Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Beykoz'da Olanlar :)
Öncelikle konu tekrar açıldıysa özür dilerim :)
Beykoz Kavacık'ta ikamet etmekteyim. Forumda Beykoz ve civarında olanlar var ise tanışmak isterim.
Saygılarımla :)
Ben Kavacıkta oturuyorum :)
ChtArdARSL
05-12-2013, 10:50
23 senedir kavacıktayım :)
Ben 6,5 senedir Kavavıktayım.
Sierra Rs
05-12-2013, 10:54
Eskiden Kavacık'ta oturuyordum :) Anne tarafı ezelden beri Beykoz'ludur.
23 senedir kavacıktayım :)
Bende 13 seneden beri :) Neresindesiniz Kavacık'ın?
Ben 6,5 senedir Kavavıktayım.
Neresinde Kavacığın oturuyorsunuz :)
berkayGLRN
05-12-2013, 11:53
Dogma buyume beykoz ortacesme :)
Kavacık otagtepede de garajım var :)
bende kavacık dörtyolda oturuyorum buluşma falan olsa yeni üyeler tanışmış oluruz
bende kavacık dörtyolda oturuyorum buluşma falan olsa yeni üyeler tanışmış oluruz
Hocam senin punto hangisi ya bi kaç tane punto dolaşıyo kavacıkta beykozda filan :) Biz nerdeyse her hafta sonu toplanıyoruz kendi arkadaş çevremizde filan :)
Dogma buyume beykoz ortacesme :)
Kavacık otagtepede de garajım var :)
Tuning cadde mi :)
10 sene Kavacıkta oturdum. 7/24 Otağtepe cafede nargile içtim özlemiyor değilim :)
ooo süper Beykoz - Kavacık tayfası çoğalıyor :)
Bizde Beykozluyuz :)))
Seni biliyoruz knkaaaa :)
Neresinde Kavacığın oturuyorsunuz :)
Acarkent Ormanyolu üzerinde oruruyorum bende.
Hocam senin punto hangisi ya bi kaç tane punto dolaşıyo kavacıkta beykozda filan :) Biz nerdeyse her hafta sonu toplanıyoruz kendi arkadaş çevremizde filan :)
stock orjinal grandepunto :) 34bz plakalı yolda falan görürsen durdur tanısalım kardeşim senın aracın plakası neydı ?
stock orjinal grandepunto :) 34bz plakalı yolda falan görürsen durdur tanısalım kardeşim senın aracın plakası neydı ?
Benim araç bu kardeşim :) Aynen sende görürsen durdur :) Ara sıra babamda oluyor araç ona dikkat et yeter :D
http://imageshack.us/a/img201/1091/9tw2.jpg
berkayGLRN
06-12-2013, 08:03
Tuning cadde mi :)
Yok kendıme ait :)
Tunıng cadde dekı cogu kısıyı tanırım :)
Yok kendıme ait :)
Tunıng cadde dekı cogu kısıyı tanırım :)
Anladım kardeşim :) NErde otağtepede uğrarım bi çay içmeye gelirim :)
berkayGLRN
07-12-2013, 18:03
Buyur tabi beklerım yenı camının orda polat sokak var bım ın karsısındakı sokak oraya gırın sari borda solda apartman sertan apt :)
Buyur tabi beklerım yenı camının orda polat sokak var bım ın karsısındakı sokak oraya gırın sari borda solda apartman sertan apt :)
Tamamdır kardeşim :) Hergün ordamısın peki?
berkayGLRN
08-12-2013, 20:44
Valla her gun degılımde bı pm atarsınız cevap verırım hemen bır araya gelırız :)
hakansiR
09-12-2013, 00:28
pasabahceden selam olsun :D
7 göbek beykozluyuz valla. Dedemler falan Akbabalı ben doğma büyüme yalıköydeydim. Daha sonra şişli tarafına taşındık :) Sık sık görebilirsiniz aracı benim beykozda genelde teyzemlere geliyorum yalıköyde.
pasabahceden selam olsun :D
ve aleyküm selam :)
7 göbek beykozluyuz valla. Dedemler falan Akbabalı ben doğma büyüme yalıköydeydim. Daha sonra şişli tarafına taşındık :) Sık sık görebilirsiniz aracı benim beykozda genelde teyzemlere geliyorum yalıköyde.
Merhabalar :) Bundan sonra gördüğümde selam veririm sizede :) Hatta olursa ufaktan bi buluşma tarzıda bişey organize edilebilir :)