Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İnternet Hakkında

KGüneyli
06-12-2013, 14:58
3 Ay kadar önce ev telefonu ile pek gorusme yapmadıgımızdan kapattırmıstım. Bunun yanında internette gıttı. Evde herkesın cebinde ınternet var gerek olmaz dıe dusunmustum. Ama durum ole degılmıs ınternetsız olmuyor

Sımdı TTNet mı yoksa dığer ınternet saglayıcılarımı karar veremıorum. 8MB Sınırsız bir paket bana yeterlı olur sanırım.

Yardımlarınızı bekliyorum.,

Edit; Ev telefonu olmadan ınternet actırabılıyormuyuz bu arada?

Jem89
06-12-2013, 14:59
Turknet kullanıyorum.. Çok büyük bir sorun yaşamadım.. 59 Tl ödüyorum.. 8 mb sınırsız + ev telefonu..

Mr.K
06-12-2013, 15:01
ev telefonu kullanmadan ttnetin paketi var

gene ev telefonu baglıo ama kullanmassan eger telefonu sabıt ucretı bıle yok dıye hatırlıyorum

SGTI
06-12-2013, 15:02
Biz superonline kullanıyoruz gayet iyi ve hızlı.Başakşehirde altyapısı var. 20mbit sınırsız 59 tl olması lazım bizim.Telefonsuz bizimde TTnet çok ağdi bir firma benim gözümde.6 ay önce kapatın dedim internetimi tamam efendim dediler.Geçen bir piston çıktı kapanmamış..Turktelekoma gidip kağıt imzalamanız gerekiyor dediler.Turktelekoma gittim orada kadınla kavga güreş kopardık.Bin ton artistlik.Aylık 5 liraya 20mbit verseler geçmem bi daha oraya.

canimrecepcim
06-12-2013, 15:03
ttnet fiber kullanıyorum aslında tam fiber değil diyolar ama hız 12mb altına daha dusmedi tivibu ile birlikte 55 tl ödüyorum.sınırsız bu arada.