Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf 7 Coilover
İncik boncuk işlerinden sonra sirada arabayı basmak var. Ne kadar konforu güzel olsa da şimdiye kadar arabada hiç konfor aramadım, tek ben bindiğimden olsa gerek :) Orjinal amortisörümü bozdurmadan kime kaça yaptırabilirim? Yardımcı olabilecek olan var mı? :)
çağlarcoskun
25-11-2013, 20:03
Git murat abide yaptir kanka
Low-Rider
25-11-2013, 20:04
raceland, ta technix, fk falan bak Melih sanayi işinden önce
Git murat abide yaptir kanka
?? Cantürk mü kanka?
raceland, ta technix, fk falan bak Melih sanayi işinden önce
Abi istanbulda yok diye biliyorum, olsa da iyi düşürmüyorlar. O kadar para verdikten sonra düşmemesi beni çıldırtır :D
çağlarcoskun
25-11-2013, 20:09
Evet kanka ben czt de cok memnun kalmistim murat abiye sen tavsiye etmistin hatta
melih kıy para ya :D eicbach koni veya kw al derim
Evet kanka ben czt de cok memnun kalmistim murat abiye sen tavsiye etmistin hatta
Şu zamana kadar hep Murat abide yaptırdım zaten kanka biliyorsun bende çok memnunum Murat abiden. Araştırma aşamasındayım şuanda.
melih kıy para ya :D eicbach koni veya kw al derim
Golf 7 marka coil var mı yok mu? :) Nette bulamadım ebaydada :)
Burak E.
25-11-2013, 20:14
kanka varmış baktım internetten ama
KW Variant 1 Coilover Kit - Volkswagen Golf Mk7 GTI (http://www.awesomegti.com/kw-variant-1-coilover-kit-volkswagen-golf-mk7-gti)
ilanda bu hatta
kanka varmış baktım internetten ama
KW Variant 1 Coilover Kit - Volkswagen Golf Mk7 GTI (http://www.awesomegti.com/kw-variant-1-coilover-kit-volkswagen-golf-mk7-gti)
ilanda bu hatta
Görmedim say :D
Burak E.
25-11-2013, 20:16
Görmedim say :D
bende ufak bi körlük yaşadım zaten :D
GTI ile senin araba olmaz melih aklında olsun sende torsiyon var GTI lar bağımsız uymaz yani.
melih weitec bakabilirsin kendi sitesinden (kw yan ürünü) v1 vs genel aynı zaten
+ olarakFK'dan daha ucuz ama fk kadar sert ve zıplatan cinsten değil : )
bende para biriktiryorum alcam:D uzun arasıtrmalardan sonra en mantıklısı bu geldi:D
edit :D
şansına küs üretimi yok senin araca göre :D
bende ufak bi körlük yaşadım zaten :D
Görmedik :D
GTI ile senin araba olmaz melih aklında olsun sende torsiyon var GTI lar bağımsız uymaz yani.
Custom olacak bu gidişle Baran :)
melih weitec bakabilirsin kendi sitesinden (kw yan ürünü) v1 vs genel aynı zaten
+ olarakFK'dan daha ucuz ama fk kadar sert ve zıplatan cinsten değil : )
bende para biriktiryorum alcam:D uzun arasıtrmalardan sonra en mantıklısı bu geldi:D
edit :D
şansına küs üretimi yok senin araca göre :D
Heyecanla okudum hüsranla sona erdi :D
golfcu0101
25-11-2013, 21:12
ben sabrettim focusa AP sertlik yumuşaklık olanı taktım ve inan süperdi.bununda fiyatları makul bunada AP düşünüyorum kardeşim ama 7 ye göre varmı bakmak gerek ;)
By_HaNNibaLL
25-11-2013, 21:22
Kankam buna bari marka al bak seni vururum artik hahaha :D
Önce yay al para biriktir coil al
Anadol yayı kesme + press temiz. Yılannnn
golfcu0101
25-11-2013, 21:51
ahuhahahaha bu manyak adamı pıçaklar melih demedi deme :D :D:D
Pm attım Melih, ilacın bende :)
By_HaNNibaLL
25-11-2013, 22:04
boşuna mi amir memursun korursun haaha :D
golfcu0101
25-11-2013, 22:08
boşuna mi amir memursun korursun haaha :D
senlemi uğraşıp duracam zuhahaha:D neyse kardeşim şimdiden evrim geçirmiş bir golf 7 bekliyoruz senden başarılar ;)
ben sabrettim focusa AP sertlik yumuşaklık olanı taktım ve inan süperdi.bununda fiyatları makul bunada AP düşünüyorum kardeşim ama 7 ye göre varmı bakmak gerek ;)
Abi yay bana göre degil ya :)
Hacı cok pahalı ya Berko kardesim sagolsun mesaj atmışta parası guzel ya :)
Anadol yayı kesme + press temiz. Yılannnn
Araba yeni olmasa en guzel sistem hahahahha :D
Korktum vallaha :D
Pm attım Melih, ilacın bende :)
Ilgin icin çok teşekkürler kardesim :)
custom coil düşünürsen ANK engin abiyi duymuşsundur belki seyrantepe sanayide. ben 1.5 senedir kullanıyorum oldukça memnunum kullanan arkadaşlarımda var keza onlarda öyle.şu zamana kadar herhangi bir şikayet duymadım
tuner faruk
25-11-2013, 23:18
Bosu bosuna hep bosu bosunaaaa :D Anladin sen oniii :D
Sadece önlere custom coil ne kadar fiyatını bilen var mı ?
- Coiloverde Ciddi Anlamda Namiştain TEK Geçerim En Dipte Bile Sekme Yok Araç Şuan Orjinalden Daha Konforu Ve 45 Yanak İle Genelde Konfor Düşer Binen Herkes Şaşırıyor :)
Coilover 1800'lü yıllarda kaldı air yaptır kankaa :) :P
kanka neden coil hani indirip kaldırmak zorunda kalıyormusun direk yay alsan ben vti'da öle yapmıştım gören coil boşuna alıyomuşuz diyodu cidden iyi basıyo yay konforuda coil'e göre daha güzel yumuşak
fk guzel dusuruyo ben corsayi 12cm basmistim :)
custom coil düşünürsen ANK engin abiyi duymuşsundur belki seyrantepe sanayide. ben 1.5 senedir kullanıyorum oldukça memnunum kullanan arkadaşlarımda var keza onlarda öyle.şu zamana kadar herhangi bir şikayet duymadım
Dost işi amortisorler bozulmadan bir fiyat alabilirmisi ? Cok memnun olurum.
Bosu bosuna hep bosu bosunaaaa :D Anladin sen oniii :D
Oyle bir param veya kredi kartım yok Tombul tuner :)
- Coiloverde Ciddi Anlamda Namiştain TEK Geçerim En Dipte Bile Sekme Yok Araç Şuan Orjinalden Daha Konforu Ve 45 Yanak İle Genelde Konfor Düşer Binen Herkes Şaşırıyor :)
Nam aklımda da fiyat biraz kastirdi :D
Coilover 1800'lü yıllarda kaldı air yaptır kankaa :) :P
Air istemiyorum kanka parası cok :)
kanka neden coil hani indirip kaldırmak zorunda kalıyormusun direk yay alsan ben vti'da öle yapmıştım gören coil boşuna alıyomuşuz diyodu cidden iyi basıyo yay konforuda coil'e göre daha güzel yumuşak
Yay istedigim basikligi veremiyor :)
fk guzel dusuruyo ben corsayi 12cm basmistim :)
Uyguna bulsak iste :)
Ahh ahh piyasa düşsede airlensek hepimiz :) Ank sadece önleri en son 600 gibi fiyat çekiyordu. Ama pazarlıkla belki 50 daha düşer. Bende yaylı kullanıyorum aracı. Ordan burdan ses gelcek, aman yolda sekicek diye aklım gidiyor. Yahu bi ton üst sınıf araç custom kullanıyor. Ya sorunlarına göz yumuyolar yada harbiden sorunsuz bunlar. Konuyu takipteyim Melih. Hayırlısı olsun inş.
Golf 7 marka coil var mı yok mu? :) Nette bulamadım ebaydada :)
kw var melih ama çok pahalı. yaparsan emsal olacak, arkadan gelirim :)
takipteyim
-Murat Özcan-
26-11-2013, 12:00
ANK ya git Melih,Engin abi tam bir esnaf çözer işini
Dost işi amortisorler bozulmadan bir fiyat alabilirmisi ? Cok memnun olurum.
pm attım..
Nam'ı tek geçerim piyasada emsalleri de var ama işçilikte önemli . şakir abi işin sonu :)
BıD-Clio
26-11-2013, 14:40
gectımız persembe gunu 2 aracımıza namda coıl yaptırdık dıp basık kullanıyoruz memnunuz burak , berkay , burkay canlı sahıtlerı namdan aldıgınız fıyatı ogrene bılırmıyım fıyat konusunda yardımm cı olabılırım :)
cenker de diğer isimlerde araştırıyodu şurda uygun muygun diyordu, azcık pazarlıkla namda yaptırttık şuan hiç pişman değil, ona söyledim git gelle beraber yine aynı fiyatları buluyor namda yaptır hem de garantin olsun diye, nam candır bir senedir tık yok bi kere yaptım kafam rahat, sürekli ay coile bişey mi oldu ay şurasına bu mu oldu derdim yok
Bence 50mm yay tak devam, bozma güzelim arabanın konforunu :)
Burak ilgin icin cok teşekkür ederim, emeğe saygım sonsuz, işçilik herkesin farklıdır ama
Ank cidden pahalı geldi bana. Bu gidişle Nam da yaptırıcam gibi görünüyor.
Yavuz abi yay beni kesmez, coil lazım bana :)
Kadir mesaj atıyorum. Yardımcı olmaya çalışan herkese cok teşekkürler :)
namda yaptır melih 2 tkm yaptırdım eski araçlarımda çok memnundum aynı zamanda tolganın fd6 sı ve malinin c2 sinide orda yaptırdık custom olucaksa nam, sağlam basıklıkta bi golf 7 görücez demekki :)
namda yaptır melih 2 tkm yaptırdım eski araçlarımda çok memnundum aynı zamanda tolganın fd6 sı ve malinin c2 sinide orda yaptırdık custom olucaksa nam, sağlam basıklıkta bi golf 7 görücez demekki :)
Çok sağlam olmasa da guzel basik bir golf 7 icin hersey :)
burakgunay
29-04-2015, 19:08
Konuya hort olacak ama golf 7 için kw gibi markaların coilover i var mı?
Custom iş istenmiyor sahibi biraz kıl bi arkadaşım :)
Konuya hort olacak ama golf 7 için kw gibi markaların coilover i var mı?
Custom iş istenmiyor sahibi biraz kıl bi arkadaşım :)
Coilover piyasasında ismi geçen bütün markaların Golf7 için coilover'ı vardır hemen hemen. Hemde aklına gelecek hepsi diyebilirsin.