Orijinalini görmek için tıklayınız : Amfi seçiminde yardım
onnaltin
03-12-2013, 17:32
Herkese selamlar linkteki ürünü pioneer ts-w310d4 satın aldım
TS-W310D4 Pioneer - Speakers, Subwoofers - Car Entertainment (http://www.pioneer.eu/eur/products/25/131/201/TS-W310D4/specs.html)
bu ürünü çalıştırmak için hangi amfiyi önerirsiniz? sanırım en uygun olanı d sınıfı mono amfiler ancak onların da fiyatları biraz yüksek.
Uygun fiyatlı bu subwooferı çalıştırabilecek birkaç amfi önerirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
ANIL ERCAN
03-12-2013, 18:23
Xetec 600.1
onnaltin
03-12-2013, 18:36
Xetec 600.1
yardım için teşekkür ederim bu arada yazmayı unutmuşum teypte rca çıkış var mı bilmiyorum(renault latitude) varsada söktürüp ordan kablo çektirmek istemiyorum açıkcası oyüzden sanırım dönüştürü kullanmam gerekecek yada amfide high level input varsa teybi sökmeyip hoparlörden direkt bağlantı yapılıyormuş bu amfide high level input var mı biliyor musunuz?
son sorum da 2ohmda 2*160watt rms veren 4kanallı bir amfi bu subwoofer için çok mu yetersiz olur?
tekrar teşekkür ederim.
ANIL ERCAN
03-12-2013, 19:35
Subwooferı tam anlamıyla caldıran hakkını veren Mono anfidir, Stereo anfi adam gibi çaldırmaz ya kolonlarda bass ayrı vurur sub ayrı telden calar yada Uğultu yapar duramazsın arabanın içinde. Bugune kadar 2 adet Subwoofer taktım aracıma İkisinide Stereo anfiye sürüdm bu dedigim ikisinide yasadım.
Ya uğultu yaptı bas mas vurmuyordu yada Sub Ayrı telden bass vurdu midler ayrı telden vurdu.. O Yuzden o subu Xetec 600.1 ile besleyin.. Bütceniz 300 350 tl Civarı ise Soundmagus DK1200 yada Macoustic MSX 1000.1 'de öneririm.
onnaltin
03-12-2013, 19:47
Subwooferı tam anlamıyla caldıran hakkını veren Mono anfidir, Stereo anfi adam gibi çaldırmaz ya kolonlarda bass ayrı vurur sub ayrı telden calar yada Uğultu yapar duramazsın arabanın içinde. Bugune kadar 2 adet Subwoofer taktım aracıma İkisinide Stereo anfiye sürüdm bu dedigim ikisinide yasadım.
Ya uğultu yaptı bas mas vurmuyordu yada Sub Ayrı telden bass vurdu midler ayrı telden vurdu.. O Yuzden o subu Xetec 600.1 ile besleyin.. Bütceniz 300 350 tl Civarı ise Soundmagus DK1200 yada Macoustic MSX 1000.1 'de öneririm.
teşekkür ederim sağolun madem öyle diyorsunuz mutlaka bir d sınıfı yani mono amfi alacağım.
bu arada ürünleri netten fiyat karşılaştırması yaparak aldığım için sıkıntı yok ama subwoofer için kutu alacağım birde ürünlerin kablolalama ve montajını yaptıracağım montaja en fazla ne kadar vereyim kazık yememek için soruyorum :)