Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'nin en iyi fizik tedavi doktoru(onemli ve acele)

TünayK
30-11-2013, 17:29
Beyler Ankara'da referans olabileceginiz en iyi fizik tedavi doktoruna ihtiyacim var.

Boyun ve sirt bolgesindeki fibrozitlerden sikayatimiz. Artik kollara vurmaya baslamis durumda.

Daha onceden sayisiz doktor ve fizik tedavi yapildi ancak sonuc yok. Bana en iyisini bulun lutfen.

Otto_Skorzeny
30-11-2013, 23:59
Rıdvan ege hastanesi fizik tedavide en iyi hastane araştırın derim

aybarsdnr
01-12-2013, 00:09
Geçmiş olsun. Aynı durum eniştemde vardı, uzun süre fizik tedavi, farklı doktorlar vs. denedi ama pek sonuç alamadı. Sonrasında İstanbulda bir doktora gitti ve boyun için hemen ameliyat dedi. 2. gün ayağa kalktı, 3 hafta sonra tamamen normal yaşantısına döndü.

Annem de aynı şikayetlerle 1 hafta önce gitti, diğer doktorlar fizik tedavi vs. derken bu doktor boyun için bir jel enjekte edilmesini, bel için ise ameliyat olması gerektiğini söyledi.

Referanslar çok iyi. Bence iyice araştırıp çok iyi bir doktora gidin. Eğer kolda uyuşma varsa, ameliyat olma vakti gelmiş deniyor bu anlattığım doktor tarafından.

khan
01-12-2013, 01:51
biraderim adini bilmiyorum ama atakulenin karsisinda muaynehanesi olan bir prof. dr. varmis, en iyisi o diyorlar ama baya bir tuzluymus.

Zorbey
01-12-2013, 09:34
Abi Hacettepe fizik tedaviye babaanneyi götürdüm ancak hem ilgileri hemde teknikleri pek iç açıcı değil. Söylediklerini harfiyen uyguladık sonuç alamadık

samet_61
01-12-2013, 09:36
Beyler Ankara'da referans olabileceginiz en iyi fizik tedavi doktoruna ihtiyacim var.

Boyun ve sirt bolgesindeki fibrozitlerden sikayatimiz. Artik kollara vurmaya baslamis durumda.

Daha onceden sayisiz doktor ve fizik tedavi yapildi ancak sonuc yok. Bana en iyisini bulun lutfen.

bilek guresınde kolum kırılmıstı yanlıs amelıyatla mersınde platın takarken radial sınırımı kestıler ankarada doç.dr.mustafa kürklü ye gıttım 100de 1 umut verılıyordu yenıden kolumu parmaklarımı bılegımı kullanmam ıcın 3.ve son ameliyatı 29 temmuzda oldum suan tum hareketlerım gerı dondu bu adamla bı gorus cevresı ekıbı vardır elbette gatada doç.albay mustafa kürklü

TünayK
01-12-2013, 09:37
Rıdvan ege hastanesi fizik tedavide en iyi hastane araştırın derim

eyvallah değerlendirelim bunu ama bana öncelikli doktor lazım..

Geçmiş olsun. Aynı durum eniştemde vardı, uzun süre fizik tedavi, farklı doktorlar vs. denedi ama pek sonuç alamadı. Sonrasında İstanbulda bir doktora gitti ve boyun için hemen ameliyat dedi. 2. gün ayağa kalktı, 3 hafta sonra tamamen normal yaşantısına döndü.

Annem de aynı şikayetlerle 1 hafta önce gitti, diğer doktorlar fizik tedavi vs. derken bu doktor boyun için bir jel enjekte edilmesini, bel için ise ameliyat olması gerektiğini söyledi.

Referanslar çok iyi. Bence iyice araştırıp çok iyi bir doktora gidin. Eğer kolda uyuşma varsa, ameliyat olma vakti gelmiş deniyor bu anlattığım doktor tarafından.

adı nedir doktorun?

biraderim adini bilmiyorum ama atakulenin karsisinda muaynehanesi olan bir prof. dr. varmis, en iyisi o diyorlar ama baya bir tuzluymus.

bi araştırayım abi kimmiş sende hatırlarsan yaz bana. istediği kadar tuzlu olsun evi köyü satarım ben bu iş için, o kadar düşüyor yaşam kalitesi:( söz konusu hanım olunca zaten akan sular duruyor abi biliyosun:)

Ahmet Saraçoğlu
01-12-2013, 09:39
Eşimin dedesi haziranda hastalandı , düz yolda yürüyemeyecek hale gelmişti.aldık götürdük ankaraya , gata da fizik tedavi gördü.bayramda gittiğimizde temiz 10 15 sene geriye gitöiş cidden.ben değil kendi torunu döylüyordu bunu.Düğünde dahi bukadar iyi değildi.Ne ağrı ne sızı kalmamış.Gün içi öğrenir isim veririm abi.

ghibli06
01-12-2013, 09:42
geçmiş olsun, bana da lazım olacağı için ben de araştırıyorum, en iyisi hangisi bulabilirsem ben de haber veririm...

Le10ur
01-12-2013, 10:05

aynen bende onu duymustum ankara da en ıyısı o adam adını hatırlayınca yazarm

kv661
01-12-2013, 12:11
Arkadaşlar benim dedemde babamda 40 seneyi aşkındır fizik tedavi ve romatizma konusunda ihtisas yapmış doktorlar.

Gitmek isterseniz haber vermeniz yeterli

TünayK
01-12-2013, 12:16
Arkadaşlar benim dedemde babamda 40 seneyi aşkındır fizik tedavi ve romatizma konusunda ihtisas yapmış doktorlar.

Gitmek isterseniz haber vermeniz yeterli

isim kullanıyorlar mı?:D muayenehane fln nerde?

kv661
02-12-2013, 17:28
PM attım reklam olmasın

Ahmet Saraçoğlu
02-12-2013, 18:27
Ben yanlış biliyomuşum , dede gata da fizyoterapiste görünüyomuş.Bizim mevzu başkaymış.Ama tandoğanda magnet diye biyer söylediler , nedir ne değildir bilimyorum ama onu.