PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 08 Aralık 2013 Pazar / Pistgünleri.com @ intercity İstanbulpark

ef186
29-11-2013, 14:06
Hadi bakalim 2013 Ün Son aktivitesi ;)

Arkadaslar Techturkey indirimi istiyorsaniz asagidaki emaile :
Uye nick i
isim soyad
plaka
telefon
email

bilgilerinizi mail atip size cevap gelmeden kesinlikle form doldurmayiniz.

Yazdiginiz email adresi disinda bir email adresi ile form doldurursaniz size indirimle ilgili mail gelmez ve indirim alamazsiniz.

Formu size email gelmeden once oderseniz gene indirim alamazsiniz .

O nedenle once asagidaki email adresine bilgileri yollayin ve size email gelene kadar kesinlikle form doldurmayin.

istanbulpark@pistgunleri.com

Sadece techturkey.com uyelerine ozel indirim yapilmaktadir bilginiz olsun

SON TC
29-11-2013, 14:35
Hayırlısı bi süpriz olmazsa 2013ü birlıkte kapatırız inş. ;)

Honda Type_R
29-11-2013, 14:45
Eger yagmur yagmazsa oradayim. :)

özgür67
29-11-2013, 14:51
Pazar gezmelerimi hep buğranın yarış takvimine göre yaptım ve tamamına izleyici olarak katıldım.Teşekkür ediyorum kendi adıma.Bir aksilik olmazsa yine orda olucam izleyici olarak

ByMuSt!
29-11-2013, 15:28
izleyici olarak inş. o gün orda olucam :)

shkodra
29-11-2013, 15:41
Kornam, vites topuzum ve direksiyonum elimde sizi geçmek için ordayım..Herkes kaçsın 2 saat 12 dakikada tur rekoru kırmaya geliyorum..

Zero
29-11-2013, 17:14
Askerde yakalanmasaydik ordaydik :) uzaktan takibe devam artik herkese keyifli kazasiz turlar..

997TT
29-11-2013, 17:15
GP ıle ordayım ınsallah ....

olivera7
29-11-2013, 18:59
esmotor ekibinden yeni rekor gelebilir demedi demeyin :)

Honda Type_R
29-11-2013, 20:39
Hadi bakalim pazar yagisli gozukuyo Eger kuru olursa cekismeli our Murat beyle

hepkem
29-11-2013, 21:32
hem scirocco hem de xsara vts ile çıkmayı planlıyorum. scirocco için ku36lar hazır, yağmur olmazsa semi slick ile geliyorum ;)

hepkem
29-11-2013, 21:35
Merhaba Buğra Bey,

Transponder konusunda bir sorum olacak. 1 transponder ödemesi ile aynı gün farklı seanslarda süre ölçüm hizmeti alabiliyor muyuz yoksa 120TL sadece bir seans için mi geçerli ?

tşk.
Kemal

ef186
29-11-2013, 21:40
Merhaba Buğra Bey,

Transponder konusunda bir sorum olacak. 1 transponder ödemesi ile aynı gün farklı seanslarda süre ölçüm hizmeti alabiliyor muyuz yoksa 120TL sadece bir seans için mi geçerli ?

tşk.
Kemal

Her seans için ayrı ücretlendirme yapılmaktadır .

CupraR
29-11-2013, 22:44

Busefer 2:32 bekliyorum senden yilmaz.

997TT
29-11-2013, 23:56

Islak kuru her sekılde yuruyecegız yahu ;)
Mesela Clıo ıle ılk cıkısımda yagmurluydu ama ne yapıcagını gormek ıcın devam etmıstım.
Islak keyıflıdır :cool:

shkodra
30-11-2013, 11:11
Askerde yakalanmasaydik ordaydik :) uzaktan takibe devam artik herkese keyifli kazasiz turlar..

Herkes sırasına geçsin
Hiza ve istikamet al.
İleriii bak.
Rahat.
Hazzıroll.
Dikkaat.
İlerii marş.
Sol, sağ, bir, iki.

Vatani görevini yapan herkese hayırlı teskereler..

edemirbas
30-11-2013, 13:09
Seyircilere ücret ne olacak?

Aranel Ciryatan
30-11-2013, 13:17
Eğer yağmur olmaz ise bende pistte olacağım.

crazydog
30-11-2013, 13:25
Çalışıyorum yine ne yazıkki :(

Armageddon
01-12-2013, 16:16
Yurtdışında testteyim hala offf of :( 10-12 derecelerde gazlamak, farkı görmek isterdim...

neothenew
01-12-2013, 16:23
Kırık parmaktaki ateli cumartesine kadar çıkartırsa doktor ben de oradayım...

63owen63
01-12-2013, 16:30
Sıkacak azıcık hızlı bir şey olsa da çıkıp sıksam, video izlemekten daral geldi :)

997TT
01-12-2013, 18:38
Yagmur gosterıyor,ınsallah yagmaz...

Low-Rider
01-12-2013, 18:41
hava durumu kesinleşsin ona göre katılımım kesinleşicek, yağmurda çıkmak istemiyorum

Aranel Ciryatan
01-12-2013, 19:05
hava durumu kesinleşsin ona göre katılımım kesinleşicek, yağmurda çıkmak istemiyorum

aynen C2 ile pist deneyimim olacak bende yağmurda çıkmak istemiyorum :(

997TT
01-12-2013, 20:20
Insallah yagmaz,benımde GP ıle ılk deneyımım olucak..

PashaVTS
01-12-2013, 20:40
Yağmur yağmaz ise pistteyiz... Citroen C4 VTS

yasindemir
01-12-2013, 20:40
Kırık parmaktaki ateli cumartesine kadar çıkartırsa doktor ben de oradayım...

Geçmiş olsun Oğuz ne oldu parmağa ya?

Yağmazsa ben de katılabilirim. Ama izleyici olarak da olsa mutlaka gelecem.

ef186
02-12-2013, 12:25
Yagmura takilmayin beyler. Istanbulparkin islak hali otobanin en kuru hali gibi tutunuyor. Su birikintisi vs asla olusmuyor o nedenle islak surusun en keyifli halini yasarsiniz bence kacirmayi 3 ay daha aktivite yok asagi yukari ;)

yasindemir
02-12-2013, 12:30
Yagmura takilmayin beyler. Istanbulparkin islak hali otobanin en kuru hali gibi tutunuyor. Su birikintisi vs asla olusmuyor o nedenle islak surusun en keyifli halini yasarsiniz bence kacirmayi 3 ay daha aktivite yok asagi yukari ;)

Kış boyu aktivite yoksa katılmak lazım o zaman :)

17 Kasım'ın fotoğrafları hala yayınlanmadı bilginiz var mıdır yayınlanması konusunda?

Teşekkürler.

crazydog
02-12-2013, 12:32

bu kötü oldu işte :(

aakdeniz
02-12-2013, 13:10
İlk pist deneyimini yağmurda yaşayacak olanlar bu kadar çekinmesin. Ben de Istanbul park'a ilk kez yağmurlu bir havada çıkmıştım, ancak pisti yavaşça öğrenme şansım oldu.
Aracınız çok güçlü değilse sadece frenlerde zorlanırsınız. Kuruya nazaran daha erken fren yapmanız gerekir ancak ilk tecrübeniz olacağı için ilk turdan itibaren kademe kademe hızlanırsanız sorun yaşamazsınız.
Daha güçlü araçların yaşayacağı bir başka zorluk ise gücün yere aktarımı. Yağmurda araç çekişin olduğu tekerlerden çok daha çabuk kaymaya başlayacak ancak bu da sizin gaz kontrolünü öğrenmenizi sağlar. Her virajda aracınız kaymaya başladıkça zemin koşuluna göre gaza basmaya başlayacaksınız ve hızlandığınızı farkedeceksiniz.

Yağmurun bir avantajı da; kuru zeminde yanlış bir çizgiden giderken aracınız kaymayabilir ancak yavaşlar. Tecrübesizken bunu kolayca farketmeyiz. Yağmurda ise yanlış çizgiden giderseniz aracınız daha çok kayma eğilimi gösterir ve hatalı bir çizgiden gittiğinizi ya da o çizgiye göre hızınızın fazla olduğunu aracınızın kaymasından anlarsınız. Yanı yaptığınız eylemin doğru mu yanlış mı olduğunun geri beslemesini çok daha çabuk ve kolay alırsınız. Böylece her tur çizginiz iyileşir, gaz kontrolünüz artar, fren noktalarınız olması gereken yere gelir.

Özetle; aşırı özgüvenli davranmayıp da kademe kademe hızınızı arttırırsanız yağmur eğlenceli ve öğreticidir. Çıkmanızı tavsiye ederim.

ef186
02-12-2013, 14:26
İlk pist deneyimini yağmurda yaşayacak olanlar bu kadar çekinmesin. Ben de Istanbul park'a ilk kez yağmurlu bir havada çıkmıştım, ancak pisti yavaşça öğrenme şansım oldu.
Aracınız çok güçlü değilse sadece frenlerde zorlanırsınız. Kuruya nazaran daha erken fren yapmanız gerekir ancak ilk tecrübeniz olacağı için ilk turdan itibaren kademe kademe hızlanırsanız sorun yaşamazsınız.
Daha güçlü araçların yaşayacağı bir başka zorluk ise gücün yere aktarımı. Yağmurda araç çekişin olduğu tekerlerden çok daha çabuk kaymaya başlayacak ancak bu da sizin gaz kontrolünü öğrenmenizi sağlar. Her virajda aracınız kaymaya başladıkça zemin koşuluna göre gaza basmaya başlayacaksınız ve hızlandığınızı farkedeceksiniz.

Yağmurun bir avantajı da; kuru zeminde yanlış bir çizgiden giderken aracınız kaymayabilir ancak yavaşlar. Tecrübesizken bunu kolayca farketmeyiz. Yağmurda ise yanlış çizgiden giderseniz aracınız daha çok kayma eğilimi gösterir ve hatalı bir çizgiden gittiğinizi ya da o çizgiye göre hızınızın fazla olduğunu aracınızın kaymasından anlarsınız. Yanı yaptığınız eylemin doğru mu yanlış mı olduğunun geri beslemesini çok daha çabuk ve kolay alırsınız. Böylece her tur çizginiz iyileşir, gaz kontrolünüz artar, fren noktalarınız olması gereken yere gelir.

Özetle; aşırı özgüvenli davranmayıp da kademe kademe hızınızı arttırırsanız yağmur eğlenceli ve öğreticidir. Çıkmanızı tavsiye ederim.

Tamamen katılıyorum Eline sağlık çok güzel özetlemişsin .

ef186
02-12-2013, 15:34
Bu arada Tanıtım fiyatı olan şuanki fiyatlar ile katılabileceğiniz Son Pist Günü budur. Yeni sezon ile birlikte fiyatlar yükselecektir o nedenle tavsiyem 2013 ün son aktivitesinde sınırlı olan kayıtlar dolmadan mailinizi yollamanız .

Gelen kayıtlara bakılırsa pazar günü gelip istanbulparkta kayıt yaptırmak için yer kalmayacak gibi .

ozans
02-12-2013, 15:34

3 ay aktivite olmayacak olması çok kötü :I Belirli bir sebebi var mıdır? Gerekli katılım oluşsa birşeyler değişebilr mi?

ef186
02-12-2013, 15:36
3 ay aktivite olmayacak olması çok kötü :I Belirli bir sebebi var mıdır? Gerekli katılım oluşsa birşeyler değişebilr mi?

3 ay olmasın 2 ay olsun kış şartları diyelim karda yada hava sıcaklığı çok düşük olduğunda pisti açma şansımız yok o nedenle 3 ay yazdım . Tabi üstte fiyatlar ile ilgilide bişeyler yazdım bunuda dikkate almak lazım . İndirimle 100 tl civarına çıktığınız son organizasyon diyebilirim . 2 yada 3 ay sonra yapılacak ilk aktivite fiyatı netleşmemesine rağmen 200 tl üzerinde olacak seanslar için .

O nedenle tahminim bu hafta sonu bir hayli kalabalık olacak ;)

neothenew
02-12-2013, 15:51
Geçmiş olsun Oğuz ne oldu parmağa ya?

Yağmazsa ben de katılabilirim. Ama izleyici olarak da olsa mutlaka gelecem.

Kalecilik yaparken sağ el yüzük parmağımı kırdım 10 gün önce:P Atelli vaziyette geziyorum ortalıkta:P Pazara yetişirse atelin çıkması geleceğim piste... Kısmet...

3 ay olmasın 2 ay olsun kış şartları diyelim karda yada hava sıcaklığı çok düşük olduğunda pisti açma şansımız yok o nedenle 3 ay yazdım . Tabi üstte fiyatlar ile ilgilide bişeyler yazdım bunuda dikkate almak lazım . İndirimle 100 tl civarına çıktığınız son organizasyon diyebilirim . 2 yada 3 ay sonra yapılacak ilk aktivite fiyatı netleşmemesine rağmen 200 tl üzerinde olacak seanslar için .

Buğra fena haberler veriyorsun, gerek fiyatlar şartlar iyiydik böyle, fazla yükseltmeyin ne olur fiyatları:)
Ali'nin dediklerine ise aynen katılıyorum. Ben de 2 Haziran pist gününde sabah yağmurda iki seans çıkmıştım, gayet de keyifli olmuştu. Beklentimin çok üstünde bir tutuş vardı yağışa rağmen zeminde. Denemeyenlere tavsiye ederim.

Tunç
02-12-2013, 16:02
ben ıslak zeminde çıktım gayet keyifli zemin

ozans
02-12-2013, 16:53

120 lira /20 dakika benim için limitteydi, 200'ün üstüne çıkarsa çok tatsız olur (benim için). 200 küsür /20 dakika dünya'da yapılan pist aktiviteleri ile karşılaştırdığın çok abartı bir hal alıyor.

Nurburgring'de 4 tur 100 euro (200 küsür lira), 80km total yol yapıyorsun, ortalama 40 dakika zaman geçiyor. Istanbul Park'ta en hızlı yol arabası 9 tur atabilir 20 dakikada, ben taş çatlasa 7 tur dönüyorum, yaklaşık 40 km ediyor.

Silverstone'da open pit pist günleri 200 pound ( 600 küsür lira), gün boyu istediğin zaman piste çıkabiliyorsun. İstanbul Park'ta zam olursa aynı rakkama 3 seans anca girebiliyorsun (Tüm gün vs 1 saat).

Bir örnek nispeten pahalı bir ülke olan İngiltereden pist günleri :
2013 Track Day and Driving Experiences Calendar for UK Circuits (http://www.trackdays.co.uk/calendar/)

Diliyorum ki hem sizin güzel emeklerinizin karşılığında kar ettiğiniz, hem de bizim düzenli olarak katılabileceğimiz seviyede fiyatlara sahip bir çözüm üretilir de pist günleri sık sık yapılmaya devam eder.

997TT
02-12-2013, 17:06
Bugracım telefonda ve yuzyuze defalarca konustuk bu fıyatlandırmayı.
Pıstı halkın kullanıma acma vaadıyle cıkıp,cıdden ıyı bır ıs cıkartıktan sonra bu kadar faıs zam ınsanları kusturur.
Rıng-Spa yada Hockenheim dakı fıyatlara bakın,oradan ornek almak gerek.
TC nın ekonomık sartları bellı.herkesın gelırı yılda 20.000 dolar degıl. Pıste cıkmak sadece kıra olmuyor;lastık-benzın ve aracın potansıyel mekanık hasarının ayyuka cıkması gerek.
VA bence yanlıs dusunuyor. Yaptıklarını defalarca taktır edıyorum hatta buyuk rısk alarak 10 yıllıgına aldı. Akıllı adımlarda attı,GM lugu ve arac parkını oraya tasıyarak ısletme malıytlerını asagı cektı vs...
Bence halk gunu ayda 1-2 olmalı ve ulasılabılır fıyatlarda olmalı.
Hatta Avrupadakı pıstler gıbı paketler sunup,hem gelır kapısı acmalı hemde yabancı turıst kapmalı.Bızde rınge yada Spa ya gıtmek yerıne burada pıst makınelerı kıralıyalım ;)
Edıt:27 kısı okuyor ama 23'u mısafır. Yanı konu ıyı takıp edılıyor,bızlerı uzmesın VA ..

TaGo
02-12-2013, 18:09
buğra pist için öneriler adı altında bir forum konusu açabilirmisin?

XoR
02-12-2013, 18:25
Intercity İstanbul Park Pist Günleri etkinliğimizde ilk defa, Intercity İstanbul Park pistinde yürüyüş ve koşu yapmak isteyen sporseverleri de misafir ediyor olacağız. 8 Aralık 2013 Pazar günü sabah saat 07:00 - 10:00 arası yürüyüş ve koşu yapmak isteyen sporseverleri pistimizde ücretsiz olarak ağırlıyor olacağız

Bu kısım süpermiş ben erken gelip pistte koşarak tur atıcam bu konuda ücretsiz trasnponder varsa süre kasmak istiyorum :D sonrasında da keyifle yarışı izlerim :)

yasindemir
02-12-2013, 18:49
Umarım 200 TL'ye çıkmaz. Yedek lastik ve jant alacaktım sırf pist için yılda min 5-6 katılım planlıyordum. Bu haberiniz üzere bunu askıya alıyorum. Çoğumuz burada birşeylerden artırıp tasarruf edip bu hobiyi gerçekleştiriyor. 200 TL piskolojik sınırı geçer benim için.

ef186
02-12-2013, 19:07
Konumuz pist fiyati degil arkadaslar . Fiyatlar netlesin sezonda konusuruz bunlari.

Ancak bilmenizi isterim ki bu fiyatlar uzerine para harcanarak yapilan organizasyonlardir. Kar etme konusu degil maliyetleri cikartma soz konusu o nedenle kazin ayagi disaridan gorundugu gibi degil . Konumuzu degistirmeden 8 Aralikta katilicaklari gorelim bu fiyatla nekadar katilim oluyor ;)

ef186
02-12-2013, 19:08
Intercity İstanbul Park Pist Günleri etkinliğimizde ilk defa, Intercity İstanbul Park pistinde yürüyüş ve koşu yapmak isteyen sporseverleri de misafir ediyor olacağız. 8 Aralık 2013 Pazar günü sabah saat 07:00 - 10:00 arası yürüyüş ve koşu yapmak isteyen sporseverleri pistimizde ücretsiz olarak ağırlıyor olacağız

Bu kısım süpermiş ben erken gelip pistte koşarak tur atıcam bu konuda ücretsiz trasnponder varsa süre kasmak istiyorum :D sonrasında da keyifle yarışı izlerim :)

Insan transponderimiz yok suan icin :)) ama bekleriz gelen kosan herkezi piste ;)

s2k
02-12-2013, 20:13
Insan transponderimiz yok suan icin :)) ama bekleriz gelen kosan herkezi piste ;)

sen transponderı temın et ben arkadasa seve seve monte ederım :D:D:D

UMİT
02-12-2013, 20:36
Pistte araba kiralama olsa süper olur.
Bıktım rot ayarı yaptırmaktan. Lastik balata disk de var tabii.

Neyse pazar günü oradayım inşallah.

ef186
03-12-2013, 00:00
sen transponderı temın et ben arkadasa seve seve monte ederım :D:D:D

Doktorumuzda var hijyenik transponder :)

ef186
03-12-2013, 00:01
Pistte araba kiralama olsa süper olur.
Bıktım rot ayarı yaptırmaktan. Lastik balata disk de var tabii.

Neyse pazar günü oradayım inşallah.

Pek pek yakinda ;)

997TT
03-12-2013, 00:06
Guzel haber ve makul fiyatlar ;)

alp1903
03-12-2013, 09:36
200TL cidden fazla olucaktır bir halk günü için heleki şehir dışından gelenler için.

34ace97
03-12-2013, 18:12
Yağmur Pazar günü kar yağışına döndü sanırım, umarım yağmaz.Fiyatlar yeni sezonda açıklanınca eksiğiyle fazlasıyla çokca konuşulacaktır.Şimdiden olmayan bir fiyat hakkında fazla yorum yapmak pek mantıklı olmaz ama gönlümüzden geçen rakamlarıda az çok onlarda tahmin ediyorlardır hayırlısı olsun.

İSTANBUL İçin 5 Günlük Hava Tahmini - Meteoroloji Genel Müdürlüğü (http://www.mgm.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=ISTANBUL#sfB)

ef186
03-12-2013, 19:38
Pazar gunu soguk ve kuru bir gun goUkuyor cumartesi yagislo gibi bakalim yarin daha da netlesir hava durumu.

fatihob
03-12-2013, 20:49
Mitoyu satıcam gibi. O yüzden son kez katılasım var, yağmurda olsa karda olsa farketmez. Belki Mito bu sefer beni üzmez, hatta şaşırtırda satmam :)

ef186
05-12-2013, 10:36
INTERCITY İSTANBUL PARK PİST GÜNLERİ VIII
08 Aralık 2013
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 8 Aralık 2013 Pazar günü için kar yağışı öngörmesi sebebiyle, Intercity İstanbul Park Pist Günleri - Otomobil sürüş etkinliği, Aralık ayı içerisinde tarihi ileriki günlerde bildirilecek olan bir güne ertelenmiştir.

Koşu ve yürüyüş etkinliği ise 8 Aralık 2013 Pazar günü, sabah 07.00 ile 10.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Intercity İstanbul Park Pist Yönetimi

UMİT
05-12-2013, 10:55
Pek fazla kar yağacak gibi görünmüyor MGM'nin sitesinde. Gerek var mıydı ertelemeye.
Yalnız o gün hava çok soğuk olacakmış. Kar yağmasa bile o soğukta donardık valla. İyi olmuş.

hepkem
05-12-2013, 11:10
kar lastikleri takılı jantları da ayrıca connect ile yanımda getirip katılmayı kafaya koymuştum :) karla karışık yağmur gözüküyor, değişik bir deneyim olabilirdi ama hayırlısı. yeni tarih konusunda bilgi bekliyoruz:icon_tup:

997TT
05-12-2013, 12:01
Yagis aksam gorunuyordu :(

ef186
05-12-2013, 14:03
Arkadaşlar ya yağarsa ya soğursayla iş yapılmaz . Bu nedenle erteleme kararı alındı .Aralık ayı içinde tekrarlanacak . Kayıt yaptıranlar haklarını bir sonraki aktivitede kullanabilir veyahut iade için email atabilirler .

terazilastik
05-12-2013, 22:15
2013.04.21 tarihin de ki organizasyon da soğuk ve yağmurlu bir günde yapılmıştı aslında.

Kadyr
05-12-2013, 22:22
Gecen sefer gelemedik bu seferde dugun var gunduz.kazasiz belasiz keyifler dilerim herkese

Turbo1
06-12-2013, 12:17
dün öglen 12 gibi istanbul f1 parka motorsiklet ile gazlamak için gittim, biraz soguk olmakla birlikte hava günlük güneşlikti aynı şimdi oldugu gibi. pazar günü yagış olmasa ne güzel etkinlik olurdu.

Honda Type_R
06-12-2013, 14:14
Bugra cok dogru bir karar almissiniz tebrikler bu isler tesaduflere birakilmaz seninde dedigin gibi bir sonraki tarih bellimi peki?

Eray Arslan
20-12-2013, 20:41
Son durum nedir acaba ? :)

Firat.M3
03-03-2014, 20:30
yeni sezon ne zaman açılacak ? Mart içinde başlar mı yoksa Nisan'a kalır mı ? Hazırlıklarımı tamamlamama çok az kaldı. hatta sadece koltuk ve lastik kaldı. Bilgilendirirsen sevinirim.

OrcunInce
03-03-2014, 21:01
yeni sezon ne zaman açılacak ? Mart içinde başlar mı yoksa Nisan'a kalır mı ? Hazırlıklarımı tamamlamama çok az kaldı. hatta sadece koltuk ve lastik kaldı. Bilgilendirirsen sevinirim.

Mart sonu, Nisan başı diyebiliriz pist için. Tam tarihi Buğra bildirir zaten. :)

997TT
03-03-2014, 22:09
Nisanın ılk pazarı malesef :(
1 ay nasıl gecer arkadas. Korfez tam zevk vermıyor.gun say say bıtmez...
Alternatıf orglarla gecırecegız artık zamanı...

OrcunInce
03-03-2014, 22:11
Nisanın ılk pazarı malesef :(
1 ay nasıl gecer arkadas. Korfez tam zevk vermıyor.gun say say bıtmez...
Alternatıf orglarla gecırecegız artık zamanı...

Körfez'de görüşürüz ;) :D

ef186
03-03-2014, 22:24
Körfez'de görüşürüz ;) :D

Çok sert :D

OrcunInce
03-03-2014, 22:26
Çok sert :D

Murat abim umarım altında yatan şakayı anlamıştır, yoksa hakkaten çok sert :evil:

997TT
03-03-2014, 23:00
Anlamadım desem :(
Sert olan cupra mı? Rekabet mı? Nedır,kopya verınnn...

ef186
03-03-2014, 23:07
Anlamadım desem :(
Sert olan cupra mı? Rekabet mı? Nedır,kopya verınnn...

Geyik mike geyik :D rekabet candır :D

997TT
03-03-2014, 23:39
Hmm,tamamdır ozaman.
Gecen hafta Mini ile 52,4 sec yaptım,bıraz kızıstırayım ortalıgı ;)

ef186
03-03-2014, 23:42
Hmm,tamamdır ozaman.
Gecen hafta Mini ile 52,4 sec yaptım,bıraz kızıstırayım ortalıgı ;)http://www.techturkey.com/forum/pist-yarislari-ve-time-attack/178642-23-mart-2014-pazar-pistgunleri-serisi-izmit-korfez-yaris-pisti.html

burdan devam ohalde :D