PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ses sistemi hakkında bilgi + tamirat ile ilgili

Mr.K
02-12-2013, 21:04
Selamlar herkese,yıllar öncesinden kalma bir tesisatım mevcut.
2amfi
2x mid-tiz takımı
kapasitör
1x 30cm bas+kutusu
teybim çalındı malesef..

ihtiyacım sadece kablolama+orj teyb arkasına cevirici(hani şu prof olanlardan adını bilemiyorum böyle ekolayzır gibin:o)

şimdi soruma gelicek olursak eger kaza yaptıgımda bagajımdan bass+pandizotta yer alan mid takımlarım uçtular(tabiri caiz ise G kuvvetinden mütevellit)

yarın fotoda koyarım(mallar depoda) şimdi boşboş otururken neden değerlendirmeyim düşüncesine kapıldım da :o

Yalnız şöyle bir sıkıntım mevcut ön hoparlorlerım saglam(crossoverları + genel durumu vs
Ama arkadan fırlayan hoparlorlerımden 1tanesı mıknatıstan ayrılmıs(hatırladıgım kadarıyla kabloda kopuk olması lazım..

Amfilerden biri saglam diye hatırlıyorm birindede yamukluk vs vardı.

Velhasıl kelam kazadan sonra hiç dinlemedim bile söktüm koydum öyle bir kenara,öncelikle sağlamlar mı nasıl kontrol edebilirim.

2. olarak ta tamir ettirdiğim zaman herhangi bir ses kaybım zararım olur mu ? yoksa tamir ettirmektense 1tk yeni mid-tiz mi almak daha mantıklı ? (ya da aynı ürünün 2.elini alıp elimdekini tamir ettiriyim diyorum çünkü aracta 6 hoparlorluk yer var fakat bende 4ad mevcut)

Şimdiden teeşekkür ederim,ürünler For-x komple olarak..

ekleme

bass sağlam ezik kırık yok diye hatırlıyorum..
+ ses sistemimden çok memnundum.Dist. tanıdıktı vakt-i zamanında o vasıta ile ucuza almıştım hepsini..O yüzden sat başka takım diz vs denmezse sevinirim :o anısıda var..

Berkan
02-12-2013, 22:09
so kırispi :D

Mr.K
03-12-2013, 00:02
Aynen o tesisat kanka :D bide lolipop :hehe: