Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayırlı bir "İŞ"

hayabusa
03-12-2013, 15:17
Arkadaşlar kendi çevreme,iş yerime,yakınlarıma durumu izah ettim , belki buradan yardımcı olacak bir arkadaş,abi çıkar düşüncesi ile konuyu açtım.Umarım yanlış yere açmamışımdır.

Yakınımız olan 47 yaşında ki bir ablamız için acil olarak iş aramaktayız.Çalışmasına engel olacak bir sağlık durumu yoktur, çay yemek temizlik telefonlara bakma vs gibi işler aramaktayız,Kendisinin çok özel bir durumu mevcuttur. yardımcı olmak isteyen,yardımcı olabilecekler lütfen özel mesaj ile irtibata geçsinler.İnşallah hayırlısı olur
İkameti İstanbul Anadolu yakası Maltepe'dir , Yine özel durumundan dolayı Anadolu yakasında iş aramaktayız

HaKo
03-12-2013, 15:19
yaşadığı semti de yazarsan daha iyi olur.

eleanor
03-12-2013, 15:24
yaşadığı il ilçe neresidir?Ben ilgilenebilirim.çağrı merkezim var 4 yıldır zeytinburnunda DARMANLAR elektronik olarak çalışmaktayız.900 tl maaş + sigorta şartlar uygunsa pmden tel vs görüşebilriz

hayabusa
03-12-2013, 15:27
yaşadığı il ilçe neresidir?Ben ilgilenebilirim.çağrı merkezim var 4 yıldır zeytinburnunda DARMANLAR elektronik olarak çalışmaktayız.900 tl maaş + sigorta şartlar uygunsa pmden tel vs görüşebilriz

Allah razı olsun ilginiz için ama ablamız İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de oturuyor, özel durumundan dolayı yıne Anadolu yakasında ,iş arıyoruz

hayabusa
03-12-2013, 15:28
yaşadığı semti de yazarsan daha iyi olur.

düzelttim teşekkürler

PROMINENT
03-12-2013, 15:58
Büyük emlak firmalarının yönetici asistanlığı telefona bakma yönlendirme ilan girme gibi işlerine bakabileceği işler olabilir.umarım bir an önce uygun bir iş bulabilirsiniz.

furkane
03-12-2013, 16:18
Forumda bi çok heyecanı üzüntüyü birbirimizle paylaşmışızdır. Bi çok konuda derdimize derman bulunmuştur bulmuşuzdur. Bi çok insan iş veriyor / arıyor. Bu konular sabit olsa daha yararlı olur gibi.

hayabusa
03-12-2013, 16:40
Forumda bi çok heyecanı üzüntüyü birbirimizle paylaşmışızdır. Bi çok konuda derdimize derman bulunmuştur bulmuşuzdur. Bi çok insan iş veriyor / arıyor. Bu konular sabit olsa daha yararlı olur gibi.

İnşallah en büyük umudum burası hayat memat meselesi resmen

hayabusa
03-12-2013, 16:41
Büyük emlak firmalarının yönetici asistanlığı telefona bakma yönlendirme ilan girme gibi işlerine bakabileceği işler olabilir.umarım bir an önce uygun bir iş bulabilirsiniz.

inşallah Allah yardım eder

canimrecepcim
03-12-2013, 16:57
güncel olsun ki yukarda olsun umarım iş bulunur avrupa yakası olsaydı yeni açacağımız src kursu için genel olarak mutfağa bakacak çay ve temizlik için düşünebilirdik.umarım anadolu yakasında istediği imkanları elde edebilecek bir iş bulunur.şimdiden hayırlı olsun.

hayabusa
03-12-2013, 17:01
güncel olsun ki yukarda olsun umarım iş bulunur avrupa yakası olsaydı yeni açacağımız src kursu için genel olarak mutfağa bakacak çay ve temizlik için düşünebilirdik.umarım anadolu yakasında istediği imkanları elde edebilecek bir iş bulunur.şimdiden hayırlı olsun.

İnşallah hayırlısı olsun teşekkür ederim