Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da Akaryakıt

Le10ur
04-12-2013, 17:46
Herkese Merhaba son günlerde yine lpg ye zam yapıldı. Benim düşüncem şu Ankarda'da yakıt yönünden uygun güvenilir hangi istasyonlar var.Ankara'lı arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

Ben mazotu beşevler shell veya total den alıyorum.Gayet güzel ancak gecenlerde elmadağ dan alpet ten aldım arasından hıc bır fark goremedım ve 40 kurusa yakın bı ucuzluk vardı.Şehırıcınde boyle benzınıne mazotuna guvenebılecegımz baska ıstasyonlar varsa paylasırsanız guzel olur

fatiii
04-12-2013, 17:47
böyle konuların mevcut olması lazım diye hatırlıyorum

snan1910
04-12-2013, 18:09
Konular mevcut ama yine yazayım

Beşevler, istanbul yolu total

Iskitler shell

Istanbul yolu şehre doğru jandarmanın po

Bunlardan alırsanız yakıt daha fazla veriyorlar, diğer benzinliklere göre kalibrasyonları tam

Equinox
04-12-2013, 18:13
Şaşmaz içindeki Türkiye Petrolleri'nden alıyoruz mazotu. Diğer yerlere göre ucuz, uzun zamandır da oradan alıyoruz herhangi bir problemle karşılaşmadık.

Le10ur
04-12-2013, 18:15
Konular mevcut ama yine yazayım

Beşevler, istanbul yolu total

Iskitler shell

Istanbul yolu şehre doğru jandarmanın po

Bunlardan alırsanız yakıt daha fazla veriyorlar, diğer benzinliklere göre kalibrasyonları tam

iş dönüşü jandarma po yu bılıyrm orada mazot ne kadar lıtresı

Le10ur
04-12-2013, 19:17
Şaşmaz içindeki Türkiye Petrolleri'nden alıyoruz mazotu. Diğer yerlere göre ucuz, uzun zamandır da oradan alıyoruz herhangi bir problemle karşılaşmadık.

lıtre fıyatı nedır?

Equinox
04-12-2013, 19:23
lıtre fıyatı nedır?

4,37 olmuş, uzun zamandır 4,09 dan alıyordum. Şurdan yakın olan yerlere bakabilirsin, yolunun üzeri falan vardır istasyon.

Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım A.Ş. (http://www.tppd.com.tr/Sayfalar/AnaSayfa.aspx)

Bu arada ben Efe :) Nick değişti benim.

snan1910
04-12-2013, 19:24
iş dönüşü jandarma po yu bılıyrm orada mazot ne kadar lıtresı

Ucuz değil normal fiyat fakat net yakiıt alıyorsunuz.

Ayrıca eurodizel dediğinizde genelde pompacılar pahalı olan dizelden koyuyorlar arada nerden baksanız 10kuruş oynuyor, normal eurodizel diyorum bende normalinden alıyorum.

ontheair
04-12-2013, 19:25
Ankara'da yakıt işi gerçekten bu kadar sıkıntılı mı?
,Hemen hemen ayda bir kez konu açılıyor bununla ilgili...

Chn53
04-12-2013, 19:56
bende şaşmaz tp den alıyorum mazotu bi sorun yaşamadım bu güne kadar . yarında jandarma po dan alıp deneyim bi nekadar farkedicek