Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tercih Meselesi Civic FD6 - FB7 / Elantra / C4 / Focus3



cagdasi
06-12-2013, 12:57
Öncelikle herkese merhaba,

2010 Otomatik Civic FD6 sahibiyim, aslında aracımdan herhangi bir memnuniyetsizliğim yok ama 2012-2013 model bir otomobil almak istiyorum başlıkta da yazdığım gibi birkaç model aklımda var karar veremiyorum.

Civic FB7 teknik olarak iyi bir otomobil ama FD6'dan sonra bana hiç çekici gelmiyor, alırsam Honda sorunsuzluğu için alıcam.

Elantra içi ile dışı ile gerçekten çok yakışıklı bir otomobil yalnız Hyundai nedir ne değildir hiç bir fikrim yok.

Citroen C4 e-HDi ; bindim kullandım içi, malzeme kalitesi ve fransız oyuncakları çok hoş gelgelelim 307 gibi arkası takırdıyorsa ve şanzuman kaynaklı sıkıntı yaşarsam diye korkuyorum.

Focus3; 2007'den beri babamda Focus2 var gayet memnun ama fordların klasik kilit, rolanti ve izolasyon problemleri beni soğutuyor.

Bu arada olmazsa olmaz tek koşul araçların otomatik vites olması. Fiyat için üst limit ise 48.000TL gibi düşünüyorum.

SAydıklarım haricinde aklınıza gelen ve önerebileceğiniz araçları, kullandığınız ve ne olduğunu bildiğiniz araçlar olursa iyi olur, yazarsanız sevinirim. Kafa karışıklığından kurtarmış olursunuz beni.

levent
06-12-2013, 13:16
fiyat / performans oranı olarak en iyi araç bence elantra, makul yakıyor donanım, kalite güzel tek sorun hız sabitleyici yok 2012 itibari ile.. servisleri başarılı, japonların 90lı yıllarını yaşıyorlar zaten.