Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 206 rc-clio rs-a3 agu motor sızce hangısı?

serkandevran
28-11-2013, 06:53
.....................

Zorbey
28-11-2013, 07:35
Audi aşırı besleme sinifinda burdan kazanıyor :)
1.8t alınır. Modlanilacaksa alinacak verim daha fazla olur :)

SEÇKİN172
28-11-2013, 07:50
clio rs ile 1.8t nin arasında git gel yapardım ve yakıtından dolayı tekrar clio rs i seçerdim :)

ClioRs182
28-11-2013, 07:55
Bende Rs alırdım görüntüsüde gayet güzel bence zaten performans bakımından rakiplerinden bir üst gömlek rs olmadı a3 alırdım :)

CUB
28-11-2013, 08:33
Cıvıc sı sahıbıyım yakın zamanda aracımı satıp bu araçlardan bır tanesını düşünüyorum.hızlı arabaları sevıyorum bu araçlardan sizce hangısı
206 rc guvenlı hızlı safkan yarısı otomobili fakat ımajı eskı
Clıo rs hızlı cıgerlı fakat görüntü guvenlık ve ıc kokpıt dıger clıolarla aynı
A3 yüklemeye hazır bır bomba

206 nın içi diğer 206 lardan farklı mı ya da A3 ün.
Güvenlik konusuna gelirsek normal clio dan katkat üstün rs örneğin fren sistemi hava yastıkları vs.vs. kaldiki clio çıktığı senede sınıfında tek 4 yıldız alan araç. O senelerde 4 yıldız en yüksek yıldız sayısı.
Ben olsam hangisini düşünürdüm önce Rs sonra A3 en sonda 206 rc.

SEÇKİN172
28-11-2013, 08:42
206 nın içi diğer 206 lardan farklı mı ya da A3 ün.
Güvenlik konusuna gelirsek normal clio dan katkat üstün rs örneğin fren sistemi hava yastıkları vs.vs. kaldiki clio çıktığı senede sınıfında tek 4 yıldız alan araç. O senelerde 4 yıldız en yüksek yıldız sayısı.
Ben olsam hangisini düşünürdüm önce Rs sonra A3 en sonda 206 rc.

:icon_tup::icon_tup:

RenaultSport
28-11-2013, 08:44
bikere konuyu açarken kendin arabaları eleştirmişsin zaten bize neden soruosunki bu kadar ön eleştirin olduğuna göre hepsine baya baya binip test etmişsindir? git a3 al ozaman

Rs e diğer cliolarla aynı demişsin neyi aynı ? çamurluklar ön arka tampon marşpiyeller spoyler jantları lastiklerine kadar herşeyi farklı daha nesini farklı yapacaktı adamlar ? İçerisindede koltukları kadranları vites topuzlar cd changer vs vs bir çok farklılığı mevcut diğer araçlar normal 206 dan a3 ten çokmu farklı nesi farklı açıklarsan seviniriz güvenlik desen kaza anında emin ol yaşam alanı korunması açısından zamanının en iyi araçlarından biridir clio rs yani bence sen baya bir yanlış bilgiye sahipsin o yüzden a3 al sen yükler yükler bomba patlatırsın ;)

guwen_ar
28-11-2013, 09:02
Turbo aracla geziosan cikicak olan masraflara hazirlikli olmalisin (yeni nesil icin konusmuorm) ben rs diyorum sorunsuz arac yakmayan arac (sinifinda) performansli bi arac guvenli bi arac vb.

Oznsrl
28-11-2013, 09:13
Clıo rs hızlı cıgerlı fakat görüntü guvenlık ve ıc kokpıt dıger clıolarla aynı

tamamen farklı :D

serkandevran
28-11-2013, 14:19
Arkadaslar bu konuyu açma sebebım marka fanatıklıgıne yer vermeden max 23.000 tl butceyle alınabılecek yenılık,tasarım,guvenlık,yol tutus ,motor,sorunsuzluk,modıfıyeye uygunluk,yedek parça temini vs. Onun ıcın herkes kendı görüşünü yazarsa sevınırım

Merthan
28-11-2013, 15:03
Benim tercihim 206 RC olurdu. Koltukları çok güzel,görüntüsü daha sportif,206 kasa olarak çocukluğumun arabasıydı :)

Fakat Rs'de asla ve asla yabana atılıcak araba değil. O kasalarda F1 takımının imzası var mı bilmiyorum ama RS modellerinin markasını Renault olarak düşünmemek lazım.

SRT59
28-11-2013, 16:24
Bir clio RS kullanıcısı olarak ve daha önce arkadaşlarımız sağ olsun RC kullanmışlığımızda var.
Tarafsız bir şekilde yazıyorum.
RS in gidişi 206 RC stok halde -kesinlikle clio RS
Tip olarak RS diğer cliolardan tamamen farklı içide farklı dışıda vites topuzu, dreksiyon ,koltukvb..
206 bir tek koltuk farklı jantları farklı
Yakıt olarak 206RC daha çok yakıyor diye biliyorum.
Ben olsam RS alırdım ki aynen öle yaptım :)

rebeloghy
28-11-2013, 18:22
Bir yere kadar size katılıyorum clio rs çok güvenli bir araç gibi gelmiyor insana a3 ile kıyaslarken fakat sıradan bir clio da denilemez..

Clio rs çok daha saf bir spor araç o fiyatlarda alınabilecek.. a3 ise daha çok yönlü bir araç. yüklersin hızlı da gider , konfor da yaşatır, lpg ile sorunsuz sıkıntısız binen de çok..

Kullanım amacınız burada tercihi belirler , roll den roll e koşuyorsanız , eksoz taktım 1 boy hızlandım , işte 2 boy daha gitmek için kısa 5 taktım vs şeyler yapan biriyseniz tabii ki clio rs alınır. Zevki başka olur. Fakat bu araç tek aracınız olcaksa günlük de bincekseniz , uzun yol da yapacaksanız , konfor vs de arıyorsanız, temiz bir a3 alıp yazılım vs yükler keyifle binersiniz.

Yani clio rs a3 teki biçok şeyi sunamaz , aynı şekilde a3 1.8t de clio nun saf sporluğunu vermez..

Schumi
28-11-2013, 19:34
Konuyu RS'ciler basmış.

Benim zamanında Clio RS almama nedenim ki 206 RC'den 10 bin TL daha ucuzdu. İçine oturdum. Baktım. Bana göre değil dedim. Bakın kötülemiyorum bişi demiyorum o yüzden saçma sapan yorumlar yapmayın.

206 RC'nin içi farklı mı demişsin. Evet farklı hemde baya farklı.

Clio RS almak için sebepleri sayayım size. 15 lastik daha ucuz. Senelik vergisi daha düşük. Yakıtı daha az.

Benim neyi seçeceğim önemli değil ama sana tavsiyem A3 1.8T olur.

civelek
28-11-2013, 19:42
Bir yere kadar size katılıyorum clio rs çok güvenli bir araç gibi gelmiyor insana a3 ile kıyaslarken fakat sıradan bir clio da denilemez..

Clio rs çok daha saf bir spor araç o fiyatlarda alınabilecek.. a3 ise daha çok yönlü bir araç. yüklersin hızlı da gider , konfor da yaşatır, lpg ile sorunsuz sıkıntısız binen de çok..

Kullanım amacınız burada tercihi belirler , roll den roll e koşuyorsanız , eksoz taktım 1 boy hızlandım , işte 2 boy daha gitmek için kısa 5 taktım vs şeyler yapan biriyseniz tabii ki clio rs alınır. Zevki başka olur. Fakat bu araç tek aracınız olcaksa günlük de bincekseniz , uzun yol da yapacaksanız , konfor vs de arıyorsanız, temiz bir a3 alıp yazılım vs yükler keyifle binersiniz.

Yani clio rs a3 teki biçok şeyi sunamaz , aynı şekilde a3 1.8t de clio nun saf sporluğunu vermez..

Bukadar guzel aciklama olur tebrik ederim.

Konuyu RS'ciler basmış.

Benim zamanında Clio RS almama nedenim ki 206 RC'den 10 bin TL daha ucuzdu. İçine oturdum. Baktım. Bana göre değil dedim. Bakın kötülemiyorum bişi demiyorum o yüzden saçma sapan yorumlar yapmayın.

206 RC'nin içi farklı mı demişsin. Evet farklı hemde baya farklı.

Clio RS almak için sebepleri sayayım size. 15 lastik daha ucuz. Senelik vergisi daha düşük. Yakıtı daha az.

Benim neyi seçeceğim önemli değil ama sana tavsiyem A3 1.8T olur.

Bu iki yorum sana yeterde artar

RCkid
28-11-2013, 19:45
Rsler normal cliolardan cok farkli, rc nin diger 206lardan farki yok yorumlari iyiymis:)
Rs ne kadar normal clioya benziyorsa rc de o kadar benziyor diger 206lara

serkandevran
29-11-2013, 10:07
Arkadaslar söyle bır durum var clıo rs 206 rc arasında guvenlık konusunda cıddı farklar var.206 raç pistte dahı gıdebılecek sekılde guclendırılmıs sası esp ve antıpatınaj sıstemlerı sert suspansıyonu 100-0 fren mesafesı sayesınde clıo ya oranla daha cok safkan pıst arabası görüntüsünde .clıo ıse motoru cevıklıgı yedek parça ve bır arkadaşımın yazdığım gibi daha az yakıt tuketıp ufak şeylerle hızlanabılcek bır araba.bu ıkı araba arkasında tercihim rc den yana doğru gıdıyor.yıne olay her aksam rolle çıkıp sen benı bır boyu geçtin muhabbetı degıl sonuçta hızlı araba her ıkısıde guvenlık cok cok onemlı ..

dragon07
29-11-2013, 10:10
kardesim git cam tavanlı 207 gt al 25 liraya kralını alırsın

serkandevran
29-11-2013, 10:14
207 Rc varken gt mantıklı gelmıyor turbo araç yürütmek ıcın para lazım bütçe kısıtlı

dragon07
29-11-2013, 10:16
siyah var bitane istersen ? yazılım filtre egzoz yapıcaksın atmosferik aracı yürütmekten daha kolay turboyu yürütmesi kaldıki direk rc ye hemen niye bileniyosun :D turboyu büyütmeyiver

MertSerhanÖ.
29-11-2013, 11:42
kendime ait 2 tane clio rs'im oldu.Şuandada yaklaşık 2 senedir halen 2 farklı 206 rc'yle birlikteyim hergün çok yakın arkadaşlarım sayesinde.Evet 2 aracında normal modellerine göre çok farkları var hatta alakaları yok. Yakıt konusunda rs gerçekten rc ye göre az yakıyor.Performans yorumlarına girmiyim karışmasın ortalık yine:) Fakat Bence iki aracında sürüş dinamikleri hızlanış istekleri ve stilleri birbirlerine çok benzer.Asıl sizin karar vermeniz gereken rs,rc mi yoksa 1.8T mu? rs rc kıyaslamasından önce birazcık bunu düşünün.En basit hızlandırma şekilleri RC için kısa yazılım filtre egzos en kolay güzel ilacı.Rs içinde yazılım filtre egzos aynı şekilde.Ama atmosferik nereye kadar belli bir yerden sonra turbodan 2 şer 2 şer verim alırken atmosferikten zorlanarak almaya başlıyorsunuz.Umarım size gelen en mantıklı olanı seçersiniz ve en hayırlısı olur:)

SRT59
29-11-2013, 11:46
kendime ait 2 tane clio rs'im oldu.Şuandada yaklaşık 2 senedir halen 2 farklı 206 rc'yle birlikteyim hergün çok yakın arkadaşlarım sayesinde.Evet 2 aracında normal modellerine göre çok farkları var hatta alakaları yok. Yakıt konusunda rs gerçekten rc ye göre az yakıyor.Performans yorumlarına girmiyim karışmasın ortalık yine:) Fakat Bence iki aracında sürüş dinamikleri hızlanış istekleri ve stilleri birbirlerine çok benzer.Asıl sizin karar vermeniz gereken rs,rc mi yoksa 1.8T mu? rs rc kıyaslamasından önce birazcık bunu düşünün.En basit hızlandırma şekilleri RC için kısa yazılım filtre egzos en kolay güzel ilacı.Rs içinde yazılım filtre egzos aynı şekilde.Ama atmosferik nereye kadar belli bir yerden sonra turbodan 2 şer 2 şer verim alırken atmosferikten zorlanarak almaya başlıyorsunuz.Umarım size gelen en mantıklı olanı seçersiniz ve en hayırlısı olur:)

Serhan'cım Canım kardeşim yorum harika!!! Çok güzel açıklamışsın. :D
Ben böyle bir konu açmış olsam bana çok iyi yol gösterirdi. :)

MertSerhanÖ.
29-11-2013, 11:50
Serhan'cım Canım kardeşim yorum harika!!! Çok güzel açıklamışsın. :D
Ben böyle bir konu açmış olsam bana çok iyi yol gösterirdi. :)

:D Abicim çok saol:) Hayırlısı TE'ymiş demekki:icon_tup: :):)

FeaTuRiNG
02-12-2013, 08:28
Temizini bulursan "kesinlikle" Clio RS... Bulamazsan diğerlerinden al..