Orijinalini görmek için tıklayınız : Tampon ve kapı çıtaların solması hakkında
SerhatA.
02-12-2013, 12:10
Aracımın tamponu ve kapı çıtaları solgun durumda parlatıcı sürmediğim zaman çok kötü duruyor ve moralimi bozuyor.Orjinalleri ise oldukça pahalı bende yan sanayi ürünle değiştirmek yerine zımparalayıp siyah spreyle düzgün bi şekilde boyamayı düşünüyorum ,nasıl olur.Daha önce böyle bi uygulama yapan varsa yardımcı olabilir mi ?
Tamponun ve çıtaların hali :
http://img594.imageshack.us/img594/1752/ucvz.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/594/ucvz.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Sıcak hava tabancası ile ısıtarak üzerindeki matlığı alıyorlar gayette güzel oluyor.Boya işine girmeden önce bunu araştır istersen.
Bir kaç örnek ;
http://www.detailingturkey.net/uygulama-fotolari-paylasimi-ve-showroom-alt-basligi/1831-ford-ka-sicak-hava-tabancasi-ile-tampon-yenileme.html
http://www.youtube.com/watch?v=Q-dtbBzky-s
http://www.dailymotion.com/video/xazwnc
Absinthé
02-12-2013, 14:02
Würth'ün bir ürününü kullandık biz. Zamanla beyazlamış plastik aksamları ve çıtaları ilk haline getirdi diyebilirim.
Würth'ün kendi sitesinde bakım varmış ordan link atamadım bunu buldum. Würth'ün plastik yenileme ürünleri ile bir denemenizi tavsiye ederim.
Würth :: DIŞ PLASTİK VE TAMPON PARLATICI 1000 ML - (http://www.x-tremetuning.com/shop/dis-plastik-ve-tampon-parlatici-1000-ml.html#.UpyEEWY5nGh)
bence gövde rengine boyat güzel durur hem
SerhatA.
02-12-2013, 15:34
Sıcak hava tabancası ile ısıtarak üzerindeki matlığı alıyorlar gayette güzel oluyor.Boya işine girmeden önce bunu araştır istersen.
Bir kaç örnek ;
Ford Ka - Sıcak hava tabancası ile tampon yenileme - Detailing Turkey - Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma Forumu (http://www.detailingturkey.net/uygulama-fotolari-paylasimi-ve-showroom-alt-basligi/1831-ford-ka-sicak-hava-tabancasi-ile-tampon-yenileme.html)
Using a heat gun to restore automotive plastics - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Q-dtbBzky-s)
ısı tabancasıyla tampon yenileme - Dailymotion video (http://www.dailymotion.com/video/xazwnc)
Sıcak hava tabancası uygulaması gerçekten iyiymiş.. En yakın zamanda bunu denemem lazım
fatihcakin
02-12-2013, 17:45
http://img11.imageshack.us/img11/2073/ytsm.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/11/ytsm.jpg/)
Isı tabancası özüne kavuşturuyor fakat, düzenli ısıtmak lazım lakin alacalı olabilir.
SerhatA.
02-12-2013, 19:06
http://img11.imageshack.us/img11/2073/ytsm.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/11/ytsm.jpg/)
Isı tabancası özüne kavuşturuyor fakat, düzenli ısıtmak lazım lakin alacalı olabilir.
Sağ en alttaki resim uygulamadan sonraki mi ?
fatihcakin
02-12-2013, 19:10
Sağ en alttaki resim uygulamadan sonraki mi ?
Evet.........
SerhatA.
02-01-2014, 14:51
Isı tabancası bulamadım.. sorunuma çözüm istiyorum
Plastidip ile boyasam nasıl olur diye düşünüyorum bu ara daha önce yapan varmı
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.