PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa'da far temizleme

KaanBRS
29-11-2013, 12:27
Aracım b5 passat orjinal hella farlarında yılların vermiş olduğu bi sararma var Bursa da bunları temizledikten sonra gerekli cila/vernik benzeri ile temizlemeyi koruma altına alan tavsiye edebileceğiniz yer var mı ?

By_HaNNibaLL
29-11-2013, 12:43
Sorun farlarin içinde mi yoksa dişinda mi ?

KaanBRS
29-11-2013, 12:47
Sorun farlarin içinde mi yoksa dişinda mi ?

Sorun far camlarının dışında ,içerde biraz tozlanma var fakat o geçer söker yıkarım bana dışındaki sararmayı alıcak bir uygulama lazım

BİLAL
29-11-2013, 13:00
kendın pastayla el yordamıyla dene olmazsa makınayla dene oda olmadı goturursun ..

cunku cok kolay deneyınce şaşıracaksın cunki...ama ilk başta zımpara surme surceksen cok bastırma sadece uzerındekı sarartıyı almak icin az bastırarak su ile en ınce zımparayla

By_HaNNibaLL
29-11-2013, 13:05
Benim arabadada aynı sorun vardi kaç oldugunu bilmediğim 2 tane su zimparasi aldim ama cok inceydiler başladim zimparalamaya zaten kendin fark ediyorsun temizlendiğini sonra da makinayla güzelce pasta yaptin mi sıfır gibi olacaktir.

Farlari yıkamak için 20 25 tl ye sıvılar var 2 farkli sıvı birlikte satiliyor farlarin içini de sıfır gibi yapiyor.

Mert Ali
29-11-2013, 14:21
Bursada olsaydım yardımcı olurdum direk,demirtaşpaşaya geliyorum sıkça. 1500-2000-2500-3000 su zımparasıyla zımpara yaptıktan sonra meguiars 105 ve sonrasında 205 ilaç gibi gelir. herhangi bir pastada olabilir far için...

kanashibari
29-11-2013, 14:50
Uludağ üniversitesi Holiday inn otel yanında kampus car care var ordaki arkadaşlar yardımcı olurlar. Daha önce bir çok lüks aracaın farlarını temizlediklerini gördüm. Başarılı iş çıkarıyorlar.

KaanBRS
29-11-2013, 15:30
Benim arabadada aynı sorun vardi kaç oldugunu bilmediğim 2 tane su zimparasi aldim ama cok inceydiler başladim zimparalamaya zaten kendin fark ediyorsun temizlendiğini sonra da makinayla güzelce pasta yaptin mi sıfır gibi olacaktir.

Farlari yıkamak için 20 25 tl ye sıvılar var 2 farkli sıvı birlikte satiliyor farlarin içini de sıfır gibi yapiyor.
İşte benim ne makinam nede pastam var aslında elim yatkındır ama malzeme parasına bu işi yapanlar var benim aradığım yaptıktan sonra en azından bi kaç sene idare edecek bir uygulama:)

Bursada olsaydım yardımcı olurdum direk,demirtaşpaşaya geliyorum sıkça. 1500-2000-2500-3000 su zımparasıyla zımpara yaptıktan sonra meguiars 105 ve sonrasında 205 ilaç gibi gelir. herhangi bir pastada olabilir far için...
Merkezdeyim bende demirtaşpaşaya yakınım elimde malzeme olsa denemek isterdim :)

Uludağ üniversitesi Holiday inn otel yanında kampus car care var ordaki arkadaşlar yardımcı olurlar. Daha önce bir çok lüks aracaın farlarını temizlediklerini gördüm. Başarılı iş çıkarıyorlar.

Teşekkür ederim facebook sayfalarına ulaştım telefon ile bilgi alıcam.

F4R
29-11-2013, 21:05
bu arada hayırlı olsun sanırım rs bakarken 1,8 t aldın. uygun zımpara seçenekleri ile kendin bile yaparbilirsin. polisaj makinesi, pad ve polishler bende var. yardımcı olurum.

KaanBRS
29-11-2013, 22:04
bu arada hayırlı olsun sanırım rs bakarken 1,8 t aldın. uygun zımpara seçenekleri ile kendin bile yaparbilirsin. polisaj makinesi, pad ve polishler bende var. yardımcı olurum.

Abi teşekkur ederim rs arayisim vw ile sonuclandi kismette hothatch ararken d segmentine binmek varmis :))
Yarin farlar için ne yapabilecegime bakicam ihtiyacim olursa rahatsiz ederim çok sagol :icon_tup:

White
29-11-2013, 22:24
Holiday Oteli Otoparkı Kampus Car Care Uygulama Merkezimize Beklerim ... Komple Meguiars Urunleri İle Uygulama Yapıyoruz Kardesim Ayrıca Techten Geldigin İçin İndirimli Fiyat Uygularız Tabi Tercih Sana Kalmıs Birseş Ayrıca Arkadaslar Cok Guzel Bilgiler Vermiş Fakat Bir Konuyu Atlamıslar evet söylenenlere katılıyorum fakat lensin dış yuzeyinde vernik vardır bu vernik gunesten etkilenerek aynı boyada oldugu gibi gunes yanıgı meydana getirmektedir... bu gunes yanıgı her sekilde her uygulama ile alınıyor fakat harita çizgisi gibi gunes yanıgı olan kısımla vernik arasında bir fay hattı gibi çizgi kalıyo bilgi amaclı bunuda yazmak istedim tsk ler iyi forumlar

Mert Ali
29-11-2013, 22:55
Görükleye geldiğimde uğramak isterim. :)

White
29-11-2013, 23:04

her zaman beklerim kardeşim hem tanısmıs oluruz

mrtngn
30-11-2013, 01:17
Holiday Oteli Otoparkı Kampus Car Care Uygulama Merkezimize Beklerim ... Komple Meguiars Urunleri İle Uygulama Yapıyoruz Kardesim Ayrıca Techten Geldigin İçin İndirimli Fiyat Uygularız Tabi Tercih Sana Kalmıs Birseş Ayrıca Arkadaslar Cok Guzel Bilgiler Vermiş Fakat Bir Konuyu Atlamıslar evet söylenenlere katılıyorum fakat lensin dış yuzeyinde vernik vardır bu vernik gunesten etkilenerek aynı boyada oldugu gibi gunes yanıgı meydana getirmektedir... bu gunes yanıgı her sekilde her uygulama ile alınıyor fakat harita çizgisi gibi gunes yanıgı olan kısımla vernik arasında bir fay hattı gibi çizgi kalıyo bilgi amaclı bunuda yazmak istedim tsk ler iyi forumlar

Bende bu ara taktım farlara inş müsait zamanda bende uğrarım yanınıza :)

Mr.K
30-11-2013, 02:52
İlk başta diş macunu deneyin normal pamukla az az yedire yedire olmazsa zımpara yaparsınız..

abdullahduymaz
30-11-2013, 05:48

geldiğinde haber ver,beraber gidelim

Mert Ali
30-11-2013, 14:49
Gıderız,ayıp ettın. :)

mannerboy
30-11-2013, 14:56
3000 sulu zımpara ile zımpara yap sonra makina varsa makina ile pasta at makina yoksa çok uğraşarak atman gerekicek istediğin parlaklığı vermez makina ile atarkende dikkat et ısınınca farı eritebilirsin farın üstünde fazla tutma

Gökhan Bilgin
30-11-2013, 15:20
her zaman beklerim kardeşim hem tanısmıs oluruz

Benide davet ettin var sayıyorum yakında gelirim dükkana ama ben gelirsem kolay kolay gitmem :D

driftboy
30-11-2013, 16:14
Benide davet ettin var sayıyorum yakında gelirim dükkana ama ben gelirsem kolay kolay gitmem :D

geçerken benide al gidelim çay içmeye :D

White
30-11-2013, 17:22

seni tokat manyagı yapıcam :) severken döve döve sevicem :) özledim kardeşim seni sen nerelerdesin öldünmü kaldınmı ;) bu dukkanda bir zamanlar abi sat şu arabanı gel sanada alalım bi kırmızı sedan vti acalım sunroofu cekelim fotoları diye kafamı utuledigin arac yatıyo kardeşim ;) geldiginde zaten gitmek istemeyeceksin :)

White
30-11-2013, 17:24
ayrıca konuyu takip edip yorum yazmayan arkadaslar da vardır mutlaka herkez davetlim olsun istediginiz zaman buyurun gelin burda iş yaptırmanız gerekmiyo hem tanısmıs oluruz hem detailng ile sormak istediginiz soruları uygulamalı gorursunuz her zaman buyurun gelin ;)

abdullahduymaz
30-11-2013, 19:38

ben geleyimde,gidelim hep beraber dosunum :D

Gökhan Bilgin
30-11-2013, 20:52
Ozan bursadamıydın ya :D abdullah gidicez beraberde bu akşam kapanışa yetişebildim maşAllah arabasına boya koruma işlemini bitirmiş sözüde aldık polisajla ilgili yardımcı olucak bize yakında toplanıp bi gidelim murat abi çaysız bırakmaz :D

driftboy
01-12-2013, 03:15
Ozan bursadamıydın ya :D abdullah gidicez beraberde bu akşam kapanışa yetişebildim maşAllah arabasına boya koruma işlemini bitirmiş sözüde aldık polisajla ilgili yardımcı olucak bize yakında toplanıp bi gidelim murat abi çaysız bırakmaz :D

carsamba aksama kadar burdayım bu aksam biraz karısıktı ortalık bi bulvar bikac defa otoban yaptık filan :D ara beni gidelim

White
01-12-2013, 20:48

cay her zaman var ;) fakat gelmeden once mutlaka haber verin aynı sekil dukkanı kapattıgımız zaman gelin ki aksam iş olmadıgından dolayı yardımcı olayım size

F4R
03-12-2013, 20:40
bende merak ediyorum mekanı. gürsel abi giderken haber verirsen bende gelirim. sıka sıka gideriz :)

Vtec
03-12-2013, 21:26
Murat bir buluşma ayarlarsanız güzel olur aslında. TT den baya gelmek isteyen var. :) Hep beraber görüşmüş oluruz.

White
07-12-2013, 23:29
Murat bir buluşma ayarlarsanız güzel olur aslında. TT den baya gelmek isteyen var. :) Hep beraber görüşmüş oluruz.

şu kar soguk kalksında tech bulusması yaparız bizim dukkanda hem daha saglıklı olur otopark buyuk.. ziyade inn cafede yan tarafım... cok guzel olur bencede

brv
16-07-2019, 09:22
Konuya bir hort çekelim.
Babamın Legacy'nin sol farı daha önce değişmişti, sağ far orijinal kaldı ve aşırı derecede sararma mevcut. Dış temizlik artık kurtarmıyor, büyük ihtimal farın iç tarafından da temizlenmesi gerekiyor.
Bursa'da bu işi düzgün yapacak ve üzmeyecek kim vardır?

Gökhan Bilgin
16-07-2019, 10:02
Konuya bir hort çekelim.
Babamın Legacy'nin sol farı daha önce değişmişti, sağ far orijinal kaldı ve aşırı derecede sararma mevcut. Dış temizlik artık kurtarmıyor, büyük ihtimal farın iç tarafından da temizlenmesi gerekiyor.

İnstagram’da detaymarketim diye arama yaparsanız adresi yazıyor adı rıfat telefonunu paylaşayım giderseniz selam söyleyin gerekeni yapar 0 (539) 286 93 82

ardicli2000
18-07-2019, 19:27
Konuya bir hort çekelim.

İstanbul yolu üzerinde farcı selim var. Google haritalarda ararsanız çıkar. Oraya da bir bakın derim isterseniz.

sekizsilindir
18-07-2019, 22:48
Sayfasını incele, işinin erbabı ve esnaftır kendisi

Megane 3 far karatma ve mercek temizleme... (https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10217050692086705&id=1450007573)