Orijinalini görmek için tıklayınız : Sıfır arabayı düşürmek.
2013 model 2 aylık honda civic dizel sahibiyim. Aracımı ufaktanda olsa düşürmeyi düşünüyorum fakat bu düşürme işlemi garantiyi bozar mı ?
yasindemir
30-11-2013, 20:50
Başlığı okuyunca sıfır araç siparişi sonrası tırdan düşmüş bir araç resmi göreceğimi düşündüm ama Türkçe'nin azizliği tabi :D
Garantiyle alakası yok yayların,,, zaten amortisörler garanti kapsamına girmiyor bildiğim kadarı ile.
Taha Fedai
30-11-2013, 22:34
Başlığı okuyunca sıfır araç siparişi sonrası tırdan düşmüş bir araç resmi göreceğimi düşündüm ama Türkçe'nin azizliği tabi :D
Garantiyle alakası yok yayların,,, zaten amortisörler garanti kapsamına girmiyor bildiğim kadarı ile.
aynen bende öyle sandım
Bizim araçlarda Doğuş garantiden çıkarıyor.
Ben megane'a 6.km de jant , 8.km de yay ,2800 km de coilover takmıştım sıkıntı olmamıştı :)
sıkıntı olmaz amortisorle ilgili sorun yaşarsan yayları söker öyle gidersin ki çok küçük bir ihtimal
+1 bende oyle..
yasindemir
01-12-2013, 21:45
Bizim araçlarda Doğuş garantiden çıkarıyor.
H&R yay'la bakıma girdi benim araba, hiçbirşey olmadı.
Aracıma göre bir coilover bulamıyorum maalesef :( :D
dragon07
09-12-2013, 13:28
yaylarını al eysada taktır garantiden cıkarmazlar :)
la bende biyerden düştü zannettim aracı....
servise taktırırsan garanti dışı bırakmazlar, dışarda takarsan servisle arandaki samimiyete kalmış
yaylarını al eysada taktır garantiden cıkarmazlar :)
efeye katılıyorum,al yayları git eysaya
peki aracıma göre yay bulabilir miyim. orjinal amasörlere coilover yapılıyormuş. Sağlıklı olur mu ?
Bence coil e girme bende 2013 skoda fabia vRS aldim sifir valla dusurdum arabayi tein 5cm + koni amortisor koydum dogus servisinin eski ustasi tanidigim biri actim sordum yaylari garantiden cikmaz desi servise girdim ciktim 15k bakimina hic bisey olmadi ama coil e bence girme sifir arabaya yazik cok dusurursen kulelere zarar verirsin