Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Boca-Cupra Sorgulama

denizalpakinci
28-11-2013, 18:08
Selam,
e46 yı verdik arabasız kaldık :)Ciddi gel gitler yaşıyorum bu ara gti mı ibiza mı :)

İbiza dış görünüş olarak çok daha sportif olsada içi biraz basit kalıyor bana göre neyse geçiyorum buraları :)

Size danışmak istediğim birkaç araç var;

Forumdan Tünay abinin aracı satılık şuan ona ciddi niyetliyim ama kafama takılan tek nokta cam tavan olmaması ibiza küçük bi araba olduğu için içi çok basık kalır mı tavansız kafamda deli sorular :):)

Bu arada Tünay abinin aracı bu;

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-hatasiz-boyasiz-ecufast-yazilim-warex-egzos-forge-dump-valve-144446348/detay/)

Çok yakışıklı bi o kadar ekstralarla dolu...

Birde bu araç var youtubeda warex videoları izlerken karşıma çıkmıştı,ertesi gün bi baktım satılık :) Sanki biraz yorgun,galeride olmasıda rahatsız etti gerçi ama rengi tavanlı olması falan cezbetti sanırım.

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-temirel-otomotiv-den-2011-ibiza-ozel-renk-ozel-plaka-boyasiz-145145238/detay/)

Her türlü yardım,tavsiye,eleştirilerinizi bekliyorum :) Teşekkürler şimdiden.

Keyifli forumlar...

Berkan
28-11-2013, 18:12
Tünayın ilanında bir acıklama var o kısım en onemlisi bence

Araç şanslı azınlıktandır, şanzımanında problem ya da motorunda yağ eksiltme gibi sıkıntıları hiç bir zaman olmamıştır.

boca'da varmı yokmu galeride bilinemez acıkcası. tavanı olmasada tünayın araba diyorm

M_PROJECT
28-11-2013, 18:18
Al Tunayin arabasini gec gitsin , kafan rahat olsun

XoR
28-11-2013, 18:34
Referanslı araba almak her zaman mantıklıdır kafan rahar olur. Herşeyi kayıtlı kuyutlu Tünayın arabasında

denizalpakinci
28-11-2013, 18:35
Bu gidişle Tünay abinin arabayı alıcam sanırım.Tavan olmaması benim düşündüğüm kadar ciddi bi sıkıntı değil anladığım kadarıyla?

Merthan
28-11-2013, 19:08
Bu gidişle Tünay abinin arabayı alıcam sanırım.Tavan olmaması benim düşündüğüm kadar ciddi bi sıkıntı değil anladığım kadarıyla?
Neden ciddi bi sıkıntı olsun ki tavan olmaması.
Daha önceki arabalarınızın hepsi tavanlıysa ayrı konu,insan alışınca arayabilir.

XoR
28-11-2013, 19:16

Gidip bence kendin rica et bin bi bak. Kim ne derse desin önemli olan senin içinde ne hissedeceğin

M_PROJECT
28-11-2013, 19:28
Gidip bence kendin rica et bin bi bak. Kim ne derse desin önemli olan senin içinde ne hissedeceğin

baktin bi yamuk var kahrolsun The K diye konu acarsin , drahtede kompozisyon dersi verir bize , nolcak :D

denizalpakinci
28-11-2013, 19:46
Önceki iki arabamda sunroof vardı o yuzden eksikliğini hissedebilirim gibi geldi :) e46 coupeyi aldigim donemde yine satılıktı KVC kismet bu gunlereymiş :) paramın geleceği tarih kesinlessin tunay abinin yanındayım direkt :)