Orijinalini görmek için tıklayınız : 35 lel 72
Abilerim kardeslerim yukarida plakasini verdigim arac e5 bakirkoy yonunden mecidiyekoye devam ederken arkadasimin araciyla birlikte 2 araca vurarak kacti taniyan bilen varsa yardimci olursa sevinirim... Arac tam goremedim beyaz eski model bor citroendi ?
Plaka 2000 model Beyaz Seat marka bir araca kayitli.
Bu kişiyi bulma ihtimalimiz nedir acaba ?
Sigorta isiyle ugrasanlar var forumda,plakadan acik adres isim telefon numarasi gibi bilgilere ulasiyorlar sistemden,muhakkak biri görüp pm ile yardimci olur size.
Geçmiş olsun..
Plakadan emin miyiz ?? Plakadan eminseniz önce direk karakola başvurun.. Ordan bisey cıkmazsa diğer yolları denersiniz
Plaka No35lel72
MarkaSEAT
Model Yılı2000
Ruhsat Tarihi07/05/2013
Tescil BirimiSELÇUK
Cinsi Renk 1B
EYAZRenk 2 BİLİNMİYOR
Çalıntı mı?HAYIR
Hak MahrumiyetiYOK
izmirlicem
01-12-2013, 02:31
Geçmiş olsun :( umarım bulursunuz ve sizlerde bişey yoktur,
Abi bu yaz yaşadığın olayın benzeri,Civic için aboneliğimin olduğu kapalı otoparkı bir günlüğüne boşverip evin önüne park etmem sonucu benim de başıma geldi..Ben olayı şans eseri terastan caddeyi izlerken gördüm,bi depar,diğer aracımla 500-600 metre sonra sıkıştırarak yakalayabildim.Kapısını açtığım gibi yere yığıldı alkolden,polis geldi,aracı bağladı,kendisini kan testine götürdü,cadde üzerinde biçtiği DİĞER ARAÇLARI da fotoğrafladı,imzalar,ifadeler,belgeler,evraklar havada uçuştu..Adamın kan testinden çıkan 300 küsür promil alkol,görgü tanıklarına rağmen vurduğunu kabul etmediği için resmi olarak geçerli olmayan bir olay,polisin ilgisizliği..Ne oldu? Bir bokta olmadı.. Giren bize girdi,kimsenin masrafı karşılanmadı,adam ayılınca osuruktan bi para cezası aldı elini kolunu sallayarak defoldu gitti evine..Durduk yere masraf,serviste yatan araba,tramere hasar kaydı,önümüzdeki sene şişecek olan kasko,giren bize girdi,hiçbirşey karşılanmadı..Doğru olan bu ama ,haklıyken haksız duruma düşmeyin,hakkınızı yasal yollardan arayın,bi cahillik etmeyin,aman durun yapmayın diyemiyorum size ne yazık ki..Ben yaz tatilimi yaktım,bu işin peşini bırakmam dedim,nerelere gitmedim,ne diller dökmedim,bir bokta olmadı dediğim gibi..Yaşayan bilir güzel ülkemin *** ettikleri işleyişini..Hem vaktinden yeme,hem de sinirlerini yıpratma abi,bul bi sigortacı,ulaş bilgilerine ara,de kardeşim böyle böyle,adresinde elinde yap bir şekilde tahsilatı.
Doğru mu? Değil Legal mi? O da değil,ama bu ülkede ara sıra Polat Alemdarcılık oynamadan bir *** çözülmüyor maalesef..
sarhoş olsa o şekilde gidemezdi adam sanki bilgisayar oyunu oynuyor vura vura gidiyor millete bizlerde bir şey yok ama en sağ şeritte kendi halimizde gidiyorduk vurunca refleks olarak bariyere ramak kaldı az kaldı giriyorduk daha kötü sonuç doğurabilirdi nişanlılarımız arabada plakadan kesinlikle eminiz polis ile görüştüm trafik mahkemesine başvurmam gerektiğini söylediler oradan da pek bir sonuç çıkmıyormuş ben maddi olarak bir talebim olmayacak zaten sadece 1-2 laf söylemek istiyorum ona ben belki siteden tanıyan bilen eden vardır diye dedim.
Yiğit Ş.
01-12-2013, 10:08
e5 de oldu ise mobeseden çıkartırlar. polise git.
e5 de oldu ise mobeseden çıkartırlar. polise git.
savcıya git şikayet dilekçesi ver dedi.
benzer bir şeyi bende yaşadım özetlersem tüm polisler aynı şeyi söylüyor başvursan da sonuç çıkmıyor diyorlar öylede bu ülkede bazı işlerin işleyişi insanı delirtiyor
S2000 ' i satmadan önce aynısı florya sahil yolunda başıma geldi . Şerefsiz demek bile az kalıyor ama geldi bilerek sol arkadan vurup beni yolda ters çevirdi ve kaçtı gitti. Bir sürü kamera olmasına rağmen polislerin dediği tek kelime şu çok uğraşırsın , önce savcılığa vericeksin yok sonra bize tekrar geliceksin boşver canına bişey olmamış felan diyip geçiştirdiler bizde daha kurcalamadık . Size Allah kolaylık versin zor bişey..
İçlerindeki 3-5 doğru dürüst olanı hariç zaten sevmiyorum polisleri, böyle olanları görünce zor tutuyorum ağzımı bozmamak için...
Sen vatandaşın müşkülünde görevini yapmayacaksan, ne diye maaş alıyorsun? Ne diye benim vergim senin cebine giriyor? Ne farkın kaldı hırsızlardan?
bahadırtelli
16-01-2014, 19:59
Eğer Kasko varsa ve görüntü mevcutsa siz aracınızı kaskodan yaptırırsanız vede polise çarptı ve kaçtı seklinde. Rapor tutarsanız Kasko şirketi hasar bedelin, diğer araca rücu etmek için seve seve ugrasıyor
Eğer Kasko varsa ve görüntü mevcutsa siz aracınızı kaskodan yaptırırsanız vede polise çarptı ve kaçtı seklinde. Rapor tutarsanız Kasko şirketi hasar bedelin, diğer araca rücu etmek için seve seve ugrasıyor
Aynen oyle bizzat sahit oldum buna
Benim anlayamadığım konu fahri polisler dahi kafasına göre ceza yazabiliyor iken asıl ilgilenilmesi gereken konularda neden duyarsız oluyorlar hayret!
adama çarp kaç ama yakalanma diyor resmen sana