PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fast 200sx mağduriyeti

Sayfa : [1] 2

Errayn
25-11-2013, 21:56
Sorunumu çözdüğüm için editledim....

AdemAr
25-11-2013, 22:03
Valla arkadaşın başına bişey gelmiştir dönememiştir sana dıyeceğimde ne zaman bu tarz bi durum olsa işine gelmediği için cevap vermemiş oluyor. Belki mantıklı açıklaması vardır.

civic@ef
25-11-2013, 22:05
bakalım bunada cevap vermiyecekmi ?

Madem öyle tech e girip cevap vermemek nedir ?

CasabLanca
25-11-2013, 22:06
söz konusu jantları almak için istanbulda biz haber bekledik, anadolu yakasına geçtik ama arkadaş telefonuna cevap vermeyince almadan döndük

Errayn
25-11-2013, 22:07
Ben özellikle tam 1 ay bekledim, olurya insanlık hali dedim. Şimdi bakalım nolcak? Ayrıca bendeki hiçbir telefon numarasına ulaşılamıyor ayın 8 inden bu yana

Firat.M3
25-11-2013, 22:07
adam pisliğin teki çıkmış.

aodabasi
25-11-2013, 22:17
iki tarafıda tanımam ama msj atıp veya arayıp bi gün boyunca dönmüyosa bunun arkasında art niyet ararım hangimiz telefona bakmadan saat geçiriyoruz.

s2kfreak
26-11-2013, 03:47
adam pisliğin teki çıkmış.

Dekon Geldi Tartismanin Sakadan Ciktigida Ortaya Cikti Herkes Hakkini Helal Etsin Ne Diyim Benim İcinde Tecrube Oldu.

http://n1311.hizliresim.com/1h/u/uwv7q.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Konu Kapanabilir

s2kfreak
26-11-2013, 03:54
Bu tarz konuları görünce hep şaşırırdım ama insanın başına gelmeyince anlamıyomuş... Konuyu açmadan önce Oz` dan izin aldım.

23 Ekim 2013 Çarşamba günü 's2kfreak' nickli Mert KOSİF den aldığım Fast 200sx aracın parça listesindeki RC 750cc enjektör ve manifolt mevcut değil. Bunu Mert e mesaj atıp söylediğimdeyse
"enjektor buldum ben sana . abı 3 gun sora sokulucek arabadan arkadasın manıfolda gelırsek boost creep yapar dıye taktırmadılar sıparısı ıptal ettıler manıfold bu zaten.

90 dolarlık bı manıfold T25 Stainless Turbo Manifold Exhaust JDM 91 98 Nissan 240sx s13 s14 SR20DET Sr20 | eBay (http://www.ebay.com/itm/T25-STAINLESS-TURBO-MANIFOLD-EXHAUST-JDM-91-98-NISSAN-240SX-S13-S14-SR20DET-SR20-/400601136010?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item5d45b03b8a&vxp=mtr)" diyip cevap verdi(Bu msj 5 kasım da atıldı)

Daha önce 25 Ekim de Mert e "Hacı sana oem jantlar yaramaz bende stepne bile yok gönderiver" dediğimde Mert
"abı 4 une 300 verdıler vermedım ama sana verırım ıstersen kargolarım . araba nasıl neler yaptın yurutte bı vıdeo koy valla ben merak edıorum hatta yolum duserse bende gelıp denerım senle s2k cıkınca" dedi. Jantlardanda ses seda yok.

Arkadaşlarım İstanbul dan araba almak için gideceklerdi Mert e " Mert bnm arkadaşlar yarın istanbula araba almaya gidecekler, şu jantlar için arkadaşlara sölesem senden alsalar olur mu?" dedim, Mert " olur abı sıkıntı yok ama saaat kac gıbı" dedi. O gün boyunca kaç kez aradım, msj attım, forumdan yazdım ama hiçbirine cvp vermedi ve o günden bugüne attığım birkaç tane ne zaman çözceksin benim işi, ne zaman gönderceksin benim parçaları gibi msjlarıma zaten cvp vermiyor.

Söz uçar yazı kalır, size gereksiz gelebilir ama ALTINDAN KALKAMAYACAĞIN ŞEYİ YAZMAYACAKSIN diyorum ben. Aracın konusunun listeside burda:

http://i39.tinypic.com/34hasly.jpg

http://i43.tinypic.com/b6okrd.jpg

http://i44.tinypic.com/4gt9px.jpg

Evet Olayi Bastan Anlatmak Lazim Ve Bu Saatten Sora Sen Ve Ben Disinda Biri

Yazmasin. Hos Yazmalarınıda Gerek Kalmicak

Özetle

Telefonda Konustuk 22 ye anlastık bla bla bla.....

Turbodan Duman Atti O Gun 0 Turbo Aldim 1000ytl ye.

Yag Yag Filtresi vs vs Hepsi Degisti.

Sora Sen Ben Bu Turboyu İstemem Dedin Ok Dedim O Kadar Yol Geldigin İcin O

Turboyu Sana Biraktim Bide Ustune Fiyattan 1200ytl dusum egt de kacak oldugu icin

20x Li Rakamlara Aldin Yine Tamam Dedim Jantlari Gonderiyim Cunku Sonucta Anlasma Gerektigi Gibi Gitmedi .

Sen Beni Alicakli Gibi Gunde 100 Bin Kere Ariyip Beni Mesgul Edip Sinirlendirsen Bende

Sana Donmem Bu Kadar Basit.

Sen Bana Konu Acicam Dedin =Bende Acabilirsin Beni Taniyanlar Bilir. Dedim

Neyse Ben Amacima Ulastim Bir Daha Kimseyi Alicakli Gibi Arayip Rahatsiz Etmessin.

Simdi 500 tl enjektorlerden 200tl de Manifold Zararin Var Hadi Onuda Saydim Hesap Numarasi Belliyorum

Neyse Asagidaki Mahlukata Yazdiklarim Tanimadan Yorum Yaptigi İcindi Kimse Lutfen Onla İlgili Sole Bole Yazmasin Saygilar

Numarasi Pm Atarsan İs Cozulur X Sahislar Yazmassa Sevinirim

Errayn
26-11-2013, 05:40
Bana ilk enjektörler konusunda erkeklik yaptığında hesap no nu ver abicim dediğinde ben ne dedim Allah için söle Mert ben parasında pulunda değilim söz uçar yazı kalır demedim mi? Sora ben ayar yapmak için enjektörleri bekliyorum dediğimmde de abi sen hesap no ver ben yatırım parasını dedin ve ben de sana msj olarak attım Mert. Neyse bakalım ben msj atıyorum sana.

yilmazcatalbas
26-11-2013, 07:02
once senle baslıyalım sen pıslıksın herkesı pıslık goruyorsun bu 1 .

Simdi Sana Senin Seviyende Cevaplar Veriyim Hani Sen Solesin Bolesin Ya Kisacasi

Sekilsinya O Sahip Oldugun BMW ler varya bir daha kosifler oto servisine sokamassin bile insallah Sokmuyosundurda

Yani Bundan Sora Kime Ne Yazicagini İyi Sec Sen Benim Yanimda Bi Hicsin.

Yorumsuz... şimdi yazarım benim aracım da kosiflere giremez falan kahrolurum gerek yok

Berkan
26-11-2013, 07:23
kimin neolcagı hiç belli olmuyor olmazda yazık bu kafayla devam edersen kimse sana değil sen kimseye muhtaç olursun

Simdi Sana Senin Seviyende Cevaplar Veriyim Hani Sen Solesin Bolesin Ya Kisacasi

Sekilsinya O Sahip Oldugun BMW ler varya bir daha kosifler oto servisine sokamassin bile insallah Sokmuyosundurda

devilboy
26-11-2013, 07:38

bu ne GÖRGÜSÜZLÜKTÜR benim bmw marka aracım yok beni neyle tehtit edeceksin ??? ayrıca TR de sadece servis olarak kosifler mi var ??? yapma güzel kardeşim

dkaya87
26-11-2013, 07:39
benim anlamadığım böyle konularda itham edilenler cevap yazmaya başladığında, neden çarpılmış gibi yazıyor? harfler eksik, büyüklü küçüklü. cümleler düşük. :confused:

majesty
26-11-2013, 07:53
mert iyi sevdiğim bir kardeşimdir, aramızda ticaretimizde oldu parça verdik aldık.Ne dediyse yaptı hatta borcum vardı bir miktar ne zaman ödersin abi diye aramadı bile..

bence olayları iki taraftan da dinlemek gerek hemen saldırmamak lazım tanımadan etmeden insanlara.

ben bu tip konularda bir otorite değilim ama konunun içinde sewdiğim biri olunca bişiler yazmak istedim.

Şamil

civic@ef
26-11-2013, 07:56
vay arkadaş paşamız sinirlenmiş :D çok komik yaa sen arabanın turbosunu bozdun değiştirdin bu bizi bağlamazki alıcı olarak üstüne egt den değil kaçak ustan contaları yanlış takmış externalwg nin bileziğini takmamış bide zahmet edip civataları sıkmadı. Adam alacaklıki arıyor seni mert sen zahmet edip telefonunu açıp bi cevap versen kimse seni 100 kere aramaz. Senin 300-500 dediğin parayı herkez öyle kolay kazanmıyor kusura bakma 100 kerede arar 1milyon kerede bu konuda kimse kimseye kızamaz kızma hakkıda yok.

mody
26-11-2013, 08:05
mertle daha önce alışverişim oldu, bir sıkıntıda yaşamadım.

açılan konu ile ilgili yazarak değil konuşarak çözülür, o kısmına karışmam.

ama biri direk burda pisliğin teki yazarsa orda dur demek lazım, mertin yazdığı ilk mesaja cvp yazanlar, yancı değillerse, pislik yazısını uygun bulup mertin yazdığına cvp verirlerse ben bunda art niyet ararım.

Tugral
26-11-2013, 08:10
Yorum yapmayacam vazcaydım :D

ahmet3425
26-11-2013, 08:15
Bmw sahıbı olsam bu cocugun aılesını yukarıda yazdıgı mesaj yuzunden borusana hatta almanyaya sıkayet ederım terbıyesız herıf kendını ne *** sanıyorsa.

devilboy
26-11-2013, 08:15
mertle daha önce alışverişim oldu, bir sıkıntıda yaşamadım.

açılan konu ile ilgili yazarak değil konuşarak çözülür, o kısmına karışmam.

ama biri direk burda pisliğin teki yazarsa orda dur demek lazım, mertin yazdığı ilk mesaja cvp yazanlar, yancı değillerse, pislik yazısını uygun bulup mertin yazdığına cvp verirlerse ben bunda art niyet ararım.

bende yazı yazdığım için cvp hakkım var diye düşünüyorum altını çizdiğin değilim bunu söyleyim alışveriş yapıp sorun yaşamadığın insan başkasını tehtit edip hakarete varan sözler söylüyor ise ve sen onu koruyorsan yanlıcık senin yaptığın olabilir ancak bunu görgüsüzlük yada üstün görme değilde daha adaplı şekilde yazsaydı kimsede senin tabirinle yancılık yapmazdı :icon_tup:

mody
26-11-2013, 08:20
bende yazı yazdığım için cvp hakkım var diye düşünüyorum altını çizdiğin değilim bunu söyleyim alışveriş yapıp sorun yaşamadığın insan başkasını tehtit edip hakarete varan sözler söylüyor ise ve sen onu koruyorsan yanlıcık senin yaptığın olabilir ancak bunu görgüsüzlük yada üstün görme değilde daha adaplı şekilde yazsaydı kimsede senin tabirinle yancılık yapmazdı :icon_tup:

ben mertin yazdığı doğru demedim dikkat edersen, konu ile ilgilide yorum yapmadım

sadece ilk mesajı görüp ikinciye yorum yazanlara dedim, ama biri sana pisliğin teki yazsa sen ne yazardın acaba?

onurcii
26-11-2013, 08:22
Çoluk çocuk yazıyorsunuz fakat tanımadığım bir adam bana hakaret edicek hemde konuyu net bi şekilde bilmeden,bence Mert az bile demiş.

Ayrıca enjektör ve manifold zararini karşılicam demiş daha niye uzatılıyor anlamış değilim.

Chn53
26-11-2013, 08:23
Bide hakli gibi üste çıkmalari yokmu ya :D

Arabada takili olmayan rc 750cc enjektorleri ve manifoldu neden yazdiniz peki ben bunlari yaptim diye?

Ayrıca enjektör ve manifold zararini karşılicam demiş daha niye uzatılıyor anlamış değilim.

Diyor ama yapmiyor sorunda orda zaten

devilboy
26-11-2013, 08:27
ben mertin yazdığı doğru demedim dikkat edersen, konu ile ilgilide yorum yapmadım

sadece ilk mesajı görüp ikinciye yorum yazanlara dedim, ama biri sana pisliğin teki yazsa sen ne yazardın acaba?

yancılık bi yorum değilmidir ? çokta ciddiyim ilk önce beni tanıyormusunda böyle bi yorum yapabiliyorsun diye sorarım sonra devam ediyorsa gerektiği şekilde cvp verrim AMAA bunu kendimi üstün görüp tehtit ederek değil yazdığım gibi GEREKTİĞİ ŞEKİLDE

ACTPK
26-11-2013, 08:27
http://www.itusozluk.com/image/adam-pisligin-teki-cikti-riza-baba_298810.jpg

aklıma bu geldi nedense

Dragger
26-11-2013, 08:29
Bmwstyle tek tarafın yazdığıyla olayı yorumlamış, aşırıya da kaçmış hoş olmamış ama mert kosifin yazdığı olayı son noktaya getirmiş...

Bu nasıl bir üsluptur?

Senin ailen TRde hatırı sayılır bir bmw bayisi olsun, sen burda biriyle ters düş hemen zengin ailenin şımarık çocuğu gibi yok bizim servisimize gelemezsin inşallah gelmiyosundur falan...Hiç yakışıyor mu?

Şurada seni tanıyan insanlar iyi biri olduğundan bahsediyor, umarım öylesindir. Anlık sinirle cahilce böyle bir yorum yapmışsındır ve umarım bundan dolayı pişman olursun.

mody
26-11-2013, 08:36
yancılık bi yorum değilmidir ? çokta ciddiyim ilk önce beni tanıyormusunda böyle bi yorum yapabiliyorsun diye sorarım sonra devam ediyorsa gerektiği şekilde cvp verrim AMAA bunu kendimi üstün görüp tehtit ederek değil yazdığım gibi GEREKTİĞİ ŞEKİLDE

konu ile diyorum, aralarında ne geçti eraynnla bilmiyorum ona yorum yapmadım dedim, ve yancı kısmınıda pislik lafını geçip mertin yazdıklarına yorum yapıldıgı için dedim

ikincisi banada biri pislik derse soğukkanlılığımı koruyamazdım ki ben ağır konuşurdum, mertte sinirlenip farklı bir yola başvurmuş ki bence oda olmamış.

onurcii
26-11-2013, 08:39
Diyor ama yapmiyor sorunda orda zaten

Ya oyle bi yaziyorsunuzki koskoca arabayi enjektor ve manifold icin aldi sanicaklar.

Mert hallederim demis musait olmamisdir yurtdisindadir bi aksakliklar olmustur.Hesap numarasini istemis zaten en yakin zamanda halleder.

Patisever
26-11-2013, 08:41
açıkcası pislik lafı sert giriş olmus diğer arkadasımızda yalnıs yazmıs kosiflerin sahibimi bilmiyorum ama gereksiz olmus bizdede 2 adet x6 ve bir 3.20 war devamlı oraya gideriz tanıdık vs falan bu sekılde yazı baskasınıda etkiler aslında 3. sahıslar ben dahil daha fazla yazmayalım konu dr .oz izinliymiş madem kendı aralarında çözsünler bence olmazsa artık yardım destek alabilir kardeşimiz

devilboy
26-11-2013, 08:46
konu ile diyorum, aralarında ne geçti eraynnla bilmiyorum ona yorum yapmadım dedim, ve yancı kısmınıda pislik lafını geçip mertin yazdıklarına yorum yapıldıgı için dedim

ikincisi banada biri pislik derse soğukkanlılığımı koruyamazdım ki ben ağır konuşurdum, mertte sinirlenip farklı bir yola başvurmuş ki bence oda olmamış.

bizde olmadığı için senin tabirinle yancılık yapmış olduk

Evrenoz
26-11-2013, 08:50
Pislik tabirinin savunulacak tarafı yok..

Lâkin soyadımın arkasına saklanarak, babamın parasına güvenerek, sülalemin gücünü arkama olarak bu tarz bir şeyi ben söylese idim; babam temiz bir sopa çekerdi bana.. Adam ol, benim başarılarımla artistlik yapma diyerek...

mody
26-11-2013, 08:51
bizde olmadığı için senin tabirinle yancılık yapmış olduk

sabırla yazıcam

pislik lafını atlayıp merte laf ettiğiniz için ya yancısınız yada art niyetlisiniz dedim, ama sen yancı kısmına takıldın, pislik lafına neden yorum yazmadığını söylemedin, mertin yazdıklarına bir dünya laf ettin, ama biri çıkıp pislik yazdı, neden yazdın demedin.

GTCihad
26-11-2013, 08:53
Bu tarz olaylara hiç yazmadım ama anlamadığım bir konu var rahatsız oldum yazayım dedim. Enjektör konusu eksik parça konusu v.s. onlara lafım yok.

Ama arkadaş demişki o lastikler işine yaramaz bana verirmisin , yani aracı alırken taahhüt etmediği birşeyi rica etmiş , arkadaşta ok demiş ama gönderememiş yada vazgeçmiş . Rica edilip istenilen birşeyi hak gibi nasıl görüyoruz onu anlamadım

yoldash
26-11-2013, 08:53
Pislik lafını savunmuyorum da, Servis tehtidi biraz garip olmuş güzel olmamış... Üzüldüm böyle servislerin tehtit etmesi falan...

ozgurluk
26-11-2013, 08:54
kosifler konusuna değinmek isterdim ama konuyu bulandırmayalım. yanlış olmuş diyelim...

AdemAr
26-11-2013, 08:54
Borusana sokamassın deseydi üzülebilirdin belki ama kosiflere gitmessen çok bişey kaybetmessin. Pislik kelimesi bence art niyetle yazılmamış bence.

Ayrıca tabi adam alıcaklı gibi arayacak çünki alacaklı. Hem arabanın üzerinde olduğunu söylediğin şeyler olmayacak , hem burda milleti hor görüp servise sokmam diye tehdit edeceksin , hemde aşağılayacaksın. O işler öyle olmuyor işte.

34tb9544
26-11-2013, 09:10
Mertle cok alisverisim oldu bi defasinda parca aldim sonra almak istemedim parami yolladi parcayida almadi telefonu kapali olabilir acmiyo olabilir beni abuk sabuk saattlerde arardi bazen yurt disinda olurdu ulasamazdim ama 1-2 bin tl ye tenezzul edicek yada telefonlarini acmiycak insan degildir he karsi taraf ulasamayinca farkli anlamistir belki Ama kimse kalkipta pislik yazamaz banada biri pislik yazsaa agzima geleni soylerim bence yaptigi sey hos olmasada o an sinirle daha farkli seyler bile yazilabilirdi

devilboy
26-11-2013, 09:11
sabırla yazıcam

pislik lafını atlayıp merte laf ettiğiniz için ya yancısınız yada art niyetlisiniz dedim, ama sen yancı kısmına takıldın, pislik lafına neden yorum yazmadığını söylemedin, mertin yazdıklarına bir dünya laf ettin, ama biri çıkıp pislik yazdı, neden yazdın demedin.

işte bunu en başta sorsaydın bende düşüncelerimi sana sabırla yazardım ama bunu sorma yerine mert arkadaştan geri kalmayarak bana göre hakaret edici laf söylediğin için yancı lafına takıldım ....

ben hiçbir yorumumda haklı diye bi kelime kullanmadım çünkü oda talihsiz ve gereksiz bi yorum olmuş

civic@ef
26-11-2013, 09:19
Bu tarz olaylara hiç yazmadım ama anlamadığım bir konu var rahatsız oldum yazayım dedim. Enjektör konusu eksik parça konusu v.s. onlara lafım yok.

Ama arkadaş demişki o lastikler işine yaramaz bana verirmisin , yani aracı alırken taahhüt etmediği birşeyi rica etmiş , arkadaşta ok demiş ama gönderememiş yada vazgeçmiş . Rica edilip istenilen birşeyi hak gibi nasıl görüyoruz onu anlamadım

arabanın orjinal ve jantları için açılmadı konu verir vermez o sorun değil ama enjektör ve manifold arabanın konusunda yazıyor taahhüt ettiği parçalar yok derdimiz bu sadece.

Ya oyle bi yaziyorsunuzki koskoca arabayi enjektor ve manifold icin aldi sanicaklar.

Mert hallederim demis musait olmamisdir yurtdisindadir bi aksakliklar olmustur.Hesap numarasini istemis zaten en yakin zamanda halleder.

koskoca arabayı üstündeki herbir civata için aldık biz oke ? kalkıpda böyle bir şey yazman çok saçma olmuş. Parasını verdiysek onlarda olmak zorunda yoksada parasını vermek zorunda.

bartubasot
26-11-2013, 09:29

Aranizdaki konu size kalmis ama konusma uslubunu ailene yakistiramadim heleki ailende emir kosif gibi bir insani tanirken. Insallah cozersiniz sikintinizi.

Caesar
26-11-2013, 09:32

Şu mesajı almancaya çevirip print screen ile birlikte Bavyera ya akabinde de kosiflere ve Borusan oto ya Mert Kosif olduğunu belirterek atıyorum.

Bakalım özellikle almanyadan ne cevap verecekler.

Şu ana kadar bir ton BMW ye bindim Mert Kosif yüzünden yetkili servise giremeyeceğimiz belirtilmekte böyle bir durum söz konusu olabilir mi? İsmi geçen şahıs Türkiye de bulunan Kosifler OTO yetkili bmw servisinin şirket sahibi pozisyonunda olan kişilerin 1. dereceden yakın akrabası olduğunu belirtmektedir.

Şeklinde göndertiyorum hadi gazamız mubarek olsun:)

Sırf canım sıkıldığım için yapiyorum ha, neden mi? Hıyarın teki geliyor bizim sayemizde para kazanan Kosifler oto yu (her ay şu arabamız var diye mail atar, kampanyalardan haberdar eder, servise davet eder, vs) sanki biz onun sayesinde para kazanıyormuşuz gibi; sokmam, etmem, kapıdan kovarlar şeklinde nitelendirmesi.

Bu ne ya

emre_
26-11-2013, 09:34
Benimde mertle ticaretim oldu parasini vermek icin bir hafta pesinde dolandim hatta ona ait bir parcayi aylarca kullandim satin almadim geri verdim taniyanlar bilir telefonla pek baglantisi yok ruh haline gore takilir ben alistim saygida duyarim mody nin yazdiklarina sonuna kadar katiliyorum cikip pislik dersen oda gayet dogal assagilayici tavir takinir ilgili kisiler gorusur zaten pek soz dusecegini sanmam bmwstyleda tek yazilani gordugu icin yazmis ama tek taraftan bakinca oda kendine gore hakli uzatmaya gerek yok bence

SOMEONESPECIAL
26-11-2013, 09:35
Neden bizim bi servisimiz yok Baba :)

Kekuti*
26-11-2013, 09:40
az çok tanırım Mert'i, ucuz adam değildir. ufak tefek konular çözülür..

ettiği kelime yanlış :) "Adam pislik çıktı" lafı espri diye yapılmış sanırsam, Rıza baba arka sokaklar vs.. vs.. :D
anlamayanlar olmuş, herkes bilmeyebilir. Arkadaş daha genç, biraz hazımsızlık yapmış olabilir ama bu kadar büyütülecek birşey yok bnce.

Benim arabada şuan Kosiflerde problem olmaz inşallah :D zaten ahı gitmiş vahı kalmış :D

sinansimbil
26-11-2013, 09:44
Şu mesajı almancaya çevirip print screen ile birlikte Bavyera ya akabinde de kosiflere ve Borusan oto ya Mert Kosif olduğunu belirterek atıyorum.

Şu ana kadar bir ton BMW ye bindim Mert Kosif yüzünden yetkili servise giremeyeceğimiz belirtilmekte böyle bir durum söz konusu olabilir mi? İsmi geçen şahıs Türkiye de bulunan Kosifler OTO yetkili bmw servisinin şirket sahibi pozisyonunda olan kişilerin 1. dereceden yakın akrabası olduğunu belirtmektedir.

Sırf canım sıkıldığım için yapiyorum ha, neden mi? Hıyarın teki geliyor bizim sayemizde para kazanan Kosifler oto yu (her ay şu arabamız var diye mail atar, kampanyalardan haberdar eder, servise davet eder, vs) sanki biz onun sayesinde para kazanıyormuşuz gibi; sokmam, etmem, kapıdan kovarlar şeklinde nitelendirmesi.

Bu ne ya

:icon_tup:
seninle bende bi konuda hakkında tartıştım fakat konulara her açıdan bakıp mantıklı cümleler kurman çok dikkatimi çekiyor. yerinde ve düzgün bir karar olmuş teşekkürler. bi gün mutlaka yüzyüze görüşmek isterim :) değişik bir adamsın...

Caesar
26-11-2013, 09:47
Olgar abi adamsın..sen m5 sipariş vermiştin bak şimdi sende kosiflere gidemezsen nolcak :)

Şu laftan sonra 50 kere düşünürüm zaten; bakımara hatrı sayılır rakamlar vercez, bmw performance parçalarına hazine yatırcaz, eşimize dostumuza oradan range, bmw, mini aldırcaz (hanıma miniyide oradan aldık).

Sonra verdiğimiz bu paralardan ailenin küçük birimi ortaya çıkacak sizi oraya sokmam dicek?

Kurumsal bir Esnafsın sen bu ne artizlik ya? Sanarsın ki biz gidiyoruz yalvarıyoruz bize araba satın diye; adamlar zar zor ikna oluyor araba satıyor üstüne servise alıyor da gelmiş bize artistlik yapiyor.

Hehey olm ben, o, biz, onlar parayı vermezse Kosifler olur HİÇLER ona göre.

FB10ur
26-11-2013, 09:51
Aranızda geçen konu beni ilgilendirmez tamamen aranızda ne olduğunu bilemem,Fakat konuşma üslubun yanlış diye düşünüyorum...

Kosiflere giremezsin inş gelmiyorsundur gibi bir konuşma yakışı kalmamış kendimce..

iynn-RS
26-11-2013, 09:52
Evet Olayi Bastan Anlatmak Lazim Ve Bu Saatten Sora Sen Ve Ben Disinda Biri

Yazmasin. Hos Yazmalarınıda Gerek Kalmicak

Özetle

Telefonda Konustuk 22 ye anlastık bla bla bla.....

Turbodan Duman Atti O Gun 0 Turbo Aldim 1000ytl ye.

Yag Yag Filtresi vs vs Hepsi Degisti.

Sora Sen Ben Bu Turboyu İstemem Dedin Ok Dedim O Kadar Yol Geldigin İcin O

Turboyu Sana Biraktim Bide Ustune Fiyattan 1200ytl dusum egt de kacak oldugu icin

20x Li Rakamlara Aldin Yine Tamam Dedim Jantlari Gonderiyim Cunku Sonucta Anlasma Gerektigi Gibi Gitmedi .

Sen Beni Alicakli Gibi Gunde 100 Bin Kere Ariyip Beni Mesgul Edip Sinirlendirsen Bende

Sen Bana Konu Acicam Dedin =Bende Acabilirsin Beni Taniyanlar Bilir. Dedim

Neyse Ben Amacima Ulastim Bir Daha Kimseyi Alicakli Gibi Arayip Rahatsiz Etmessin.

Simdi 500 tl enjektorlerden 200tl de Manifold Zararin Var Hadi Onuda Saydim Hesap Numarasi Belliyorum

Neyse Asagidaki Mahlukata Yazdiklarim Tanimadan Yorum Yaptigi İcindi Kimse Lutfen Onla İlgili Sole Bole Yazmasin Saygilar

Numarasi Pm Atarsan İs Cozulur X Sahislar Yazmassa Sevinirim

kosıfler flan maaşallah durumun iyi belli. 20 bin tl ye 20 lı rakamlar flan çok basıt para gıbı konusuyosun sankı 20 tl ye verdın arabayı.
madem arabanın ucuza gıttıgını dusunuyosun vermeseydın.
bu adam senın onemsemedıgın 20 li rakamlar ıcın kredı cektı borca gırdı ve senın eksık verdıgın parçalar yüzünden ayar yaptırıp bınemedı arabasına.

telefonla aranmasından rahatsız olan ınsan hemen ya parasını yollar ya malları yollar.

bahanede guzelmıs "beni çok sıkboğaz ettı, bende küstüm yollamıyorum hıh oh olsun sana "

bad cat
26-11-2013, 09:52
Akşehir’in beyleri Hoca’yı yemeğe davet etmişler. Hoca nereden bilsin; davete, günlük kıyafetiyle katılmış. Katılmış ama ne hoş geldin, ne sefa getirdin diyen var. Herkes, allı pullu kıyafetlilere el pençe duruyormuş. Hoca, bir koşu evine giderek, sandıktaki işlemeli kürkünü giyip yemeğe geri dönmüş. Az evvel hoş geldin bile demeyenler, önünde yerlere kadar eğilmişler. Hoca’yı, yere göğe sığdıramayıp başköşeye oturtmuşlar. Kuzunun en hasını önüne koymuşlar. Herkes Hoca’nın yemeğe başlamasını bekliyormuş. Hoca, bir taraftan kürkünün kolunu sofrada sallamaya, bir taraftan da “Ye kürküm ye, ye kürküm ye!” demeye başlamış.- İlahi Hoca, demişler, kürkün yemek yediğini kim görmüş?Hoca taşı gediğine koymakta gecikmemiş:- Kürksüz adamdan sayılmadık… İtibarı o gördü, yemeği de o yesin.

Alıntıdır

RCkid
26-11-2013, 09:57
herkes şu tavırda yazsın o zaman;
benim babam doktor size hastaneleri dar ederim
babam polis hele karakola düşün
babam hakim hele bi adliyeye düşün

arada okudum bir de bazı arkadaşlar kanıksamış bir şekilde 1-2 bin tlye tenezzül etmez filan yazmışlar.
Bunu yazan arkadaşlar için soruyorum bu nasıl bir dünya:) fakirizi ve fakir ölücez galiba

yusufiii
26-11-2013, 10:05
Bmw almayı düşünüyordum an itibariyle vazgeçtim. :icon13:

atituti
26-11-2013, 10:08
Servislerin kapisina ttden kimse giremez diye tabela asilsa iyi olur gibi.

iynn-RS
26-11-2013, 10:09
arkadaşlar konuya daha fazla mesaj yazmayın. arkadaş çok mesaj yazdınız , beni bunalttınız diyerek parçaları yollamaktan vazgecebılır

Tunç
26-11-2013, 10:11
pislik yazısı tabikide hoş degil..karşı tarafın tutumuda keza öyle..bu saatten sonrada bir işim olursa servisde bu herzaman borusan olacaktır.

uniquel
26-11-2013, 10:12
biz demekki samsun kosifler yerine Camlıbel Borusan a giderek dogrusunu yapıyormusuz. zaten gitsek de almazlarmıs

63owen63
26-11-2013, 10:14
Adam olun lan ! Babam nufus müdürü, hepinizinin kütüğünü kaydırrım bak, geçmişinizi siler, ülke de sadece fiziken var ederim, bu ülkeyi dar ederim !

P.s : Yok mu içimizde bir Sedat Peker yeğeni ? :)

Aps
26-11-2013, 10:16
Is yapmak icin 40 takla atilan bir devirde boyle bir yazi hakikaten ilginc olmus.
Pislik kelimesi icin isini karistirmadan laf soyledeydi bu kadar tepki cekmezdi.

Burak E.
26-11-2013, 10:16
bak bende krediye başvurmuştum BMW için suan wzgeçtim gidip Mercedes alıcam ona girişimiz kolay servis kabul ediyor herkezi.

dragon07
26-11-2013, 10:17
valla bende merte hak veriyorum banada adam pisligin tekiymiş deseler bnde küfür eder sinirlenirim.ama kosiflere sokamazsın aracını dermydim bilemiyorum. :) bi anlık sinirdir bence büyütmeye gere kyok

joker
26-11-2013, 10:24
arkadaşlar iki tarafında hataları olabilir fakat ben parasını öderim kosiflerde seve seve götürdüğüm araca bakmak zorundadır cokta kızmamak lazım toyluğuna verin herkes hata yapar

snan1910
26-11-2013, 10:27
Pisliktir, kosiflerdir konunun amacının önüne geçmiş.

Herşey bir yana,

Bu aracın ilanında parçalar yazılmış ama üstünde yok. Bunun telafisi olmalı.

dragon07
26-11-2013, 10:28
arkadaşlar iki tarafında hataları olabilir fakat ben parasını öderim kosiflerde seve seve götürdüğüm araca bakmak zorundadır cokta kızmamak lazım toyluğuna verin herkes hata yapar

aynen toyluguna verin yani yangına körükle gitmek yerine yapıcı olun belkide dersini almıstır. herkes hata yapar yaptıgı doğru degil ama bizim yaptıgımızda dogru degil.

lncdlt
26-11-2013, 10:28
kapidan giremezsin lafi hic yakisik almadi ama bu kadar buyutmeyelim.

arkadas benim gibi 20 li yaslarin basinda buda bir tecrube olur bir daha ayni hatayi yapmaz artik....

HaKo
26-11-2013, 10:30
beni sinirlendirmeyin okeyi tavlayı rüyanızda görürsünüz bi daha ha ona göre :D

Bence arkadaşın üstüne çok gitmeyin, olur böyle şeyler o mesajda ilk yazılan pisliksin lafı arada geçen kişisel bir problemden mi , şakasına mı bilmyorum ama çok gereksiz olmuş, kimse kimseye kalkıp böyle bir yerde bu şekilde ithamda bulunma hakkına sahip değil.

blackweb
26-11-2013, 10:30
Neden şaşırıyorsunuz ki, zaten bu ülke de işler böyle yürümüyor mu ?

Ben polis çocuğuyum alkolmetreye üflemem, benim babam hakim nezarete girmem,
Dayım belediye başkanı sıra beklemem vs vs.

Yüksek mevkilerde tanıdığı olan herkes bu özgüvene sahip zaten bu ülkede. :)

Berkan
26-11-2013, 10:31
kimse kimseye muhtaç degil heleki kosiflere kimse yalvarmıyo nolur arabamı servisine kabul et diye ayrıca tekel değil sonuçta alternatifi var senin benim gitmememlede bişey değişmez eminim .ama kötü referans/prestij evet googla kosifler yazınca çarsaf çarşaf cıkıcak konusmalar olacak.aile baba dede emegine zarar verecek hareketler

edit: Caesar'ın attıgı maillere cevap gelicekmi oda ayrı bir merak konusu

Murcielago
26-11-2013, 10:42
TgMP2DTE2XA
şekilsiniz ya - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=TgMP2DTE2XA)

Onurkk06
26-11-2013, 10:42
Benim anlamadığım olay adam 1 ayı geçgin süredir yapması gereken şeyleri yapmamış tanıyanlar ise mert yapmaz işi vardır gücü vardır vsvs borç borçtur başka konularda 50 tl borcum kalsa bile rahat etmem deyip burda olabilir falan yazmak yakışmamış

GTCihad
26-11-2013, 10:45
Lanet olsun bende miniyi satıyorum :D

Errayn
26-11-2013, 10:52
Suan musait degilim,ama hic usenmeyecegim aksam herkesin yazdigini tek tek alinti yapip cvp verecegim. Hic birsey sizin kucumsediginiz gibi degil, ben sirf isi vardir diye tam 32 gun beklemisim ve en son gorusmemizin uzerinden 18 gun gecmis ve aramizda halledelim diye Mert konu acmayim ben diye uyarmisim,ayrica ozgun abiye msj attim abi anlasamadik konunun cozumunde yardimci olur musun dedim yada konu acmamda senin icin sikinti olur mu dedim oda accc :) dedi. Cozemedik aramizda yani. Ama sunu unutmayin SOZ UCAR YAZI KALIR ve ben bayram seyran gece gunduz demeden it gibi calisip bu yasimda bu 30 ayda 5kredi cekip odeyebiliyorsam o parcalara muhtac degilim ama yazildi arkadas neden olmasin arabamin uzerinde ya

_muhaRRem
26-11-2013, 10:55
Zamaninda benden sc kiti alicakti sozlestik okey dedi , daha sonradan whatsupdan yazdim ne oldu diye 1-2-3 bi baktim whatsupdan adam beni engellemis.

Peki ben ne yapmistim ?

Bi abi ben alamiyorun sc kitini demek zor birseymiydi ?

_muhaRRem
26-11-2013, 11:00
az çok tanırım Mert'i, ucuz adam değildir. ufak tefek konular çözülür..

ettiği kelime yanlış :) "Adam pislik çıktı" lafı espri diye yapılmış sanırsam, Rıza baba arka sokaklar vs.. vs.. :D
anlamayanlar olmuş, herkes bilmeyebilir. Arkadaş daha genç, biraz hazımsızlık yapmış olabilir ama bu kadar büyütülecek birşey yok bnce.

Benim arabada şuan Kosiflerde problem olmaz inşallah :D zaten ahı gitmiş vahı kalmış :D

Haci abi sen yaslandinmi adam senden 1 yas küçük :)

Bak proill bilgisinde 23 yaziyo.

_sinan_
26-11-2013, 11:05
HBNpDxdRVpQ

leyla ile mecnun - arda: bağama bak ya (14. bölüm) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=HBNpDxdRVpQ)

R9JjPZLBsFg

Leyla ile Mecnun - Arda ile Mecnun Araba Tamiri - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=R9JjPZLBsFg)

yasarım
26-11-2013, 11:07
Mert i dune kadar tanimaz etmezdim tesadufen dun bi parca icin tanistik telefon uzerinden.
Tamam dedik, internet uzerinden havale yapicakti limiti doluymus yaptim dedi yarin hesaba gecicek dedi.
ok dir problem yok dedim.
Bu sabah bankadan gelen mesajla paranin hesabima yatmis oldugunu gordum.

Sonuc olarak Mert ile dun den bugune sorunsuz bi alisverimiz olmustur.

Emre Ekrem
26-11-2013, 11:10
Üsluplar hoş olmamış, kim olursa olsun bu şekilde hitap etmek doğru değil bence, mesele çözülür mutlaka, o veya bu şekilde yüz yüze geliyor insanlar, umarım kimse yüzünü kızartacak sözler sarf etmez.

ofli
26-11-2013, 11:14

neye göre senin yanında bir hiç paraya göremi ?

TünayK
26-11-2013, 11:24
bu konularda her zaman aklıma bu video gelir...:)

bPdaRvzFbik

Bulut Y.
26-11-2013, 11:26

bu hiç hoş bir yaklaşiım değil

Firat.M3
26-11-2013, 11:34

ben onu, "adam pisliğin teki çıktı rıza baba" espirisine itafen yazmıştım da anlaşılmamış demekki. tanımadığım birine hakaret edecek küçülmedim. arkadaş da kusura bakmasın.

Koşifler otoya hayatımda gitmedim, gitmeyi de düşünmüyordum. ama ilk fırsatta gidecem..

y.güner
26-11-2013, 11:40
6 ay önce techturkey vasıtasıyla bi konu açıldı invidia eksoz bi sevdiğim arkadaşım al lazım olur dedi bnde ona söz verdim sırf sözümü yememek için tamam dedim aradık mert beyi :D yurt dışındayım kardeşimle buluşup alabilirsin dedi tamam dedim ortak noktada buluştuk geldi biri parayı verdim eksoza bakmadım bile çıktı gtti ordaki dğer abilere kim b u mert dedim parayı verdiğin çocuk mertti dedi vay anasını dedim :D akşam eve geldm teche grdim meğerse fiyatı sabah düşürmüş güncl çekmiş konuya aradım açmadı whatsaptan yazdım ayıp değilmi fiyatı düşürdüğünü sölemiyosun dedim tamam abi skıntı yok hesap numarası yolla yatırim dedi ve 6 ay oldu hala yatıcak :D karşıda bi mekana peşpeşe girdik ortak biarkadaşımza selam verdk dönüp demediki kusura bakma müsait değildim yatıramadım diye :) canı sağolsun ona belki BABASI PARA VERİYO ama biz çalışıp kazanıyoruz yine kazanırız ALLH c.c güç kuvvet verdikce para önemli dğil ama adamında zoruna gdiyo beee

MatraX_07
26-11-2013, 11:48
Büyüklerim,kardeşlerim yzılacak şeylerı yazmıs

Demek istediğim şu; kendı aralarındaki sorun onları ılgılendırır bır sekılde hallederler
Mert arkadaşının yazdığı kelıme yanlıs olabılır ama ınsallah o da bır anlık sınırle yazmıstır ve hatasını anlar

ofli
26-11-2013, 11:50
ben onu, "adam pisliğin teki çıktı rıza baba" espirisine itafen yazmıştım da anlaşılmamış demekki. tanımadığım birine hakaret edecek küçülmedim. arkadaş da kusura bakmasın.

Koşifler otoya hayatımda gitmedim, gitmeyi de düşünmüyordum. ama ilk fırsatta gidecem..

aaa Fırat gitme depona şeker döker sonra :eek::eek::eek::D:D:D:D

drahte1905
26-11-2013, 12:03

Almanylarda seni bekliyordu, yarin kepenkler kapaniyor Kosifler'in buyuksun...

Ben soylim, Herr Hausen die Beine diyecekler...

Neyiniz ?

GazaMIZ ?

Neden kendini yanliz hissediyorsun Caesar? Neden kamuoyu yaratip insanlari bu kisiye karsi kiskirtip "GazaNIZA" cagiriyorsun ?

Peki Almanya, Kosifler yada Borusan'dan gelen cevap sonrasi bu arkanda senin icin savasan koylulerin seni sirta almasini bekleyecekmisin 3-5 sayfa sonra ?

Ortada milleti babasindan dukkanindan kovan biri var ama kendini de baskalarinindan ustun gorurken onlarin destegine ihtiyac duyan, ordular yoneten ve Kosifler ile savasan tezat dolu biri var...

Insan gerekemese nefes almaz Caesar, sirf cani sikiliyor diyede bir paragraf yaziyi tercume edip, print screenler alip oraya buraya mail gondermez, ozelliklede "Kosifler otonun surekli aradigi, servise davet ettigi adam" gibi onemli biri bunu yapiyorsa bir sebebi olmali degil mi ?

Keza, su davranisini aciklamak zorunda hissetmen, once "canim sikiliyor diye yapiyorum diyip" daha sonra 1 paragraf sebep dosemen, kendini hakli gosterip aciklamak zorunda hissetmen dahi burada ki gizli garezin hakkinda bilgi veriyor...

Hakli adam hakkini savunur, kendini ve yaptiklarini baskalarinin gozunde aklamaya calismaz...

Ki yazindanda anlasildigi uzere, burada bir adet Caesar'in bos vakti olmasi durumundan fazlasi mevcut, canini gercekte sikan nedir bilemem ama derin ve tramvatik oldugu belli...

Belki ailen varlikli olmadigi yada cok daha varlikli olmasina ragmen dukkana gelene gulsen bile babadan azar isitecegin icin Mert'e uyuzsundur, belki sahip oldugun BMW'lerin bazilarini paralel ithalat oldugu icin distributorlere uyuzsundur belki de en ufak hatanda sozel yada fiziksel siddet gordugun bir ortamda yetistin yada yasiyorsun bilemiyorum ama birseye uyuz oldugun kesin...

Ne olursa olsun, burada ki mutlak amacin kisisel tatmin, bir sekilde bu yaptiklarin ile kendini tatmin ediyorsun, bunu yaparkende bir kisiyi tehtid ediyor ve toplum nezlinde kucuk dusuruyorsun, hakli olsanda haksizsin bu yuzden gozumde...

Ve yukarida Ceaser icin yazdiklarim, bu konusa mesaji bulunan bir cok icin gecerli, kendinizi tatmin etmek icin baskalarini ezmeye, kucuk durumeye calismak bana gore yanlis, bence biraz daha yapici olmak lazim...

Bu ulkede, her kurum, "Baskalari" sayesinde para kazaniyor, kendi kendine mal satip para kazanma diye diye birsey soz konusu degil, e bu adamda bu ulkede dukkanindan adam kovan ilk adam degil keza hakli sebepleri bile var ama kendisi "birde beni dinleyin" derken kendisi karsisinda kini dinlemiyor...

--------------------------------------

Bizim cigerimizi cikardin, sen neden bunu yapiyorsun ?

Toplumsal linc sevmiyorum, burada 3 kisi hata yapmis, bu yazilari okuyanlar sabah kalktiklarindan beri hata yapiyor, kimse sucsuz degil ama insanlar kendi hatalarini gormezden gelip karsisindakine bu sekilde yuklenmesini sevmedigim icin yaziyorum...

"Ilk tasi gunahsiz olan atsin"

Herkez hata yapar, onemli olan telafi etmek ama baskalarinin hatasi ustunden masturbasyon yapmak, baska insanlarin ayaklarinin takildigini gorup buna gulmek, bu hatalari gereksiz yere uzatip insanin yuzune vurmak bana sacma, yanlis ve ilkel geliyor...

Yapici olunmak isteniyorsa, Mert'e, Aliciya ve Pislik Diyen sahisa hatalarini anlatmaya calisirsiniz, o sizi tehtid etti diye sizde onu tehtid etmezsiniz, buyukluk boyle olur diye dusunuyorum...

Foruma;

Sanki sizin dugununuzu babaniz aileniz yapmadi, yataga bile babanin parasi ile giriyorsun bu ulkede ama nedir ?

Mutevazi olamayan birilerini gorunce herkez sosyalist kesiliyor, "Hepimiz esitiz", degilsin, sende degilsin, kimse degil, herkez gotunde ki donuna kadar ailesine - babasina borclu...

Ipek donu giyerken, hastanede tanidik ile one gecerken, belediyede is "ayarlarken" sikinti yok ama rakamlar buyudukce sikinti cikiyor hep...

Ailesinin birikimini ve nufusunu reddetmeyen "baba parasi'ndan" gocunmuyordur...

Ki, adam durduk yere bunlari dememis, adama ortada fol yok yumurta yokken direk "Pislik" diyen biri var...

Biride demiyor ki, Bir kisi bu ithami neden kullanir ? Belki espiri mayetinde kullanildi o bile belli degil...

Ortada hatali 3 kisi var, herkez kendi frekansinda birilerine giydirerek sadece kendini tatmin ediyor ? Olan nedir ? 14. Geneleksel toplu masturbasyon bulusmasi....

http://i40.tinypic.com/98gjz8.jpg

RCkid
26-11-2013, 12:16
Senin de geri kalandan farkin kalmadi bu yaziyi yazarak
Sen de kendini tatmin ettin buyuk ihtimalle

MeRtCaN
26-11-2013, 12:19
-V9kH7ECVdQ

Umarım aranızdakı durumu cozersınız

eger bız soz verılıp tutulmuyorsa o kişi sucludur

senna
26-11-2013, 12:20
drahte bana kısa cevap verirsen sevinirim uzun yazma yazacaksan bana

sen niye yazıyorsun kendinimi tatmin ediyorsun ?

SOMEONESPECIAL
26-11-2013, 12:22
Aga konuya bak nereye geldi...

emrese
26-11-2013, 12:23
Aklınız sıra sizde kendinizi tatmin ettiniz.
Bu kadar kişi sırf tatmin olmak için yazdı ve siz bunu anladınız, sayfaları tekrardan gözden geçirin bence.

Jeandan-R
26-11-2013, 12:23
Merti tanırım, kolay kolay paranızın malınızın kalacağı bir insan değildir. Belliki sinirle birşeyler yazmış, gerçi banada pislik yazılsa bende yazardım.

Berkan
26-11-2013, 12:33
tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

sedat s
26-11-2013, 12:34
ahahaha mazeretlere bak ya benı cok aradı bende açmadım dıyo :D vallaha kahkaha attım. adama beyan ettgın parçalar arabada yok ve hala bu adamı savunanlar var cıdden cok ılgınc.

bu arada bundan sonra herkes benle duzgun konuşsun beyaz peynır işi yapıyorum benle ters duşen beyaz peynır yiyemez ona gore :D

Burak E.
26-11-2013, 12:34

abi ayıp olmazsa imza yapıyorum.

ozgurluk
26-11-2013, 12:36
Merak ediyorum drahte ile s2kfreak yüzyüze tanışıyorlar mı ?

nakayama
26-11-2013, 12:37
Tehlikenin farkındamısınız Drathe 14 dakikadır cevap yazıyor :D

drahte1905
26-11-2013, 12:37
drahte bana kısa cevap verirsen sevinirim uzun yazma yazacaksan bana

sen niye yazıyorsun kendinimi tatmin ediyorsun ?

Farkinda iseniz, ben uzun zamandir foruma yazmiyorum, yazdigim yazida sayilidir bunun sebebi kendimi forumun fikir ve ahlak yapisi ile uyusmayan bir yapim var. Kendimi ifade edemedigim bu ortamda kendimi ifade etmeyi biraktim...

Bu yaziyi yazmamin sebebi, insanlarin kendi hatalarini gormezden gelip, baskalarina hatalari sebebi ile yuklenmesinin toplum icin zararli oldugunu dusunmem...

"Dur lafi koyucam" diye yada kendimi tatmin etmek icin yaziyor olsam cok daha farkli bir uslup ve daha farkli birinin mesajini secerdim...

Ceaser'a yazmamin sebebi yazimi anlayabilecegini dusunmem...

Techturkey'de sadece bu konuda degil, bir cok konuda; asalak lincler goruluyor...

Oyle sacma, hic bir amaca hizmet etmeyen, konuya gelen ilk iki mesajin kimin tarafindan ve hangi taraf icin yazilmasinin konunun gidisatini, konudan bagimsiz olarak degistirdigi, muhakemeden uzak, topluluk icinde yer edinmek adina bir biri ardina atilan mesajlar...

Su konunun ilk iki mesaji farkli kisiler tarafindan, saticiyi kollayacak sekilde atilmis olsa idi konunun cok daha farkli bir yere gidecegini dusunuyorum...

Herkez birbirine celme takmaya calisiyor, hatta kendini ifade etmekten korkan ve birilerine yaranmak adina hareket edenler sayesinde olusan bir karambol sonrasinda altta kalanin cani ciksin...

Burada Satici, kendi mesaji ile kendi ayagina celme takmasa, haksiz olsada bir sekilde uste ciksa bu sefer altta kalan alici olacakti diye dusunuyorum...

Ve bu yapilanin kimseye faydasi yok...

Bu degisirse, farkli fikirlerinde temsil edilebildigi, daha akli basinda, daha anlayisli bir Techturkey olursa ben forumu daha yakindan takip edebilirim, "tatmin" degil ama bu mesajdan cikarim ise Techturkey'in benimde kullanabilecegim bir hale gelmesi olabilir...

bad cat
26-11-2013, 12:40
#diren köylü . Profilinizdeki yaşınıza istinaden gerdeğe baba parasıyla girmedim amca. Ayrıca besihane kurup onu iki ayaklı insanlarla uğraşmaktan kurtardım. Yoksa katil olacaktı adam. Çok parası ,itibarı olupta 3 kuruş parayı ödememek için 40 takla atan soylulardan.

Uur
26-11-2013, 12:41
Sen adama eksik mal vermişmisin ?
Evet.
Adam senden bunları istemiş mi efendi bi dille ?
Evet.
Sen onu oyalamış ve bekletmişsin oda gayet normal seni arayıp istemiş mi?
Evet.

Sonuç :
"Sen Beni Alicakli Gibi Gunde 100 Bin Kere Ariyip Beni Mesgul Edip Sinirlendirsen Bende
Sana Donmem Bu Kadar Basit. "

Gene suçlu alacaklı oldu iyi mi

MeRtCaN
26-11-2013, 12:42
Evet.
Evet.
Evet.

Sonuç :
"Sen Beni Alicakli Gibi Gunde 100 Bin Kere Ariyip Beni Mesgul Edip Sinirlendirsen Bende

Konu ıcındekı en guzel en dogru post :icon_tup:

TünayK
drahte seninde yaptığın da olmuyor o zaman. sende tüm birikmiş duygularını Ceaser'ı kullanarak fışkırttın dışarı..kaldıki çok tehlikeli birşey yaptın. diss attığın adamın 60 cm kolu var.:)

Onurkk06

wallahi yarıldım

:D:D

o bu değilde satıcı arkadaş cevap olarak 100 defa aradın oh oldu bende yapmadım yazmış bu bile kimin haklı olduğunu görmek için yeter bence daha neyi savunuyosunuz ben onu anlamadım ?

senna
Farkinda iseniz, ben uzun zamandir foruma yazmiyorum, yazdigim yazida sayilidir bunun sebebi kendimi forumun fikir ve ahlak yapisi ile uyusmayan bir yapim var. Kendimi ifade edemedigim bu ortamda kendimi ifade etmeyi biraktim...

Bu yaziyi yazmamin sebebi, insanlarin kendi hatalarini gormezden gelip, baskalarina hatalari sebebi ile yuklenmesinin toplum icin zararli oldugunu dusunmem...

"Dur lafi koyucam" diye yada kendimi tatmin etmek icin yaziyor olsam cok daha farkli bir uslup secerdim...

Techturkey'de sadece bu konuda degil, bir cok konuda; asalak lincler goruluyor...

Oyle sacma, hic bir amaca hizmet etmeyen, konuya gelen ilk iki mesajin kimin tarafindan ve hangi taraf icin yazilmasinin konunun gidisatini, konudan bagimsiz olarak degistirdigi, muhakemeden uzak, topluluk icinde yer edinmek adina bir biri ardina atilan mesajlar...

Su konunun ilk iki mesaji farkli kisiler tarafindan, saticiyi kollayacak sekilde atilmis olsa idi konunun cok daha farkli bir yere gidecegini dusunuyorum...

Herkez birbirine celme takmaya calisiyor, hatta kendini ifade etmekten korkan ve birilerine yaranmak adina hareket edenler sayesinde olusan bir karambol sonrasinda altta kalanin cani ciksin...

Burada Satici, kendi mesaji ile kendi ayagina celme takmasa, haksiz olsada bir sekilde uste ciksa bu sefer altta kalan alici olacakti diye dusunuyorum...

Bu degisirse, farkli fikirlerinde temsil edilebildigi, daha akli basinda bir Techturkey olursa ben forumu daha yakindna takip edebilirim, "tatmin" degil ama bu mesajdan cikarim ise Techturkey'in benimde kullanabilecegim bir hale burunmesi olabilir...

seninde önceki yazılarını nasıl yazdığını iyi bildiğm için tt nin ahlak yapısı ile uyuşmayan yapın hakkında yorum yapmıyorum

sana bişey demiyorum demek istemiyorum benimle yada yönetimle alakalı sorunun varsa pm atarsın yada uygun vakitte yüz yüze görüşürüz anlatırsın

ceyhun737
26-11-2013, 12:43
Evet.
Evet.
Evet.

Sonuç :

Nokta olmuş bu konunun açılma sebebi budur...

rebelh
26-11-2013, 12:43
kimsenin tarafında değilim konu saçma sapan bir hal aldı ama bu forumda ''vurun abalıya'' gibi bir durum hakikatten mevcut
hele birde taraflardan biri adminse vay haline
belli başlı kişiler var sürekli adminlere sempatik görünmeye çalışan

tekrar ediyorum konudan tamamen bağımsız yazdım

ofli
26-11-2013, 12:44

"Dur lafi koyucam" diye yada kendimi tatmin etmek icin yaziyor olsam cok daha farkli bir uslup ve daha farkli birinin mesajini secerdim...

Ceaser'a yazmamin sebebi yazimi anlayabilecegini dusunmem...

Bu degisirse, farkli fikirlerinde temsil edilebildigi, daha akli basinda bir Techturkey olursa ben forumu daha yakindna takip edebilirim, "tatmin" degil ama bu mesajdan cikarim ise Techturkey'in benimde kullanabilecegim bir hale burunmesi olabilir...

yani kendini öyle bi tribe sokmuşsunki neyin kafası bu ne zannediyorsun kendini.

SGTI
26-11-2013, 12:45
Drahte1905 ile alakam yok bi eylemler sırasında tanışmışlığımız var.
Söylediklerinin çoğuna katılıyorum şahsi meseleler hariç.

can84
26-11-2013, 12:46

Hahahha artiste bak benimki şuan serviste arayıp çıkarttırsana hadi...

Berkan
26-11-2013, 12:47
senin TT ye girmen begenmen istedigin sekilde olması gerekli değilse TT sana muhtaç değil sen TT ye muhtaç değilsin. tıpkı kosiflerede kimsenin muhtaç olmadıgı gitmek zorunda olmadıgı begenmesi gerekmediği gibi..

diğer yanda Caesarda belki ne borusanı ne kosiflerden memnun değil istediği gibi fiyat vs. yok(senin deyiminle onun kullanbilecegi halde değil)
kendi kullancagı halde paralel ithataını yapıp kmemnun oldugu halde getirmiş helal olsun

tanımam etmem buarada Caesar ı tatmin ediyorm ama kendimi işte

Murcielago
26-11-2013, 12:48
Drahte1905

ux2qFbTvkC0
GDO Karakedi Seni yerim sıçmam :)) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ux2qFbTvkC0)

GTCihad
26-11-2013, 12:56

SSK'lı olarak burada mı çalışıyorsunuz , fikir ve ahlak yapınız ile uyuşmuyorsa neden bu platformdasınız bende bunu merak ettim . Zorunlu iş mi ?

AdemAr
26-11-2013, 12:58
..................................

CanberkD
26-11-2013, 12:59

Insallah arabani ibret olsun diye servisten cikartir :D:D:D

can84
26-11-2013, 12:59
Insallah arabani ibretlik olarak servisten cikartir :D:D:D

Dur bir hafta sonra çıkarsın kanka daha tampon gelmedi :D

Firat.M3
26-11-2013, 13:01

hadi bakalım 1M'in ile ortada kaldın mı Can. :D:D:D

CanberkD

Rica ediyorum ya bu arkadasi biran once kapi disari edin kosiflerden :D

iynn-RS
hepiniz tatmin olduysanız şu parçaları yada parayı eraya yollayın artık :D

can84
26-11-2013, 13:05
hadi bakalım 1M'in ile ortada kaldın mı Can. :D:D:D

Kaportasız gezeriz abi daha iyi soğur :D

can84
26-11-2013, 13:07
Rica ediyorum ya bu arkadasi biran once kapi disari edin kosiflerden :D

Olum seninde garantin devam ediyor konuşma öyle :D

CanberkD
26-11-2013, 13:10
Olum seninde garantin devam ediyor konuşma öyle :D

Borusan garantili kanka kafam rahat:D :cool:

can84
26-11-2013, 13:15

Ne varsa Borusanda varmış servissiz kaldık simdi neyapsak acaba :D

AlpEren
26-11-2013, 13:18

Kanka mert inak garantili f10 var satilik bi guzellik yapariz sana m le takasta 😄

therev
26-11-2013, 13:25

alin bunu burdan.. :D

iynn-RS
26-11-2013, 13:25
...

...

...

sohbet edecek başka yermı bulamadınız. yoksa kosıflerden ındırımmı alacaksınız burda konuyu dagıtınca

Firat.M3
26-11-2013, 13:28

Arayamaz ki Can. Faturasının taksitleri bitmedi daha :D:D:D:D:D:D

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/157448-vodofone-fatura-sorunu-yardim.html

AlpEren
26-11-2013, 13:31
sohbet edecek başka yermı bulamadınız. yoksa kosıflerden ındırımmı alacaksınız burda konuyu dagıtınca

Evet bulamadik diger sosyal ortamlar baydi burdan yazalim dedik.. Indirim alacagimiz zaman mert kosif nerde diye araniyoruz boyle sakalar komiklikler ile dagitalim konuyu dedik planli programli is bunlar ;)
Indirim alacagimiz zamanda heralde tel faturasini taksite baglatmaya calisan kosif soyadli olan en son tercihimiz olurdu. Hasa biz onun yaninda hiçiz mazallah servise giren arabamizi vermez bize falan :D

Semii
26-11-2013, 13:33
drahte seninde yaptığın da olmuyor o zaman. sende tüm birikmiş duygularını Ceaser'ı kullanarak fışkırttın dışarı..kaldıki çok tehlikeli birşey yaptın. diss attığın adamın 60 cm kolu var.:)

Hay ben senin sifatini :D

rebelh
26-11-2013, 13:38
sohbet edecek başka yermı bulamadınız.
:icon_tup::icon_tup:

sweap07
26-11-2013, 13:38
adamın ensesi saglam cıktı yala :D :D

BY01
26-11-2013, 13:44
Bu konuda kimseyi tanımıyorum etmiyorum açıkcası olayda umrumda değil ama anlamadığım bir nokta var biri beni bilgilendirirse sevinirim;

Ben kosiflerin sahibi olsam M6 falan kullanırım herhalde niye bu parçalarla al-sat falan uğraşayım ki ? Araçda sıkıntı mı çıktı başka bir renkte yenisini sipariş et .. İlginç..

AdemAr
26-11-2013, 13:51
Bu konuda kimseyi tanımıyorum etmiyorum açıkcası olayda umrumda değil ama anlamadığım bir nokta var biri beni bilgilendirirse sevinirim;

Ben kosiflerin sahibi olsam M6 falan kullanırım herhalde niye bu parçalarla al-sat falan uğraşayım ki ? Araçda sıkıntı mı çıktı başka bir renkte yenisini sipariş et .. İlginç..

belkide bu da sedat pekerin yeğeniyim tarzı mevzularda olabilir :))) sorunun cevabını bende cok merak edıyorum

slave
26-11-2013, 14:03
Ozrun kabahTinden buyuk ve cirkin ,sacma yani sizin deyiminizle blabla bla , arandiginda acda 100 kere aratma ozaman derler;):beuj:

Caesar
26-11-2013, 14:16
Şöyle bir olay anlatayım;

Evo X araca sahipken; Aracımın debriyaj merkezi kırıldı çekiciyle Temsaya gitti. 980 TL karşılığında debriyaj merkezi olan plastik parça değişti. Aracı çıkardım garaja koydum.

Fazla geçmeden 15 gün sonra mecidiyeköy civarında 2 den 3 attım ve ayağımı debriyajdan çektim debriyah en sonda kaldı. İki tıkladım geri geldim bir daha vites attım yine sonda kaldı ve artık geri gelmedi.

Debriyaj merkezi tekrardan kırılmıştı.

Temsaya tekrardan çektirdim. Bunun üstüne garantiden değişeceklerini söylediler ama arabamda stage 3 debriytaj olduğu için dayanmadığını söylediler.

Bir daha olursa debriyaj fabrika çıkışı olmadığı için değiştirmeyeceklerini belirttiler.

Bunun üzerine ben eve geldim ve Mitsubishi Japonyaya ingilizce bir mail attım.

Ürettiğikleri aracın ucuz olmadığını ve Evo ların zaten modifiye tutkunluğu ile alındığı üstüne böyle gerekli bir parçayı neden plastik yaptıklarını evo 9 lardaki gibi metal olmadığını belirttim.

Evo kullanıcısı olduğum için pişman olduğumuda belirttim.

Temsanın bana vermiş olduğu yanıtı kendilerine gönderdim.

Aradan tam 22 gün sonra sabah bana mitsubishiden bir mail geldi mailde aynen,

'Üretilen parçanın sıkıntılı olduğu bu yüzden 2010 yılından itibaren tüm dünyayadaki servislere bu parçanın değişmesi gerektiği bilgisi gönderilmiştir. Yeni üretilen parça metaldir. Şeklinde;'

Ben bu yazıyı temsaya götürmeyi düşünürken temsa beni telefon ile aradı. Olgar bey çok özür dileriz bu parça zaten değişmiş bizim haberimiz yoktu siz bizi yanlış anladınız şeklinde yalvar yakar kapıma çekici gönderip aracı tekrardan servise aldılar ve

10 gün serviste kaldı yeni parça geldi aracın tüm bakımlarını ücretsiz yaptılar beni memnun etmek için ellerinden geleni yaptılar.

İşte japonyaya atılan bir tane mailin neler yapabileceğinin kanıtı. Hatta o zaman yanımda olanlar da çok şaşırmıştı oha falan diye.

Gel gelelim bavyeraya giden mail neler yapacak birlikte görleim.

s2kfreak
26-11-2013, 14:21
Konu İcinde Yazan Yazmayan Herkese Tesekkur Ederim Keza Sana Bile Olgay Abi

Ben Ona Pislik Lafinla İlgili Bunu Yazdim Hatta İyi Okursan Senin Gibi Cevap Vericem Dedim.

Bence Ya Bisileri Okumadan Yaziyorsun Yada Direk . Herseyi Kendine Aliyorsun Ve Muthis Bir Egoyla Saldiriyorsun Neyse Benim Sorunum Sizle Deyil Hesap Numarasi Bekliyorum

Herkes Allaha Emanet Olsun.

arm
26-11-2013, 14:25
Beyler şaka maka herkesin malı mülkü ortaya çıkmış madem açıklıyorum.. ülke benim :(

Burak E.
26-11-2013, 14:28
Beyler şaka maka herkesin malı mülkü ortaya çıkmış madem açıklıyorum.. ülke benim :(

benzini ucuzlat please.

Errayn
26-11-2013, 14:29

Ben Ona Pislik Lafinla İlgili Bunu Yazdim Hatta İyi Okursan Senin Gibi Cevap Vericem Dedim.

Bence Ya Bisileri Okumadan Yaziyorsun Yada Direk . Herseyi Kendine Aliyorsun Ve Muthis Bir Egoyla Saldiriyorsun Neyse Benim Sorunum Sizle Deyil Hesap Numarasi Bekliyorum

Mert hesap numaramı gönderdim gelen kutusunu kontrol edersen görürsün mesajımı. gelmediyse tekrar atarım.

Caesar
26-11-2013, 14:29

Senin tutumun çok ama çok yanlış. Bu arada Olgar. İnanılmaz derecede tepki çeken bir durum.

Universite öğrencilerinin arasına dalıp; yine mi tavuk döner yiyorsunuz lan pis fakirler demek gibi.

Bak sana yemin ediyorum benim cocugum 4 yaşında senin yaşına gelip aynı hareketi yapmış olsaydı açlıkla terbiye ederdim onu.

halilcakir
26-11-2013, 14:33
Insallah arabani ibret olsun diye servisten cikartir :D:D:D

hahahahaha bak bu komikti :D

Bulent
26-11-2013, 14:39
Senin tutumun çok ama çok yanlış. Bu arada Olgar. İnanılmaz derecede tepki çeken bir durum.

Universite öğrencilerinin arasına dalıp; yine mi tavuk döner yiyorsunuz lan pis fakirler demek gibi.

Bak sana yemin ediyorum benim cocugum 4 yaşında senin yaşına gelip aynı hareketi yapmış olsaydı açlıkla terbiye ederdim onu.

Adamsın...

s2kfreak
26-11-2013, 14:40

İyide beni tanimiyorsunki hayatimda ilk defa bole bir sey dedim be nedeni yaziyordu her gun sanayideyim ellerim yaglı kirli umursamam kisacasi ortak bir tanidik varsa yanildigini benim hakkinda anlarsin abi .

Evrenoz
26-11-2013, 14:40

Açlık da neymiş.. Benim babam bana öyle bir siktir çekerdi ki, "Benim paramla, benim emeğimle neyin havasını atıyorsun sen" diye, bir daha ağzımı açamazdım..

Caesar
26-11-2013, 14:42
İyide beni tanimiyorsunki hayatimda ilk defa bole bir sey dedim be nedeni yaziyordu her gun sanayideyim ellerim yaglı kirli umursamam kisacasi ortak bir tanidik varsa yanildigini benim hakkinda anlarsin abi .

İyide kardeşim hayatımda ilk defa 1 yazına dikkat ediyorum ve o yazında bu şekilde.

Daha önce nerelere ne yazdın fikrim bile yok. Sen yanlış tanıtma kendini o zaman. Burada eminim seni ilk defa bu konuda görmüş bir ton adam var.

Enes-x
26-11-2013, 14:48
Herkesi az çok tanıyorum.Burda kötü niyetli insan yok sadece basit hatalar yanlış anlaşılmalar var.

Drahteyede şu açıdan katılıyorum yere düşene tekme vurmak atasporumuz oldu.

Biride ya sabır çekip susmuyo hepiniz mi ateistsiniz :)

dragon07
26-11-2013, 14:49
bir kişide çıkıp ya bu cocuga pislik denmiş sinirlenip kızıp buda böyle yazmısss

free-hifi
26-11-2013, 14:56
Caesar ın Bavyera ve diğer firmalara göndereceğim dediği maillerden sonra hissettiğim:

http://s1311.hizliresim.com/1h/u/uwv74.jpg

mcy
konuya bak ya.. nereden nerelere geldi. adam hepimizi kendimizi tatmin eden mastürbasyoncu ilan etti ve sizin ahlak yapınıza uygun olmadığım için yazmıyorum dedi. ne muhafazakar adam helal olsun. he biride demiş ki sende bu bahaneyle iyi fışkırttın içini demiş. harbiden çok ahlaksızız :D

Errayn
Beyler şimdi Mert ödemeyi yaptı.Keşke hiç buralara gelmeseydik kimsenin art niyeti olduğunu düşünmüyorum ama kısmet böyleymiş daha fazla konu uzamadan kapatılır kilitlenirse memnun olurum teşekkürler herkeze.

Evrenoz
26-11-2013, 14:58
Beyler şimdi Mert ödemeyi yaptı.Keşke hiç buralara gelmeseydik kimsenin art niyeti olduğunu düşünmüyorum ama kısmet böyleymiş daha fazla konu uzamadan kapatılır kilitlenirse memnun olurum teşekkürler herkeze.

Bayılıyorum forumu kullanıp derdini hallettikten sonra "uzamasın ya, kapatalım konuyu" diyenlere..

SOMEONESPECIAL
Evet bir konunun da böylece sonuna geldik. Herkes çekirdek kabuklarını toplasın.

s2kfreak
İyide kardeşim hayatımda ilk defa 1 yazına dikkat ediyorum ve o yazında bu şekilde.

Daha önce nerelere ne yazdın fikrim bile yok. Sen yanlış tanıtma kendini o zaman. Burada eminim seni ilk defa bu konuda görmüş bir ton adam var.

Haklisin En Buyuk Yanlisim Bu Ama Egri Oturup Dogru Konusalim Abi Biri Senin İcin Olgar

Pislik Dese Saka Oldugunu Anlamasan Benim Gibi Pisligin İcinde Yuzdurucegine Eminim.

Neyse Yasandi Bitti Banada Tecrube Oldu Mantıkli Yorumlara Her Zaman Eyw Ama X

Kisilerin Ortalik Karistirmasindan Konu Cok Taraflara Cekildi Sadece 6 Saatte Ama Artik

Konu Kalmadi

SOMEONESPECIAL
26-11-2013, 14:59
Bayılıyorum forumu kullanıp derdini hallettikten sonra "uzamasın ya, kapatalım konuyu" diyenlere..

Forum kullanma aidatı alınsın. Evet diyenler ?

free-hifi
26-11-2013, 14:59
Orgazm sigarası içilebilinir artık :)

uniquel
26-11-2013, 15:00
konu paraydı da bence cok farklı yerlere geldi errayn.
hani sen isini hallettin de soylenen laflar hic hos degil

SOMEONESPECIAL
26-11-2013, 15:01
Şimdi yiğidi öldür hakkını yeme... Mert (tanımam) ödedi çocuk parasını ama
bence şu durumda o mağdur durumda. Bu iş nasıl çözülecek ?

Errayn
26-11-2013, 15:02

Sorunumu çözmek için açtım konuyu halletim sorunumu sohbet konusu açmadım ben. Buyrun uzasın konu teşekkür ederim ilginize.

free-hifi
26-11-2013, 15:02
Peki para geldi iş bitti

"Bu Konuyu Toplam 77 kişi okuyor. (62 Kayıtlı üye ve 15 Misafir)"

Bunların hakkı ne olacak .?

mmustu
26-11-2013, 15:03
s2kfreak tan bende şikayetçiyim valla bavyeraya kadar giderim hesap numaramıda pm atıyorum :D

s2kfreak
26-11-2013, 15:03
Açlık da neymiş.. Benim babam bana öyle bir siktir çekerdi ki, "Benim paramla, benim emeğimle neyin havasını atıyorsun sen" diye, bir daha ağzımı açamazdım..

Evren Abi Bunlarin Yeri Burasi Deyil Fakat Dediklerin Tamami İle Yanlis Bir Gun Tanismak

Nasip Olursa Anlatirim Senin Dobraligina İnandigim İcin.

AdemAr
26-11-2013, 15:04
Yahu adamın parası ödendi iyi güzelde konuyu açmasa konu bu noktalara gelmese bence bu kadar cabuk ödenmezdi ;))

Caesar
26-11-2013, 15:05
Yine diyorum aranızdaki problemleri kendi aranızda çözseniz hiç foruma yansımasa daha iyi değil mi?

Zamanında çözün, çözmeyince foruma yansıyor ve dışarıdan bakan adam gelip pislik diyor bilmemne diyor.

Adam konu açtı 3 saat içerisinde olay çözüldü parasınıda aldı?

Kaç günlük mevzu bu 3 saat içerisinde çözülüyorsa neden çözülmedi?

Bu açıdan bakalım s2kfreak de söylediği lafların br an tepki ile oluştuğunu söyledi. Pişmanda kendisi zaten.

E hadi o zaman sağlıcaklı kalın.

Errayn
26-11-2013, 15:06
moderatörlernden birisi konu başlığını editliyebilirmi yada konuyu silebilirmi ?

Evrenoz
Evren Abi Bunlarin Yeri Burasi Deyil Fakat Dediklerin Tamami İle Yanlis Bir Gun Tanismak

Nasip Olursa Anlatirim Senin Dobraligina İnandigim İcin.

Kısmetse tanışırız elbet, memnuniyetle de dinlerim. Çok farklı, çok iyi, çok doğru biri olabilirsin. Ama o mesaj, o yorum tamamiyle kabul edilemez.

Ha dersen ki; tanımadığın biri sana pislik dese naparsın;

*** derim, ibne derim, çok ağırıma gitti ise yüzüme söylemesini isterim, bokunu çıkartır ana avrat söverim, cahilliğim tutar çeker vururum... 1001 tane yapacağım ya da yapılacak şey var; ama o mesaj olmamış. Neyse sen de "olmadığını, yanlış olduğunu" kabul ediyorsan; sıkıntı yok. Ders olmuş olsun sana

Gunes G.
Yine diyorum aranızdaki problemleri kendi aranızda çözseniz hiç foruma yansımasa daha iyi değil mi?

Zamanında çözün, çözmeyince foruma yansıyor ve dışarıdan bakan adam gelip pislik diyor bilmemne diyor.

Bu açıdan bakalım s2kfreak de söylediği lafların br an tepki ile oluştuğunu söyledi. Pişmanda kendisi zaten.

Tişikkirler sipirmin.

rebelh
26-11-2013, 15:07
bence foruma spam butonu lazım
olur olmaz her konuya atlayan gereksiz yorum yapan ortamı geren üyeler için..

ofli
Haklisin En Buyuk Yanlisim Bu Ama Egri Oturup Dogru Konusalim Abi Biri Senin İcin Olgar

Pislik Dese Saka Oldugunu Anlamasan Benim Gibi Pisligin İcinde Yuzdurucegine Eminim.

Neyse Yasandi Bitti Banada Tecrube Oldu Mantıkli Yorumlara Her Zaman Eyw Ama X

Kisilerin Ortalik Karistirmasindan Konu Cok Taraflara Cekildi Sadece 6 Saatte Ama Artik

Konu Kalmadi

yanlışın var pisligin içinde yüzdürmedin kendini rezil ettin bence....

Caesar
moderatörlernden birisi konu başlığını editliyebilirmi yada konuyu silebilirmi ?

Hayır silemez. Kafana göre konu açıp kafana göre sildiremezsin. Öyle bir dünya yok. Açtıysan kalır. Sonucunu göze alamıyorsan açmayacaksın.

Ha buraya gel yaz ben hatalıydım adamın üstüne çok gittim. Aslında çözülecek bir problemdi ben abarttım pişmanım diye yaz sileyim anında konuyu.

Hem adama suç at hemde 3 kuruş alınca konuyu silin. Geçiniz o yüzden.

free-hifi
26-11-2013, 15:09

Konu açılması gerekir hocam çünkü böyle mevzulardan sonra insan buradan yada dışarıda bir alış veriş yaparken 2 kerede değil 3 kere 5 kere düşünüyor o yüzden böyle şeyler yararlı

s2kfreak
26-11-2013, 15:12
Kısmetse tanışırız elbet, memnuniyetle de dinlerim. Çok farklı, çok iyi, çok doğru biri olabilirsin. Ama o mesaj, o yorum tamamiyle kabul edilemez.

*** derim, ibne derim, çok ağırıma gitti ise yüzüme söylemesini isterim, bokunu çıkartır ana avrat söverim, cahilliğim tutar çeker vururum... 1001 tane yapacağım ya da yapılacak şey var; ama o mesaj olmamış. Neyse sen de "olmadığını, yanlış olduğunu" kabul ediyorsan; sıkıntı yok. Ders olmuş olsun sana

Abi Haklisinda 2 Mizde Bunlari Desem Farkli Hic Bir Sey Olmucakti Bu Forumdaki X Kisiler

Bu Sefer Daha Cok Ortalik Kizistiricakti. Zaten Anlamadigim Nokta 1 Kisi Diger Kisiyle

Tartisirken Diyer İnsanlar Nasil Ustune Alinip Yorum Yapiyor Anlamiyorum

Ben Lafin Seviyesinde Bir Cevap Verdim. Ki Lafta Sakaymis Ama Bunu Muneccin Olsa

Anlayamaz.

Errayn
26-11-2013, 15:15
Hayır silemez. Kafana göre konu açıp kafana göre sildiremezsin. Öyle bir dünya yok. Açtıysan kalır. Sonucunu göze alamıyorsan açmayacaksın.

Ha buraya gel yaz ben hatalıydım adamın üstüne çok gittim. Aslında çözülecek bir problemdi ben abarttım pişmanım diye yaz sileyim anında konuyu.

Hem adama suç at hemde 3 kuruş alınca konuyu silin. Geçiniz o yüzden.

Konunun acilmasini goz alicak olan ben degilim mert burda magdur olan benim parami almak icinde ararm bunaltirim sonucta para verdim ben. Magduriyetimi yazim buyrun silmeyin siz bilirsiniz.

blackweb
26-11-2013, 15:16
Peki para geldi iş bitti

"Bu Konuyu Toplam 77 kişi okuyor. (62 Kayıtlı üye ve 15 Misafir)"

Bunların hakkı ne olacak .?

O kadar uğraştık söyleyelim de bize de 100 er lira benzin parası atsınlar dimi iki tarafta :D :D :D

DarkSky
26-11-2013, 15:18
Evet bir konunun da böylece sonuna geldik. Herkes çekirdek kabuklarını toplasın.

ahhaha :D okuyan çıksın kasıyo :)

TünayK
26-11-2013, 15:19
beyler ibre az önceki mağdur arkadaşa döndü galiba:) kosif kardeş parayı verdi artık o mağdur:)

bu arada aramızdan bir gönüllü kosif kardeşin yazı stiline laf etsin. ben evli barklı adamım cesaret edemiyorum:)

burkaykalyon
26-11-2013, 15:19
Espri yaptığını zannedip te 2 tarafı da zan altında bırakmaya çalışıp konuyu gereksiz yere uzatanlara da ayrı hastayım...

blackweb
26-11-2013, 15:20

Çekip vurmak servise gelmemesinden daha mı iyi bişi, sanki abartılıyor gibi biraz :)

BAR22
26-11-2013, 15:21
valla mert kardeş isteyen herkes arabasını kosiflere götürür kosiflerde eşşek gibi bakar sen rahat ol...
bu adamlar arabasını servise götürdüğü için baban sana s2k parası verebiliyo...bence laflarına dikkat et bu sitede.çok fazla üyesi ve bmw,mini vs sahibi arkadaş var kosiflere küserlerse cirolarınızda size küser.

blackweb
26-11-2013, 15:22
beyler ibre az önceki mağdur arkadaşa döndü galiba:) kosif kardeş parayı verdi artık o mağdur:)

bu arada aramızdan bir gönüllü kosif kardeşin yazı stiline laf etsin. ben evli barklı adamım cesaret edemiyorum:)

Her cümlenin başında ki büyük harfler, değil yerine DEYİL ve müneccim yerine münecciN :D

Benim gördüklerim bunlar :D

Dragger
26-11-2013, 15:22
s2kfreak tan bende şikayetçiyim valla bavyeraya kadar giderim hesap numaramıda pm atıyorum :D

Senin EKEyi de almıyorlardı dimi Kosiflere :D

Caesar
26-11-2013, 15:23
Mertin üstüne gitmeyin artık hatasını anladı. Bize yakışmaz artık öyle bir insan olamayacağına ben inandım sizde inanın.

Yaşı gereği kullanmaması gereken cümleler kullandı. Yaşca büyük olanlar sevgimizi esirgemeyelim:)

Başlıktaki isim soyisim ve rumuzu sildim bende. Googlede çıkıp rezil olmasın adam.

Evrenoz
26-11-2013, 15:24
Çekip vurmak servise gelmemesinden daha mı iyi bişi, sanki abartılıyor gibi biraz :)

O yazdığımdan nasıl bunu anlayabiliyorsun, hayret ediyorum..

Bir laf söylendiğinde bireysel olarak, tek başına yapılabileceklerden bahsettim ben. Aynı şekilde küfür etmek, dövmek, vurmak, ağzına osurmak, nanik yapmak, sensin oo demek, ayna ayna demek..

Kekuti*
26-11-2013, 15:24
Haci abi sen yaslandinmi adam senden 1 yas küçük :)

Bak proill bilgisinde 23 yaziyo.

herkes yeteri kadar olgun olmayabilir hacut :)

şu yaş bilgimi güncelliyeyim artık :D

blackweb
26-11-2013, 15:26
O yazdığımdan nasıl bunu anlayabiliyorsun, hayret ediyorum..

Bir laf söylendiğinde bireysel olarak, tek başına yapılabileceklerden bahsettim ben. Aynı şekilde küfür etmek, dövmek, vurmak, ağzına osurmak, nanik yapmak, sensin oo demek, ayna ayna demek..

Şimdi anlaşıldı :)

s2kfreak
26-11-2013, 15:27
valla mert kardeş isteyen herkes arabasını kosiflere götürür kosiflerde eşşek gibi bakar sen rahat ol...
bu adamlar arabasını servise götürdüğü için baban sana s2k parası verebiliyo...bence laflarına dikkat et bu sitede.çok fazla üyesi ve bmw,mini vs sahibi arkadaş var kosiflere küserlerse cirolarınızda size küser.

Ben Goturemez Dedimmi Hayir Ben Herkese Laf Ettimmi Hayir Ben Bir Kisiyle Tartistim

Herkes Gerdege Girdi Dogrumu Dogru Bu Hayatta Paradan Cok Onemli Seyler Vardir

Ben Parayi Ayagimin Altina Aldim Basimin Ustune Deyil Allahami Sukurler Olsun

Sana Biri Seni Tanimadan Nüfusu 2 milyona Yakin Bir Forumda Pislik Derse Ayni Cumleyi

Kullanirsin. Bi Hatirlatma Babam Bana s2k Parasi Vermedi Biricik Annem Aldi Kendim

Aldim. Tanimadan Bir Yorumda Sen Yaptin. Benim Kullanmak İstedigim Kelime O

Degildi Bende Tirbison Gibi 100 Donemecli Yazi Yazardim Ama Adam Gibi Yazdim

Sabahin 5 İnde Ole Bir Yazi Gorsen eyerki sen Ne Yazardin Lutfen Yaz.

Firat.M3
26-11-2013, 15:30
Ben Goturemez Dedimmi Hayir Ben Herkese Laf Ettimmi Hayir Ben Bir Kisiyle Tartistim

Sana Biri Seni Tanimadan Nüfusu 2 milyona Yakin Bir Forumda Pislik Derse Ayni Cumleyi

Kullanirsin. Bi Hatirlatma Babam Bana s2k Parasi Vermedi Biricik Annem Aldi Kendim

sen beni tanımadan fazla yanlış laflar ettin.. koşiflere gelecem kısa zamanda. bakalım tükürdüğünü yalıyo musun, söylediğini yapıyor musun napıyorsun görecez.

BAR22
26-11-2013, 15:32

pislik lafında sonuna kadar haklısın.

ama sen kim olursan ol sahibide olsan kosifler gibi kurumsal bi şirketi burda öne atamazsın.

sana pislik dediyse karşılığını ver sıkıntı yok ama kosiflere giremezsin falan dersen herkes ters anlar. :icon_tup:

ofli
26-11-2013, 15:32
6 ay önce techturkey vasıtasıyla bi konu açıldı invidia eksoz bi sevdiğim arkadaşım al lazım olur dedi bnde ona söz verdim sırf sözümü yememek için tamam dedim aradık mert beyi :D yurt dışındayım kardeşimle buluşup alabilirsin dedi tamam dedim ortak noktada buluştuk geldi biri parayı verdim eksoza bakmadım bile çıktı gtti ordaki dğer abilere kim b u mert dedim parayı verdiğin çocuk mertti dedi vay anasını dedim :D akşam eve geldm teche grdim meğerse fiyatı sabah düşürmüş güncl çekmiş konuya aradım açmadı whatsaptan yazdım ayıp değilmi fiyatı düşürdüğünü sölemiyosun dedim tamam abi skıntı yok hesap numarası yolla yatırim dedi ve 6 ay oldu hala yatıcak :D karşıda bi mekana peşpeşe girdik ortak biarkadaşımza selam verdk dönüp demediki kusura bakma müsait değildim yatıramadım diye :) canı sağolsun ona belki BABASI PARA VERİYO ama biz çalışıp kazanıyoruz yine kazanırız ALLH c.c güç kuvvet verdikce para önemli dğil ama adamında zoruna gdiyo beee
araya kaynamasın :D

s2k
26-11-2013, 15:36
Mertin üstüne gitmeyin artık hatasını anladı. Bize yakışmaz artık öyle bir insan olamayacağına ben inandım sizde inanın.

Yaşı gereği kullanmaması gereken cümleler kullandı. Yaşca büyük olanlar sevgimizi esirgemeyelim:)

Başlıktaki isim soyisim ve rumuzu sildim bende. Googlede çıkıp rezil olmasın adam.

Ulan hem adamı alamanyalara kadar şikayet et sonra gel adı geçiyo diye konunun başlığını sil :Deli: hep bunlar GH yüzünden :D:D:D

sen beni tanımadan fazla yanlış laflar ettin.. koşiflere gelecem kısa zamanda. bakalım tükürdüğünü yalıyo musun, söylediğini yapıyor musun napıyorsun görecez.

Bence servise giremezsin :D

Caesar
26-11-2013, 15:37
Ulan hem adamı alamanyalara kadar şikayet et sonra gel adı geçiyo diye konunun başlığını sil :Deli: hep bunlar GH yüzünden :D:D:D

Bence servise giremezsin :D

Hatasını kabul edenin üstüne gitmek bana yakışmaz:)

s2k
26-11-2013, 15:40

Maili recall yaptın mı amk :D:D:D

AEAlmas
26-11-2013, 15:43

Olaylari bilip bilmeden yazmayın kötü söz sahibine aittir der gecerdim ki riza baba nin geyigi o gercek şu şu der yazardım takılmazdım Akıl yaşta degil baştadir

Para pul önemli degil Kanuni Sultan suleyman bile eli acik gitti

Kul hakkı baki kalır Bu dünya nın birde oteki dünyası var

Antalya Kosiflerden Cuma günü Yeni Bmw 3 serisine bakmıstım hatta siz in bu yazınızdan dolayı Almayacagımı özellikle belirtecem

Gunes G.
26-11-2013, 15:46

Bileği güçlü olduğu kadar, kalbide hassas ve yumuşacıktır sipirminimin :D

s2kfreak
26-11-2013, 15:49
Olaylari bilip bilmeden yazmayın kötü söz sahibine aittir der gecerdim ki riza baba nin geyigi o gercek şu şu der yazardım takılmazdım Akıl yaşta degil baştadir

Para pul önemli degil Kanuni Sultan suleyman bile eli acik gitti

Kul hakkı baki kalır Bu dünya nın birde oteki dünyası var

Antalya Kosiflerden Cuma günü Yeni Bmw 3 serisine bakmıstım hatta siz in bu yazınızdan dolayı Almayacagımı özellikle belirtecem

Siz Takilmyior Olabilirsin Ben Takilabilirim Ama Ben Burda Sahisla Konustugum Zaman

Size Bir Sey Demis Olmuyorum Siz 28 Yasinda Biri Olarak Hadi Kardesim Yuru İsine Dersin

Ben Diyemem Hatamda Buysa Eyw Kalin Saglicakla

SerkanYazgan.
26-11-2013, 15:59
Ben pek inanmıyorum Koşiflerin servisine araba aldıramayacak gücü olduğuna. Arkadaş hem suçlu hem güçlü.Neyin kafasıysa banada yolla, parasını hallederiz :rolleyes:
Ben bu şekilde yazı yazan birinden parça değil selamını dahi almam :D Sana güvenen insanı haftalarca oyala, forumda ifşa olunca parasını yatır sonrada mağdurum da mağdurumu oyna. Ayrıca bu konuda arkadaşın daha farklı olayları da gün yüzüne çıkmış oldu .

Burak18
26-11-2013, 16:06
adam şahsına hakaret olarak algılamış. bunun doğrultusunda böyle bir hareket ne kadar yanlış olur ? bence olmaz. 11 sayfada nasıl aldırmazsın savunulmuş. sen şahsına hakaret eden kişiyi ekmek yediğin yere sokmazsın arkadaş ben sokmam.

amaaaa lakinki öyle bir konu var mı yok! rıza baba repliğimi yapılmış ?
evet öyle olmuş.
o zaman sorun yok yanlışmıyım?

ben yanlış anlamaya meyil verdim denir bende yanlış anladım denir HELALLEŞİLİR olay kapanır.
uzamasın yakışmıyor kimseye....

AEAlmas
26-11-2013, 16:07
Siz Takilmyior Olabilirsin Ben Takilabilirim Ama Ben Burda Sahisla Konustugum Zaman

Size Bir Sey Demis Olmuyorum Siz 28 Yasinda Biri Olarak Hadi Kardesim Yuru İsine Dersin

Ben Diyemem Hatamda Buysa Eyw Kalin Saglicakla

Burasi forum herkes birşeyler elbet yazacaktır ama dedigim gibi bazi hatalar vardir
Ceremesini cekmemek icin önlemi önceden alıp eşşegi saglam kazıga baglamak gerekir

ALPER-VNS
26-11-2013, 16:25
benim yanımda sen bir hiçsin dedirticek özgüvenden uzak etsin Allah

s2kfreak
26-11-2013, 16:26
Burasi forum herkes birşeyler elbet yazacaktır ama dedigim gibi bazi hatalar vardir
Ceremesini cekmemek icin önlemi önceden alıp eşşegi saglam kazıga baglamak gerekir

Burda Haklisiiz Ama Hakaret Kaldiramadigim Bir Sey Yukarda Bir Arkadasimizin Dedigi

Gibi Aslinda Kisiler Kendisi Gibi Olayi Dusunurse Hakli Olabiliyor Ama Lakin Sakin

Kafayla Okudugun Zaman Hos Bir Sey Olmadigini Bende Anladim.

senna
26-11-2013, 16:29
lütfen her kelimeye büyük harfle başlama lütfen:D

Chn53
26-11-2013, 16:31
ceasar bey bawyera maili noldu yolladınızmı :D

free-hifi
26-11-2013, 16:32

Bende dikkat ettim üşenmiyor herhalde shifte basmaktan

dachosen
26-11-2013, 16:39
Kosiflere araba aldırmayacak güç=her kelimenin baş harfini büyük olması=başı büyük

Tarzı bişey düşündüm ve yanıldığımı düşünmüyorum.

XoR
26-11-2013, 16:41
ceasar bey bawyera maili noldu yolladınızmı :D

Bavyera Kreması Nasıl Hazırlanır? (http://www.yemektarifci.com/bavyera-kremasi-tarifi.html)

TünayK
26-11-2013, 16:45
benim yanımda sen bir hiçsin dedirticek özgüvenden uzak etsin Allah

OElJhQM8cXE

s2kfreak
26-11-2013, 16:46

Ya elim alisti dotada buyukle baslamassan kimse tinlamiyor olede kaldi hic usenmeden capslock atiyorum kendiliginden

s2kfreak
26-11-2013, 16:50
Kosiflere araba aldırmayacak güç=her kelimenin baş harfini büyük olması=başı büyük

Tarzı bişey düşündüm ve yanıldığımı düşünmüyorum.

Muneccin Mode On Geziyorsun Ama Basinc Basmiyo Sanirim yanlis okuyor muneccin

s2kfreak
26-11-2013, 16:52
OElJhQM8cXE

Senin Espirini Anlayasina Bayiliyorum :icon_tup::icon_tup: Keske Herkes Senin Gibi Olsa

Biride Cikip Dememis Bu Dunyada Tek bi Allah Var Diye.

ghibli06
26-11-2013, 18:36
acizane fikrim, bu tarz konuların açılmasına madem onay veriliyor, konuya sadece olayın tarafları ve de moderatörler yorum yazabilsinler... sonra kel alaka biri bir yorum yapıyor, çözülecek iş sarpa sarıyor...

BozdogaN
26-11-2013, 19:00
acizane fikrim, bu tarz konuların açılmasına madem onay veriliyor, konuya sadece olayın tarafları ve de moderatörler yorum yazabilsinler... sonra kel alaka biri bir yorum yapıyor, çözülecek iş sarpa sarıyor...

+1 :icon13: aynen daha sağlıklı olacaktır elbette

Alik
26-11-2013, 19:00
Ne varsa Borusanda varmış servissiz kaldık simdi neyapsak acaba :D

Kanka soyledim sana ne isin var kosiflerde diye :D

sakhee
26-11-2013, 21:24
ve yillar sonra foruma gelip,
2 postta hayatin anlamini verdi

sonrada geldigi gibi gitti......

Emre İlbi
26-11-2013, 22:47
Drahte is back!!

şaka bi yana, Murat abinin yorumlarını okumayı seviyorum, özlemişim :)
konuyuda sabahtan beri takip ediyorum, sorunun çözülmesine sevindim,
Bülent abiyede katılıyorum :)

Caesar
26-11-2013, 22:53
Almanylarda seni bekliyordu, yarin kepenkler kapaniyor Kosifler'in buyuksun...

Ben soylim, Herr Hausen die Beine diyecekler...

Neyiniz ?

GazaMIZ ?

Neden kendini yanliz hissediyorsun Caesar? Neden kamuoyu yaratip insanlari bu kisiye karsi kiskirtip "GazaNIZA" cagiriyorsun ?

Peki Almanya, Kosifler yada Borusan'dan gelen cevap sonrasi bu arkanda senin icin savasan koylulerin seni sirta almasini bekleyecekmisin 3-5 sayfa sonra ?

Ortada milleti babasindan dukkanindan kovan biri var ama kendini de baskalarinindan ustun gorurken onlarin destegine ihtiyac duyan, ordular yoneten ve Kosifler ile savasan tezat dolu biri var...

Insan gerekemese nefes almaz Caesar, sirf cani sikiliyor diyede bir paragraf yaziyi tercume edip, print screenler alip oraya buraya mail gondermez, ozelliklede "Kosifler otonun surekli aradigi, servise davet ettigi adam" gibi onemli biri bunu yapiyorsa bir sebebi olmali degil mi ?

Keza, su davranisini aciklamak zorunda hissetmen, once "canim sikiliyor diye yapiyorum diyip" daha sonra 1 paragraf sebep dosemen, kendini hakli gosterip aciklamak zorunda hissetmen dahi burada ki gizli garezin hakkinda bilgi veriyor...

Hakli adam hakkini savunur, kendini ve yaptiklarini baskalarinin gozunde aklamaya calismaz...

Ki yazindanda anlasildigi uzere, burada bir adet Caesar'in bos vakti olmasi durumundan fazlasi mevcut, canini gercekte sikan nedir bilemem ama derin ve tramvatik oldugu belli...

Belki ailen varlikli olmadigi yada cok daha varlikli olmasina ragmen dukkana gelene gulsen bile babadan azar isitecegin icin Mert'e uyuzsundur, belki sahip oldugun BMW'lerin bazilarini paralel ithalat oldugu icin distributorlere uyuzsundur belki de en ufak hatanda sozel yada fiziksel siddet gordugun bir ortamda yetistin yada yasiyorsun bilemiyorum ama birseye uyuz oldugun kesin...

Ne olursa olsun, burada ki mutlak amacin kisisel tatmin, bir sekilde bu yaptiklarin ile kendini tatmin ediyorsun, bunu yaparkende bir kisiyi tehtid ediyor ve toplum nezlinde kucuk dusuruyorsun, hakli olsanda haksizsin bu yuzden gozumde...

Ve yukarida Ceaser icin yazdiklarim, bu konusa mesaji bulunan bir cok icin gecerli, kendinizi tatmin etmek icin baskalarini ezmeye, kucuk durumeye calismak bana gore yanlis, bence biraz daha yapici olmak lazim...

Bu ulkede, her kurum, "Baskalari" sayesinde para kazaniyor, kendi kendine mal satip para kazanma diye diye birsey soz konusu degil, e bu adamda bu ulkede dukkanindan adam kovan ilk adam degil keza hakli sebepleri bile var ama kendisi "birde beni dinleyin" derken kendisi karsisinda kini dinlemiyor...

Bizim cigerimizi cikardin, sen neden bunu yapiyorsun ?

Toplumsal linc sevmiyorum, burada 3 kisi hata yapmis, bu yazilari okuyanlar sabah kalktiklarindan beri hata yapiyor, kimse sucsuz degil ama insanlar kendi hatalarini gormezden gelip karsisindakine bu sekilde yuklenmesini sevmedigim icin yaziyorum...

"Ilk tasi gunahsiz olan atsin"

Herkez hata yapar, onemli olan telafi etmek ama baskalarinin hatasi ustunden masturbasyon yapmak, baska insanlarin ayaklarinin takildigini gorup buna gulmek, bu hatalari gereksiz yere uzatip insanin yuzune vurmak bana sacma, yanlis ve ilkel geliyor...

Yapici olunmak isteniyorsa, Mert'e, Aliciya ve Pislik Diyen sahisa hatalarini anlatmaya calisirsiniz, o sizi tehtid etti diye sizde onu tehtid etmezsiniz, buyukluk boyle olur diye dusunuyorum...

Foruma;

Sanki sizin dugununuzu babaniz aileniz yapmadi, yataga bile babanin parasi ile giriyorsun bu ulkede ama nedir ?

Mutevazi olamayan birilerini gorunce herkez sosyalist kesiliyor, "Hepimiz esitiz", degilsin, sende degilsin, kimse degil, herkez gotunde ki donuna kadar ailesine - babasina borclu...

Ipek donu giyerken, hastanede tanidik ile one gecerken, belediyede is "ayarlarken" sikinti yok ama rakamlar buyudukce sikinti cikiyor hep...

Ailesinin birikimini ve nufusunu reddetmeyen "baba parasi'ndan" gocunmuyordur...

Ki, adam durduk yere bunlari dememis, adama ortada fol yok yumurta yokken direk "Pislik" diyen biri var...

Biride demiyor ki, Bir kisi bu ithami neden kullanir ? Belki espiri mayetinde kullanildi o bile belli degil...

Ortada hatali 3 kisi var, herkez kendi frekansinda birilerine giydirerek sadece kendini tatmin ediyor ? Olan nedir ? 14. Geneleksel toplu masturbasyon bulusmasi....

http://i40.tinypic.com/98gjz8.jpg

Aslında kaale almadığım için cevap verme gereği duymadım. Ama özel mesaj yolu ile 'neden cevap vermediğimi merak edenler için' cevap verme yolunu seçtim.

Evet ilk olarak Ceaser değil Caesar gördüğümüzü doğru yazalım.

Gönül isterdi ki bir iki gif ile cevap vermek ama bu seferde sen insanları aşalıyorsun diye bana cephe alıyorlar o yüzden bu seferlik 'YAV HE HE' diyemeyeceğim. Onun yerine;

O kadar uzun yazmışsın ki dayanamıyorum;

http://i.imgur.com/D61PHOs.gif

Saygılar.

drahte1905
27-11-2013, 01:42
Aslında kaale almadığım için cevap verme gereği duymadım. Ama özel mesaj yolu ile 'neden cevap vermediğimi merak edenler için' cevap verme yolunu seçtim.

Evet ilk olarak Ceaser değil Caesar gördüğümüzü doğru yazalım.

Gönül isterdi ki bir iki gif ile cevap vermek ama bu seferde sen insanları aşalıyorsun diye bana cephe alıyorlar o yüzden bu seferlik 'YAV HE HE' diyemeyeceğim. Onun yerine;

O kadar uzun yazmışsın ki dayanamıyorum;

Saygılar.

Okumadigin icin mi yazida ki yazim hatalarini dahi biliyorsun ? Yazida ki tek yanlis "Caesar'a" kadar, harf harf, gozlerin fal tasi kadar acik okumussun...

Yoksa bunu da mi mesaj atanlar soyledi ?

"Caesar abi, kos, senin nickini yanlis yazmislar abi..."

http://i44.tinypic.com/2q8d0tz.png
Yazida 3 dogru Caesar carken tek yanlis Ceaser en alttaki sari isaretlenmis olan

Bugune kadar forumda 11 konuda Ceaser denmis, bu baslik altinda dahi Ceaser diyen var ama ilk benimki goze batmis...

http://i43.tinypic.com/rwksi8.png

Nickimi yanlis yazmislar... (http://www.techturkey.com/forum/1676882-post125.html)

Buda hattrick edition...

http://i43.tinypic.com/2efqkc1.png

Nickimi yanlis yazmislar II.... (http://www.techturkey.com/forum/asiri-besleme/84123-e92-335i-cabrio-turbo-upgrade-yardim.html)

Sadece bir yerde "Ceaser" demis olabilirim ama en azindan "Kale almamak" yerine;

http://i42.tinypic.com/65penq.png

"Kaale almamak" demedim;

http://i39.tinypic.com/1zvuyr9.png

356 kelimeden birinide yanlis yazalim....

http://i44.tinypic.com/23kx3q8.jpg

Bahaneler, bahaneler....

Sirf canim sikildigi icin Almanyalara mail atmalar...

Sirf birilerinden mesaj geldi diye birde kale almaya baslamalar...

Diyor ki;

Bak bende cok cesitli GIF'ler var, onlardan koyarim buraya, bu konu lutfen burada bitsin yoksa ben seni asagilarim, bunu baskalarina yaptimda, referanslarim saglam, 2 tane GIF'le seni oyle asalarim ki; insanlar bana cephe alir, elimin ayari yok benim GIF koymaya basladim mi adami delik desik ederim GIF'lerimle, lutfen uzatmayalim...

Birileri mesaj atti diye durusunu bozmalar...

Birileri sana cephe alacak diye istedigin GIF'leri koyamamalar...

Zaten nickin bundan sonra "Ceaser" olsun, cunki Caesar dedigin adam millet ne der diye boyle buklum buklum buzulmez...

Bu arada uzun dedigin yazimin sahsiniza yazilmis kismi, sizin "Ben ne Japonyalara mailler attim, beni direk Temsa'dan aradilar, "Olgar BEY" dediler, OZUR dilediler, ben o bicim adamim ona gore !, Temsa'yi dize getirdim, kapima cekici gonderiler oglum, ben o bicim adamim ayaginizi denk alin, sirada Kosifler var" anafikirli Evo X hikayenden sadece %20 daha uzun...

Hadi selametle...

------

devilboy
27-11-2013, 07:49
affınıza sığınarak soruyorum bukadar yazmaya üşenmiyormusunuz ??

senna
27-11-2013, 07:54
drahte senin ahlak yapın foruma uymuyor kendinde diyorsun yazma lütfen foruma

benim bu mesajıma da uzun uzun yazma

ersandeniz
27-11-2013, 07:58
11 yıldır çeşitli forumlardayım, drahte kadar uzun yazanı görmemiştim, nasıl bir hırstır bu :)

Caesar
27-11-2013, 08:08
Vallaha okumadım ya ilk 3 satırı okuyorum, bayıp geçiyorum. İlk mesajda ana fikirdir diye sadece bold yazılanları okudum ikincide oda yok o derece:)

Okuyan varsa biri özetlesin lütfen.

http://i.imgur.com/7V3gIZl.gif

senna
27-11-2013, 08:10
aaaa öyle deme şimdi 8 sayfa yazar:D

Caesar
27-11-2013, 08:13

Cidden 8 sayfa yazarsa tövbe eder, salavat getiririm:)

ERY98
27-11-2013, 08:14
Yapmayın etmeyin abilerim.. en başında belkide şaka maksatlı söylenmiş ama yanlış anlaşılmış bir kelimenin üstüne temel atıp gökdelen dikmeye gerek yok.. olmuş bitmiş, herkesin ayıbı kendine kalsın.. uzun uzun post ları okurken hocaya telefonu kaptırıyorduk az daha :D

mody
27-11-2013, 08:17
Seni seviyoruz drahte :)

Tugral
27-11-2013, 08:24
Hep bunlar seSxsizlikten

mody
27-11-2013, 08:25
drahte senin ahlak yapın foruma uymuyor kendinde diyorsun yazma lütfen foruma

benim bu mesajıma da uzun uzun yazma

Demeyin yazma diye, yazdıklarına kulak verin, tespitlerine yorum yapın, kötü şeyler yazmıyor hepimizin sosyal hayatta söylediklerini dile getiriryor bir çok yazısında, TT için kötü şeyler söylemiyor , yapıcı bişiler yapmaya çalışıyor

Ha uzun yazıyor o ayrı ama araya foto atınca insanı bağlıyor okunuyor :)

XoR
27-11-2013, 08:31

Post limitörü koyun :D

Şaka bir yana ben üşenmeden okuyorum. Beğendiğim kısımlar oluyor bana yanlış gelende. Ama en azından emek verip detaylıca anlatıyor örneklerle ne demek istediğini.

Caesar
27-11-2013, 08:59
Hali vakti yerinde bir adam olan Adnan Bey, kırk kırk beş yaşlarında bir İstanbul beyefendisidir. Karısı bir süre önce ölmüştür. Adnan Bey, genç kızlık çağına girmek üzere olan kızı Nihal ve daha küçük yaşta bulu*nan oğlu Bülent'le birlikte, oldukça sakin bir yaşayış sürdürmektedir. Ko*naklarında bazı yardımcıları da bulunmaktadır.

Ailenin yaşayışı böyle sürüp giderken, o zamanın gözde gezinti yerle*rinden biri olan Göksu'da yaptıkları sandal Sofalarından, Firdevs Ha*nımlarla tanışırlar.

Firdevs Hanım, iki kızı ile birlikte yaşayan, adı biraz dile gelmiş, zevk ve eğlence düşkünü bir kadındır. Bu sandal karşılaşmaları, gönlü hâlâ genç olan geçkin kadında Adnan Bey'e karşı bazı ilgiler uyandırmıştır. Hele ki onun zenginliği, üstünde en çok durulacak bir konudur.

Ne var ki durum, Firdevs Hanım'ın beklediğinin tersine gelişir. Adnan Bey, kendisiyle değil, henüz pek genç kızı Bihter 'le evlenmek istemektedir. Bihter bunu öğrenince -büyük yaş farkına ve çocuklarına rağmen- isteği kabul eder. Bu yüzden anne ile kız arasında bir kavga bile geçer, ama Fir*devs Hanım ister istemez duruma razı olur.

Adnan Bey'in kızı Nihal, babasının evlenmesi, hele bu ölçüsüz evlen*mesi karşısında isyan ederse de o da ister istemez durumu kabullenir.

Bihter eve gelin gelmiş, konakta yeni bir düzen başlamıştır. Aşırı duy*gulu bir kız olan Nihal, kendisinden çok da yaşlı olmayan üvey annesiyle fazla ilgilenmemekte, daha çok mürebbiyesiyle sakin ve sessiz bir yaşayış sürdürmektedir. Bihter'e gelince, o oldukça iyi bir ev kadını olmuştur. Ad*nan Bey mutludur.

Konakta bir de Behlul adlı bir genç vardır. Behlul, Adnan Bey'in yeğe*nidir ve onlara istediği gibi gidip gelmektedir. Adnan Bey 'in niyeti kızı Nihal’ı bu yeğeni ile evlendirmektir. Durum kendisine anlatılmış, genç kız da bunu memnunlukla kabul etmiştir. Artık ikisi sözlü durumundadır.

Adnan Bey'le Bihter'in evliliklerinin üstünden bir yıldan fazla bir za*man geçmiştir. Geçen bu zaman genç kadına mutlu olmadığını ve olama*yacağını anlatmıştır. Bihter'in Nihal'le arası da git gide daha çok açıl*maktadır. Konaktan bazı eski emektarları uzaklaştıran genç kadın, Ni*hal'in gözlerinden sızan nefret ışıkları altında büsbütün bunalmakta, ken*disini büsbütün yalnız hissetmektedir. İşte bu sırada müthiş bir şeyin far*kına varır. Adnan Bey'in yeğeni, Nihal'in nişanlısı Behlul kendisine kur yapmaktadır. Bihter, bu durumu önceleri şiddetle, hatta nefretle karşılar; ancak kocasını bir türlü sevemeyişi, yalnızlığı ve hele genç, yakışıklı ada*mın manevraları karşısında yavaş yavaş ona yönelir.

Böylece ikisi arasında bir aşk-ı memnu (yasak aşk) başlamış olur.

Bu yasak aşk, büyük ve çeşitli tehlikelerle birlikte uzunca bir süre de*vam eder. Konakta durumu ilk sezinleyen Nihal olur. Nihal, belli etmeden Bihter'le Behlul'u izler ve gözetler. Nihayet bir seferinde onları gizlice konuşur ve söyleşirken yakalar. Genç kız için bu öylesine korkunç bir sah*tedir ki, bu sahnenin ağırlığına dayanamayarak oracıkta düşüp bayılır; böylelikle Bihter ve Behlul da, durumlarının onun tarafından öğrenilmiş olduğunu anlarlar.

İlk zamanlar korkak ve çekingen olan Bihter'in artık aşktan gözü dön*müştür. Behlul'u çılgınca sevmekte, onu Nihal'den kıskanmakta, evlenme*lerine bile engellemeye çalışmaktadır. Oysa genç adam, kadından nasibi*ni almış, artık ondan soğumaya başlamıştır; şimdi o yeniden Nihal'e dön*meyi ve onunla bir an önce evlenmeyi kurmaktadır.

Bayılma olayından sonra yatağa düşen Nihal'in çok sevdiği zenci kö*le Beşir, bütün bu olan bitene dayanamaz. Bir gece odasına gidip Bihter'le Behlul'ün maceralarını Adnan Bey'e olduğu gibi anlatır.

Yaşlı adam, işittikleri karşısında üzüntü ve şiddetten deli gibi olur. Olan biteni açıkça konuşmak, hesaplaşmak üzere Bihter'in odasına ko*şar. Genç kadın kapıyı kapamıştır. Adnan Bey'in açması için yaptığı tehdidi, ricayı hep reddeder. Kocası kendisini affedecek olsa bile, artık genç kadının onun yüzüne bakacak hali kalmamıştır. Ona karşı rüsvay ve suç*ludur; sevdiği genç adam da kendisini terk etmiştir. Bu durumda yapıla*cak en doğru şeyin ölmek olduğu inancına varır Adnan Bey'in yüklendiği kapının kırılmak üzere olduğunu anlayınca, elindeki tabancayı kalbine çe*virip tetiği çeker.

Adnan Bey konağında birkaç yıl geçen bu acı ve karmaşık olaylar du*rulduktan sonra, baba ile kız yeniden baş başa kalırlar. Artık yaşarken de ölürken de hep birlikte olmak kararındalar.

-Bihter bir dehşet çığlığını tutamadı:

- Nihal!

Behlül koştu. Nihal orada, ayaklarının altında, gerilmiş sinirleriyle, kilitlenmiş çenesiyle, uzanmış kollarıyla dimdik, bir ölü sarılığıyla yatıyordu. Behlül diz çöktü, Nihal'in başını kaldırmak istedi. Bu baş, kıvrılmıyordu; Nihal'in dudakları kısılmış, bütün saçlarının dibi bol bir terle ıslanmıştı. Behlül çıldırmışçasına:

- Öldürdük, biz öldürdük, diyor, sonra Bihter'e bakarak ediyordu:

- Anlıyor musunuz? Biz, ikimiz... Bir korku buhranı içinde bağırdı:

- Koşunuz, Nihal, Nihal bayıldı...

Şimdi hep koşuyorlardı. Herkesten önce Adnan Bey, anlamayarak mer*divenlerden atılmıştı. Sonra Nihal'i orada Behlül'ün kolunda, merdivene uzanmış görünce anladı. Bütün vücudu titriyordu, eğildi; Nihal'i kucağına aldı. Boğuk bir sesle Nihal'in yüzüne eğilerek bu açılmayan gözlere rica edercesine:

- Nihal! Nihal! Bana baksana! Nihal! Diyordu. Şimdi herkes oradaydı. Peyker, Bihter'den soruyordu:

- Ne oldu? Nasıl oldu? Diyordu. Bihter merdivenin kenarına dayanmış, hareketsiz, bu ortalıkta olup biten şeylerden habersiz, donuk gözlerle bakıyordu.

Adnan Bey, Nihal'i bir çocuk hafifliğiyle kaldırdı, merdivenden çıkarıyordu. Babasının kucağında, böyle çıkarken Nihal geniş bir soluk aldı ve gözlerini açarak babasına uzun bir bakışla baktı, sonra bu bakışla anlatılmak istenen şeyler söylenerek gözleri yeniden kapandı.

Sofadan geçerken Firdevs Hanım, yerinden kımıldanamayarak telâşlı bir sesle soruyordu:

- Ne oldu, rica ederim? Nihal mi düştü?

Behlül tarladan geliyordu. Nihat Bey bir iş görmek isteyerek:

- Bir hekim bulmak gerekiyorsa?.. Diyordu. Nihal'in odasının kapısında Adnan Bey arkasından gelenlere eliyle rica etti. Kimsenin girmesine izin vermek istemedi. Kızına kendisi bakacaktı.

Nihal'in (daha önceleri) buna benzer baygınlıkları aklına geliyordu. Beş yaşına kadar iki sefer şiddetli, bir sefer hafif baygınlıklar gelmişti; ondan sonra uzun aralıklarla Nihal'de bunu andıracak sinir hâlleri eksik değildi. Bu sefer biraz şiddetli görünüyordu, ama biraz kolonya ile...

Adnan Bey, Nihal'i yatağında soyarken kendisini dinlemeyerek giren Behlül'e, Peyker'e bu açıklamayı yapıyordu. Nihal gözlerini bir kez daha açarak çevresindekilere baktı. Adnan Bey rica ederek:

- Yalnız kalsak daha iyi olacak, dedi.

Peyker çıktı, Behlül kalmak istiyordu, Adnan Bey direndi:

- Hayır, hayır, kimseyi istemem, diyordu; göreceksiniz ki yarım saat sonra Nihal yatağından kalkacak.

-Sonra Şayeste'ye de izin verdi.-Nesrin kalsın, diyordu.

Adnan Bey'in içinde bir kuşku uyanmıştı. Nihal'in o gün Ada'dan bir*denbire gelişini onun için pek normal bir çocukluk olmak üzere kabul etmişken Nihal'i Bihter'le Behlül'ün ayakları altında serilmiş görünce kendi kendisine:

- Bir şey var, demişti. Bu kuşku belirsiz ve o şeyin türü, niteliği düşünülmeksizin ortaya çıkmış bir duygudan başka bir şey değildi. Sonra, bütün kargaşalık arasında bilinemez nasıl bir sezgiyle gözleri Bihter'i aramıştı. Bihter niçin orada değildi? Neden herkesle birlikte ve herkesten çok o telâş etmiyordu?

Nihal'in bileklerini ovuştururken kendi kendisine bunu soruyordu.

Sonra, birden ellerinin içinde Nihal'in bileklerini o kadar zayıf, terden şakaklarına yapışan sarı saçlarının altında yüzünü o kadar süzgün ve sol*gun buluyordu ki, belki de bu çocuğu kendi mutluluğuna, hep kendisini düşünmesine feda etmiş olmaktan doğan bir ezinçle yüreği burkuluyordu.

Nesrinle yalnız kaldıktan sonra bir süre bir şey soramamıştı, onu burada alıkoymaktan amacı, Ada'dan nasıl olup da geri dönüşlerine ilişkin sorgularda bulunmaktı. Bir ara Nesrin'e:

Kapıyı kapar mısın?

Dedi; Sonra, kapı kapanınca, cesaret edemedi, Nihal'e bakıyordu.

Nihal şimdi baygın olmaktan çok, rahat derin bir uykuda görünüyor*du; elleri kolları gevşemişti; uzun uzun düzenli soluk alışlarla göğsü kalkıp iniyordu. Adnan Bey'i şimdi bu çocuğun yanında ağlamaya sürükleyen bir duygu almıştı. Birden bütün haksızlıkları birer birer, acımasız bir kınama anlamıyla gözlerinin önünden geçiyordu. İtiraf ediy*ordu ki bu evlenme bir hata, korkunç, belki de onarılamayacak bir hata idi. Evet, bu nasıl olunabilirdi? Bir gün belki bu hatanın kurbanı, bu mini mini Nihal, bu bir üfürüşte sönüverecek kadar çelimsiz çiçek, böyle bird*en artık bir daha başını kaldırmamak üzere düşüvermez miydi?

Sanki bu hatasının bağışlanması dileğiyle eğildi; Nihal'in çenesine, o biraz keçi çenesini andıran zarif sivri çenesine dudaklarını uzattı.

Odanın kapısı gıcırdadı. Giren kimdi? Belki Bihter'di. Başını kaldırıp bakmaya, onu görmeye yüreği elvermiyordu. Nihal'in sıcak, çok güneş altında kalmış bir çiçek soluğuna benzeyen kokusunu içine çekmekte uzun uzun duruyordu. Kapı yeniden açıldı, kapandı; birisinin odada bulun*duğunu anladı. Adnan Bey o zaman başını kaldırdı ve yataklığın ayakucunda Beşir'i gördü.

Beşir orada, dirilmiş büyük bir karaltı biçiminde duruyor ve kavrul*muş dudakları, titreyerek, beyazları donmuş gözlerinde vahşi bir gülüşle bütün yüzünü geren derin bir acıyla Nihal'e bakıyordu; sonra gözleri titreyerek Adnan Bey'e dikildi, bir şey söylemek isteyerek dudakları kıpırdandı; daha sonra birden döndü, odanın kapısına kadar giderek sürmeledi ve dönerek konuşmaya çağrılmasını bekleyen gözlerle baktı.

Adnan Bey sordu:

- Ne oluyorsun, Beşir? Beşir kuru bir sesle:

- Küçük hanımı öldürüyorlar, dedi. Artık hepsini söyleyeceğim. Ve yataklığın demirine dayanarak, gözleri Adnan Bey'in gözlerinden kaçınarak başladı. O hepsini biliyordu, kaç geceler soğuklarda, yağmurların altında, karanlık köşelerde gizlenerek, sofanın şehnişininde saatlerce onları bekleyerek, yorulmaz bir meraklı gözetlemeyle izlemişti.

Söylemeye, kendisini kemiren bu sırrı haber vermeye güç bulamamıştı. Beşir anlatırken bitkin dağınık bir halde bütün gördüklerini, bildiklerini böyle dökerken ikide birde:

- Size neden haber vermedim, diyor, sonra bu sorusuna karşılık veremeyerek:

- Haberiniz olsaydı belki böyle olmazdı, görüşüyle Adnan Bey'in yüzüne bakıyordu.

Adnan Bey sapsarı, hiç kımıldamaksızın tek bir söz söylemeyerek, kulaklarının içinde işittiklerini bir kargaşalık bunalımına boğan uğultularla, gözlerini Beşir'den ayırmayarak dinliyordu.

Beşir bugün Ada'dan dönüşünü anlatıyordu:

- Bülent Bey geldi, Behlül Bey İstanbul'a indi, diyordu. Sonra bildik*lerine burada bir öğreniş arası açarak son olaya atlıyordu.

O bu gün bir şeyi, bir büyük olayı bekliyordu; bu olayı, odasında, yarı giyinmiş, yatağının kenarında vaat edilmiş bir şey beklercesine bekle*mişti. Beşir bitirdikten sonra, bütün güçleri birden sönerek oraya, Nihal'in yatağının kenarına çöktü ve iki eliyle yüzünü kapayarak hüngür hüngür ağlamaya başladı.

Adnan Bey; başının üstünde bir dünya parçalanmışçasına, ezilmiş gibi hâlâ gözlerini Beşir'den ayırmayarak duruyordu; sonra birden taşan çılgın bir öfke köpürmesiyle, bir şeyler kırmak, bir şeyler öldürmek isteyen bir taşmayla kalktı.

Ne yapacağını bilmiyordu, odanın içinde dönüyordu. Bihter! Bihter! Ona Bihter gerekti; kollarından tutacak, Bihter'i kıracaktı. Aralık kapısına koştu.

Bihter bu hiç beklenmeyen olaydan sonra kollarında Nihal'i çıkaran kocasını izlemeyerek orada hiç kımıldamaksızın donmuşçasına kalmıştı. Şaşkın gözlerle çevresine bakarak kendisini oradan ayıracak bir başka olayı bekliyordu.

İşte şimdi bütün tasarlanılan sonuçlardan başka bir sonucun karşısındaydı. O kâğıt, Nihal'e her şeyi haber verecek olan o iki satır, onun elindeydi; sonra yavaşça merdivenlerden inerek burada onları işitmiş, hepsini öğrenmişti. Kuşkusuz şimdi babasına söylüyordu; babasını boynuna sarılarak, hıçkırıklar içinde:

- Baba! Sizin bana koca yapmak istediğiniz adam Bihter'in âşıkı imiş, diyecekti. O zaman Adnan Bey çıldıracak, kendisini, onların hepsini kol*larından tutarak atacaktı.

Kocasına gidip o gerçeği itiraf etmek için kendisinde güç bulan bu kadın, gerçeğin böylelikle meydana çıkmış olmasına karşı titriyordu. Demek buradan böyle, kirli bir kötü kadın aşağılanmasıyla atılacaktı ve iki gün içinde bu olay bütün halka yayılacak; bu ülkenin havasında, yanında yöresinde gülmeler serperek çalkanacaktı. O zaman, Bihter için Firdevs Hanım'ın hayatı başlayacaktı. Öteden beriden kendisine gülüm*seyerek bakmak için yetki bulan gözler açılacak, (sarı)yalının şehnişinine mektuplar atılacak ve...

Bütün vücudundan buzlar akıtan bir ürperti ile titriyordu...

Ve bunları kabul etmek gerekecekti. Bunları geri çeviremeyecekti. Hangi yetkiyle? Firdevs Hanım'ın kızı değil miydi? Kocasının evinden kovulmamış mıydı? Bu aşağılanmış yaşama boynuna dolanmış bir zincir*di ki onu boğuncaya kadar sürüklemek gerekiyordu.

Kollarını uzatarak boğazını sıkmak üzere uzanan bu zinciri atmak iste*di. Her şeye, her şeye üstelik ölüme katlanacaktı, yalnız buna değil... Merdivenlerden birisi iniyordu. Titredi. Belki kocasıydı. Hayır, bu Behlül'dü ve onun karşısında durdu. Ona perişan, delirmiş gözlerle bakıyordu. Birden boğuk bir sesle:

- Ben gidiyorum, dedi. (Behlül)

Tehlikeyi ancak Nihal'ın odasından çıkarıldıktan sonra sezinledi. Bu olayla her şeyin meydana çıkacağını ancak o zaman anlayarak birden karar vermişti. Buradan kaçmak!..Bihter, kitlenmiş dişlerinin arasından:

- Alçak, dedi.

Behlül ona yaklaştı, gözlerini gözlerine sokarak:

- Niçin? Siz, yanız siz sebepsiniz, diyordu. Her şeyin pek güzel bitmek mümkün iken...

Tamamlayamadı. Bihter, bir adım geri atmıştı, Behlül'ün yüzüne bir şey düştü. Bu o kadar ansızındı ki Behlül birden anlamadı; sonra bir atılışta bu kadının üstüne atılmak, onun kollarını kırmak isteğiyle çıldırdı ama hemen elde ettiği bir soğukkanlılıkla geri döndü ve odasına uğramaya gerek görmeyerek Bihter'e son bir kudurmuş bakışla merdi*venlerden atıldı.

İşte o da gidiyordu. Bihter ne yapacaktı? Beşir 'in koridordan çıktığını, merdivenleri yavaş yavaş tırmandığını gördü. Öyle sandı ki geçerken derin ve vahşi bir lezzetle kendisine bakıyor. Artık herkeste bu bakışı bula*caktı. Üstelik annesinde üstelik kız kardeşinde üstelik eniştesinde, özellik*le bu her vakit onun gözlerini indirmek zorunda bırakan gözlerinde bu bakış ne çirkin anlamlar kazanacaktı...

Yaşamak; böyle bu bakışların altında yaşamak! Lakin ne için yaşaya*caktı? O zaman ölümü düşündü. Evet, ölecekti. Birden aklına bir şey geldi. Kocasının odasında, karyolanın yanında, küçük dolabın çekme*cesinde, sedef kaplı kabzasıyla bir zarif oyuncağa benzeyen bir şey vardı ki onun küçücük ağzını şuraya, işte yüreğinin elemli bir yarayla sızlayan şu noktasına koysa ve ancak bir saniyelik bir güç harcayarak, yalnız küçücük bir basışla dokunsa her şey, her şey bitecekti. Ve o zaman, yaşayan aşağılık bir yaratık için esirgenen acıma, bir ölü için esirgen*meyecektir...

Bu düşünce ona bütün güçlerini yeniden kazandırmış oldu. Yürüdü, merdiveni çıktı. Sofada, köşede, Firdevs Hanım'ın çevresinde eniştesiyle Peyker'i gördü. Onu görünce başlarını kaldırarak baktılar; durakla*madan geçti.

Koridorun önünde Emma halının üstüne oturmuş, Feridun 'a kibritler*le bir oyun yapıyordu. Çocuk kollarını uzatarak;

Teyze!..Dedi...

Nihal ancak üç gün odasında hasta kalmıştı ama üç aydan beri iyileşme hâli sürüyordu.

Hekimler Babasına:

- Burada kalmayınız; kızınıza Ada'nın bol güneşleri, sık çamları altında uzun gezintiler yaptırınız, demişlerdi ve üç aydan beri Ada'da yaşlı halanın tek atlı arabasında baba kıza rastlanıyordu.

Biri daha yaşlanmış, öteki daha çocuklaşmış gibiydiler; onların pek az konuşarak ama birbirine pek çok sokularak arabada yan yana bir duruşları, çamlıkta biri ötekinin koluna asılarak bir yürüyüşleri vardı ki onlara birbirinden iyileşme bulan iki hasta hâlini verirdi.

Baba ile kız arasında ne Behlül'e ne Bihter'e ilişkin bir küçük söz edilmemiştir. O uğursuz anıdan kaçıyorlardı, geçmişten son yılları unutmuş gibiydiler; gelecek için seyrek dakikalarda bir iki sözle hülya kuruyorlar*dı.

Adnan Bey yaşlı mürebbiyeye uzun bir mektup yazmış ve ondan kısa bir karşılık almıştı: Mile de Courton (Matmazel dö Kurton), kış başlangıcında gelecekti, Şakire Hanım'la kocası, cemilelerini gelin ettik*ten sonra artık o iki taze güvercini yuvalarında rahat bırakarak hayat*larının son yıllarını yalıda tamamlayacaklardı, Bülent okulda geceleri kalmayacaktı. Gene bahçede uzun koşuşlar olacak, o küçük mutfağın par*lak takımları arasında, kitaplarda bulunmuş yemek tarifleriyle tatlılar yapılacaktı. Hayat gene onlar için sonsuzluğa değin bir bayram olacaktı, mademki artık baba kızına, kız babasına dönmüşlerdi.

Yalnız Beşir eksikti.

Nihal:

- Oh!.. Zavallı Beşir, der, sonra bu acıklı anıda durmak istemeyerek eklerdi:

- Değil mi, baba? Ne kadar güleceğiz, hani ya önceleri nasıl gülerdik...

Ve mutlu zamanının mutlu kahkahalarından birini bulmaya çalışarak kesik, kuru, içinde bir acılık hıçkırığı ağlayan bir kahkaha ile kollarını babasının boynuna dolar, dudaklarım uzatır, ta çenesinin altından o kılsız noktadan öperdi.

Ağustos sonunun bir akşamıydı, baba kız yine gezintilerine çıkmışlardı; artık döneceklerdi, birden Nihal terbiyelerini babasının elin*den aldı:

- Rica ederim, biraz daha baba, dedi. Sonra babasına donuk beyaz bir yüz gibi ayı göstererek ekledi:

- Bakınız, bize fener çekiyorlar.

Bunu söylerken dudaklarında bir gülümseme vardı, sonra bu gülümseme elemli bir iç kırıklığıyla anlamıyla dudaklarının üstünde kaldı. Başı biraz öne eğik, gözleri süzgün, artık esmerleşen yolun üstünde bir anının uçan hayalini izleyerek daldı. İşte onlar, mutlu nişanlılar, tek atlı arabalarının hafif gezintisiyle uçarak mutlu, yürekleri aşklarıyla dolu, başlarının üstünde sevişenler için çekilen bir fenerle koşuyorlar, koşuyor*lardı.

Nihal kamçısıyla atın karnını okşayarak bu belirsiz mutluluk hayaline yetişmek, kendisinden kaçan bu şeyi yakalamak istiyordu. Sonra birden*bire silkinerek artık umudunu yitirmişçesine durdu:

- Burada biraz inelim mi, dedi.

Onunla birlikte burada yarım saatlik bir dalınç içinde neler duymuştu!.. Gene deniz uzak bir fısıltı ile gizli ezgiler söylüyor, gene ay beyaz ışıklarıyla ortalığa baygın bir gelip genişleme gülücüğü yayıyordu ama... Nihal düşünmemek için, görmemek için yüreğinde acı bir düğümle babasının koluna asılıyor, onun omzuna başını koyuyor. Ve kendi kendi*sine:

- Artık hep böyle... diyordu.

- Evet, hep böyle ve bununla mutlu olacağına yemin ediyordu. Gözlerini kapayarak o mutluluk anısını aziz-değerli bir ölünün anısı gibi ta yüreğinin derinliklerine gömecek ve babasının koluna asılarak, başını omzuna koyarak mutlu olmak için çalışacaktı.

Bunu düşünürken babasını yavaş yavaş çekerek götürüyordu; çekti, çekti, bir de çamlığa, o yeşil sevda yuvasına, o bir zümrüdün içinde oyul*muş düşe dönmek istiyordu; sonra çamlığın ta kenarında durdu, iler*lemekten onu sanki engelleyen bir el vardı.

Orada durarak bakıyordu, belki onlar içeride idiler, o mutlu nişanlılar: Behlül'le Nihal... Acı bir gülümseyişle dudakları titriyordu, birden bunu düşünmemek için benliğini zorlardı, kafasından geçen bu şeyin babasını hüzünlendirmesinden korkuyordu. Artık bundan sonra hayatını babasına borçlu değil miydi? Yalnız ona?

Şimdi bu baba kız yaşamak için birbirine bağlı, muhtaçtılar. Bunu yinelerken kafasından bir şimşek hızıyla bir korku geçiriyordu: Ya ikisin*den biri yalnız kalırsa? Sonra bu korkudan kaçmak için babasını çekiyor:

- Artık kaçalım, diyordu ve gözlerini kapayarak yürekten bir dua ile o korkuya cevap veriyordu:

- Birlikte, hep birlikte, yaşarken ve ölürken...

XoR
27-11-2013, 09:03
Copy paste okumuyorum :) vur dediler öldürdün sende :D

Sh4rk
27-11-2013, 09:07
:D cok uzunmus gozum yemedi okumaya :D

Caesar
27-11-2013, 09:07
Copy paste okumuyorum :) vur dediler öldürdün sende :D

ohooo o copy paste yi yaparken ne biçim emek verdim bi bilsen.

XoR
27-11-2013, 09:16
ohooo o copy paste yi yaparken ne biçim emek verdim bi bilsen.

1 tuşla basılı tuttun, 1 sağ click'le kopyaladın, 1 sağ click'le yapıştırdın bi hayli zor olmuş :D

Arenimo
27-11-2013, 09:19
Drahte adamsın kanka sen yaz okumuyorum diyenlerde okuyo sen merak etme ,

Keşke her yazan senin gibi yazsa adam ne forumu eleştiriyor ne de kimseye hakaret ediyor neden bu kadar birilerinin zoruna gidiyor onuda anlamıyorum

:D seviyoruz seni drahte reyiz

rebelh
27-11-2013, 09:33
Drahte adamsın kanka sen yaz okumuyorum diyenlerde okuyo sen merak etme ,

Keşke her yazan senin gibi yazsa adam ne forumu eleştiriyor ne de kimseye hakaret ediyor neden bu kadar birilerinin zoruna gidiyor onuda anlamıyorum

:D seviyoruz seni drahte reyiz

bende dratheyi sevenlerdenim..
ayrıca forum eleştirilemez mi merak ettim?

Arenimo
27-11-2013, 09:48
bende dratheyi sevenlerdenim..
ayrıca forum eleştirilemez mi merak ettim?

Bu defalarca konuşuldu sonucta burası Özgünün oyun bahçesi isteyen girer isteyen girmez forum ortamında kuralları sahibi koyar kendiside uymak zorunda değil bu yüzden sabaha kadar eleştirsen bir şey fark etmez yaptırımı da olmaz :D adam eleştirmiyo ama çok faydası oluyor siteye sadece bu konulara yazmıyo Drahte bir çok makalesi ve teknik bilgi paylaşımı oldu Drahte aklı olana bile çok iyi bir düşman :D ( düşman mecazen yoksa kimse birbirine ne kanlı bıçaklı nede düşman :D )

Burak18
27-11-2013, 10:07
Bu defalarca konuşuldu sonucta burası Özgünün oyun bahçesi isteyen girer isteyen girmez forum ortamında kuralları sahibi koyar kendiside uymak zorunda değil bu yüzden sabaha kadar eleştirsen bir şey fark etmez yaptırımı da olmaz :D adam eleştirmiyo ama çok faydası oluyor siteye sadece bu konulara yazmıyo Drahte bir çok makalesi ve teknik bilgi paylaşımı oldu Drahte aklı olana bile çok iyi bir düşman :D ( düşman mecazen yoksa kimse birbirine ne kanlı bıçaklı nede düşman :D )

drahte1905 yazıları harika.

YETKİLİLERE SESLENİYORUM benim üyeliğimi silerseniz memnun olcam oyun bahçesinde oyuncak olcak adam değiliz saygılar

a3t
27-11-2013, 10:20
Toplumlar, konuşarak, tartışarak ve problemlere çözüm üreterek gelişirler.
Bunların hepsi tabiki saygı ve sevgi göz ardı edilmeksizin olmalıdır.
Ben senin yazını okumuyorum gibi yaklaşımlar bana göre talihsiz bir yaklaşımdır ve yaşı küçük bir bireyden beklenecek bir tutumdur. Sevgi ve saygı kaybedilmeden konuşmak, yazmak problem değil çözüm üretir.

ef186
27-11-2013, 10:43
drahte1905 yazıları harika.

YETKİLİLERE SESLENİYORUM benim üyeliğimi silerseniz memnun olcam oyun bahçesinde oyuncak olcak adam değiliz saygılar

Yetkililer sizi duydu . Güle güle .

rebelh
27-11-2013, 12:11

ben bu sebeple forumda bir sürü RTE ruhlu insan olduğunu düşünüyorum
özgünü tanımam forum kendisinin forumu keyif kendisinin keyfi karar kendisinin kararı
ama şu ''ya sev ya terk et'' hastalığından koca bir ülke olarak kurtulamadık
çok demokrat görünüp aslında içinde sağlam bir faşist barındıran bir sürü insan tanıdım burada
ülke olarak hepimiz kendimiz gibi düşünmeyenleri ötekileştirip sindirmekten haz alıyoruz
farklılıklarımıza saygı duymuyoruz ve hemen infaz ediyoruz
aslında hepimiz önemsenmeyecek kadar küçüğüz :)

9jfU_VeDzVA

Berkel
27-11-2013, 12:19
ben bu sebeple forumda bir sürü RTE ruhlu insan olduğunu düşünüyorum
özgünü tanımam forum kendisinin forumu keyif kendisinin keyfi karar kendisinin kararı
çok demokrat görünüp aslında içinde sağlam bir faşist barındıran bir sürü insan tanıdım burada
ülke olarak hepimiz kendimiz gibi düşünmeyenleri ötekileştirip sindirmekten haz alıyoruz

Kesinlikle çk doğru tespit...:icon_tup:

Caesar
27-11-2013, 12:21
Bir zamanlar yine bu şekilde şikayetler vardı hatta yeni bir forum açıp tt ye rakip olacagını düşünmüştü insanlar.

Gık bile demedik giden gitti ama ne oldu herkes 3 ay sonra geri döndü söylediği o kadar şeyi yutarak.

Kusura bakmayın ama "sizi kosiflere sokmam" diyen adamı savunan kişinin yazdığı hiç bşr yazıyı okumam. Tt ye tepki koymak istiyorsanız yukarıdaki çıkış yap buyonunu kullanarak tepki koyabilirsiniz.

Arenimo
27-11-2013, 12:31
[QUOTE=rebelh;7177258]ben bu sebeple forumda bir sürü RTE ruhlu insan olduğunu düşünüyorum

Anlamadığınız bir şey var demokratik bir platform değil burası :D tüm mesele buradan kaynaklanıyor

bad cat
27-11-2013, 12:44
Demokrasiyi kim kaybetmişte biz buluyoruz. Sanki hepimiz başkalarını sindirmeye çalışmıyor muyuz? Hayatın kuralı bu.

rebelh
27-11-2013, 13:06
mevzu bana göre siteyi beğenmeyip değişmesini isteyip tepki koymak değil
mevzu demokrat gibi duranların aslında demokrat olmaması

bunu farkettikten sonra sitenin değişmesini beklemek ya da tepki koymak gibi bir amacınız olmuyor ztn
farkında oluyorsunuz o kadar..

ghibli06
27-11-2013, 13:31

bunu farkettikten sonra sitenin değişmesini beklemek ya da tepki koymak gibi bir amacınız olmuyor ztn

ben bunun demokratlıkla alakası olmadığını düşünüyorum, sonuçta bu forum seçimle idare edilmiyor, yöneticileri forum üyeleri seçmiyor... siz kendi evinizde demokrat mısınız? aile bireyleri eşit oy hakkına mı sahip, çoğunluğun mu istediği onaylanıyor? yoksa ailenin reisi mi idare ediyor, ben evime mesela istediğimi alırım istemediğimi almam bu beni anti-demokrat mı yapar? ben evimde sigara içirmem, içkiyi bahçede içiririm bu beni anti demokrat mı yapar? benim kurallarımı benimseyen arkadaşlarım gelir, benimsemeyen gelmez bu kadar basit, herkes gelmek zorunda da değil ama gelen de saygı duymak zorunda...

bu tarz kulüpler de yönetimin ya da adminin kendi insiyatifiyle koyduğu kurallarla yürür, hoşuna giden dahil olur, hoşuna gitmeyen de uyamıyorsa gider bu kadar basit ne yazık ki... hiç bir forum demokrat değildir, olmak zorunda da değildir...

rebelh
27-11-2013, 13:45
ben bunun demokratlıkla alakası olmadığını düşünüyorum, sonuçta bu forum seçimle idare edilmiyor, yöneticileri forum üyeleri seçmiyor... siz kendi evinizde demokrat mısınız? aile bireyleri eşit oy hakkına mı sahip, çoğunluğun mu istediği onaylanıyor? yoksa ailenin reisi mi idare ediyor, ben evime mesela istediğimi alırım istemediğimi almam bu beni anti-demokrat mı yapar? ben evimde sigara içirmem, içkiyi bahçede içiririm bu beni anti demokrat mı yapar? benim kurallarımı benimseyen arkadaşlarım gelir, benimsemeyen gelmez bu kadar basit, herkes gelmek zorunda da değil ama gelen de saygı duymak zorunda...

bu tarz kulüpler de yönetimin ya da adminin kendi insiyatifiyle koyduğu kurallarla yürür, hoşuna giden dahil olur, hoşuna gitmeyen de uyamıyorsa gider bu kadar basit ne yazık ki... hiç bir forum demokrat değildir, olmak zorunda da değildir...

biraz yaşam tarzı meselesi bu
ben kimseye burası benim evim benim kurallarım diyemem bizde misafire fazla önem verilir biraz aile yapısı bu şekilde
ne ben ne eşim sigara içmeyiz ama sigara içen arkadaşlarıma sigara içebilecekleri bi alan sunduk haliyle sen sigara içiyorsun evde içemezsin demem evime geliyorsa dostumdur misafirimdir
bizim evde karar almada reislik gibi bir durum söz konusu değil eşimle ortak karar alırız ha maçoluk diyosanız o var memleket urfa damarlardan gelen bişi
mesela hala tv ünitesi konusunda ortak bir karar alamadığımız için yaptırmıyoruz sonuçta ikimizin yaşayacağı bir alan
eşimin siyasi tercihlerine falan da kesinlikle karışmam tartışıp fikirlerini değiştirmeye çalışırım ama kime oy vereceğini tayin etmem

dediğim gibi biraz yaşam tarzı meselesi sizinkinede saygı duyuyorum

evet hiç bir forum demokrat olmak zorunda değildir bu bir tercihtir kaldı ki kişilerde aynı şekilde demokrat olup olmamayı kendileri seçerler bunlara ztn itiraz etmiyorum

söylediklerim sadece foruma indirgenicek şeyler değil farkındaysanız genel yapımızdan bahsediyorum
maddi çıkarımız olmadığı sürece güç kimin elindeyse hükümdar odur
bize bu şeklide yaşamayı öğretiyorlar

konu uzun ve sosyolojik bir mesele aslında çözümü yıllar alır :)

ghibli06
27-11-2013, 13:53
biraz yaşam tarzı meselesi bu
ben kimseye burası benim evim benim kurallarım diyemem bizde misafire fazla önem verilir biraz aile yapısı bu şekilde
ne ben ne eşim sigara içmeyiz ama sigara içen arkadaşlarıma sigara içebilecekleri bi alan sunduk haliyle sen sigara içiyorsun evde içemezsin demem evime geliyorsa dostumdur misafirimdir
bizim evde karar almada reislik gibi bir durum söz konusu değil eşimle ortak karar alırız ha maçoluk diyosanız o var memleket urfa damarlardan gelen bişi
mesela hala tv ünitesi konusunda ortak bir karar alamadığımız için yaptırmıyoruz sonuçta ikimizin yaşayacağı bir alan
eşimin siyasi tercihlerine falan da kesinlikle karışmam tartışıp fikirlerini değiştirmeye çalışırım ama kime oy vereceğini tayin etmem

dediğim gibi biraz yaşam tarzı meselesi sizinkinede saygı duyuyorum

evet hiç bir forum demokrat olmak zorunda değildir bu bir tercihtir kaldı ki kişilerde aynı şekilde demokrat olup olmamayı kendileri seçerler bunlara ztn itiraz etmiyorum

söylediklerim sadece foruma indirgenicek şeyler değil farkındaysanız genel yapımızdan bahsediyorum
maddi çıkarımız olmadığı sürece güç kimin elindeyse hükümdar odur
bize bu şeklide yaşamayı öğretiyorlar

konu uzun ve sosyolojik bir mesele aslında çözümü yıllar alır :)

ama bak ben forum demokrasisinden ne anlarım, herkesin konu açabilme yetkisi var mı ? var... siyasi konular yasak, iktidar yanlısı olsan da yasak, karşıtı olsan da yasak, spor topiği yasak, üyeye de yasak yönetime de yasak, küfür ceza sebebi vs vs vs...

ama çoğunluk demokrsisinden bahsediyorsak mesela forumun yarısından çoğu H.D. gibilerinin M5 videolarını çok sevip devamlı yayınlanmasını istiyorsa, forum tavrını mı değiştirmeli yoksa doğru bildiğini mi okumalı? forumun geneli kısaltmalı konuşmalar, katledilmiş bir Türkçe ve küfür isterse ne yapılmalı? uyulmalı mı?

demek istediğim forum kendi içinde 'eşit' olmalıdır ama demokrasi denilirse o bambaşka bir şey... forumun formatını korumak adına demokrat olmak zorunda değiller bu da anlayışla karşılanmalıdır...

AşkınS.
27-11-2013, 13:58
Herkes istedigi sekilde davranir, sonucunda yaptigi sey dogru degil yada forum kurallarına aykiri ise eger , ceza verilir yada forumdan uzaklastirilir :) bunu bi beynimize yer edinemedik :)

senna
27-11-2013, 14:04
Demeyin yazma diye, yazdıklarına kulak verin, tespitlerine yorum yapın, kötü şeyler yazmıyor hepimizin sosyal hayatta söylediklerini dile getiriryor bir çok yazısında, TT için kötü şeyler söylemiyor , yapıcı bişiler yapmaya çalışıyor

Ha uzun yazıyor o ayrı ama araya foto atınca insanı bağlıyor okunuyor :)

tamam dile getiryor ama öyle bir yazıyorki ya kafasında farklı şeyler kurguluyor yada ben anlamıyorum neden bu şekilde tepki gösteriyor ölmüş bitmişiz biz

öncesinde farklı şekilde de yazdı bize hakarete varabilecek kadar drahte yazdımı artık benim aklıma onlar geliyor bize yazdıkları geliyor maslakta yüz yüze konuştuğu insanlara burada saydırdığı cümleler geliyor(yönetimden insanlar) madem o kadar sorunun var her gün maslağa gidiyorsun çekersin kenara konuşursun bu kadar sorun varsa bunun yeri burası değil ki

ona göre biz ya neyse daha yazarım ama neyse ben kendisiyle muhattap olmak istemiyorum sinirlerim oynuyor:)

senna
27-11-2013, 14:06

bakın tekrardan yazıyoruz yönetimdeki arkadaşlarda söylüyor biz demokrat yada eşit olduğumu söylemiyoruz zaten bunu bile bile lütfen tepki göstermeyin cidden memnun değilseniz girmeyin bunuda böyle yazınca kaba gibi görünüyor ama böyle

Evrenoz
27-11-2013, 14:08
Anlamadığınız bir şey var demokratik bir platform değil burası :D tüm mesele buradan kaynaklanıyor

He işte :)

Millet forumu demokratik ortam, kendisini de vatandaş sanıyor. Anlatmaktan dilimizde tüy bitti, değil arkadaşım burası demokratik ortam. Sen de vatandaş değilsin.. Belki de başta ben olmak üzere moderasyon ekibinin de demokratik, adil, kurallara bağlanma zorunluluğu yok. Dolayısıyla askerde nasıl "düşünemeyen bir mal" gibi davranmak ve emir uygulamak zorunda isem; burada da buranın kurallarına göre davranmak zorundayım. Özümde ne olduğum / olduğumuzla burada yaptığımız 1 olmak zorunda değil.

Özel mal burası, bildiğin cep telefonu ya da kıçındaki don. Donunun sana karşı bir hak talep etme imkanı var mı? Yok.. Cep telefonun "bana kapak al böyle güzel durmuyorum" diyor mu? Yok.. Aynı hesap işte. Özel mal, mülk, mekan burası.. Böyle diyenlere desem ki "evin bi boka benzemiyor şuraya 37272 inc 3d televizyon al, şu baba hatırası halını beğenmedim çöpe at, bu koltuk takımı olmamış yenisini al" siktir amk ne konuşuyorsun burası benim evim sanane der..

eee.. foruma gelince neden aynısı düşünülemiyor...

ef186
27-11-2013, 14:14
Konumuz forum değil arkadaşlar uzamasın boşuna .
Bu forumu evi olarak gören herkezin evi ancak bu evin sahibi reisi ev sahibi belli evin reisliğine kural koyuculuğuna soyunmak yerine bu güzel ortamın tadını çıkartın konu bundan ibaret neticesinde burda bir devlet yok ideoloji yok yönetim biçimi diye bişey de yok .
Forum bu altı üstü takılmayın bukadar ;)

Gelene neden geldin demiyorsak gidenede neden gittin demeyiz kimseyi kolundan tutup zorla foruma üye yapmadık bilgisayarınıza adresi biz yazmıyoruz . Girmek istiyorsanız bilgi edinmek ve paylaşmak istiyorsanız bukadar yıldır başımızın üzerinde yeriniz var . Ama tutupta bukadar senedir yönettiğimiz forumu ve kurallarını bizle tartışmayın gerçekten komik oluyor ...

Evrenoz
27-11-2013, 14:16
rebelh yatak odanda sigara içmeme izin verir misin? Olmadı tuvaletim geldiğinde saksıya işesem? Beğenmediğim koltuk takımını camdan dışarı atsam? En sevdiğin takım elbiseleri toz bezi yapsam? Salonunda top oynamak istesem ve sağı solu kırsam?

Olmaz di mi? Niye olmaz? İzin vermezsin.. Sen kimsin de izin vermiyorsun? Oranın sahibi.. Sahibi olduğun için ne yapılacağına ya da ne yapılmayacağına, neyin nerede ( sigara içilebilir alan sunmak gibi ) yapılabileceğine karar verme hakkın var.. Bana yatak odanda sigara içme izni vermemen seni "yasakçı, faşist bla bla" yapmaz..

Ev sahibi olarak; eşinle yaşadığın duruma gelince;

Biz de forum sahipleri olarak misal buğra ile farklı şeyler düşünebiliyoruz. Özgün bizlerle farklı düşünebiliyor. Tıpkı senin eşinle yaşadığın durumu biz de yönetim olarak yaşıyoruz. Ev sahibi olarak sen ve eşin kendi içinizde, forum sahipleri olarak yönetim kendi içinde..

Caesar
27-11-2013, 14:16
Bence herkes vergi verecekse demokratik bir ortama geçebiliriz :) Bilmemne bakanı falan olur deli gibi maaş alırız lan oyea:P

senna
27-11-2013, 14:17
Bence herkes vergi verecekse demokratik bir ortama geçebiliriz :) Bilmemne bakanı falan olur deli gibi maaş alırız lan oyea:P

ulaştırma savusturma bakanı olarım ben:D