Orijinalini görmek için tıklayınız : Kİm demİŞ amcadan s2000 olmaz dİye))))
UZUN ZAMANDIR TAKİP ETTİĞİMİZ 67 YAŞINDAKİ BAHA AMCAMIZIN İLK SAHİBİ OLDUĞU MOONROCK İÇİ TABA RENK 2006 MODEL VSA LI S2000İNİ ALMAYI BAŞARDIK...)
ARAÇ SAYISIZ YATAN,GARAJDA BEKLEYEN VE İLK SAHİBİNDE OLAN ARAÇLARI SATIN ALMASIYLA ÜNLÜ ERTAN ABİMİN ARACIDIR,ŞİMDİLİK BU RESİMLERİ MEVCUT VAKİT SIKINTISINDAN DOLAYI FOTO ÇEKEMEDİK GÜNCEL RESİMLER EKLENECEKTİR
MAŞALLAHLARIMIZI EKSİK ETMEYELİM TEŞEKKÜRLER...
http://img30.imageshack.us/img30/7158/ajbi.jpg
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us (http://imageshack.us/photo/my-images/30/ajbi.jpg/)
FOTOLAR AMCAMIZIN GARAJINDAN
[IMG]http://img22.imageshack.us/img22/6310/rhuz.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/22/rhuz.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
http://img834.imageshack.us/img834/9030/o8ek.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/834/o8ek.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
ondertopcu
04-12-2013, 17:25
Maşallah iyi araç almışsınız
ANIL ERCAN
Bu konu 2014 ün en hit konusu olur :) Güle güle binin maaşallah
34tb9544
Demek size nasipmis baha amca sagolsun cok yordu beni izmirdeki ogluna almis oglu motor hastasi bana nasip olmadi size hayirlisi olsun 3 parca boyali sariyerde tornaci baha amcadaydi
Maşallah böyle güzel araçları görmek çok sevindirici alan arkadaşa hayırlı olsun emeğinin karşılığını satarken mutlaka alacaktır.
orhan_guney
04-12-2013, 17:27
Allah kaza bela vermesin güle güle binin. km kaç acaba ?
edemirbas
04-12-2013, 17:28
Kıskandım vallahi, her türlü arabanın amcadan versiyonunu beklerdim ama s2k hiç düşünmemiştim :D
DallaraF395
04-12-2013, 17:32
Hayirli olsun cok iyi bir bulus. Bu sekilde saklanmasi dilegi ile.
firat_07
04-12-2013, 17:32
antalyadada 2 tande var amca biri 55 yaşında digeride daha yaşlı bu s2k gençlik iksiri gibi birşey :D
Demek size nasipmis baha amca sagolsun cok yordu beni izmirdeki ogluna almis oglu motor hastasi bana nasip olmadi size hayirlisi olsun 3 parca boyali sariyerde tornaci baha amcadaydi
Sana iyi oldu bu arabayı aylar önce sölemiştim sana serviste dye :)
yeni sahibine hayrlı uğurlu olsun allh güzel günlerde bnmeyi nasip etsin işallh
34tb9544
04-12-2013, 17:44
iyiymişşş :D km kacta :)
43-45 bin arasi km si
RenaultSport
04-12-2013, 17:44
maşallah kazasız belasız
yanlız arabayı sanırım amca değilde çocuğu kullanıyormuş ruhsat sahibi amcaysa bilemem tabi :)
3 parça boya hangi parçalarda var ?
iyiymişşş :D km kacta :)
40 bnde 2 parça boya :)
34tb9544
04-12-2013, 17:47
maşallah kazasız belasız
yanlız arabayı sanırım amca değilde çocuğu kullanıyormuş ruhsat sahibi amcaysa bilemem tabi :)
3 parça boya hangi parçalarda var ?
Araci amca cocuguna aliyor sonra cocugu begenmiyor binmiyor cocuk motor hastasiymis amcada gocekteki yazligina yaz ayralinda gidip gelmis arabayla garajda 5 arabam var binmiyorum demisti bana araci vale carpiyor o yuzden boyaniyor birde garajdan cikarken surtmus bana soyledigi bu 60 bin tl teklif ettim 70 istedi 70 e ok dedim 72 veriyolar dedi almadim
guwen_ar
04-12-2013, 17:48
Guzel yakalamissiniz gule gule kullanin :icon_tup:
güle güle binin gerçekten bu konu hit olur :)
Hepİnİze cok tesekkur ederİm ,aracta 2 parca boya var ve kmsİ Şuan tam 41bİnde
cigdemilker
04-12-2013, 17:49
iyi günlerde kullanın.. ;)
araci amca cocuguna aliyor sonra cocugu begenmiyor binmiyor cocuk motor hastasiymis amcada gocekteki yazligina yaz ayralinda gidip gelmis arabayla garajda 5 arabam var binmiyorum demisti bana araci vale carpiyor o yuzden boyaniyor birde garajdan cikarken surtmus bana soyledigi bu 60 bin tl teklif ettim 70 istedi 70 e ok dedim 72 veriyolar dedi almadim
burada paylaŞtiĞim tÜm bİlgİler tamamen manevİyattandir İŞİn maddİ boyutu İse manevİyatin yaninda hİÇ kalir o yuzden rakamlarla bu gÜzellİĞİ bozmanin anlami yok yİnede teŞekkur ederİm
34tb9544
04-12-2013, 18:04
burada paylaŞtiĞim tÜm bİlgİler tamamen manevİyattandir İŞİn maddİ boyutu İse manevİyatin yaninda hİÇ kalir o yuzden rakamlarla bu gÜzellİĞİ bozmanin anlami yok yİnede teŞekkur ederİm
Amacim piyasanizi bozmak falan degil yanlis anlamayin ben sadece aramda gecenleri yazdim zaten benim aradigim zamanda siz aradiniz cunku verdigimin ustunu teklif etmissiniz amacim guzelligi bozmak falan degil arabada boncuk gini benim diyen s2k yi bozar masllah
Amcadan olunca +10k otomatikman :) Hayırlı olsun
Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin maşallah.
amacim piyasanizi bozmak falan degil yanlis anlamayin ben sadece aramda gecenleri yazdim zaten benim aradigim zamanda siz aradiniz cunku verdigimin ustunu teklif etmissiniz amacim guzelligi bozmak falan degil arabada boncuk gini benim diyen s2k yi bozar masllah
bÖyle dÜŞÜnmenİze sewİndİm teŞekkÜr ederİm
2013'ün golünü atmışsınız :)
Maşallah keyifle binin
34tb9544
04-12-2013, 18:16
bÖyle dÜŞÜnmenİze sewİndİm teŞekkÜr ederİm
Gercekler bunlar kanka ok gibi :icon_tup:
antalyadada 2 tande var amca biri 55 yaşında digeride daha yaşlı bu s2k gençlik iksiri gibi birşey :D
Abi bi yerini söyleyin çökelim :) corvette'den vazgeçerim eğer böle amcadan s2000 bulursam.
Buarada konu sahibine hayırlı olsun güzel araç.
dragon07
04-12-2013, 18:27
masallah cok gecerli .
Maşallah guzel günlerde kullanın aynı bunun gibi bir tanede Ankara'da var
Kazasız belasız
onurdestan
04-12-2013, 18:35
ben istanbulda 2 tane siyah amcada ve foçada kırmızı teyzede s2000 gördüm yakın zamanlarda mx5 gibi düşünüp alan çok var s2000i dahada vardır eminim bir yerlerde böyle görmek heyecan verici Allah bahtını güzel etsin güle güle kullanmak nasip etsin yeni sahibine
HellRot06
04-12-2013, 18:50
Samanlıktan mı çıkardınız :D :D :D ( Modaya ayak uydurmak lazım )
Skyhawk34
04-12-2013, 19:14
Maşşallah Allah kaza bela vermesin zoru başarmak ... :D
umarım ananeden taypar olmaz buda :D:D:D:D:D
şaka bir yana araç gerçekten çok iyi tekrar Maşallah :D
maşallah... bu s2k'lar değişik bir hastalık demek ki
Amacim piyasanizi bozmak falan degil yanlis anlamayin ben sadece aramda gecenleri yazdim zaten benim aradigim zamanda siz aradiniz cunku verdigimin ustunu teklif etmissiniz amacim guzelligi bozmak falan degil arabada boncuk gini benim diyen s2k yi bozar masllah
Canlı yayında pazarlık olmuş, bende dün satış verirken 250tl fazlasını verdiler düşük olana sözverdiğim için değiştirmedim, amcanın böyle pazarlık yapması biraz ayıp olmuş sizde 2 arttırsaydınız öyle giderdi :) s2000'lerde mahremiyet kalmadı :)
Yeni sahibine hayırlı olsun,
Emre.Krgz
04-12-2013, 19:31
hayırlısı olsunn kazasız belasızz masllah
fatih_selvi
04-12-2013, 19:33
Samanlıktan mı çıkardınız :D :D :D ( Modaya ayak uydurmak lazım )
:D:D
Maşallah Allah kaza bela vermesin.
Maşallah harbiden ya :) Güle güle bin dostum..
Babaya bakarmısın ya ogluna s2000 alıyor :) Bizimkısı bana vts'yi sattırana kadar canı cıkmıstı :D
fsunnetci
04-12-2013, 20:52
maşallah çok iyi denk gelmiş Allah kaza bela vermesin...
Helal olsun turnayı gözünden vurmuşsunuz :)
Allah kaza bela vermesin
hayirli olsun, piyangodan daha guzel
chopstick
04-12-2013, 21:10
Allah kazadan beladan esirgesin. Maşallah
hayırlı olsun,guzel arabaymıs kazasız belasız bınmek nasıp olsun ıns :)
Hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip olsun çok güzel araç :)
lethaldoze
04-12-2013, 21:56
Hayırlı olsun boncuk maşşallah.
ne babalar var ne hıyar ogullar var s2k begenmiyo
ne babalar var ne hıyar ogullar var s2k begenmiyo
Hocam herkesin zevki bir olmak zorunda değil forumunda adabı bu zaten :)
Bu arada MasAllah gizli kalmıs bi guzellik kazasız belasız kullanmanız dileğiyle :)
belki bir gün biz de buluruz :D
zeipower
05-12-2013, 09:16
Hayırlı olsun kadir böylesini almak gerçekten uğraş ister maşallah
Hepİnİze tekrar tekrar teŞekkÜrler daha İyİlerİnİ sİzlerde gÖrmek dİleĞİyle...
Hayırlı uğurlu olsun Maşallah kazasız belasız :)
Maşallah guzel günlerde kullanın aynı bunun gibi bir tanede Ankara'da var
Kazasız belasız
aynen bende amcadan diyince direk onu düşündümde o amca sıkıntı. kulakta küpe yırtık kot saçlar at topuzu deri ceketler falan. ilk bi gördüm eskişehir yolunda sonra tunalıda makas + yan yapınca yalan olur dedim.
araca gelecek olursak maşallahı var. s2000 herkesin isteyeceği cinsten bir "otomobil". heleki bu kadar temizi.
hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin
Aracin simdi durdugu kapali garaji biliyorum , isteyene soylerim :)
hayirlisi olsun
Serkan_UR
05-12-2013, 14:03
Maşallah :) amcanın adıda BAHA :) doağrken vizyonu geniş doğmuş belliki :)
Kazasız belasız...Çıksın şu samanlıktaki amcalardaki s2000ler piyasaya belki normale döner sayı artınca :)
BerkayKamaci
05-12-2013, 14:03
Görmüştüm bir kaç kere yanılmıyorsam yanımda Mert Songül vardı :) Amcam kovboy şapkasını takmış yanında hanımı üstü açık geziyordu emirgan taraflarında.
Hayırlı olsun.
Yok artıkk!! Amcadan :D Muhteşem yahu :) Maşallah allah kaza bela vermesin
m. ali öz
05-12-2013, 17:38
Kazasız belasız kullanın.
Amcadan olmasından ziyade, kilometre boya durumu olarak gayet zinde sanırım :)
Maşallah.
ANIL ERCAN
05-12-2013, 17:55
Hakikatten ne babalar var ogluna s2000 alıyor ama oglu eşşek oldugu için sevmemiş arabayı :D Bizim peder arabaya bişey yaptırsak baslıyor bıdı bıdıya ne gerek var sen mühendislerden dahamı iyi bilcen diye :D Araba basıkken her gordugunde hadi gidelim kaldıralım su arabayı diye kafamı mikiyodu :D 1 günde 6 kere söyledigini bilirim kaldıralım diye :D
Burdan tüm amcalara sesleniyorum lütfen cıkartın samanlıktan s2000leri piyasada yeteri kadar patlak s2i tutmus s2000 var temiz s2000 gorelim..
SPORTING
05-12-2013, 22:44
Hepİnİze tekrar tekrar teŞekkÜrler daha İyİlerİnİ sİzlerde gÖrmek dİleĞİyle...
Kardeşim maşallah erenin önü s2000 otoparkı oldu 3 renkde mevcut :)
Kazasız belasız güle güle kullanın :)
Burak-Akın
05-12-2013, 23:03
amcadan teyzeden daha ne araçlar çıkacak çok merak ediyorum :D
Maşallah kazasız belasız..
TucanTuran
06-12-2013, 02:30
amca ogluna s2k alıyor, oğluda begenmeme cürretini gösteriyor he :D ne babalar var oğluna s2k alıyor bide beğendiremiyor, bizim babamız bize alsa paçalı güvercin gibi takla atarız :D inci gibi araç bulmuş ve sahibi olmuşsunuz maşallah kazasız belasız inşallah.
S.Özeren
06-12-2013, 03:00
bizim peder 'e geçen muayne için sinyal çaktım , bi dert yanmaya başladı çıkartıp ben para vercektim o derece
bu arada maşallah kazasız belasız
Çok çalıstık nasip bizim garajaymış :) yine bir ertan klasiği oldu buda:D:D
Koca bir MAŞALLAH :icon_tup:
Masallah gule gule kullanin, detayli fotograflarini gorsek iyi olur. :)
Mehmet-a
06-12-2013, 20:23
Hadi hayırlı olsun
aykutsafakyaman
07-12-2013, 01:32
Güle güle kullanın . Boyle s2000 cikicak mi diye bekliyodum demek ki varmis amcadan da s2000 :)
Arabadan çok ben amcayı merak ettim :D
SametAkyol
07-12-2013, 15:37
amca ağzının tadını biliyormuş :)
Kardeşim maşallah erenin önü s2000 otoparkı oldu 3 renkde mevcut :)
Kazasız belasız güle güle kullanın :)
Bizim araçlar garajda durur hep kardeşim karıştırma)))
Mustafa Toprak
07-12-2013, 18:54
Hay masAllah Allah kaza bela vermesin
by_lucky
07-12-2013, 20:00
Kazasiz belasiz surusler
Maşallah şöyle araçlar hep ilgi çekici :)
eleman arabayı satmak istediğinde sırf şu amcadan geyiği sebebiyle babasına sattırmıştır. 3 lira için bunu yaparlar mı derseniz, 3 lira için zaten karaktersizlik gösteren adamdan bu da beklenir.
Ben bi tek şu garajdan çıkan vw'yi biliyorum harbiden bu şekilde olan. Onun da değişmeyen tarafı kalmamış kullanabilmek için.
kazasız belasız
eleman arabayı satmak istediğinde sırf şu amcadan geyiği sebebiyle babasına sattırmıştır. 3 lira için bunu yaparlar mı derseniz, 3 lira için zaten karaktersizlik gösteren adamdan bu da beklenir.
Ben bi tek şu garajdan çıkan vw'yi biliyorum harbiden bu şekilde olan. Onun da değişmeyen tarafı kalmamış kullanabilmek için.
Kazasız belasız
amcadan geyİĞİyle satilmiŞ bİ araÇ deĞİl zaten okuduysan forumu araci ve amcayida taniyan bİlen gÖren arkadaŞlar var
teŞekkÜrler
maşallah daha fazla fotoğraf iş görecektir :) biz bilmeyenler için..
Bir gün ben de bir S2000 aldım başlığı açabilirim umarım :)
Tabi ben maddi hazırlığı yapana kadar piyasada s2000 kalırsa :)
güle güle kullanın, keyifli sürüşler..
maaşallah kazasız belasız
Kazasız, belasız orjinal haliyle tutmanız dileğiyle yoksa bize sıra gelene kadar piyasada bir yere patlamamış orasıyla burasıyla oynanmamış S2k kalmıycak.
Ne hayırsız evlatlar var :p
Hayırlı olsun kazasız belasız :)
Kazasız, belasız orjinal haliyle tutmanız dileğiyle yoksa bize sıra gelene kadar piyasada bir yere patlamamış orasıyla burasıyla oynanmamış S2k kalmıycak.
kardeş, senin otomobiller kısmında 114 tane araba var, bi kaç tanesini sat, hayalini gerçekleştir ;)
Allah kaza bela vermesin hayirli olsun araciniz.2007 siyah ilk sahibinden 34 s plaka bir tane amcada var 50 ile 60 yas arasinda dun yolda dudurdum konusdum satmam zor diyor kaza degisen boya yok camurluklar kaput film koruma yapilmis 55 bin dolara satarim olurda dusunursem dedi amca kartalda oturuyor icinde deforme yok icide sifir ayarinda...
1 buçuk sene olmuş :D hort
Konuyu güncel görünce amca vefat etti sandım..
westalim
01-05-2015, 23:35
konu can yakan cinsten olmuş :( kazasız belasız binin inş
meLaNchoLic
02-05-2015, 00:38
konuya ilk fotolardan sonra güncel foto bile gelmemiş :D foruma ateşleri salıp bırakmışlar biride gelmiş közü tekrar ateşlemiş :D
Yok mu satilik s2000 siyah renk :)
Annaaane yada babaneden varsa ben talibim
optimus_prime
02-05-2015, 09:25
hahah yarıldım :D
AyrtonSenna
02-05-2015, 09:55
tövbe tövbe :D:D:D