Orijinalini görmek için tıklayınız : KKing & GPro VTI
BlackGetz
30-11-2013, 02:21
IDdPHB6nX-E
KKing & GPro VTI - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=IDdPHB6nX-E&feature=youtu.be)
Skyhawk34
30-11-2013, 08:32
Maşallah 2 aracımızada düzlük yokmu düzlük :D 4ün sonu 5 in başlangıcı :)
hani 5 e oturtan "oturtur" kavramını görmek istiyoruzda :D
Hay MasAllah kankalarima ve araclarina :)
Sizi gidi tünnelciler sizi :) aksiyon videolarınız nerede? MAŞALLAH king araçlarınıza :)
BlackGetz
30-11-2013, 11:54
Maşallah 2 aracımızada düzlük yokmu düzlük :D 4ün sonu 5 in başlangıcı :)
hani 5 e oturtan "oturtur" kavramını görmek istiyoruzda :D
Kanka 4 ler 5 ler hep tek kişi denendi videolar yoktur heralde çeken varsa bilmiyorum. İmanı görmeni isterdim :D
Emre turgut
30-11-2013, 12:02
Tesekkurler ömerim ,araclarimiza masallah kanka cok guzel ve anlamli bir gece oldu KKing cok basarili oldu gorduk hepimiz 4-5 atari tatminkar:heyoo:
ykavcioglu
30-11-2013, 12:07
Beyler sonuçlar nasıl, şuan izliyemiyorum.
Emre turgut
30-11-2013, 12:13
Elimde olan videolari aksam paylasicam sari s3 te guzel videolar yakalamistir sanirim oda paylasirsa guzel olur.
HellRot06
30-11-2013, 12:57
Tünel Rolling :) Araçlar ve sahiplerine tebrikler.
BlackGetz
30-11-2013, 13:12
Beyler sonuçlar nasıl, şuan izliyemiyorum.
Hiç Senin Beklediğin Gibi Olmadı.
Önceden 1. Belirlemek Olmuyo İşte :D
Emre turgut
30-11-2013, 13:15
egsoz una gurban :D
BlackGetz
30-11-2013, 15:13
Hay MasAllah kankalarima ve araclarina :)
eyvallah kankam en yakın zamanda gelelim Fransa Bayrağını oluşturalım
mavi-beyaz-kırmızı :D:icon_tup:
ykavcioglu
30-11-2013, 15:17
E gp bırakmış, bırakmasa kafa çıkıyormuş zaten:)
Tj ne oldu, indiren varmı? Yook:D
BlackGetz
30-11-2013, 15:19
video gelirse görürsün onu :D
Emre turgut
30-11-2013, 16:02
Boc la deneye deneye bir hal olduk zaten gecenin yildizlari TJ ile KK oldu bence
TJ kendi spec lerinde cok duzgun yuruyor masallah KK nin da o eski halinden eser yok simdi :hahaha:
Tj yururu herkesin hosuna gitti sen guray abi ye bi sor yunus fikirlerin olussun ;)
Bizden kimse de (tj-kk-gp) arabayi akitipta ikinci kornada gaza oturmadi
Ken block a da mektup yazdim bir daha ki denemeye yanima gelicek :D
Ses süper, özellikle tünel beklenmiş gibi :)
ykavcioglu
30-11-2013, 16:43
Boc la deneye deneye bir hal olduk zaten gecenin yildizlari TJ ile KK oldu bence
TJ kendi spec lerinde cok duzgun yuruyor masallah KK nin da o eski halinden eser yok simdi :hahaha:
Tj yururu herkesin hosuna gitti sen guray abi ye bi sor yunus fikirlerin olussun ;)
Niye sorayım ya en hızlı Tj :) ben bunu vb yi geçtiği gün dedim
Siralama
1 tj
2 gp
3 boc
4 kk
Videolarda belli zaten lafla siralamayi degistirmeye kalkmayalim
Bak kardesim gectin bocu laf yok facede o videoyu attim hala ikinci kornada nerde basmisiz ? Bendeki olan videolarda niye oyle bisey yok ?
Ortaligin gerilmesini istemiyorum ama sana atisan satasan yok bocla ne derdin var hala laf sokmaya calisiyosun ayip oluyo girme boyle seylere ben ustume dusen adamligi yaptim tj beni ne kadar gectiyse asagi yukari sende o kadar gectin videoyuda paylastim
Onemli olan arabalar degil kisiliktir alti ustu hurda yigini sonucta kalp kirmanin bi manasi yok bidaha senin aracin hakkinda yorum yapmiyorum sende oyle yap...
BlackGetz
30-11-2013, 17:30
Volkan bunu güray da söyledi kardeşim oda aynı dertten müzdaripti.
Butun denemelerde mi ? :) koydugunuz videolardan anlasilmiyor mu ? :) yada erken basip gectigimiz video mu paylastik ?
Bakin beyler eger gecen denemelerde de dunyanin lafi oldu bu denemelerde de..
Eger bu sekil cirkin olaylar devam etcekse denemeyelim daha iyi cunku benim icin dostluk daha onemli ama ne yazikki bazi yapilan cirkin davranislar iyice rollingden soguttu :(
Emre turgut
30-11-2013, 18:41
Siralama
1 tj
2 gp
3 boc
4 kk
Videolarda belli zaten lafla siralamayi degistirmeye kalkmayalim
Bak kardesim gectin bocu laf yok facede o videoyu attim hala ikinci kornada nerde basmisiz ? Bendeki olan videolarda niye oyle bisey yok ?
Ortaligin gerilmesini istemiyorum ama sana atisan satasan yok bocla ne derdin var hala laf sokmaya calisiyosun ayip oluyo girme boyle seylere ben ustume dusen adamligi yaptim tj beni ne kadar gectiyse asagi yukari sende o kadar gectin videoyuda paylastim
Onemli olan arabalar degil kisiliktir alti ustu hurda yigini sonucta kalp kirmanin bi manasi yok bidaha senin aracin hakkinda yorum yapmiyorum sende oyle yap...
Benim ne seninle ne de arabanla derdim olabilir hep sen geldin deneyelim diyerek yanıma olmadı yolda durdurdun bizi arabam çok ağır oldu dedin şoförüne verdin arabanı arkadan izledin volkan sesim çıktı mı çıkmadı.
Kişilikse adamına göre tartışılır benim nacizane fikrim.
Korna meselesi de bak tek ben söylemiyorum onu da görüyorsun ki benzinlikte güray abi de söylemişti izmir deki engin bile videonun altına aynı yorumu yapmış.
Artık ne seninle ilgili ne de arabanla ilgili hiç bir yorumum ve deneme pozisyonum olmayacak. Kendimi ve arabamı boşuna yormak istemiyorum çünkü artık.
Tekrar herkese çok teşekkürler..
BlackGetz
30-11-2013, 18:43
Sonuncu olmuşum ya la :D
Emre turgut
30-11-2013, 18:47
Sonuncu olmuşum ya la :D
KK nın tam anlamıyla videosu olmdı ki tabı sonuncu olcaksın erdemcim :D
4-5 hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:hahaha:
Deneyen araclara masallah allah kaza beela vermesin ama gerek yok boyle muhabetlere gerek yok gecmek gecilmek onemli degil onemli olan denemek :)
BlackGetz
30-11-2013, 18:49
İşte bi onu anlatamadık umut ;)
Benim ne seninle ne de arabanla derdim olabilir hep sen geldin deneyelim diyerek yanıma olmadı yolda durdurdun bizi arabam çok ağır oldu dedin şoförüne verdin arabanı arkadan izledin volkan sesim çıktı mı çıkmadı.
Kişilikse adamına göre tartışılır benim nacizane fikrim.
Korna meselesi de bak tek ben söylemiyorum onu da görüyorsun ki benzinlikte güray abi de söylemişti izmir deki engin bile videonun altına aynı yorumu yapmış.
Artık ne seninle ilgili ne de arabanla ilgili hiç bir yorumum ve deneme pozisyonum olmayacak. Kendimi ve arabamı boşuna yormak istemiyorum çünkü artık.
Tekrar herkese çok teşekkürler..
Videolarda zaten hersey ortada izleyenler neyin ne oldugunu goruyor olmadik seyleride yorum yaparak gostermek yanlis ama...
İşte bi onu anlatamadık umut ;)
Volkanla cok denedim boyle mubebet yasamadim duzgun cocuk ama böyle muhbetkere geeek yok yuz yuze bakacaksiniz gene deneyeceksiniz
BlackGetz
30-11-2013, 19:00
Volkanla cok denedim boyle mubebet yasamadim duzgun cocuk ama böyle muhbetkere geeek yok yuz yuze bakacaksiniz gene deneyeceksiniz
Volkanla denenmedi ki BOC la denendi :)
Seni coook ozledim Umutum ;)
Skyhawk34
30-11-2013, 19:22
ula yıl olmuş 2013 bi şu muabbetleri aşamadık yapmayın ..
Aynen kardesim videolar konmus herkes izliyor zaten olani biteni goruyor bundan gerisi bos..
Atarlı giderli olmazsa olmaz:) arkadaşlar savaşmayın haftaya ihtiyar heyeti ile yanınızdayız :)
Atarlı giderli olmazsa olmaz:) arkadaşlar savaşmayın haftaya ihtiyar heyeti ile yanınızdayız :)
Hele sukur metin obey :) hafta yanindayim :)
Skyhawk34
30-11-2013, 20:51
aynen Metin abi bu iş böyle olmayacak haftaya BOC u bi al yanına
bir görelim BOC neler yapabiliyormuş yapamıyormuş iş senin elinde netleşir zaten :)
bizede izleyip öğrenmek düşer :)
aynen metin abi bu iş böyle olmayacak haftaya BOC u bi al yanına
bir görelim BOC neler yapabiliyormuş yapamıyormuş iş senin elinde netleşir zaten :)
Aynen kardesim arac ciktigindan beri metin abinin pesindeyim bi turlu vakit olarak uyusamamistik :/
aynen Metin abi bu iş böyle olmayacak haftaya BOC u bi al yanına
bizede izleyip öğrenmek düşer :)
BOC artık geçer beni furkan :) volkan emeğinin karşılığını almış maşALLAH... yürüyor VTI'lar :icon_tup:
Aynen kardesim arac ciktigindan beri metin abinin pesindeyim bi turlu vakit olarak uyusamamistik :/
Volkan eminim bu sefer yürütecen BOC'u... KaDil i sakinleştirecen :D
BOC artık geçer beni furkan :) volkan emeğinin karşılığını almış maşALLAH... yürüyor VTI'lar :icon_tup:
Volkan eminim bu sefer yürütecen BOC'u... KaDil i sakinleştirecen :D
KADiL'e ve sana boynumuz kildan ince abi gecte sen gec :)
ykavcioglu
30-11-2013, 23:05
Hiiiç, millet ay da emekli olacak amk:D
ykavcioglu
30-11-2013, 23:08
Deneyen araclara masallah allah kaza beela vermesin ama gerek yok boyle muhabetlere gerek yok gecmek gecilmek onemli degil onemli olan denemek :)
La maynak, geçmek önemli değildidee ne diye nos bastın:D
Askerden konuya girdi adam helal kanka:)
Şunu bilir şunu söylerim.
2 kardeş rolle çıkıp video çekse ve videoyu yayınlasa o 2 kardeşin arası bozulur :)
Aşamadık, aşamayacağız bu muhabbetleri.
Kazasız belasız deniyorsunuz abi daha neyi uzatıyorsunuz.
Bugüne kadar sayısız roll'e çıktım. 1 tane video koymadım sırf bu muhabbetler yüzünden.
Rolle çıktık denedik, dönüşte cafe'ye gidip kahvemizi içtik muhabbetimizi ettik evlere dağıldık.
Olay budur ya, bunu uzatmanın anlamı yok. Yok o geçmiş, bu 2. olmuş bu 1. olmuş v.s.
Sonu yok bu işlerin.
Ne kadar paran varsa araban o kadar hızlı olur 2+2=4 :)
ykavcioglu
30-11-2013, 23:21
Ömer, kimse keyfine denemiyor.
Ben göremedim 5 senedir
BlackGetz
30-11-2013, 23:23
Ben göremedim 5 senedir
yoook deme öyle
ben ilk geldim bişe dedim mi yunusum
keyfine denemiyorumda paramı kazanıyorum :D
ykavcioglu
30-11-2013, 23:25
yoook deme öyle
Herkes geçmeye geliyor, ben bunu biliyorum...
Görüyorum. Herkes bindiği vteci namusu gibi korumaya çalışıyor.
Saçma ama öyle
BlackGetz
30-11-2013, 23:29
Bi bakıma doğru sölediğin
Ama geçileceğini bilerek deneyen başka
Geçme derdine tutulan başka demek daha doğru olur
ykavcioglu
30-11-2013, 23:32
Bi bakıma doğru sölediğin
Ama geçileceğini bilerek deneyen başka
Geçme derdine tutulan başka demek daha doğru olur
Yok abi gerçekten yok, aracını yeni alan biri heves eder hemen denemek ister normalde dimi?
Ama bizde öyle değil, ayarlar yapılacak egzoz takılacak vs. Vs.
Görücüye çıkıyo sanki, 2 boy yedimi aracıda satamam korkusu vs.
BlackGetz
30-11-2013, 23:36
Ben Söylemlerimi kendi adıma yaptığım için böyle konusuyorum:icon_tup:
kanashibari
01-12-2013, 00:04
Yok abi gerçekten yok, aracını yeni alan biri heves eder hemen denemek ister normalde dimi?
Malesef duruma katılıyorum. Keşke öyle olmasa. :(
Masallah beyler 26. saniyede noldu ole nasi 4e atış sanki arac arkada kalcak icindeki firlayip gidicek gibi :D
YunusAydn
01-12-2013, 03:18
Maşallah araçlara.. Emre abi GP'ye ayrıca maşAllah görmeyeli bi farklı geldi gözüme :)
Skyhawk34
01-12-2013, 08:41
Hiiiç, millet ay da emekli olacak amk:D
Haushhahahhshahhahaha :D
Ilk bas tanidik cevrenle aldigin aracta video falan olmadan dost bildigin adamla deneyip vites isini cozceksin sonra elaleme kaldiracaksin bu is boyle :D :hahaha:
Isin icine hirs girdimi ayri bi zevkli oluyor hepimiz biliyoruz :D
Benim boyle korkularım hiç olmadı gecilsemde güldüm gecsemde :) maksat muhabbet :)
Ben göremedim 5 senedir
Valla o sizin ortamda oyle olabilir kardesim.
Ben fjk'dan beri 306da dahil olma uzere bir suru deneme yaptim.
Gectigimde oldu gecildigimde. Ama 1 gun kalkipta ne gectigim laf yapti ne gecildigim.
Bana diyorlar neden denemiyosun, deniyorum ama video cekip yayinlamiyoruz.
Boylesi daha iyi, isin icine hirs girince hem maddiyat hem maneviyat zarar goruyor.
O yuzden bugune kadar otobanda yanima aldigim arabalari degil icindeki insanlari seciyorum. Bundan sonrada oyle yapmaya devam edecegim kendi payima.
yoook deme öyle
Senle ozeldende konustuk erdem bi sorun oldugunu sanmiyorum amacimiz denemekti kim yanimizdaysa hepimiz denedik zaten burdan hala sosyal mesaj vermeye gerek oldugunu sanmiyorum senle daha oncede denedik lafi sozu olmadi... Ama sozum meclisten disari gereksiz yere ortami germeye gerek yok bence daha fazla uzatmaninda....
ykavcioglu
01-12-2013, 11:04
Valla o sizin ortamda oyle olabilir kardesim.
Ben fjk'dan beri 306da dahil olma uzere bir suru deneme yaptim.
Gectigimde oldu gecildigimde. Ama 1 gun kalkipta ne gectigim laf yapti ne gecildigim.
Bana diyorlar neden denemiyosun, deniyorum ama video cekip yayinlamiyoruz.
Boylesi daha iyi, isin icine hirs girince hem maddiyat hem maneviyat zarar goruyor.
O yuzden bugune kadar otobanda yanima aldigim arabalari degil icindeki insanlari seciyorum. Bundan sonrada oyle yapmaya devam edecegim kendi payima.
Burda video çekmeden 1 kere deneme yaptım, bana ders oldu.
O yüzden kamerasız asla çıkmam, ayrıca izmitinde ne kadar hırslı ve gururlu olduğunu biliyoruz, iyiki öyle arkadaşları ayırabilmişsin içlerinden.
brs_odbs
01-12-2013, 11:14
maşallah araçlara
ykavcioglu
01-12-2013, 11:16
Benim boyle korkularım hiç olmadı gecilsemde güldüm gecsemde :) maksat muhabbet :)
Nerdesin???
Burda video çekmeden 1 kere deneme yaptım, bana ders oldu.
O yüzden kamerasız asla çıkmam, ayrıca izmitinde ne kadar hırslı ve gururlu olduğunu biliyoruz, iyiki öyle arkadaşları ayırabilmişsin içlerinden.
Katiliyorum sana kardesim en azindan aracina biseyler yaptikca yururunde olumlu veya olumsuz yaptiklarinida gorebiliyorsun...
Emre turgut
01-12-2013, 11:24
Benim oyle bir takintim olmadi hic o yuzden kamerali kamerasiz sikinti yapmadim su zamana kadar kendime.
Benim oyle bir takintim olmadi hic o yuzden kamerali kamerasiz sikinti yapmadim su zamana kadar kendime.
Gel gel gel guzelim gel hic acimicak :)
Emre turgut
01-12-2013, 14:10
Gel gel gel guzelim gel hic acimicak :)
Hahahah gelecek aci senden gelsin kardesiiiimmm :)
Maşşallah o tünelde olmak isterdim sesleri çok güzel :D