PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pioneer usb video format

ByFrkn
30-11-2013, 10:26
Arkadaşlar hangi formatı denediysem olmadı bir türlü okumadı ekran formatı. Geçersiz format hatası veriyo. İnternette araştırdım ama bir türlü düzgün sonuç elde edemedim. Denediğim formatlar ; mpeg , avi , H.264 avi , mp4 , mpeg-2 hiç biri sonuç vermedi ne yapmam gerekiyor? İnternette bu ürünü bulamadım da hangi model olduğunu.

http://img542.imageshack.us/img542/3743/8qyw.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/542/8qyw.jpg/)

darkmoon
30-11-2013, 10:29
any video converter programını indir .. elindeki dosyayı avi ye çevir tanıması lazım tanımassa mp4 e çevir.. gene tanımassa teybin speclerine bak tanıdığı formatlar neler resmi sitesinde onlara bak ona göre çevirirsin..

ByFrkn
30-11-2013, 10:34
Denedim any ile yaptım zaten ama banamısın demiyo. Kağıdı felan hiç bişeyi yok medlinide bilmiyorum yani bütün hepsini deniyorum teker teker ama olmuyo böyle.

darkmoon
30-11-2013, 10:37
modeli nedir bak pionner ın sitesinde yada yabancı sitelerde speclerini bulursun sıkıntı usb de olabilir direk cd ye denemelik yaz 50 mb lık bir klibi hem avi hem mp4 e diğer formatlarda bir cd ye at dene..

usb okunmanda sıkıntı olabilir.

a.colak
30-11-2013, 20:07
bende uğraşmıştım... http://www.techturkey.com/forum/muzik-sistemleri-ve-soru-cevaplari/161660-pioneer-avh-p8550bt-kullanan-var-mi.html

sorun pixel ile alakalı büyük ihtimal 640*800 ü aşma pixel olarak çalışır

Ahmet.S
30-11-2013, 20:11
Bendeki teyipte usb den desteklemiyo video formatlarını dvd cd den açıyo sıkıntı yok sizinkide cd den okuyodur tahminim.

darkmoon
01-12-2013, 09:37
eski nesil teyplerin usb soketleri genelde mp3 gibi müzik formatları için tasarlanmışdır yani teyp divx avi mp4 mpeg desteklesede optik okuyucudan aslen destekliyordur usb girişi sadece müzik datası için uygundur.. o zamanların teknolojisi öyle idi dediğim baya eski teypler ama.. yeni nesillerde artık o tip dertler yok..

çözünürlük olayıda zaten avi ye çevrildimi ondan dedim direk kırılıyor teybin dsteklediği codec lerde önemli ondan dedim teybin specleri neler diye eski nesil ile divx 3 ü bile destekliyor olabilir ynei nesiller divx5 e kadar desteği var..

ByFrkn
01-12-2013, 18:21
Evet cd de çalışıyor fakat usb den okumuyor. şu çözünürlüğü bir deniyeceğim bakalım ne sonuç vericek

ByFrkn
03-12-2013, 18:27
Malesef denedim ama onda da aynı hatayı verdi.. Başka ne yapabilirim?

ogz_07
06-12-2013, 13:12
total video convert vcd ceviri yapın benım sorunum bole cozuldu

darkmoon
06-12-2013, 13:15
usb yi hiç bir şekil kullanamazsan teybin dvd cd lerini okuyordur büyük ihtimal denemelik bir dual layer dvd ye bir şeyler yaz okutmayı dene denerse onları kullan.. dual layer dvd ler 8.5 gb dır.. yada bluettoohdan external bir şeyi bağlayabiliyorsan telefon mp3 player tablet gibi ordan çaldır yada kablodan aux yolu ilede bağlayabilirsin..

ByFrkn
07-12-2013, 13:54

peki hangisini seçeyim vcd var birde super vcd var?

ByFrkn
07-12-2013, 13:55
usb yi hiç bir şekil kullanamazsan teybin dvd cd lerini okuyordur büyük ihtimal denemelik bir dual layer dvd ye bir şeyler yaz okutmayı dene denerse onları kullan.. dual layer dvd ler 8.5 gb dır.. yada bluettoohdan external bir şeyi bağlayabiliyorsan telefon mp3 player tablet gibi ordan çaldır yada kablodan aux yolu ilede bağlayabilirsin..

görüntülü istediğim için usb gerekiyor diğerleri var ve çalışıyor hepsi telefonumada bağlıyabiliyorum fakat usb yapmam gerekiyor.

ByFrkn
07-12-2013, 16:03

Malesef olmadı başka çözümler?

murat_ileri
12-12-2013, 10:08
DivX Video Software | Free Video Software | DivX Format | DivX.com (http://www.divx.com) adresinden programı indir, mp4 formatında ed düşük kalitede çevir sırayla aynı videoya numara vererek kaliteyi yükselt okudugu son video seçeneginde %90 oranında her video sorunsuz çalışır.

ByFrkn
14-12-2013, 12:49
DivX Video Software | Free Video Software | DivX Format | DivX.com (http://www.divx.com) adresinden programı indir, mp4 formatında ed düşük kalitede çevir sırayla aynı videoya numara vererek kaliteyi yükselt okudugu son video seçeneginde %90 oranında her video sorunsuz çalışır.

malesef oda olmadı. Mesela şu müziği çevirmek istiyorum hatta çeviriyorum avi mpeg mpeg2 mp4 ama yinede grmüyor..

https://www.mediafire.com/?ea1yzxlrsx1615y

Faruk_Vtec
14-12-2013, 22:02
bendede pıoneer 2550bt var, bnde USB'den klıp açmak ıstıorm ama hangı formatı denedıysem açamadım..

USB'den vıdeo çalıştırmasını destekleyip desteklemedığını nerden anlayabılırım? yada USB'den nasl vıdeo açabılırım.. :)

darkmoon
15-12-2013, 01:46
usb yi takın önce mp3 çalın sorunsuz çalıyorsa.. ufak 5-10 mb lık minik bir klibi avi mpg mp4 v.b formatlara çevirin hepsini deneyin oynatmıyorsa desteklemiyordur..

Faruk_Vtec
15-12-2013, 23:48
usb yi takın önce mp3 çalın sorunsuz çalıyorsa.. ufak 5-10 mb lık minik bir klibi avi mpg mp4 v.b formatlara çevirin hepsini deneyin oynatmıyorsa desteklemiyordur..

mp4'e çevirip ındırıorm, vıdeo formatını 720p de çalıo ama ekrana goruntu gelmıo, dıvx vb çok format denedm, farklı farklı programlardan çevırdım ama bı turlu goruntu veremedm.. :)

darkmoon
15-12-2013, 23:54
codec sorunu vardır 720p değil en düşükden başla 240p den başla adım adım çık

Faruk_Vtec
16-12-2013, 00:02
youtube'dan bı şarkı beğenıorm..

ssyoutube.com'dan vıdeo formatında ındırıorm..

burda bı hata yk dmı..?

darkmoon
16-12-2013, 02:09
ben ordan indirmediğim için bilmiyorum hangi formatta indirdiğini ben direk flv formatında indiriyorum idm ile indiriğim klip 720p yada 1080p ise idm ile mp4 olarak indirmek zorundayım zaten ama düşük kaliteyse misal 70 ler 80 ler 90 lardan orjinal bir kklipse 240p yada 360 p gibi o zaman flv olarak indirip any video converter ile avi ye çeviriyorum..

ByFrkn
16-12-2013, 18:34
banamısın demiyo hiç bi türlü çalıştırmıyo. usbde normal mp3 çalıştırıyo dvd de görüntülü açıyor fakat usb de yok ama şu 240p olayını bi deniyim

ByFrkn
23-12-2013, 20:06
Denedim fakat hiç biri olmuyor ama cd 'den olduğu zaman videolu oluyor

murat_ileri
23-12-2013, 23:11
kardeşim sen bir yerde hata yapıyorsun muhtemelen, bugün 2550de usb üzerinden 8 saat klip izledim banamısın demedi

ByFrkn
24-12-2013, 19:02
kardeşim sen bir yerde hata yapıyorsun muhtemelen, bugün 2550de usb üzerinden 8 saat klip izledim banamısın demedi

hocam sana zahmet 1 tane müzik çevirip atarmısın o zaman bide öyle deniyim?

Faruk_Vtec
24-12-2013, 20:07

bende de 2550 var ve ben vıdeo açamıorm, bana vıdeo formatı çevırme şeklınızı fotoğraflayıp atabılırmısınız..?

darkmoon
25-12-2013, 01:33
forumda bir arkadaş pionner double satıyor ve ilanda belirtmiş bu modellerde usb den klip film oynatılmıyor diye bir bakın derim kıyaslayın..

bLackModeL
25-12-2013, 09:59
video formatı .avi olcak ben pioneer 5450 de avi formatında hd kalıtesınde klıp ızlıyorum format factory cevırme programım .. pıxellesme ve donma yok ne olarak ızlıyebılıyorum

ByFrkn
27-12-2013, 16:47
dvd de oluyor fakat usb 'de oynatmıyor.. Usb'yi okumaya çalışıyo 1-2 saniye sonra uyumsuz format hatası geliyo. Her türlüsünü de denedim

gokselazem
10-01-2014, 10:16
ben 1saat uğraştım ve buldum :)
dıvx avı olan formatı açabiliyor cihazım pıoneer 3200bt . program tavsiyem ise asisesoft..
hayırlı video yapmalar arkadaşlar..

sweap07
10-01-2014, 15:30
format factoty bu program basittir bu programla ıstedgınz video bıcımıne cevırebılırısınız

ByFrkn
10-01-2014, 17:42
Deneyeceğim teşekkürler

ByFrkn
10-01-2014, 18:23
ben 1saat uğraştım ve buldum :)
dıvx avı olan formatı açabiliyor cihazım pıoneer 3200bt . program tavsiyem ise asisesoft..
hayırlı video yapmalar arkadaşlar..

yok herhalde desteklemiyor usb den videolu müzikleri buda olmadı malesef..

S1NAN
10-01-2014, 23:12
öncelikle elinizdeki usb'yi bilgisayara taktıktan sonra bilgisayarıma girip usb aygıtına sağ tıklayıp biçimlendir deyin formatını fat32 seçin. Ardından bu linkteki programı indirin

Youtube Downloader HD İndir - YouTube Video İndirme Programı - Gezginler (http://www.gezginler.net/indir/youtube-downloader-hd.html)

programı açıp url yazan yere izlemek istediğiniz videonun adresini kopyalayıp yapıştırın. video indikten sonra bu linkteki programı indirin

DivX Video Converter | Free Video Converter Download for HQ Video | DivX.com (http://www.divx.com/en/software/converter)

ardından programı kurup açtıktan programın sol üstünde yazan "+ Add files " yazan yere basıp az önceki program sayesinde indirdiğiniz videoyu seçin.Ardından divx yazan butona basıp 1080 hp seçin. Hemen altında output yazan yere tıkladıktan sonra custom resulution yazan yeri işaretleyin sonra hemen yan tarafında bulunan maintain aspect ratio yazan yerin işaretini kaldırın yukarıdaki değerleri "720x576" yapın ve son olarak start'a basın . Artık cd uğraşmadan usb ile doya doya video seyredebilirsiniz. Not : Double ya da indash'inizde görüntü ufak kalıyorsa zoom özelliğini açarsanız cuk diye oturur. Biraz karışık oldu kusura bakmayın ama elimden geldiğince adım adım anlattım umarım olur. sonucu buraya yazarsanız memnun olurum :) @murat ileri abime teşekkür ediyorum bende bi aralar böyle format arıyordum ama artık

http://i39.tinypic.com/bdlh90.jpg

ByFrkn
11-01-2014, 20:53
öncelikle elinizdeki usb'yi bilgisayara taktıktan sonra bilgisayarıma girip usb aygıtına sağ tıklayıp biçimlendir deyin formatını fat32 seçin. Ardından bu linkteki programı indirin

Youtube Downloader HD İndir - YouTube Video İndirme Programı - Gezginler (http://www.gezginler.net/indir/youtube-downloader-hd.html)

programı açıp url yazan yere izlemek istediğiniz videonun adresini kopyalayıp yapıştırın. video indikten sonra bu linkteki programı indirin

DivX Video Converter | Free Video Converter Download for HQ Video | DivX.com (http://www.divx.com/en/software/converter)

ardından programı kurup açtıktan programın sol üstünde yazan "+ Add files " yazan yere basıp az önceki program sayesinde indirdiğiniz videoyu seçin.Ardından divx yazan butona basıp 1080 hp seçin. Hemen altında output yazan yere tıkladıktan sonra custom resulution yazan yeri işaretleyin sonra hemen yan tarafında bulunan maintain aspect ratio yazan yerin işaretini kaldırın yukarıdaki değerleri "720x576" yapın ve son olarak start'a basın . Artık cd uğraşmadan usb ile doya doya video seyredebilirsiniz. Not : Double ya da indash'inizde görüntü ufak kalıyorsa zoom özelliğini açarsanız cuk diye oturur. Biraz karışık oldu kusura bakmayın ama elimden geldiğince adım adım anlattım umarım olur. sonucu buraya yazarsanız memnun olurum :) @murat ileri abime teşekkür ediyorum bende bi aralar böyle format arıyordum ama artık

http://i39.tinypic.com/bdlh90.jpg

hocam eline koluna sağlık denedim fakat nafile. Kime götürüp göstertebilrim ben bunu? desteklememesi imkansız ''eror'' hatası almıyorum ''uygunsuz dosya'' hatası alıyorum kesinlikle birşeyi var ama çözebilmiş değilim...

S1NAN
11-01-2014, 22:45
hocam eline koluna sağlık denedim fakat nafile. Kime götürüp göstertebilrim ben bunu? desteklememesi imkansız ''eror'' hatası almıyorum ''uygunsuz dosya'' hatası alıyorum kesinlikle birşeyi var ama çözebilmiş değilim...

Kardeşim valla inan bu sölediklerimi yapıpta olmaması gerçekten imkansız . Hani codecler uymuo desem o da olmaz çünki verdiğim linkteki programların codecleri güncel. Sen bu dediklerimin aynısını yapıp DVD yazdırıp dene eğer yine olmazsa bnce elindeki cihazı satıp güzel bişi al. Bn pioneer kullanıorum gayet memnunum. Inş çözersin kardesim

ByFrkn
11-01-2014, 22:55
Kardeşim valla inan bu sölediklerimi yapıpta olmaması gerçekten imkansız . Hani codecler uymuo desem o da olmaz çünki verdiğim linkteki programların codecleri güncel. Sen bu dediklerimin aynısını yapıp DVD yazdırıp dene eğer yine olmazsa bnce elindeki cihazı satıp güzel bişi al. Bn pioneer kullanıorum gayet memnunum. Inş çözersin kardesim

hocam dvd çalıştırıyor fakat usb de zıkkım şeyi bir okutamadım. Bugünde bir arkadaş arkadan turuncu kablo bağlı olması gerekiyor gibi bişeyelr söyledi tam olarak hatırlamıyoru ama hani tetikleyici gibi bişey dedi acaba ondanmıdır yoksa sıkıntı yok 4 4lük alet yah

S1NAN
11-01-2014, 23:17
hocam dvd çalıştırıyor fakat usb de zıkkım şeyi bir okutamadım. Bugünde bir arkadaş arkadan turuncu kablo bağlı olması gerekiyor gibi bişeyelr söyledi tam olarak hatırlamıyoru ama hani tetikleyici gibi bişey dedi acaba ondanmıdır yoksa sıkıntı yok 4 4lük alet yah

Bi tesisatçıya göster kardesim o zman yda cihazın usb video desteklemioyor. Ama kabloyla alakalı olabilir.bi baktır sen. Ay-er quick sound var başarılı insanlar faceden ekleyip soruver erhan yeşilmenderes olarakta aratabilirsin. İşçiliği ve bilgisi tam bi abidir erhan abi.

ByFrkn
15-01-2014, 22:10
Ürünü nihayet internette bulabildim özellikleri burda baktım ama pek bişey çözemedim. link Pioneer AVH-P4100DVD (avhp4100dvd) Double DIN 7" Touchscreen TFT- (http://www.sonicelectronix.com/item_17374_Pioneer-AVH-P4100DVD.html) desteklemiyormu acaba?

tolgaaydın
15-01-2014, 22:16
flash belleğin NTFS olan dosya sistemini FAT32 olarak değiştirin sorununuz giderilecektir.

ByFrkn
15-01-2014, 22:21
flash belleğin NTFS olan dosya sistemini FAT32 olarak değiştirin sorununuz giderilecektir.

denedim olmadı malesef fat ,exfat herşeyi denedim olmadı söküp atıcam dışarı çıldırttı beni pioner