coupe-141547487/detay)
linkteki araç hakkında bilgisi olan arkadaş var mıdır?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-acil-sahibinden-satilik-emsalsiz-e36-m-paket-coupe-141547487/detay)
bu modele gore bence biraz pahalı.sanruf yok. otomatik. v.s v.s ben sana satayım 97 modelini o paraya istersen :) 3.20
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-3-serisi-e36-96-328i-sedan-137585066/detay/)
bu araç benim, konuyu takip edemiyorum fazla ondan koyayım dedim.. başka araba bakan yada alanlara hayırlı olsun şimdiden..
Özgür Ozan
07-12-2013, 15:40
bu modele gore bence biraz pahalı.sanruf yok. otomatik. v.s v.s ben sana satayım 97 modelini o paraya istersen :) 3.20
Hocam ben coupe dusunuyorum linkte yazan fiyattan biraz daha asagi alma durumum var ,arac orjinal m ,ve diri duruyor kafami kurcalayan kisim km si satan arkadas hicbir sikinti olmadigini kefil oldugunu soyluyor lakin bmw den pek anlamadigim icin kafam biraz karisti ,hem otomatik alirim zaten alirsam yanlama vs amacinda degilim tamamen e36 coupeye duydugum hayranliktan ve konforundan dolayi alacagim alirsamda
cyclonee16
07-12-2013, 15:43
Araç orjinal M değil ciddi olarak düşünüyorsanız şasi nosundan fabrika cıkış donanım listesini sorgulayın derim sahsen e36 320i aracımı yeni saatım ve bende coupe dusunmeme ragmen bu fiyatlardaki coupelere yaklasmam
Özgür Ozan
07-12-2013, 16:10
Araç orjinal M değil ciddi olarak düşünüyorsanız şasi nosundan fabrika cıkış donanım listesini sorgulayın derim sahsen e36 320i aracımı yeni saatım ve bende coupe dusunmeme ragmen bu fiyatlardaki coupelere yaklasmam
hocam 94 model otomatik 200 binde bir araç için bence fiyat fazla bile ama sonuçta hayranlık duyduğum bir kasa o yüzden sıcak bakıyorum, yani o modellerin genel fiyat ortalamasına baktım çoğu bu civarda acaba neden yaklaşmadınız bu araca yani ben pek anlamıyorum bmw den o yüzden soruyorum, araştırdım biraz m50 motorlar için 200 k km pek birşey değil düzgün kullanılmışsa deniliyor bu araçta otomatik olduğu düşünülürse çok yanlama sıfır çizme işlerine girilmemiştir diye düşünüyorum ama şanzuman kafamı kurcalıyor , aracın donanım listesini de akşama sorgulucam şuan biraz işim var
SerkanKurt
07-12-2013, 16:18
hocam 94 model otomatik 200 binde bir araç için bence fiyat fazla bile ama sonuçta hayranlık duyduğum bir kasa o yüzden sıcak bakıyorum, yani o modellerin genel fiyat ortalamasına baktım çoğu bu civarda acaba neden yaklaşmadınız bu araca yani ben pek anlamıyorum bmw den o yüzden soruyorum, araştırdım biraz m50 motorlar için 200 k km pek birşey değil düzgün kullanılmışsa deniliyor bu araçta otomatik olduğu düşünülürse çok yanlama sıfır çizme işlerine girilmemiştir diye düşünüyorum ama şanzuman kafamı kurcalıyor , aracın donanım listesini de akşama sorgulucam şuan biraz işim var
200000km hiç birşey düzgün kullandıysa.
cyclonee16
07-12-2013, 18:56
Sunroof yok temiz kullanılmışsa km önemli değil ama 19 yasında araba sanzuman sorun cıkarır mı bılınmez alınacaksa cok ıyı ıncelenıp alınmalı... E36 kasanın coupesi gibi yok ama sırf hayran oluyorsunuz diye acele etmeyin derim daha düzgünleri elbet denk gelir
Özgür Ozan
07-12-2013, 19:50
Sunroof yok temiz kullanılmışsa km önemli değil ama 19 yasında araba sanzuman sorun cıkarır mı bılınmez alınacaksa cok ıyı ıncelenıp alınmalı... E36 kasanın coupesi gibi yok ama sırf hayran oluyorsunuz diye acele etmeyin derim daha düzgünleri elbet denk gelir
Açıkcası sunroof takıntım yok aslında ne kadar boş o kadar iyi mantığındayım şuan sonuçta sunroof demek ekstra fitil , çalışma sistemi vs. yani bozulacak parça demek ,
Aracı dün canlı olarak inceledim,bindim, dolaştım. Gerçekten diri duruyor, içinde tık ses yok, jantlar, tamponlar , marşpiyeller pütürlü yani orjinal m, makyajsız kasa olduğu için sanırım recaro ve direksiyon yok, sesi soluğu da iyi geliyordu rölantisi de lpp ye rağmen çok düzgündü bilmiyorum bir bmw de başka nelere bakılır 206 olsa kendim inceler ustaya bile götürmezdim ama bmw den ancak bu kadar anlıyorum, yani uzun lafın kısası kafama yattı sayılır o paralara daha iyi bir e36 bulacağımı açıkcası sanmıyorum sizlerin araçta bakmamı tavsiye ettiğiniz başka donanım elektronik parça vs. varsa yarın onlara da bakayım, benim tek kafamı kurcalayan kısım şanzuman ve diferansiyel ankara da bildiğiniz iyi bir usta var mıdır gidip gösterebileceğim
cyclonee16
07-12-2013, 20:23
Sunroof takıntı değil özelliktir bence onun zevki baska sadece görünüş değil... Orjınal olabılır ama sonradan da orjınal takılabılır hem zaten yan marspiyeller kesinlikle M degıl bildiğim kadarıyla fabrıka cıkıslı M paket ise kesinlikle recaro yada vader ile cıkar fabrıka donanım listesine bakın derim israrla... birde soyle bir ilan var bilmiyorum rastgele denk geldim
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-06-e-0036-141498339/detay)
kskrhnegatif
07-12-2013, 21:31
1- Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ilk-sahibinden-kazasiz-degisensiz-tamamen-orjinal.fiyati-dustu-130528076/detay/)
2- Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-beyfendiler-icin-141187554/detay/)
Bu araçlar hakkında bilgi sahibi olan varmı arkadaşlar? BMW piyasasından hiç anlamıyorum, yakın bi dostum düşünüyor. Bu paralara alınır mı alınmaz mı? Özellikle ilk ilandaki beyazla ilgileniyor kendisi.
HellRot06
07-12-2013, 21:47
birde soyle bir ilan var bilmiyorum rastgele denk geldim
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-06-e-0036-141498339/detay)
Bu aracın plakasına her zaman hayran olmuşumdur :)
cyclonee16
07-12-2013, 21:53
Bu aracın plakasına her zaman hayran olmuşumdur :)
Plakaya hiç dikkat etmemiştim bende de ne göz var :D
Özgür Ozan
07-12-2013, 21:59
Sunroof takıntı değil özelliktir bence onun zevki baska sadece görünüş değil... Orjınal olabılır ama sonradan da orjınal takılabılır hem zaten yan marspiyeller kesinlikle M degıl bildiğim kadarıyla fabrıka cıkıslı M paket ise kesinlikle recaro yada vader ile cıkar fabrıka donanım listesine bakın derim israrla... birde soyle bir ilan var bilmiyorum rastgele denk geldim
Vader ler sadece m3 lerde çıkıyor diye biliyorum , lakin recaro lar hakkında ben de bir bilgiye sahip değilim ama 90-94 arası m3 lerin de direksiyonu bu şekilde onu biliyorum , marşpiyeller konusunda biraz araştırdım araçtakiler m değil bu da aracın komple m paket olmadığını kanıtlıyor ,
Diğer araç konusunda ise hocam açıkcası dün çok araca baktım örneğin sizin linkteki araç 250 k kmde ve düz vites yanlama, sert kullanma olasılığı benim linktekine göre çok daha fazla , ayrıca jantları olsun basıklığı olsun direksiyonu olsun çok iç acıcı durmuyor donanım olarak güzel lakin kesinlikle kafamdaki araçla uyuşmuyor
cyclonee16
07-12-2013, 22:06
Emin olun yanlıcak insan otomatiklede yanlar. Vaderin oldugu m tech araclarda var BMW de opsiyon olayı cok farklı.. Bu direksiyon hepsinde var belli bir modelin altındaki airbag sız modeldir. Ama araç M tech ise recaro oluyor. Bütcenız nedir bılmıyorum ama en azından orjınal M olmalı
Açıkcası sunroof takıntım yok aslında ne kadar boş o kadar iyi mantığındayım şuan sonuçta sunroof demek ekstra fitil , çalışma sistemi vs. yani bozulacak parça demek ,
Aracı dün canlı olarak inceledim,bindim, dolaştım. Gerçekten diri duruyor, içinde tık ses yok, jantlar, tamponlar , marşpiyeller pütürlü yani orjinal m, makyajsız kasa olduğu için sanırım recaro ve direksiyon yok, sesi soluğu da iyi geliyordu rölantisi de lpp ye rağmen çok düzgündü bilmiyorum bir bmw de başka nelere bakılır 206 olsa kendim inceler ustaya bile götürmezdim ama bmw den ancak bu kadar anlıyorum, yani uzun lafın kısası kafama yattı sayılır o paralara daha iyi bir e36 bulacağımı açıkcası sanmıyorum sizlerin araçta bakmamı tavsiye ettiğiniz başka donanım elektronik parça vs. varsa yarın onlara da bakayım, benim tek kafamı kurcalayan kısım şanzuman ve diferansiyel ankara da bildiğiniz iyi bir usta var mıdır gidip gösterebileceğim
aracı tanımam ama fotolardan gordugum kadarıyla arac hakkında bilgi vereyim,
m paket kesinlikle degil, m pakete dair dıştan sadece on tampon ve arka bagaj cıtası var, onlar da orjinalmidir bilinmez.
arac kromline paket. kapı kolları, el firen tuşu, tuş çerceveleri, kapı kilit zımbırtıları buna işaret. hatta kapılardaki hoparlor kapakları da nikelajlı olması gerek ama uzerinde zaten orjinal kapagı yok. aynı sekilde kulluk kapaklarında da nikelaj detay olması gerek.
direksiyonu orjinal direksiyonu
stop, camurluk sinyalleri ve on siyaller yuksek ihtimal degismis, cok problem degil
aynalar yan sanayi
bu yazdıklarım sorun edilcek seyler degil hepsi hallolur, eger buyuk bi kazası yoksa fiyat guzel
Emin olun yanlıcak insan otomatiklede yanlar. Vaderin oldugu m tech araclarda var BMW de opsiyon olayı cok farklı.. Bu direksiyon hepsinde var belli bir modelin altındaki airbag sız modeldir. Ama araç M tech ise recaro oluyor. Bütcenız nedir bılmıyorum ama en azından orjınal M olmalı
hangi direksiyon airbagsiz?
cyclonee16
07-12-2013, 22:13
hangi direksiyon airbagsiz?
Dikkat etmemişim bu direksiyonda airbag mevcut. Düzeltme için tesekkurler
Dikkat etmemişim bu direksiyonda airbag mevcut. Düzeltme için tesekkurler
4kol eski tip siyah logolu direksiyon. Eger arac sıfır alınırken ilave donanım yapılmamıssa, m paket olmayan araclarda bu direksiyon cıkar
cyclonee16
07-12-2013, 22:19
Bende öyle biliyorum M tech olanlar davul yada 3 kol cıkıyor diye biliyorum ama opsiyon olayıda var tabi
Özgür Ozan
07-12-2013, 22:22
arka tampon ,yan çıtalar vs. m değil galiba değil mi?
arka tampon ,yan çıtalar vs. m değil galiba değil mi?
pardon cıtalar gozumden kacmıs. onlar m fakat yan sanayi :D
yan sanayi olsun nolcak diyebilirsiniz tabi, orası ayrı
Özgür Ozan
07-12-2013, 22:32
pardon cıtalar gozumden kacmıs. onlar m fakat yan sanayi :D
yan sanayi olsun nolcak diyebilirsiniz tabi, orası ayrı
hocam yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum yan sanayi olduğu nasıl anlaşılıyor aynaların ve çıtaların hatta anlaşılıyorsa ön tamponu anlamanın da bir yolu varsa söyleyin ki yarın araca tekrar bakmaya gittiğimde dikkat edeyim , bir de arka tampon da kesin m değil değil mi?
cyclonee16
07-12-2013, 22:33
Arkada da sadece difüzör var yanı M olmayan tamponun altı kesilip monte edilmiş
kskrhnegatif
08-12-2013, 07:43
1- Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ilk-sahibinden-kazasiz-degisensiz-tamamen-orjinal.fiyati-dustu-130528076/detay/)
2- Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-beyfendiler-icin-141187554/detay/)
Bu araçlar hakkında bilgi sahibi olan varmı arkadaşlar? BMW piyasasından hiç anlamıyorum, yakın bi dostum düşünüyor. Bu paralara alınır mı alınmaz mı? Özellikle ilk ilandaki beyazla ilgileniyor kendisi.
Cevap yok mu arkadaşlar? :)
ghibli06
08-12-2013, 10:10
bu paralara alınır mı derken o görüş tamamen subjektif olur... sedana 24 demiş 1997 model , öte yandan 1994 coupe 19... kararı sen vereceksin çok irdelemene bile gerek yok...
arada yanlış bilgiler var onu düzelteyim, e36larda recaro koltuk vardır ama M3 haricinde vader koltuk hiç bir Mtech de bile yoktur...
cabrioleter
08-12-2013, 10:34
Cevap yok mu arkadaşlar? :)
beyaz olan çok güzel bir araç çok temiz duruşu çok düzgün. sadece arka kapı tarafında ufak bir boyası var ama onu yapan da kasapmış başka da göze batan kusuru yoktu. bir de sürücü tarafı a sütunundaki kaplama atma yapmış ufak bir probleme benziyordu. servis kayıtları falan her şeyi var olan bir araç. sahibi biraz kıl fiyat kırmıyor. fiyat kırdırabilirseniz alınabilecek bir araç. komple m paket olduğunu düşünüyordu sahibi ama m paket olmadığını anlatınca dost kazığı yediğini söyledi.
kskrhnegatif
08-12-2013, 14:15
beyaz olan çok güzel bir araç çok temiz duruşu çok düzgün. sadece arka kapı tarafında ufak bir boyası var ama onu yapan da kasapmış başka da göze batan kusuru yoktu. bir de sürücü tarafı a sütunundaki kaplama atma yapmış ufak bir probleme benziyordu. servis kayıtları falan her şeyi var olan bir araç. sahibi biraz kıl fiyat kırmıyor. fiyat kırdırabilirseniz alınabilecek bir araç. komple m paket olduğunu düşünüyordu sahibi ama m paket olmadığını anlatınca dost kazığı yediğini söyledi.
Teşekkürler dostum, sen araca baktın mı?
cabrioleter
08-12-2013, 15:10
Teşekkürler dostum, sen araca baktın mı?
evet hocam biz baktık araca ufak bir test sürüşüne çıktık sahibiyle birlikte..
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-m-tampon-ofsetli-jantlar-klima-sirali-sistem-lpg-147656250/detay)
tanıyan bilen varsa bilgi alabilir miyim?
beyaz araç güzel fakat satıldımı noldu bılmıyorum. aracı alıcak bendım fakat fıyatta düşmedi.cabrıoleter(yılmaz) beraber gittik .biraz düşşseydi alabılırdik ama abimiz maş. tükürdüğünü yalamayan cinsten. hem paraya cok ıhtıyacım var dıyo hem ınmıyo :D
bana göre eskileri yada yapılacaklar diyelim
araç m değil
jant yok
otomatık vıtes
sunroof yok
onun harıcınde iyiydi
ha araca daha önce lpg de bağlanmamış sesi cok canlı geliyodu.
kısaca orjınal bı arac herseyıyle. bıde yılmazın dediği kusurları vardı
Özgür Ozan
21-12-2013, 21:19
Öbür araçla anlaşamadık , bu araç için düşünceler neler ? tanıyan var mıdır?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-full-plusfull-sifir-motor-sahibinden-vize-yeniii-135903319/detay)
Özgür Ozan
22-12-2013, 15:55
Son attığım linkteki araca az önce baktım düşünen arkadaşlar için yazıyorum iç trimlerin durumu çok kötü , kupası da pek iyi durumda değil kısacası araç pek iyi durumda değil arkadaşlar.
Son attığım linkteki araca az önce baktım düşünen arkadaşlar için yazıyorum iç trimlerin durumu çok kötü , kupası da pek iyi durumda değil kısacası araç pek iyi durumda değil arkadaşlar.
bende dun o araca bakıyordum resımler cok yanıltıyor o zaman
Özgür Ozan
22-12-2013, 16:21
bende dun o araca bakıyordum resımler cok yanıltıyor o zaman
aracın resimlerle alakası yok
SerkanKurt
22-12-2013, 16:31
bu fiyatları görünce ben arabamı çok çok ucuza sattım galiba :) vidasına kadar orjinal bir araçtı hemde.
Özgür Ozan
22-12-2013, 16:33
Sen aslında olması gereken fiyatı istiyordun bu arkadaşlar uçmuş
SerkanKurt
22-12-2013, 16:54
Sen aslında olması gereken fiyatı istiyordun bu arkadaşlar uçmuş
Kazalı yada boyalı araçlarda çok aşırı uçuk fiyatlar gitmiyor ne yazikki. Hani nokta hata olmaz bulunmaz bir modeldir ozaman isteseler yüksek fiyat eyvallah. Bencede 20.000TL üstü olması için nokta hata olmaması lazım.
Kazalı yada boyalı araçlarda çok aşırı uçuk fiyatlar gitmiyor ne yazikki. Hani nokta hata olmaz bulunmaz bir modeldir ozaman isteseler yüksek fiyat eyvallah. Bencede 20.000TL üstü olması için nokta hata olmaması lazım.
valla cok ıstedıgım bır arac bmw alacak olan arkadaslar ıcın kacmaz fırsat bence hemen manuele cevırıp turbolamakda fayda var :D
SerkanKurt
22-12-2013, 17:03
valla cok ıstedıgım bır arac bmw alacak olan arkadaslar ıcın kacmaz fırsat bence hemen manuele cevırıp turbolamakda fayda var :D
Ben aracımı sattım eğer benim E36 1993 Coupe 320IA dan bahsediyorsan:)
Özgür Ozan
22-12-2013, 17:08
Aynı şekilde düşünüyoruz , daha önce sorgulattığım beyaz temiz düzgün bir araçtı biraz benim kazmalığım yüzünden kaçırdım aracı şimdi de kafayı duvara vuruyorum onu almadığım için
Şuan temiz ve uygun coupe e36 yok en azından ankarada yok, hafta içi gidip e36 plaka olana da bakacam lakin fiyatı çok yüksek ve araç çok yorgun duruyor
Emre İlbi
22-12-2013, 20:19
aslında o araçla ilgili yorum yapmak için yanına gitmeye gerek yok,
ayrıca fotolarda yanıltmıyor,
kaputun sol ön tarafı kalk gidelim diyor, sol çamurluk otur mok yeme diyor,
düzgün E36 coupe bırakmadılar, kalanlarda 26-27den ağzını açıyor, çok seviyorum ama o paraları vermem, akıl işi değil
Özgür Ozan
22-12-2013, 21:02
aslında o araçla ilgili yorum yapmak için yanına gitmeye gerek yok,
ayrıca fotolarda yanıltmıyor,
kaputun sol ön tarafı kalk gidelim diyor, sol çamurluk otur mok yeme diyor,
düzgün E36 coupe bırakmadılar, kalanlarda 26-27den ağzını açıyor, çok seviyorum ama o paraları vermem, akıl işi değil
Ben de farkettmiştim onu lakin ben tamponda bir ayarsızlık var sanıyordum baya bildiğimiz yamuk duruyor gerçekte ordan da darbesi var sanırsam :) , iç fotolarının olmaması kafamı karıştırıyordu o konuda da haklı çıktım içi kötü durumda aracın
Uzun lafın kısası daha önceki beyaz benim için bir fırsattı elimle teptim, şuanda da e36 coupe almaktan her nekadar hayran olsamda vazgeçmiş durumdayım.Malesef temizlerine çok fazla para isteniyor ve ben 3.20 ye o paraları vermem gider m3 alırım
Özgür Ozan
22-12-2013, 22:16
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ispartadan-yine-bir-makine-147081288/detay/)
***** sitede gezerken gördüm, şu araç hakkında yorumları alayım bilen var mıdır? art arda çok post attık ama mazur görün
Emre İlbi
22-12-2013, 22:25
Ben de farkettmiştim onu lakin ben tamponda bir ayarsızlık var sanıyordum baya bildiğimiz yamuk duruyor gerçekte ordan da darbesi var sanırsam :) , iç fotolarının olmaması kafamı karıştırıyordu o konuda da haklı çıktım içi kötü durumda aracın
Uzun lafın kısası daha önceki beyaz benim için bir fırsattı elimle teptim, şuanda da e36 coupe almaktan her nekadar hayran olsamda vazgeçmiş durumdayım.Malesef temizlerine çok fazla para isteniyor ve ben 3.20 ye o paraları vermem gider m3 alırım
Beyazla ilgili hiç yorum yapmamıştım, çünkü araç Kayseri'den gitmeydi,
ve oldukça diri bir araçtı, ilanlardaki çoğu araçtan diri duruyordu, tek olumsuz yanı otomatik olmasıydı :)
Ankara'da galeride 95 kırmızı var, fena gözükmüyor,recarolu falan, bakma şansın oldu mu?
son paylaştığın araçta, bayağıdır ilanda
Özgür Ozan
22-12-2013, 22:35
Beyazla ilgili hiç yorum yapmamıştım, çünkü araç Kayseri'den gitmeydi,
ve oldukça diri bir araçtı, ilanlardaki çoğu araçtan diri duruyordu, tek olumsuz yanı otomatik olmasıydı :)
Ankara'da galeride 95 kırmızı var, fena gözükmüyor,recarolu falan, bakma şansın oldu mu?
son paylaştığın araçta, bayağıdır ilanda
Galerideki aracın km sinin orjinal olduğunu düşünmüyorum açıkcası , diğer aracı da bilmiyorum yeni farkettim , resimlerden fena durmuyor belki daha önce bakan ya da arayıp bilgi alan vs. olmuştur diye sordum
Emre İlbi
22-12-2013, 22:40
Galerideki aracın km sinin orjinal olduğunu düşünmüyorum açıkcası , diğer aracı da bilmiyorum yeni farkettim , resimlerden fena durmuyor belki daha önce bakan ya da arayıp bilgi alan vs. olmuştur diye sordum
şu araçtan bahsediyoruz değil mi? >> Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-er-otomotivden-bmw-3-20ci-146221374/detay)
açıkcası 290bin orjinaldir bence, değilse bile çok sorun olmamalı diye düşünüyorum :)
Özgür Ozan
22-12-2013, 22:45
Aynen o araçtan bahsediyorum , km yi kafaya takmam lakin galeri olması çok düşündürüyor yine de bi gidip bakayım
Emre İlbi
22-12-2013, 22:53
Aynen o araçtan bahsediyorum , km yi kafaya takmam lakin galeri olması çok düşündürüyor yine de bi gidip bakayım
Bencede bi bakmalısın, araç fena gözükmüyor, sadece sol ön farın orada biraz hata var,
birde aracın bi ara sağ kaput ucunda macun vardı, olay ciddileşirse, onuda belirtirsin :)
Özgür Ozan
22-12-2013, 22:57
1-2 gün içinde bakar o aracın da durumunu buraya yazarım inşallah iyi çıkar da iş ciddileşir diyelim o zaman :)
Emre İlbi
22-12-2013, 22:59
1-2 gün içinde bakar o aracın da durumunu buraya yazarım inşallah iyi çıkar da iş ciddileşir diyelim o zaman :)
inşallah, Allah gönlüne göre nasip etsin :)
şu araçtan bahsediyoruz değil mi? >> Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-er-otomotivden-bmw-3-20ci-146221374/detay)
açıkcası 290bin orjinaldir bence, değilse bile çok sorun olmamalı diye düşünüyorum :)
bu nasıl 95 model? tek airbag?
Özgür Ozan
22-12-2013, 23:33
94 tür o yanlış yazmışlardır :D yarın ya da öbür gün o aracın detaylarını yazarım :D
94 bile degil bence.
orj m teknik degil sanırım, kapı cıtaları orj gibi ama tavan acık renk.
kaput yan sanayi sanırım ama canlı gormedim, bakmak lazım
silecek kolları sag sol ters takılmıs
muhtemelen 93model
aynalar yan sanayi
farların sinyal ayakları kırık
kurek bakalitleri, disk sogutucu kanalları yok
bu arada karartmalı dikiz aynası var ama torpido tek airbag.. fazla kıllantılı bi durum
bu arada bu saydıklarım ufak tefek seyler gelebilir ama hepsi para.. bu saydıklarım gibi bir cok sey daha sayabilirim bu arac icin
Özgür Ozan
22-12-2013, 23:40
bu araç için düşüncelerin neler hocam
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ispartadan-yine-bir-makine-147081288/detay/)
bu araç için düşüncelerin neler hocam
orj m degil
kafa ayarı bozuk. kaput-camurluk-bıyık sacı toparlanması lazım tekrardan.
on panel boyanmıs, hatta sokulup takılmıs
silecek suyu bidonunun ustunden sallanan kabloya anlam veremedim
kapı dosemeleri orj degil, yada kaplanmıs. gri renkte ve ortaları da acık renk olmalı
torpido kapagı degismesi lazım
bos oglu bos, klima dahi yok sanırım
eger bu arac 94 ise, yuksek ihtimal airbagli direksiyon olması lazım. ama o direksiyonda airbag yok
sag taraftan duzgun durmuyor arac, ama canlı gormek lazım
yine bir suru ufak tefek masraf sayabilirim bunlar dısında :D
edit: acıklamayı okudum simdi de, 2 parca boya neresinde var acaba, on paneli bile boyanmıs aracın..
Özgür Ozan
22-12-2013, 23:56
teşekkür ederim anlaşılan biz aramaya devam edicez :D
daha once de soyledim, sanırım baska konudaydı, burda da soyliyim.
su aracları inanın 15e verseler almam.
temiz e36 coupe malesef 27-28den asagı yok. hatta biraz modellileri 29-30. ha ara sokaklarda yatan, amcadan teyzeden duserse bilemem.
o kadar para vercegime m3 alırım diyen de hata yapar bence. suanda 45ten asagı temiz m3 yok benim gozumde
daha once de soyledim, sanırım baska konudaydı, burda da soyliyim.
su aracları inanın 15e verseler almam.
temiz e36 coupe malesef 27-28den asagı yok. hatta biraz modellileri 29-30. ha ara sokaklarda yatan, amcadan teyzeden duserse bilemem.
o kadar para vercegime m3 alırım diyen de hata yapar bence. suanda 45ten asagı temiz m3 yok benim gozumde
valla Allah ızın verırse en gec seneye yada seneye yazın alıcam 16 18 arası verırım en fazla turbolamak ıcın sasesı duzgun olsun bana yeter gerisi zamanla olur :icon_tup:
30 bın tl bence cok mantıklı degıl boyasız olması lazım vermem ıcın e36 m50-52 motora :)
valla Allah ızın verırse en gec seneye yada seneye yazın alıcam 16 18 arası verırım en fazla turbolamak ıcın sasesı duzgun olsun bana yeter gerisi zamanla olur :icon_tup:
30 bın tl bence cok mantıklı degıl boyasız olması lazım vermem ıcın e36 m50-52 motora :)
inşallah olur tabi niye olmasın.
şase duzgun olsun dedikten sonra araba cok :D
ama keyifle binicem, ok gibi bi e36 olsun diyorsanız suan cok zor o rakamlara
yukardaki lacivertin gozumde masrafı fotolardan gorundugu kadarıyla 5-6bin tl minimum. yaptıktan sonra da adam olcak mı? bir de fotolarda gorunmeyen kısmı var tabi..
Özgür Ozan
23-12-2013, 00:24
Yalan yok ben de bir e36 hastasıyım ama fiyatların şuanda çok çok yukarda olduğunu düşünüyorum , sarı bir m3 satıldı yanlış hatırlamıyorsam izmirden 34 liraya, 40 liraya beyaz sedan m3 vardı istanbulda noldu bilmiyorum , 27-28 gerçekten 320 ler için bence fazla 3.25-8 olur dolu olur eyvallah.
Sence de pahalı değil mi piyasa? Ben de demiyorum ki hatasız, kusursuz olsun 19 lira olsun ama bu kadar yıkık arabalara da 21 22 li rakamlar çok fazla. Daha bugün gözümle gördüğüm arabaya çıkarıp 10 lira vermem heryeri dökülüyor adam 21 son olur diyor
Daha iki hafta önce kendim kaçırdım şu linktekilere göre çok düzgün 94 beyaz otomatik 320 yi. 20 liraya satıldı.Ederi de o bence , şimdi o galerideki kırmızı 20 lira eder mi resimler bile herşeyi anlatmıyor mu?
evet bence de yuksek piyasa.
ama adı ustunde piyasa bu işte.
bugun kalkıp sıfır clio4 almak icin nerdeyse 50bin lira para gerekiyor. clio icin 50bin de yuksek bence. ama iste bi piyasa var, bi fiyat politikası var ve fiyatlar bu şekilde.
yıkık arabalara 20-22 isteyenleri goren duzgun diri arac sahipleri, ister istemez 30lara yaklastırıyor fiyatı.
20, 25, 28 olayına da cok takılmayın. 6silindir olduktan sonra 25e yada 28e gecmek bi motor yaptırmaya bakar :D
Özgür Ozan
23-12-2013, 00:33
evet bence de yuksek piyasa.
ama adı ustunde piyasa bu işte.
bugun kalkıp sıfır clio4 almak icin nerdeyse 50bin lira para gerekiyor. clio icin 50bin de yuksek bence. ama iste bi piyasa var, bi fiyat politikası var ve fiyatlar bu şekilde.
yıkık arabalara 20-22 isteyenleri goren duzgun diri arac sahipleri, ister istemez 30lara yaklastırıyor fiyatı.
20, 25, 28 olayına da cok takılmayın. 6silindir olduktan sonra 25e yada 28e gecmek bi motor yaptırmaya bakar :D
Asıl piyasayı karıştıran o yıkık arabaları birilerine çakmaya çalışan dolandırıcılar , ben de temiz e36 sahibi olsam o arabaları gördükten sonra 30 lira yazarım sıkıntı orda başlıyor zaten, olan yine benim gibi e36 düşkünlerine oluyor ,bakmakla yetiniyoruz şimdilik :D clio olayına hiç girmeyeyim çok karışır mevzu ama aynı şeyleri düşünüyorum :)
sadece ornek verdim clioyu, durumu anlatmak icin.
sana tavsiyem, kasası duzgun, ici hor kullanılmamıs araba bulmaya bak.
jantına boyasına aldanma, rengine bakma, hatları duzgun araba al, gerisi halloluyor.
Özgür Ozan
23-12-2013, 00:49
Aynen şuan tam aradığım o, fakat pek öyle araç yok bakalım, kısmet...
biraz bakındım oyle ilanlara, bi bak bakalm.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-cok-acil-acele-ihtiyactan-147676142/detay)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-3-sahibinden-yeni-motor-3-20ci-148013630/detay)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-320-coupe-146311596/detay)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-acilll.....1995-model-ful-dolu-3.20-cii-orjinal-145629533/detay)
son gonderdigim 25bin tlye kadar suanki ilanlarda favorim. tabi gorunus olarak favorim. detayını bilemem. ayrıca orj m tech sanırsam.
siyah olan da duzgun duruyor. model dusuk ama cok da onemli degil bence.
dusunurseniz.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-m-paket-1997-model-3.20ia-4-m52-motor-147248324/detay/)
Özgür Ozan
23-12-2013, 15:29
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-cok-acil-acele-ihtiyactan-147676142/detay)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-3-sahibinden-yeni-motor-3-20ci-148013630/detay)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-320-coupe-146311596/detay)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-acilll.....1995-model-ful-dolu-3.20-cii-orjinal-145629533/detay)
son gonderdigim 25bin tlye kadar suanki ilanlarda favorim. tabi gorunus olarak favorim. detayını bilemem. ayrıca orj m tech sanırsam.
Şuan ki bütçem siyah hariç bu araçlar için yeterli değil.Siyah hem yaşlı hem de donanım olarak boş olduğu için çok aklıma yatmıyor yoksa güzel ve diri duruyor. Bursada ki 23 lük gri 20 ya da 21 yazsın hemen gider alırım , lakin şu an 23-25 gibi fiyatlara çıkmam mümkün değil, keşke ankarada olsa da el ele tutuşup bi pazarlık yapabilsem telefondan pazarlıkta karşı taraf ciddiye almıyor. O yüzden şimdilik bu araçlar için beklemedeyim yoksa türkiyede ne kadar satılık varsa aklımda :D bekliyorum şimdilik kısmett..
@sinan , hocam ben coupe düşünüyorum
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-e-36-uzay-kasa-atmaca-1992-model-12-900-148348027/detay/)
yürür motor vb. hakkında bilgisi olan var mı?
kskrhnegatif
26-12-2013, 00:15
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-e-36-uzay-kasa-atmaca-1992-model-12-900-148348027/detay/)
yürür motor vb. hakkında bilgisi olan var mı?
Araç hakkımda bilgim yok. Fotoğraflara göre; aracın sol hizası ve ön kaput, çamurluk hizalarında sıkıntı var. Keza ön tarafta da böbrekler, kaput ve çamurluk düzgün durmuyor. Beni boyat diye bağırıyor. Arka cam fitilleri bile hayra alamet. Sunroof sonradan tavan kesilerek açılmış. M paket olmadığını söylemeye gerek yok. Tamponlar, marşpiyeller fiber. Boş oğlu boş. Birde ufak bir detay merkezi kilidinde bir sıkıntı var sanırım. Ufak bi detay ama pahalı bi detay.
en sondaki dfb plakalı araç sadece kaput değişik yazmış ama bi tarafın podyesi bile değişik o e36 nın(sağ yada sol hangi taraf hatırlamıyorum sağ olması lazım) haliyle o taraftan iyi bi kazası var tek değişen kaput değil yani ama araç ciddi dolu ve fabrikasyon m paket
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hastasinaaa-146340755/detay)
arac hakkında bılgısı olan varmı
Yav 4 kapi da onerin bari bizde yararlanalim :)
en sondaki dfb plakalı araç sadece kaput değişik yazmış ama bi tarafın podyesi bile değişik o e36 nın(sağ yada sol hangi taraf hatırlamıyorum sağ olması lazım) haliyle o taraftan iyi bi kazası var tek değişen kaput değil yani ama araç ciddi dolu ve fabrikasyon m paket
evet sonradan aracı biraz arastırınca ogrendim ben de
Özgür Ozan
27-12-2013, 11:34
Hocam peki izmirdeki kirmizi icin bi bilginiz var midir o 4 tane linkin oldugu mesajdaki ilk linkteki arac
gördüğüm bi coupe ama incelemedim detaylı bilgimde yok malesef
arkadaslar temız pertsız kasası duzgun e36 m3 yada 328 arıyoruz
fıyat aralıgı m3 ıcın 30-35 328 ıcınde 26-30 arası fiyatlar ucuk olmuycak kısacası :)
fıyat aralıgı m3 ıcın 30-35 328 ıcınde 26-30 arası fiyatlar ucuk olmuycak kısacası :)
hayırdır can kime arıyonuz :)
***** sitede gezerken gördüm, şu araç hakkında yorumları alayım bilen var mıdır? art arda çok post attık ama mazur görün
Araç bildiğin leş..
Özgür Ozan
27-12-2013, 23:54
gördüğüm bi coupe ama incelemedim detaylı bilgimde yok malesef
Peki genel olarak duruşu nasıl diri bir araç mı ?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-320i-coupe-avus-blau-106-000-km-148424731/detaySamsung) Mobile tarafından gönderildi
arac hakkindaki yorumlariniz nedir arkadaslar? Max verilmesi gereken rakam sizce nedir?
kskrhnegatif
28-12-2013, 09:29
Temiz, pertsiz, kasası düzgün m3'ü vti fiyatına almak? Tam tersi olabilir dediğiniz temizlikte 328'i 30-35 arasına ancak bulursunuz sanırım. :)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-320i-coupe-avus-blau-106-000-km-148424731/detaySamsung) Mobile tarafından gönderildi
arac hakkindaki yorumlariniz nedir arkadaslar? Max verilmesi gereken rakam sizce nedir?
Araç maşallah arkadaşın fabrika çıkış bilgilerini yazdığı kadar doluyosa güzel. Lakin Fiyat uçuk kaporta motor vs. aksamıda güzelse 27-28 eder. Ayrıca kafama takılan aracın fabrikadan BMW LM Jant, Çift spoke ile çıktığı yazıyor altada Aracimin orjinal style30 jantlari durmaktadir yazmış. Bi gariplik var bu işte
Araç maşallah arkadaşın fabrika çıkış bilgilerini yazdığı kadar doluyosa güzel. Lakin Fiyat uçuk kaporta motor vs. aksamıda güzelse 27-28 eder. Ayrıca kafama takılan aracın fabrikadan BMW LM Jant, Çift spoke ile çıktığı yazıyor altada Aracimin orjinal style30 jantlari durmaktadir yazmış. Bi gariplik var bu işte
gariplik yok, style30 un ASAPtaki turkce karsılıgı o sekilde, cift spoke diye geciyor
Temiz duzgun dolu ve 4 kapi favori ilani olan varmidir arkadaslar. 25 e kadar max
şu arac var ama bikac aydır ilanda, ayrıca icinden de foto yok.
durumu nedir ne degildir bilmiyorum.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-orjinal-m-paket-131885925/detay/)
Iyi duruyo gidip bakmak lazim. Izmirdeymis :)
SerkanKurt
29-12-2013, 02:27
beyler temiz bmw arıyanlar nerde :) fiyatta esneğiz. Kaportası iç derisi herşeyi orjinal. Sahibindende ilanı yok sadece sitede ilanı var.
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/171734-1996-e36-323i-131000km-de-boyasiz.html
gariplik yok, style30 un ASAPtaki turkce karsılıgı o sekilde, cift spoke diye geciyor
Haklısın benim kafa BBS LM ye gitti :D
Temiz duzgun dolu ve 4 kapi favori ilani olan varmidir arkadaslar. 25 e kadar max
Şu rolanti olayını halledeyim benim arabayı verecem sana arama boşuna :D
Şu rolanti olayını halledeyim benim arabayı verecem sana arama boşuna :D
haha tamam bu gidişle öyle olucak.çok guzel 2 araba kacırdım sonradan koydu ama bu işlerde alıyımmı almayımmı yapmıcaksın içine sındiyse alıcan.şimdi piyadada araba yok uçuk fıyatlar donuyor yine. ya senın olayı duydum hala mı cozulmedı ?
haha tamam bu gidişle öyle olucak.çok guzel 2 araba kacırdım sonradan koydu ama bu işlerde alıyımmı almayımmı yapmıcaksın içine sındiyse alıcan.şimdi piyadada araba yok uçuk fıyatlar donuyor yine. ya senın olayı duydum hala mı cozulmedı ?
Konuyu dağıttık biraz ama elektriksel bi sıkıntı var kardeşim yarın müsait olursam bırakıcam komple gözden geçirecekler 1 gün kalması lazım dedi usta, zaten video ekledim konuya gördüysen farları falan yakınca gariplikler başlıyo sebebini bilmiyorum ama çözücez inşallah :)
OverDose
04-01-2014, 02:56
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bir-haftalik-fiyat-dustuu-146513640/detay/) arac benımdır dusunen olursa telden ulasabılır. lpg ıslı degıl 1 yıl olmadı takılalı km orj hasar kaydı yok sag camurluk degısık komple boyavar sol aynam kırık on tampon boya ıstıyor bırde kapı haporloru eksık baskada sıkıntısı yoktur aracın saygılar.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hastasina-bmw-yeni-motor-yapildi-149772183/detay)
araç hakkında bilgisi olan var mı?
kskrhnegatif
09-01-2014, 16:27
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hastasina-bmw-yeni-motor-yapildi-149772183/detay)
araç hakkında bilgisi olan var mı?
Sahibi burdan mı bilmiyorum ama, aracın duruşu çok çok kötü. Ara sıra denk geliyorum. Resimlerle alakası yok. Hoş resimlerde de pek iyi değil. Böbrekler, sağ, sol yan çizgiler, kaput, iki çamurluk, far, sinyal çizgileri. :( Kısacası çok üzer gibime geliyor. Yol yapıp bakılacak araç değil bence. Ha yakınlarındaysanız belki. Yanlış anlaşılma olmasın, detayını bilmiyorum. Resimlerde ve canlı gören biri olarak söylüyorum sadece.
SerkanKurt
09-01-2014, 16:31
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-1996-e36-323i-132.000km-de-boyasiz-149480001/detay/)
beyler temiz araç arayanlara buyrun. Araç bizim.
sorgu :)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ms-car-1996-3-28-coupe-takas-olur-148281404/detay)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ms-car-1996-3-28-coupe-takas-olur-148281404/detay)
Cok sık ilana duşuyor, yanlış olmasın ama 10ayda 3.kez farklı kişilerle farklı lokasyonlardan ilanda.
Sag kapı pandizotu cabriodan. iki kapı pandizotu da boyanmış ve renk tutmamış. hatta sofor tarafı kapı tweeterı da yok sanırım
Kol dayama sonradan takma, gögüs ile aynı renk olması gerek
Koltuklar E46 zaten apacık belli
Taban halısının rengi olması gereken gibi degil sanki, ama fotolar da yanıltıyo olabilir
Yuksek ihtimal orjinal m paket
Camurluk sinyalleri yok, ya gumruk girişli yada amerikan versiyon
Kaporta motor olarak bilgim yok canlı gormedim
Cok sık ilana duşuyor, yanlış olmasın ama 10ayda 3.kez farklı kişilerle farklı lokasyonlardan ilanda.
Sag kapı pandizotu cabriodan. iki kapı pandizotu da boyanmış ve renk tutmamış. hatta sofor tarafı kapı tweeterı da yok sanırım
Taban halısının rengi olması gereken gibi degil sanki, ama fotolar da yanıltıyo olabilir
acaba neden 10 ayda 3 kez el degistirsin? illaki bi sıkıntısı vardır ki el degistiriyor surekli.
camurluk kaput değişik
Beyler araç hakkında bilgisi olan varmı ?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ilgiden-sikilmayanlara-141299363/detay)
tekirdağa kadar boşa gitmeyelim :)
Bilen eden yokmu yav :(
Bilgim yok ama sunroofsuz coupe aşırı uygun fiyatlı olmadıkça tavsiye etmem hem çok zor satarsınız hemde sürekli insanların ''Aaa sunroof yokmuş bunda'' tripleriyle canınız sıkılır :D
Bilgim yok ama sunroofsuz coupe aşırı uygun fiyatlı olmadıkça tavsiye etmem hem çok zor satarsınız hemde sürekli insanların ''Aaa sunroof yokmuş bunda'' tripleriyle canınız sıkılır :D
Sunroof olayı sıkıntı aynen :( ama bütçe max 21 olduğu için buna bir bakalım dedik :rolleyes:
Sabah erkenden gidicem bilgisi olan tanıyan varsa Allah rızası için yazsın pazarımız hiç olmasın :D
Araç bir arkadasın kuzeninin arabasına cok benziyor,EGER O ARAÇ İSE en son kırklarelinde satılıktı sanırım.Arkadasın kuzenindeyken sagdan çok saglam kazası vardı,itfaiye sag direkten açtıgı için arabayı elektrik tesisatı falan yalan olmuştu.Sag podyada degismisti hatta yeni sasi nosunun teknik üniversitede onaylanması falan gerekiyordu.İçteki bir çok parça gürcistandan gelmişti hatta 17 li rakamlara galeriye satılmıstı.Km falan orj ama kazadan önce motoru yürümesi falan iyiydi.
bahadırtelli
11-01-2014, 11:42
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-estoril-mavi-149868751/detay)
Bilgisi olan varmı
HellRot06
11-01-2014, 12:35
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-estoril-mavi-149868751/detay)
Bilgisi olan varmı
Aracı tanımıyorum ama 320 cabriolara o paralar isteniyor. İster istemez insan çekingen bakıyor araca...
By Cestino
13-01-2014, 12:55
Araç bir arkadasın kuzeninin arabasına cok benziyor,EGER O ARAÇ İSE en son kırklarelinde satılıktı sanırım.Arkadasın kuzenindeyken sagdan çok saglam kazası vardı,itfaiye sag direkten açtıgı için arabayı elektrik tesisatı falan yalan olmuştu.Sag podyada degismisti hatta yeni sasi nosunun teknik üniversitede onaylanması falan gerekiyordu.İçteki bir çok parça gürcistandan gelmişti hatta 17 li rakamlara galeriye satılmıstı.Km falan orj ama kazadan önce motoru yürümesi falan iyiydi.
Evet o araç. Daha önce Kırklareli'nden satılıktı.
Özgür Ozan
13-01-2014, 17:53
Döndün dolaştım en almam dediğim arabayı ciddi ciddi düşünmeye başladım :D Bu araç hakkında bilgisi olan var mıdır?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-06-e-0036-146988760/detay)
kskrhnegatif
13-01-2014, 18:55
Döndün dolaştım en almam dediğim arabayı ciddi ciddi düşünmeye başladım :D Bu araç hakkında bilgisi olan var mıdır?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-06-e-0036-146988760/detay)
Masrafı vardır demiş ilanda? Arayıp sorun A'dan Z'ye. Expertize sokmadan almayın kesinlikle.
Özgür Ozan
13-01-2014, 18:59
Masrafı vardır demiş ilanda? Arayıp sorun A'dan Z'ye. Expertize sokmadan almayın kesinlikle.
Aracı gidip gördüm ufak tefek sorunları var , kaportası düzgün duruyor , kafamda azçok aracın durumu belli, fakat belki geçmişinde bir sıkıntıi kaza vardır diye bir sorayım dedim belki tanıyan vardır.
Bir de bu sürücü tarafı cam açma düğmelerinin önünde üçüncü bir düğme daha var o ne işe yarıyor?
Aracı gidip gördüm ufak tefek sorunları var , kaportası düzgün duruyor , kafamda azçok aracın durumu belli, fakat belki geçmişinde bir sıkıntıi kaza vardır diye bir sorayım dedim belki tanıyan vardır.
Bir de bu sürücü tarafı cam açma düğmelerinin önünde üçüncü bir düğme daha var o ne işe yarıyor?
arkalar elektrikli mi? basıp denedin mi?
3.dugme olmaz normalde coupelerde, sonradan baglanan bi ozellik olabilir. merkezi kilit vs gibi.
Özgür Ozan
13-01-2014, 19:08
Arkar elektrikli basip denedim fakat o dugmenin ne oldugunu sormayi unutmusum
korkmazz
13-01-2014, 19:34
araçta dijital klima var yazmıs fakat dijital klima yok araçta:soru:
kskrhnegatif
13-01-2014, 19:45
Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla, sürücü ve yolcu koltuğu, direksiyon sonradan değiştirilmiş. Büyük ihtimal 11 tuş obc de sonradan eklenmiş. Dijital klima demiş ama araçta manuel klima var. Sunroof hariç en boş modeli. O tuş ta asc on/off tuşudur. O bölgede bir de koltuk ısıtma düğmeleri olur normalde ama sanmıyorum. Fena durmuyor. İçinize sindiyse alınabilir.
driftboy
13-01-2014, 19:47
96 model kazasız
Mor-Siyah
Elektrikli kelebek
Sunroof
Krem deri
18 tuş obc
klima
düşünen varsa pm atabilir.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/972302_414355158673493_964797444_n.jpg,
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1150834_417575545018121_627704827_n.jpg
HellRot06
13-01-2014, 20:54
Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla, sürücü ve yolcu koltuğu, direksiyon sonradan değiştirilmiş. Büyük ihtimal 11 tuş obc de sonradan eklenmiş. Dijital klima demiş ama araçta manuel klima var. Sunroof hariç en boş modeli. O tuş ta asc on/off tuşudur. O bölgede bir de koltuk ısıtma düğmeleri olur normalde ama sanmıyorum. Fena durmuyor. İçinize sindiyse alınabilir.
Araç 94 model ASC değildir o tuş. Asc tuşu yeşilimsi bir renkte olur.
Anladığım kadarıyla elektrikli perde tuşundan bahsediyor arkadaş.
Özgür Ozan
13-01-2014, 22:04
Araçta dıştan komple m paket , içte recaro lar var , sunroof var , 11 tuş obc var , perde var en boş olma şansı yok yine de şaşi no sundan fabrika çıkış donanımını sorgulayacağım
@hellrot06
muhtemelen o tuş elektrikli perde tuşu , bidahaki gittiğimde öğrenirim
Benim aracı sorgulamadaki asıl amacım aracın geçmişinde bildiğiniz büyük bir kazası vs. si var mı ?Öğrenmek istediğim bu, çünkü direksiyonu orjinal direksiyonu değil ve aracın daha önce e36 4 kapı direksiyonlu olan bir fotografını buldum, ayrıca araçta otomatik kararan iç dikiz var kafam karıştı biraz ondan soruyorum.
kskrhnegatif
13-01-2014, 22:24
Araçta dıştan komple m paket , içte recaro lar var , sunroof var , 11 tuş obc var , perde var en boş olma şansı yok yine de şaşi no sundan fabrika çıkış donanımını sorgulayacağım
@hellrot06
Benim aracı sorgulamadaki asıl amacım aracın geçmişinde bildiğiniz büyük bir kazası vs. si var mı ?Öğrenmek istediğim bu, çünkü direksiyonu orjinal direksiyonu değil ve aracın daha önce e36 4 kapı direksiyonlu olan bir fotografını buldum, ayrıca araçta otomatik kararan iç dikiz var kafam karıştı biraz ondan soruyorum.
BMW'de donanım tartışması pek yapmam. Çok muallakta bi konu. Bahsettiğin donanımlar sonradan eklenmiş. Tabi değeri var o ayrı. En güzeli dediğin gibi şase nosundan fabrika çıkışı donanımlarına bakmak. :icon_tup:
SerkanKurt
13-01-2014, 22:35
Sunroof olayına neden takılıyor bmw alıcaklar onuda merak ediyorum. Şuan 323i miz var e36 sunroof lu öyle aman aman ne fayda sağlıyor :) ? Hava güzelken komple açıyoruz ama olmasada olur :) Komple tavan cam olsa anlayacağımda küçücük bir sunroof a takılmayın bukadar olsada olur olmasada olur. Tertemiz boyasız olması daha önemli.
@hellrot06
orj m degil.
2 tane hava kanalı alıp takılamamıs 60ar liradan. ızgarayla kapatılmış orası
yeni tip bıyık sacı
camurluktaki m3 ızgaralar
direksiyon sonradan takılmış
kapı pandizotları degişmiş(gogus ile rengi farklı dikkat ederseniz, kapı pandizotları 97-98modellerde cıkan renk)
hatta degiştikten sonra bir daha işlem gormus, raptiye gibi biseyle tutturulmuş
koltuklar sonradan takılmış yuksek ihtimalle. hatta koltuklar kaplanmış
elektrikli perde yok aracta, onun tusu da degil ordaki
vites cercevesi yuksek ihtimal sedandan takılmış, onun icin bir taraf 3lu diger taraf 2li.
kaporta-motor hakkında gormedigim icin konusmiyim.
hadi koltukları gecelim. saydıgım diger hersey benim gozumde bu aracı almamaya yeter.
tmm bi arac zamanla yıpranabilir. ama toplanırken adam gibi toplanmazsa, uydurma kaydırma iş yapılırsa ben o işten korkarım. yukarda
Sunroof olayına neden takılıyor bmw alıcaklar onuda merak ediyorum. Şuan 323i miz var e36 sunroof lu öyle aman aman ne fayda sağlıyor :) ? Hava güzelken komple açıyoruz ama olmasada olur :) Komple tavan cam olsa anlayacağımda küçücük bir sunroof a takılmayın bukadar olsada olur olmasada olur. Tertemiz boyasız olması daha önemli.
ben alıştım artık, aracımı goren "aa sunroof da olsaymış keske" diyince, "o buyuk acımız sormayın" diyerek cevap veriyorum. cunku karsı taraf da boyle bi cevap bekliyo, halbuki olmuş olmamış umrumda degil :D
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-german-panzer-149487402/detay)
bilgisi olan varmıdır acaba ??
AhmetDncr
14-01-2014, 10:06
şase no'dan fabrika çıkış donanımını nereden sorgulayabiliriz?
BMW Baureihenarchiv - BMW Vehicle Identification Number (VIN) | bmwarchiv.de (http://www.bmwarchiv.de/vin/)
AhmetDncr
14-01-2014, 10:35
BMW Baureihenarchiv - BMW Vehicle Identification Number (VIN) | bmwarchiv.de (http://www.bmwarchiv.de/vin/)
tşk ederim, fabrika çıkış donanımını öğrenmiş oldum arabamın :)
HellRot06
14-01-2014, 10:37
Uniquel'de belirtmiş arabada gözüne çarpan noktaları ki o kadar göze çarpan nokta varken bu araçta kaza varmı diye aramamak lazım bence. Fazla oynamışlar çünkü yinede tercih senin...
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-german-panzer-149487402/detay)
bilgisi olan varmıdır acaba ??
yok mudur fikri olan yada az cok anlayan :D
fastchild
15-01-2014, 12:33
İki arabada Orj M Değil Arka tamponlarda ikisininde sadece Difüzör var
1994 model olan
Kapı tweeterları yerine kocaman bi hoparlör koymuş o nedir arkadaş
Yeni model böbreklere sahip (kazadanda olabilir keyfide benim gibi manyaksa eski modeli sevmiyordur değiştirir)
Sunroof yok gibi
Ledli stopları ben pek sevmiyorum hoş durmuyor
Kaputu ayarsız gibi çamurluğun ucuna doğru yukarıda duruyor kilidinden ayar yapmak gerekli
Arkada E24 6 serisi yatıyor gidince sorarmısınız satılıkmı diye yada en azından bir şasi numarası ikide fotoğraf isterim
1993 olan
İç mekan kırmızı hiç sevmem açıkçası ben ve büyü ihtimal sonradan kaplama
Ayna M değil orjinal
Arkada sadece difüzör mevcut
Alternetöre giden plastik hava hortumu yok
Ön paneldeki yeşil sticker güzel bi detay
Öndeki plastiği klips yerine vide ile tutturmuşlar
Ön tamponunu hiç beğenmedim yerine tam denk gelmemiş önde duruyor
Ön sinyaller ve çamurluk sinyali sarı arkalar beyaz
makyajlı böbrekleri bende sevmiyorum yav modeli neyse o olsun. benimkinde de makyajlı var değiştiremedim zamansızlıkdan.
Ayrıca bence sorgulanan arabaların yüzde sekseni kötü durumda, ucuz alırken pahalı almayın :)
m. ali öz
15-01-2014, 13:54
eski sahibi sanırım buradaydı 16ff.
detaylı pm alabilir miyim bilgi sahibi olanlardan
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-e36-baby-hellrot-ilk-gelen-alir-145528070/detay)
m. ali öz
15-01-2014, 13:58
araç hakkında bilgisi olan
zafer_0403
15-01-2014, 14:30
araç hakkında bilgisi olan
Hocam ilandaki aracı tanımam bilmiyorum ancak başka konuda limitinizin 25 bin olduğunu gördüm. O paraya çok güzel 96 model üstü donanımlı E36 lar mevcut onlar daha mantıklı değil mi ?
PaSHa-brk
16-01-2014, 08:33
Araç hakkında bilgisi olan,Nedir ne değildir.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-orjinal-m-paket-isikli-degisensiz-acil-141649783/detay/)
HellRot06
16-01-2014, 08:55
Araç hakkında bilgisi olan,Nedir ne değildir.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-orjinal-m-paket-isikli-degisensiz-acil-141649783/detay/)
Tanımıyorum ama güzel duruyor. En azından orjinal M.
PaSHa-brk
17-01-2014, 16:29
Tanımıyorum ama güzel duruyor. En azından orjinal M.
çok dikkatimi çekiyo fakat gidipte boş dönmek var
HellRot06
17-01-2014, 16:50
Bence denemeye değer. Bulunduğu yer bana yakın sayılır ama aracım yok aracım olsaydı gider bakardım en azından bir ön fikir edinirdik.
Özgür Ozan
17-01-2014, 17:16
plakasını sorguladım 2013 eylülde alınmış araç , bana baya yakın her açıdan fotosu var ama özellikle bakmamı istediğin bir yeri varsa pazartesi günü bakarım
eylülde alınan arabanın ekiimde ilana koyulması,ilana koyulduktan 3 aydan bu süreye kadar piyasaya göre uygun olan bi fiyatla satılmamasıda düşündürücü,ki ankara gibi şehirde:)
Cıhat YAVAS
22-01-2014, 12:18
Yarın bakmaya gideceğiz plakadan sorguladım hasar kaydı yok özellikle bakmamız dikkat etmemiz gerken yerler neresi bilgi verirseniz sevinirim
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-320i-otomatik-lpg-li-deri-koltuk-orjinal-ihtiyactan-144785247/detay/)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-emsalsiz-1996-328-i-m-technic-duz-vites-lpgli-masrafsiz-kazasiz-151884972/detay)
araç hakkında bilgi sahibi olan varmı arkadaşlar?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-emsalsiz-1996-328-i-m-technic-duz-vites-lpgli-masrafsiz-kazasiz-151884972/detay)
araç hakkında bilgi sahibi olan varmı arkadaşlar?
hayırdır abı bir yetmedi ciftlemeye mi karar verdin :)
hayırdır abı bir yetmedi ciftlemeye mi karar verdin :)
bakınıyoruz kardeşim, hayırlısı belki olur neden olmasın.
Bu arada çevresinde 325 328 olan arkadaşlar varsa değerlendirebilirim. :)
bakınıyoruz kardeşim, hayırlısı belki olur neden olmasın.
Bu arada çevresinde 325 328 olan arkadaşlar varsa değerlendirebilirim. :)
keske bende degerlendırebılsem :o m3 olur 328 olur :D
keske bende degerlendırebılsem :o m3 olur 328 olur :D
benim için m3 zorda 2.8 2.5 değerlendiririm , hayırlı olsun :)
benim için m3 zorda 2.8 2.5 değerlendiririm , hayırlı olsun :)
barış hayırıdır :)
abi bizde hic arkadan itiş yok barıs abı ikilemeye karar vermiş zaten yoldan çıktım sifir arabayı satmaya kalkıyorum daha da cok gaza getiriyor bizi :D
abi bizde hic arkadan itiş yok barıs abı ikilemeye karar vermiş zaten yoldan çıktım sifir arabayı satmaya kalkıyorum daha da cok gaza getiriyor bizi :D
can olm asıl sen hiç kaşınma harbi sıfır araba yaptın biras tadını çıkar :)
kardeşim arıyoruz ama araba yok, senin durumunda iyi değil galiba :)
en azından biraz kullan be kardeşim yazık günah :) bulsak da alsak keşke netten olmıcak bu iş sanırım.
can olm asıl sen hiç kaşınma harbi sıfır araba yaptın biras tadını çıkar :)
aynısı ben de söylüyorum kanka ama kuvvetli arkadan itişde başka :D
merhaba arkadaşlar. bmw e36 3.20ci için fiyat aralıkları nelerdir?
hakeden fiyatı ne kadardır?
ben rezil olacağıma param rezil olsun, iyi olsun derseniz kaç verirsiniz?
nedir piyasası? saygılar..
fastchild
29-01-2014, 02:13
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-aski-farki-yasamak-isteyenlere-149606293/detay)
ufak bi uyarıda bulunmak istedim
arabayı ben 430.000'de sattım araba 260.000'e gerilemiş
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-1996-model-3-28ci-m-paket-takas-olur-146601770/detay)
araç hakkında bilgisi olan gören eden fikir sahibi olan varsa çok sevinirim,
3.28 ler hakkında dezavantaj oluşturacak unsurlar varmıdır nelerdir.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-3-gunluk-son-fiyat-114617559/detay)
Bilgisi olan var mı ankaralı arkadaşlar ?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-3-gunluk-son-fiyat-114617559/detay)
Bilgisi olan var mı ankaralı arkadaşlar ?
bi ara istanbulda aynı renk 85000 km de aynı renk satılmıştı 32 civarı acaba o araçmı
bi ara istanbulda aynı renk 85000 km de aynı renk satılmıştı 32 civarı acaba o araçmı
Sanırım o bana da yabancı gelmedi.
Sanırım o bana da yabancı gelmedi.
eğer o ise bence bu bütcelere cıkabilirsenız kaçırmayın derim
eğer o ise bence bu bütcelere cıkabilirsenız kaçırmayın derim
Güzel bilgiler alabilsek düşünücem .
Aracı bilen var mı?
208688324
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2-sahibinden-3.18-is-coupe-212831329/detay?searchResultsViewPreference=std&showViewPreferences=true&hideSearchFilter=false)
Varmıdır izmirden aracı bilen :) kaç liraya kadar alınır sizce?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2-sahibinden-3.18-is-coupe-212831329/detay?searchResultsViewPreference=std&showViewPreferences=true&hideSearchFilter=false)
Hocam 93 330bındekı bir araç için o fiyatlar çok fazla bence bır aralar 96 97 vardı satılık yeşilimsi turkuaz bir renkte 21bin civarındaydı ordan pay biç birde bmw alacaksan kışın bak uygun araçlar dusuyor
Hocam 93 330bındekı bir araç için o fiyatlar çok fazla bence bır aralar 96 97 vardı satılık yeşilimsi turkuaz bir renkte 21bin civarındaydı ordan pay biç birde bmw alacaksan kışın bak uygun araçlar dusuyor
22.5 diyor en son alınmazmı bu paraya?
hakkaten kaca kadar alinir bunlar ?
aracı tanıyan bilen ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-tr-de-tek-kusursuz-iddali-temizlikte-98-girtlak-dolu-213382708/detay