Orijinalini görmek için tıklayınız : 122 tsi ufak bi hızlanma
yokuş yukarı hemen hemen +2 gibi bi egim var göz kararı
iO7foWBkRt0
https://www.youtube.com/watch?v=iO7foWBkRt0
guwen_ar
04-12-2013, 16:33
2. Viteste anlamadim debriyaja mi basip cekiosun ?
2. Viteste anlamadim debriyaja mi basip cekiosun ?
hayır basmıyorum cukur gibi bişey vardı ordan geçtim sanırım
rebeloghy
04-12-2013, 16:45
Küçük hacimli turbo beslemeli araçların kesiciye kadar götürünce boğulduğunu , daha gerilerde vites atılması gerektiğini düşünüyorum öyle daha istekli gidiyor sanki
Küçük hacimli turbo beslemeli araçların kesiciye kadar götürünce boğulduğunu , daha gerilerde vites atılması gerektiğini düşünüyorum öyle daha istekli gidiyor sanki
100e 3. viteste çıkmamak adına öyle sadece 2de bastım. dediginizde haklısınız.
https://www.youtube.com/watch?v=f0u5bUWSULc
f0u5bUWSULc
bu da düz yolda
i-vtec07
04-12-2013, 16:57
kazasız belasız kardeşim ama çok yavaş vites atıyosun :)
kazasız belasız kardeşim ama çok yavaş vites atıyosun :)
teşekkür ederim :)
vitesler çok kemikli özellikle 1-2 o yüzden atamıyorum
Buda bizim passatın 0-120 si.1.4 tsı 122hp.Süre kasmadan çekmiştim yazın.Konusu varken koyayım, aynı motor farklı gövdelerde örnek olur:)
iHheI8Xrj2M
VW Passat TSI Acceleration(0-120) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=iHheI8Xrj2M)
maşallah sizin aracada :)
sizin viteslerde kemikli mi 2ye ben hızlı atamıyorum hiç bi zaman elime alcam diye korkuyorum
sen focusun vıteslerını gorme o zaman passata kemıklı dıyosan :D
sen focusun vıteslerını gorme o zaman passata kemıklı dıyosan :D
benimki golf :D ya abi 2-3 kez denedim hızlı atmayı harbi kemikli bi daha zorlamadım elime alma riski var gibime geldi :D
maşallah sizin aracada :)
sizin viteslerde kemikli mi 2ye ben hızlı atamıyorum hiç bi zaman elime alcam diye korkuyorum
Vw vitesleri biraz kemikli doğrudur ama benim araçta vites geçişleri çok net.Hiç bir viteste takılma olmuyor.Çektin mi vites yolunu buluyor.Hatta ben passatta vites attığım gibi diğer araçlarda vites atamıyorum.Arkadaşımın focusta 3 kere 3. vitese atamamıştım rollde.Geçmiyordu bir türlü.Passat o konuda çok iyi.Hırslanınca DSG'den farkım kalmıyor:D
Vw vitesleri biraz kemikli doğrudur ama benim araçta vites geçişleri çok net.Hiç bir viteste takılma olmuyor.Çektin mi vites yolunu buluyor.Hatta ben passatta vites attığım gibi diğer araçlarda vites atamıyorum.Arkadaşımın focusta 3 kere 3. vitese atamamıştım rollde.Geçmiyordu bir türlü.Passat o konuda çok iyi.Hırslanınca DSG'den farkım kalmıyor:D
dedigin gibi hiç denemedim vites geçişleri net ama atarken resmen dur yavas at diye durduruyo beni :D
ANIL ERCAN
04-12-2013, 19:41
Ufak bi hızlanmadan çok Ufaktan aracın canını çıkarmışın gibi..
Sıkıştırılmış Ufak hacimli turbo beslemeli araçlarda yüksek devirlerde vites attırmak son derece zararlı umarım sadece bi seferlik video cekimi için bu kadar yüksek devirde vites attırmısındır. Sürekli yapıyorsan bunu en kısa zamanda turbonu ve diger tüm mekanik aksamları eline alman garantidir..
Kazasız belasız sürüşler.
PiscocuK
04-12-2013, 19:56
boşa giden 13 saniye
nası bosa gıden 13 sanıye?
ANIL ERCAN
04-12-2013, 20:00
nası bosa gıden 13 sanıye?
Yani boşa çekilmiş bi anlamı olmayan bi video anlamında söylemiş gerçekte benimdde hayatımın 13 saniyesi boşa gitti izleyerek :rolleyes:
izlemeseydınız o zaman kımse ızlemek zorunda degıl adam kendı capında kendı zevkıne gore basmıs vıdeo koymus zorunlumusunuz ızlemek ıcın herkesın aracı t yper gıbı gıdıcek dıye bı kaıde yok adamın arabası bu kadar gıdıyo napsın ayıp denen bısıy var
PiscocuK
04-12-2013, 20:06
izlemeseydınız o zaman kımse ızlemek zorunda degıl adam kendı capında kendı zevkıne gore basmıs vıdeo koymus zorunlumusunuz ızlemek ıcın herkesın aracı t yper gıbı gıdıcek dıye bı kaıde yok adamın arabası bu kadar gıdıyo napsın ayıp denen bısıy var
sakin ol kardeşim..videoyu izlemeden ne olduğunu anlayamıyoruz kusura bakma..hani bu sitede de hep gazlama videoları olunca bana çok sade geldi..yani herhangi bir hafif ticari ile de aynı video çekilebilir
@Piscocuk
Sadece hizli arabalarin videosu cekip koyulcak diye bisey yok ben cektim paylasmak istedim. Caldigim 13 saniyeniz.icin ozur.dilerim.
Sıkıştırılmış Ufak hacimli turbo beslemeli araçlarda yüksek devirlerde vites attırmak son derece zararlı umarım sadece bi seferlik video cekimi için bu kadar yüksek devirde vites attırmısındır. Sürekli yapıyorsan bunu en kısa zamanda turbonu ve diger tüm mekanik aksamları eline alman garantidir..
Tesekur ederim. Normalde boyle kullanmiyorum tabiki video amacli biseydi sadece gece yol bosken cekmek istedim, gazlama amaçlı 3-4 kez sıktım zaten o da 5200de vites atıyorum
PiscocuK
04-12-2013, 20:17
@Piscocuk
Sadece hizli arabalarin videosu cekip koyulcak diye bisey yok ben cektim paylasmak istedim. Caldigim 13 saniyeniz.icin ozur.dilerim.
Tesekur ederim. Normalde boyle kullanmiyorum tabiki video amacli biseydi sadece gece yol bosken cekmek istedim, gazlama amaçlı 3-4 kez sıktım zaten o da 5200de vites atıyorum
takılma böyle şeylere kardeşim.bu tarz yorumlar buralarda çok normal :) sen yenisin galiba
amacım seni krımak değil öyle ufaktanda olsa insan bişeyler bekliyor..kim bilir sen nasıl bir ruh hali ve mutlulukla paylaştın haklısında ama bana çok boş geldi
asıl ben seni kırdıysam ben senden özürdilerim
boşa giden 13 saniye
Yani boşa çekilmiş bi anlamı olmayan bi video anlamında söylemiş gerçekte benimdde hayatımın 13 saniyesi boşa gitti izleyerek :rolleyes:
O kaybettiğiniz 13 saniyede dünyayımı kurtaracaktınız ?
Video içinde arkadaşlar açıklamış.. Ufak turbolu araçlarda sıkıntı olur bu kadar devir çevirmek.. Biraz daha aşağılarda atarsan daha sağlıklı gittiğini göreceksin..
Bende dizelde 3800-4000 gibi atıyorum vitesi.. Çünkü o devirden sonra boşa dönüyormuş gibi oluyor. Araba gitmek istemiyor..
Maşallah aracına.. 122'lik güzel gidiyor :)
takılma böyle şeylere kardeşim.bu tarz yorumlar buralarda çok normal :) sen yenisin galiba
amacım seni krımak değil öyle ufaktanda olsa insan bişeyler bekliyor..kim bilir sen nasıl bir ruh hali ve mutlulukla paylaştın haklısında ama bana çok boş geldi
asıl ben seni kırdıysam ben senden özürdilerim
yok yeni degilim devamlı takipteyim forumu Üyelik Tarihi: Aug 2010
kırılma darılma falan oldugu yok estağfurullah ben sadece çektim ve paylaşmak istedim boş geldiyse de böyle yorum yapmak hoş olmuyo.
Maşallah aracına.. 122'lik güzel gidiyor :)
teşekkür ederim
forumda ne çok boş yorum yapan insan var . Maşallah kardeş bence güzel hızlanıyor aracın kazasız belasız
PiscocuK
04-12-2013, 20:40
forumda ne çok boş yorum yapan insan var . Maşallah kardeş bence güzel hızlanıyor aracın kazasız belasız
şu yorumunu aynaya bakarak sesli söyle ;)
biz konu sahibi ile ikili görüşmemizi yaptık 3. olmayın
ben senin şahsına karşı hiç bişey söylemedim abi neden üstüne alınıyorsun ki + olarak hem özelden pm atıyorsun hemde buraya yazıyorsun benim sana söylediğimi nerden çıkardın
Maşallah kardeş bence güzel hızlanıyor aracın kazasız belasız
teşekür ederim
ANIL ERCAN
04-12-2013, 20:58
ben senin şahsına karşı hiç bişey söylemedim abi neden üstüne alınıyorsun ki + olarak hem özelden pm atıyorsun hemde buraya yazıyorsun benim sana söylediğimi nerden çıkardın
Ozaman bana söyledin senden hala boş yorum atan varmı acaba su post'a ?
Ben demişimki Sıkıştırılmış ufak hacimli turbo beslemeli araçlarda yüksek devir çevirmek son derece saglıksız motor mekanik turbo piston vs. her yonden zararlı demişim sen kendinden 6 yas büyük birine diyosunki ne kadar boş yorum yapan insan var forumda? Bu söyledigimin neresi boş ?
Sen kısa pantolonla Mahallede taso oynarken, çocuklar duymasın çıkartmaları toplarken, Ben TR Tuning, Tuning türkiye dergilerini alır üşenmeden sonuna kadar defalarca okur bilgi edinirdim.
golfcu0101
04-12-2013, 21:03
maşallah bende 122 lik 6 kasa kullanıcısıyım vites geçişi hariç süper vallaha ben elimde de kalsa zıpof :D
Bu arada passat 122hp tsı'da 1.vites 6bin devir 2. vites 5bin devirde vites atılırsa 0-100 9 saniye çıkıyor diyorlar.Hep aklımda deneyeceğim ama unutuyorum.Eğer gerçekse çok iyi bir değer 9 saniye:)
Yüksek devir konusunda da yazılanlar doğru, 5500den sonra pek bir şey değişmiyor.İnsan anlıyor aracın boşa döndüğünü.Keza diğer aracımız 1.4 TDI PD fabiada öyle 4200den sonra ölü.Max hp devrinin 200-300devir yukarısında vites atmak bence en mantıklısı.
rebeloghy
04-12-2013, 21:08
Kardesim videoya gereksiz diye eleştiri yapan 2 kişi var , biri 23 biri 30 yaşında. Kelimelerini düzgün seçersen sonradan abi ben sana mı dedim ya niye kızdınız şşimdi demek durumunda kalmazsın..
Kardeşim vites sıkıntısını 122lik tsi leonda bende yasadim bu kadar fark ettirmese de kasiyordu . Devirlerde o kadar maksimum limiti gormenin manasi yok hızlanma icin bence yine de sen bilirsin . Kazasiz belasiz .
''Yani boşa çekilmiş bi anlamı olmayan bi video anlamında söylemiş gerçekte benimdde hayatımın 13 saniyesi boşa gitti izleyerek :rolleyes:''
Ozaman bana söyledin senden hala boş yorum atan varmı acaba su post'a ?
Ben demişimki Sıkıştırılmış ufak hacimli turbo beslemeli araçlarda yüksek devir çevirmek son derece saglıksız motor mekanik turbo piston vs. her yonden zararlı demişim sen kendinden 6 yas büyük birine diyosunki ne kadar boş yorum yapan insan var forumda? Bu söyledigimin neresi boş ?
Sen kısa pantolonla Mahallede taso oynarken, çocuklar duymasın çıkartmaları toplarken, Ben TR Tuning, Tuning türkiye dergilerini alır üşenmeden sonuna kadar defalarca okur bilgi edinirdim.
bence edindiğiniz bilgileri tekrar gözden geçirin. üstte alıntı yaptığım postu ben yazmadım öyle değilmi ? sizin devir cevirmeyle alakalı olan sözünüzle alakalı herhangi bişey söylemedim ben
Maşallah golf 122 likler baya iyi gidiyo.
Bizde Focusun makyajlı makyajsız kasasını kullandık vitesi hızlı atınca 3 e geçiremiyordum :)
Allah allah bunu bilmiyordum ?
Reno değil bu bunun turbosunu bozamazsın ;)
bLackModeL
05-12-2013, 08:12
maşallah bende 122 lik 6 kasa kullanıcısıyım vites geçişi hariç süper vallaha ben elimde de kalsa zıpof :D
senın pılını ben bıterecem :D
LnchCntrl
05-12-2013, 08:15
Yukarda yazıldığı gibi düşük hacimli ve sıkıştırmalı motorlarda limitör beklemenin bi yararı yok artı zararı var. Kesinlikle boş bi bilgi değil ayrıca renoyla mercoyla alakası yok bu tarz şeylerin hepsi bu tarz kullanımlarda kaçınılmaz sona varır :)
ANIL ERCAN
05-12-2013, 16:50
Allah allah bunu bilmiyordum ?
Reno değil bu bunun turbosunu bozamazsın ;)
Bunun renoyla yada vw ile ne alakası var eger Marka fanlığına dökeceksen işi VW ile Renoyu kıyaslaacaksan Dökelim etekteki taşları ne dersin ?
Ben sadece 1 adet taş dökecem ;)
Renault
580.000 km'de Motoruna anahtar değmemiş bakımdan bakıma servise girmiş Üstünde orjinal fabrikasyon turbonun olduğu Taksi çıkması reno kangoo var.. Sahibinden.com'daki tüm Dizel megane 2'lere bak %95'inin km'si 150.000 üstünde ve hepsininin motoru ve üzerindeki turbolar orjinal fabrikasyon turboları.
VW
Geçen senelerde Sürekli 5.000 km'de 10.000 km'de turbo yiyen caddy'ler vardı servisler dolup taşıyordu, hatta arkadasımın caddy'si 40.000 km'de, Pederin sirketindeki Caddy 16.000 km'de turbo yedi Aynı sekilde DSG Arızası ve turbo sorunuyla bir çok Caddy ve scirocco servislerde aylarca yattı.
Bu sadece etekten dökülen bi taş şimdi marka fanlığı yapıp Renoyu kücümseyip, VAG'ı üstün tutarsan bilip bilmeden Saçma sapan yorum yaparsan kepaze olursun ben sana söyliyim ;)
Sıkıştırılmış Ufak hacimli Turbo beslemeli Araçlar Kesinlikle yüksek devirde kullanılmamalı bunun renoyla,VW,Audiyle bilmem neyle Kıyaslancak bişeyi yok
Sıkıstırılış ufak hacimli turbo beslemeli Motorlara gelicek olursak VW'nin TSI motoru ile , Reno'nun TCE motorunu kıyaslarsan ve araştırma yaparsan daha doğrusu yapacak olursan Bi bak bakalım TSI'mı daha çok arıza vermiş TCE'mi ;) :rolleyes:
1 den 3 e mi atıyosun niye o kadar altta kalıyo araba kesicide vites atmana rağmen
mert_leon
05-12-2013, 19:08
boş boş yazanlarında ne yazdığını anlayana kadar geçen sanıyelerimi geri verin bana.
1 den 3 e mi atıyosun niye o kadar altta kalıyo araba kesicide vites atmana rağmen
hayır izmirin asfaltı pek tutmuyo da 1de patide kalıyo 2ye erken atmısım ondan altta kalıyo :)
boş boş yazanlarında ne yazdığını anlayana kadar geçen sanıyelerimi geri verin bana.
daha çok polemiğe gerek yok konu yeterince dagıldı zaten teşekürler yorum yapan herkese
Mehmetmert
05-12-2013, 19:20
Videoyi izledim,zaten yazilacaklarini yazmisin :) Normalde bu kadar devir cevirmiyorum...vs
Kazasiz belasiz kullan gercekten,cokta takilma ters yorum yapanlara :)
Videoyi izledim,zaten yazilacaklarini yazmisin :) Normalde bu kadar devir cevirmiyorum...vs
Kazasiz belasiz kullan gercekten,cokta takilma ters yorum yapanlara :)
eyv saolasın :)
boşa giden 13 saniye
Fikrini bence kendine saklamalısın bu form'da herkez video çekip paylaşabilir emeğe saygı biraz
hayır izmirin asfaltı pek tutmuyo da 1de patide kalıyo 2ye erken atmısım ondan altta kalıyo :)
sonra biyerde devir bi anda artıo ondan sordum yoksa sardığın deli gibi yanan esp lambasından belli :)
PiscocuK
05-12-2013, 20:51
Fikrini bence kendine saklamalısın bu form'da herkez video çekip paylaşabilir emeğe saygı biraz
fikrimi ortaya atıyorum madem forum burası.emek bunun neresinde? sana zahmet bana bunu bi açıklarmısın
sonra biyerde devir bi anda artıo ondan sordum yoksa sardığın deli gibi yanan esp lambasından belli :)
onuda bi yorumda yazmıştım cukurdan geçiyorum ondan öyle bişey oldu ama cukurdan sonra daha hızlı gitmeye basladı anlamadım :D
Bu aralar herkes birbirine saplamanın derdinde :) adam videoyu koymuş geçmiş işte münakaşaya ne gerek var
Onur Fatih
05-12-2013, 22:56
Kardeş emeğine sağlık uğraşıp çekmişsin buraya koymuşsun izlemeyeni dövüyolar diye bi kaide yok istemeyen izlemez boşa saniyeleri gittiyse vatandaşın videoyu açmasın açmadan öncede bir kere düşünsün o zaman
klasik youtube yorumları boşa şu dakika boşa şu saniye sonra reno wv tartışması vs uzar gider bu münakaşa :)
Sen bildiğin gibi kullan kullandıkça kendin daha iyi tanırsın arabanı hayırlı keyifli sürüşler ;)
Eyv kardesim saolasin
Aile arabasi oldugunun farkindayim ki ona.gore kullaniyorum zaten bi kere video cekmelik basayim dedim onada pisman oldum :)
masallah, ben begendim , ayrıca sanssızsın , 122 likler arasında en uzun oranlara sahipsin :)
6600 gibi kesici vardı benim eski aracımda (2010 a3 1.4tfsi) 1-55 ,2 tam 100- 3 -155, 4-200, 5-6 sonsuz :)
kesiciye kadar gidersen sadece geriye düşersin 122 likler gerçekten çok sağlam, en fazla yapacağı wastegate klapesi takılma sorunu oluyor ondada 1 den 2 ye sert çekince vs limp moda düşer zaten belli eder onun dışında bozulmuyor meret :)
Gtr olsa 5 kere izliycektiniz
Demekki hayatinizda bosa harcayabileceginiz cok zaman var.
Arabana masallah ama denildigi gibi yuksek devirde performans elde edemessin.biraz daha erken atsan daha hizli olursun.
masallah, ben begendim , ayrıca sanssızsın , 122 likler arasında en uzun oranlara sahipsin :)
6600 gibi kesici vardı benim eski aracımda (2010 a3 1.4tfsi) 1-55 ,2 tam 100- 3 -155, 4-200, 5-6 sonsuz :)
kesiciye kadar gidersen sadece geriye düşersin 122 likler gerçekten çok sağlam, en fazla yapacağı wastegate klapesi takılma sorunu oluyor ondada 1 den 2 ye sert çekince vs limp moda düşer zaten belli eder onun dışında bozulmuyor meret :)
teşekür ederim :) uzun olmasının tek sıkıntısını dusuk devirde 1den 2ye atınca yasıyorum sadece çok altta kalıyo onun dısında vites oranları güzel kanımca :)
1'den 2'ye sert çekemediğim için limpe düşürcegimi sanmıyorum :D
Gtr olsa 5 kere izliycektiniz
Demekki hayatinizda bosa harcayabileceginiz cok zaman var.
Arabana masallah ama denildigi gibi yuksek devirde performans elde edemessin.biraz daha erken atsan daha hizli olursun.
teşekkürler :)
maskaran
07-12-2013, 12:48
bu tsi lerin devir bandı neymiş böyle hayret :D