PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ebay sorunu

firat_07
29-11-2013, 16:23
arkadaşlar daha öncelerde New & used cars, trucks, motorcycles, parts, accessories (http://www.motors.ebay.com) 'dan girdigimde istedigim parçaları siteden bulabiliyordum ama artık usa 'daki parçaları bulamıyorum abuk sabuk aksesuar lar falan çıkıyor ve avrupa ilanları gözüküyor başına gelen varmı yada yardımıcı olacak

Nightfish
29-11-2013, 16:26
Aynı sıkıntı bende de var. Ne araç ne de parça ilanlarını göremiyorum artık. Çözüm de bulamadım maalesef.

firat_07
29-11-2013, 20:22
bi fikri olan varmı

VWci
29-11-2013, 20:48
Hocam o durum yaklasik 6 aydir bende de var... eskiden ornek impreza brembo yazdigimda butun ilanlari gorebiliyordum simdi sadece abuk subuk seyler cikiyor.... Arama motorunu mu ne degistirdiler bilmiyorum.

psikolojikdeli
29-11-2013, 21:01
Aratmak istediğin parcayi google a yaz sonunda ebay ekle veya telefondan ebay uygulaması indir ordan arat

darkmoon
29-11-2013, 21:33
kolayı var ebay.co uk de arama yaptırın.. ingiltere store larda olanlar çıkar ayrıca alt katagoride international ebay pazarlarında olanlar çıkar..

aracınızın en çok sattığı pazarlar nerelerse o ebay larda arama yaptırın misal opel ise ebay.de ve vauxhall olduğu için ebay.co.uk de bolcana parçasını bulursunuz.. nissan ve japonlarında ebay.co.uk de bulursunuz.. almanların genelde ebay.de de aratın mercedes bmw v.b

amerikan ise ebay.com direk amerika bazlı arama yapar yada bendeki sonata gibi amerikada çok satmış bir araç ise direk amerikada arama yaptırın.. bolcana aksesuar ve parçaları çıkar..

skyhigh
29-11-2013, 21:59
hazır konu acılmısken sormak ıstedım renault parcasını hangı ebayde bulurum coğunluk olarak