Orijinalini görmek için tıklayınız : Chevrolet'te kapatıyoruz indirimi.
http://www.chevrolet.com.tr/pdf/offers/Chevrolet_Fiyat_Listesi_2013_12_1.pdf
Fiyatlar cok makul seviyeye inmiş.
Gerçekten ciddi indirim yapmış adamlar ikinci el piyasasından bile düşük seviyelerde kimi araçları
aslında bence hak ettikleri fiyat listesi olmuş bu cruze'a 58 bin vermek ?
Dün kardesimin calistigi isyerindeki koordinatorun aracini teslim etmisler. Adam 100k'ya aldi bgn indirim acikladilar. Adamda hakli olarak sikayette bulunmus..
mert_can 41
06-12-2013, 19:14
Cruze aklıma yattı aslında ama 2016 dan sonra napıcam onu düşünüyorum captivada süper indirim olmuş ama yanlış zamanlama :D
Cruze aklıma yattı aslında ama 2016 dan sonra napıcam onu düşünüyorum captivada süper indirim olmuş ama yanlış zamanlama :D
opel parçaları yapıştır :)
mert_can 41
06-12-2013, 19:34
opel parçaları yapıştır :)
Motor konusunda sıkıntı olmazda kaporta kısmından endişeleniyorum acaba yinede opel tehmin edermi parça :D
Motor konusunda sıkıntı olmazda kaporta kısmından endişeleniyorum acaba yinede opel tehmin edermi parça :D
10 yıl parca destegi sunmak zorundalar. Ki ben 98 model arabaya bile parca koduyla anten lastiğine kadar getirebiliyorsam, problem olacağını sanmıyorum :)
gokcell13
06-12-2013, 19:39
Cruze satıcaktık 2010.Sıctık.
Canselmo
06-12-2013, 19:45
1.4 turbo en ust oaket cruze 42.000 lira fiyat super. Yalniz 2.el satanlar ne yapicak xok zarara girecek valla
PaSHa-brk
06-12-2013, 19:53
Bünyesinde Chevrolet markasınında bulunduran bir firmanın 2.el departmanında çalışan biri olarak söylüyorum,bugünkü indirimle 2.el satıcak olanlar hüsrana uğradı.
Liste fiyatı 30.000 olan Spark 21.500 e kapış kapış gitti :)
Abi bu cok yanlis birsey ama yazik deilmi simdi arac sahiplerine cruiseun ikinci eli 2011 model desen 30 bine dustu dogal olarak bunu kredili alan eden var yazik bence
bu neyin kapatması beyler,ben anlamadım olaydan haberim yok ?
Eray Arslan
06-12-2013, 20:11
Cruze modelinin dizel seçeneği yok sanırım. Ve de harbiden 58 bin TL Cruze mu olur.
eraykenan
06-12-2013, 20:11
Fiyatlar iyi gibi...
bu neyin kapatması beyler,ben anlamadım olaydan haberim yok ?
Chevrolet Avrupa'dan çekilme kararı aldı.
Peynir ekmek gibi stokları tüketir bu fiyatlara.
onurdestan
06-12-2013, 21:13
şuan sıfır alan kazanır s2000 gibi oda sıfırken 80 bindi şimdi 100 bin stok bitince piyasa kaldığı yerden devam edicektir diye düşünüyorum chevrolettede
dizel yok mu dizel alınır gibi duruyo
OnurÖzden
06-12-2013, 21:16
şuan sıfır alan kazanır s2000 gibi oda sıfırken 80 bindi şimdi 100 bin stok bitince piyasa kaldığı yerden devam edicektir diye düşünüyorum chevrolettede
tam tersi piyasa dip yapar, insanlar zaten ön yargılıydı markaya bu da kaymağı oldu. büyük ayıp 1 hafta önce alan adamın günahı ne
cruze 1.4 sport bildiğin göz kırpıyor :D
onurdestan
06-12-2013, 21:23
tam tersi piyasa dip yapar, insanlar zaten ön yargılıydı markaya bu da kaymağı oldu. büyük ayıp 1 hafta önce alan adamın günahı ne
haklı olabilirisiniz indirim öncesi fiyatlar zaten saçma gerçekten yüksekmiş en ufak modelinde bile
Bende sıfır polo, clio, fiesta gibi modellere bakıyordum. Aklıma girdi birden. 1.4 turbo 140 modeli nasıldır? Yakıt konusunda sıkıntılı idi 1.6 ama 1.4 turbo nasıl bilen var mı?
Bana bir çıkar yol gösterin (Chevrolet İçerir) (http://hafif.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=84841182)
Birçok kişi sıkıntıya girecek durduk yere.
Spark alınabilir vela Aveo sedan dizel 5 sene kullan sat ne olacak günümüz teknolojisinde dandik araçları bu markalarda göremeyiz bence gideri var yani.
yarın erkenden gidiyorum chevrolet'e. vallahi bu fırsat kaçmaz. kışın eşşek niyetine kullanmalık aveo'lara falan bakarım; 140'lıklardan işime geleni alabilirim. opel 10 sene bakar, mağdur etmez...
lnd_samet
06-12-2013, 22:12
oyyy,araç alacak olan zerre durmasın, kaçmaz bu fırsat,
geçen ay astra j aldım bende, şuanda olsa hiç durmam cruze alır geçerim.
cruze hb 31 bin ne demek yaa?
1.4 turbo en ust oaket cruze 42.000 lira fiyat super. Yalniz 2.el satanlar ne yapicak xok zarara girecek valla
Biz zaten zararı '' hep aynı araçlara binmeyelim herkes kazansın marka önemli değil araç önemli'' dedik diye yaptık.. Ben renk seçeneği ile beraber aracımı geçen sene 31.00 e aldım. Şimdi sıfırı 28 e geliyo renk ile beraber..
Negüzel demekki evlat oldu evlenince hanıma veririm artık ! Birdaha başka markalarmı Töbe..
Opel - VW - Honda - Bmw vs. vs. ana markalardan vazgeçmem dilim yandı...Arabamdan soğudum
Shadow_Dancer
06-12-2013, 22:23
Spark alınabilir vela Aveo sedan dizel 5 sene kullan sat ne olacak günümüz teknolojisinde dandik araçları bu markalarda göremeyiz bence gideri var yani.
Aynen kardeşim alınabilir modeller bunlar bencede.. Cruze, 1.4 sport modeli alacagına o fiyata (bana göre) çok daha iyi arabalar var.. Mesela seat toledo gibi..
Aveo güzeldir alınabilir 'Eşşek niyetine' çok sağlamdır. Parası çok olanlara kaçırılmaz fırsat
Shadow_Dancer
06-12-2013, 22:35
Aveo güzeldir alınabilir 'Eşşek niyetine' çok sağlamdır. Parası çok olanlara kaçırılmaz fırsat
Bence hiç üzülme, sonuçta arabanda opelde kullanılan çok parça var.. karoseri içinse en az 10 yıl destek vereceklerdir.. Ha zarar edecegin aşikar ama çok fazla olacagını sanmıyorum..
Zarar sorun değil abi kader kısmet herşey gerçektende satılığa koyup sıfır Cupra yada ibiza FR alacaktım para ayarlıyordum. Demekki bu kalacak ona başka çözümler düşünülecek gerçekten kader kısmet.
sparkın otomatik olanı var mı kampanyada?
Binecek olan icin problem yok da satmak isteyen icin sıkıntı gercekten. Bence stoklar hemen tükenirse piyasa düşmez. Ama birkac ay bu fiyattan arac satılırsa düşecektir.
@aTaBeY; senin zararına kimse sevinmez kardeşim, emin ol. "eşşek niyetine" kelamı, aracın kelepir haldeki fiyatına bakılarak söylenen bi sözdü. yoksa aracı küçümseme gibi bi durum yok. bak ben 2 ay önce kadar özel siparişle kıçı kırık a3'e 120.000 saydım. şimdi satsam, zararımı sen düşün. kimse bilmez 140'lık olduğunu, side assist olduğunu vs...
fiyat indirimine ve zarar kısmına da fazla üzülme, herşey kısmet dediğin gibi. vallahi billahi ne araçlardan ne zararlar ettim... Rab'bim ne istemişse o çıkıyor karşımıza. aracını da güle güle kullan birader, sıkma canını. ;)
m. ali öz
06-12-2013, 22:55
Cruze alacaktım direkten dönmüşüm :)
Ha şimdi almamış olsaydım sıfırını düşünürdüm.
nasip astra j ymiş.
Kapış kapış satılır bence sıfırlar.
Canselmo
06-12-2013, 23:08
10 gun once 55 milyara sifir.cruze. alan arkadasim var su an kendisi sinir krizleri geciriyor .s
@aTaBeY; senin zararına kimse sevinmez kardeşim, emin ol. "eşşek niyetine" kelamı, aracın kelepir haldeki fiyatına bakılarak söylenen bi sözdü. yoksa aracı küçümseme gibi bi durum yok. bak ben 2 ay önce kadar özel siparişle kıçı kırık a3'e 120.000 saydım. şimdi satsam, zararımı sen düşün. kimse bilmez 140'lık olduğunu, side assist olduğunu vs...
fiyat indirimine ve zarar kısmına da fazla üzülme, herşey kısmet dediğin gibi. vallahi billahi ne araçlardan ne zararlar ettim... Rab'bim ne istemişse o çıkıyor karşımıza. aracını da güle güle kullan birader, sıkma canını. ;)
Yok ben asla zararıma sevindiniz vs. demedim polemik çıkarmak değil derdim. Sıfır 'gündelik Araçlar' genelde zaten zarar eder nadirdir üstüne koyan. Bizimki biraz fazla oldu sanırım. Ben sadece eşşek niyetine binilmek içinde fazla lüks gördüğüm için aracımı biraz alınmıştım sorun yok. Hani okadarda değil manasında. SAygılar cümleten
bahadırtelli
06-12-2013, 23:53
sparkın otomatik olanı var mı kampanyada?
bende merak ediyorum eşime alablirim.
benım araca ılan verdım valla satılırsa gıder bı hb cruze alırım canavar gıbı :)
Shadow_Dancer
07-12-2013, 00:18
Sparkın otomatigi var mı ki arkadaşlar?
bahadırtelli
07-12-2013, 00:20
eski model sparkta vardı. Yenisinde yok galiba
2.el cruzeler kaça düşücek sımdı :) satanların cogu vaz gecer herhaldee
driftboy
07-12-2013, 00:30
Bildigin bizim cruze dötümüzde patladı ?
yazık oldu chevrolet sahiplerine , araba almamış olsak hb cruze bakardık valla fiyatlar çok iyi
bu sparkın otomatıgı olsada alsak :)
Cerez gibi satar valla fiyatlar cok cazip
yenı kasanın otomatıgı yok parası olan varsa gitsin manuel de olsa alsın bence ama rahat bı 5 sene bınerım dıyenler alsın yoksa bayagı zarar edersınız
Oldschool
07-12-2013, 07:57
yapıştır cruze sport full +full :D
PaSHa-brk
07-12-2013, 08:18
Spark'ın otomatiği yok(21500 e sıfır arabada yok zaten :) ),Cruze'lar ise 1.4 140hp olarak geliyo 1.6 nadir kaldı bayilerde.Captiva'larda 18 bine varan indirimler var.
slowmotion
07-12-2013, 08:33
netteki 2.ellere baktım :( durum içler acısı
netteki 2.ellere baktım :( durum içler acısı
ben de baktım az once 2010-2012 sparklara 23-25 ıstıyorlar indirimli rakamları gören spark sahipleri kesin kalp krizi geçirir
slowmotion
07-12-2013, 08:40
ben de baktım az once 2010-2012 sparklara 23-25 ıstıyorlar bu rakamları gören spark sahipleri kalkp krizi geçirir
aynen ya çok kötü durum, diğer modelleride öyle. bu fiyat politikasıyla devam edemezler zaten
Yiğit G.
07-12-2013, 08:58
aveo 1.3 75 hp Dizel 33 bin çıtır fiyatmış hakkaten , jant koyup basınca çok tatlı oluyor şerefsiz.
http://img221.imageshack.us/img221/333/19556156.jpg
Allah kredi borcuyla alıp da satmak üzere olana yardım etsin. Büyük sıkıntı.
turkerrr
07-12-2013, 09:00
1,3 dizel aveo her zaman para eder bu fiyatlar çok uygunmuş
dragon07
07-12-2013, 09:03
beyler 1.4 140 turbolu cruzelara abanın çok hızlılar vede güzeller.
Kar marjına gel
İndirim yokken almaya kalksan abi valla 500 lira karımız var muhabbeti yaparlar 10 saat.
bizim ikinci elimizi alıp sıfır vermezler ama dimi?
coolvtec
07-12-2013, 09:22
güncel fiyat listesi sitesinde var mı acep? ya da sitedeki günce fiyat listesi mi diyelim?
kskrhnegatif
07-12-2013, 09:22
Beş sene sonra satmak istesek, satabilecekmiyiz acaba?
Beş sene sonra satmak istesek, satabilecekmiyiz acaba?
saab gibi olur :) Hastası varsa satarsın yada çok temiz düzgünse satarsın.Ben olsam gider sigortacıya sorarım kasko değeri ne olacak diye.Baktım 5 senede piyasa kötü,satılmıyor gider uçurumdan aşağı yollarım sigortadan parasını alırım :)
merttepe
07-12-2013, 09:31
Camaro da da indirim olsaydı ya :D
aha buraya yazıyorum 5 sene sonra ucuza alıpta 5.000 tl zarar ile satrsan öpüpte başına koysun daewoo vakası yaşanıcak çunku hele 89.000 e captiva falan alanlar evladiyelik kullansınlar bence
slowmotion
07-12-2013, 09:44
Kar marjına gel
İndirim yokken almaya kalksan abi valla 500 lira karımız var muhabbeti yaparlar 10 saat.
bence bütün markalar için geçerli, istenirse indirim yapılır :( benim polo için 100tl kazandık diye 5465465 yemin ettiler :D
bence bütün markalar için geçerli, istenirse indirim yapılır :( benim polo için 100tl kazandık diye 5465465 yemin ettiler :D
Tabi ki tüm markalar için geçerli,
Onu diyene yaaa bsg demek lazım :D
C6 corvette e 70 lira veririm forumdasis onun hatrina yani. :P
ilker_yusuf
07-12-2013, 11:10
Güncel fiyat listesi Cruze 1.6 corsa 1.2 essentiadan ucuz.
aveo 1.2 27.000
C6 corvette e 70 lira veririm forumdasis onun hatrina yani. :P
Adına üzüldüm üzüldüm o paraya önündeki 20 sene c6 ya binemezsin.Daha çok çalışman lazım.
ilker_yusuf
07-12-2013, 11:19
İnsanşara yazık günah gerçekten çok niyetlenmiştim aracımı alırken. ozaman 1.2 alabiliyordum şimdi aynı paraya dizel veriyorlar. Yazık insanların edeceği zarar. ama cruze 1.6 süpermiş gerçekten. alacaksın basacaksın lpg yı. bir kaç hafta içinde 2. el fiyatlarıda eetkilenir.
onursumer
07-12-2013, 11:21
fiyatlar ço kiyimiş ya picantoyu almamış olsaydım spark veya biraz yükseltip aveo alabilirdim valla bedava resmen
ben bgn bayıye gıtmeyı dusunuyrm da kendı sıtesınde arac yarat dıyınce fıyat daha fazla cıkıyor ancak
birkaç saat önce showroom'daydım. iyice inceledim araçları ve fiyatları. aveo hb, cruze hb ve trax çok hoşuma gitti.
8 havayastığı, hız sabitlemesi, esp'si falan bulunan full, metalik gri ve otomatik şanzumanlı aveo'ya 36.000 dediler. tasarım ve güvenlik olayı beni cezbetti açıkçası.
yine cruze hb 1.4 140 hp otomatik şanzuman ve full paketine 43.000 istiyorlar. bu, full denilen ama cruze'un yarı donanımına bile sahip olmayan, dahası bi alt sınıftaki 301/elysee fiyatlarından da aşağıda! dahası da 1.6'lıkların fiyatları ortalama 37.000lerde.
trax'ın 45-50.000 arasında kalan fiyatı, yanında kabak gibi bomboş kalan qashqai'ye bakarak kelepir. (benzer qashqai 65.000 tl gibi...)
alıp da kısa vadede satmayı düşünenler elbette almasınlar chevrolet ama uzun vadede kullanacaklar kaçırmamalı bence bu durumu. ben biraz düşünüp olmazsa bi aveo bakarım diyorum.
Fiyatlar çok iyi bende 2 ay önce cruze alıyordum direkten döndüm, iyki almamışım, şu an gidip aveo alasım var zaten hoşuma gidiyordu :) bu gün bi bayi yapıcam bende.
2. el sahipleri için gerçekten üzücü bir durum olmuş.
aveo alınır aslında 1.4 iyi fiyat
ilker_yusuf
07-12-2013, 11:50
birkaç saat önce showroom'daydım. iyice inceledim araçları ve fiyatları. aveo hb, cruze hb ve trax çok hoşuma gitti.
8 havayastığı, hız sabitlemesi, esp'si falan bulunan full, metalik gri ve otomatik şanzumanlı aveo'ya 36.000 dediler. tasarım ve güvenlik olayı beni cezbetti açıkçası.
yine cruze hb 1.4 140 hp otomatik şanzuman ve full paketine 43.000 istiyorlar. bu, full denilen ama cruze'un yarı donanımına bile sahip olmayan, dahası bi alt sınıftaki 301/elysee fiyatlarından da aşağıda! dahası da 1.6'lıkların fiyatları ortalama 37.000lerde.
trax'ın 45-50.000 arasında kalan fiyatı, yanında kabak gibi bomboş kalan qashqai'ye bakarak kelepir. (benzer qashqai 65.000 tl gibi...)
alıp da kısa vadede satmayı düşünenler elbette almasınlar chevrolet ama uzun vadede kullanacaklar kaçırmamalı bence bu durumu. ben biraz düşünüp olmazsa bi aveo bakarım diyorum.
corsa full bile 42.000 tl (bu kadr özellik yok)
aynı paket astra j 55.000 den fazla.
Onurkk06
07-12-2013, 12:13
Bizde cok baktık aveo ve cruzlara iyi ki almamışız şimdi galeriler sıfır alıp üstüne kar koyup satmaya çalışır burası türkiye :)
onn_dear
07-12-2013, 12:23
arkadasım 3 ay önce aveo almıştı şimdi isyanlarda
free-hifi
07-12-2013, 12:26
Bizde cok baktık aveo ve cruzlara iyi ki almamışız şimdi galeriler sıfır alıp üstüne kar koyup satmaya çalışır burası türkiye :)
bUNDA haklısın
http://www.chevrolet.com.tr/pdf/customerinformation.pdf
şöylede bir açıklama bulunuyor efenim.
my 13 ile my 13.5 arasındaki fark ne?
bide şu var bu dayı 44 ten almış bu fiyatamı satıyor ilandaki aracı?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2012-aveo-sedan-dizel-lt-10000-km-34500-tl-146414670/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true)
13,5 makyajlı versiyon gibi birşey yan sinyaller aynalara alınmış hoparlör sayısı artmış vb. ufak şeyler var
Sedan 1.3 95HP Dizel LT 35,703 TL
25k de lineayı 32 ye vereyim alın gidin :D
darkmoon
07-12-2013, 16:40
Arkadaşlar panik yapmayın.. yanlış anlaşılan bazı şeyler var chevrole avrupa piyasasından çekiliceği için haliyle türkiye chevrolede stokları eritip belki son mallarını çekip satıcak..
bu süreçde ellerindekileri hemen eritip çıakrta bilmek için fiyatları dip yapmışlar bu geçici bir süre bu süre zarfında eski alanlar tabiki satmasın çok büyük zarar eder.. gerçi chevrole kapattımı hertürlü ikinci el olarak değer kaybı olur ama türkyieden chevrole çekildikden sonra piyasalar rakamlar kendini toparlar kimse zarar etmez hatta bu indirimli alanlar baya bir kısa vadede kar bile eder..
bugün 50 bin tl ye satılan indirimli cruze un normal piyasa rakamı 60-70 bin tl ise chevrole çekildikden sonra emin olunki o 50 bine alanlarda biraz bekleyip bu aracın piyasa rakamı 60-70 bin tl diyicekler o rakamlardan satmaya çalışıcaklar.. yani bence bu değer kaynı sadece anlık bir şey stokları eritmeye yönelik bir mevzu..
ikincisi ise alıgılamada müthiş hata var...
kelime ve mantık kargaşası var..
Çekilmek ayrı bir şeydir iflas etmek yada bir fabrikanın kapanması ap ayrı bir şeydir..
konuyu okurken çünkü saab örneği verilmşi ama alakası yok.. saab bildiğiniz iflas etti .. chevrole sadece pazardan çekilme kararı aldı o kadar.. chevrole gene üretime devam edicek rusya ve kaskas balkan pazarlarında ve asya pazarındada daewoo adıyla.. yani firmanın kanapdığı iflash ettiği yok sadece belli ülkelerde satışını durdurma kararı almış..
isteyen fanatiği heveslisi distirübütör üstünden değilde galeri üstünden yada bireysel ithalatla gene getirebilir sıfır chevrole buna bir mani engelde yok..
parça ya gelince bu gün 96-97 daewoo ların bile parça tedariği yapılıyorsa o konuda bence en ufak bir sıkıntı olmaz.. helek ibunlar hala güncel ve üretilen araçlar..
lacticacid
07-12-2013, 19:31
Arkadaşlar durumu müsait olanların kesinlikle değerlendirmesini tavsiye ederim.Yakın arkadaşım 1 yıl önce aveo 1.4 LT aldı çok memnun.Yaklaşık olarak sanırım 33 küsür gibi bi rakamlar geçerliydi o zaman. ama şu anki my 13 aveo lt 13 dizel 95 hp lik model 35 küsür. motor zaten opelin kullandığı motor bakım vs. konularında sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum.Yahu zaten dacia nın sandero stepway 1.5 dci 90 hp 40 bin tl. Ben kendim için düşünüyorum ama sanırım bu sene böyle bir girişimim olamıyacak. kaçmaması gereken bir fırsat bence bu.
İbrahim33
07-12-2013, 20:19
spark mantıklı bence.
Yarın spark aldım gitti. 20 21 tl ye 0 arabamı kaldı.
darkmoon
07-12-2013, 20:28
bu aslında bir gerçeği daha gösterdiki demek ki isterse bütün firmalar çok rahat araçlarını 10-20 bin tl aşasına satabilicek rakam alanları var..
bu aslında bir gerçeği daha gösterdiki demek ki isterse bütün firmalar çok rahat araçlarını 10-20 bin tl aşasına satabilicek rakam alanları var..
yok abi zaten 500 tl karla satıyorlarmışmış (!)
yarın gidip konuşucam
Sedan 1.3 95HP Dizel LT 42,333 TLden 35,703 e düşmüş
my 13 kasa ne diosunuz?
Hic aklimda yokken, 20 li rakamlara spark görünce. Fazlasıyla ihtiyacimi goreceginden aklima girdi.
Hangi finans kurumuyla calisiyor bilen var mi ?
m. ali öz
07-12-2013, 22:54
2015 de cekilecegi soyleniyor fiyatlar 1 sene bu sekilde mi kalacak acaba ?
stokta arac kalmazsa ayni fiyatlardan getirirler mi ?
bence 2014 ortasi bayilerde kalan captiva lar bir hayli ucuza alinabilir.
arac almamis olsam dusunmeden alirdim dizel aveo.
guncel kasalar sorun cekmez ikinci elde ama eski kasa lacetti vb araclara talep olmaz bence artik.
Yarın bir spark varsa aldım gitti odeme kosulları konusunda bılgısı olan varmı acaba spark gayet mantıklı cok parcalanmaya gerek yok 3 5 sene kullan 19a ver gitsin:)
yarın gidip konuşucam
Sedan 1.3 95HP Dizel LT 42,333 TLden 35,703 e düşmüş
my 13 kasa ne diosunuz?
Şahsi fikrim zaten bu olaylardan dolayı aracınızı zor satacaksınız bari sedan almayın. Aveo tip olarak sedanı yapamadı bize satan arkadaş bile en çok HB satıldığını sedanın yüzüne bakılmadığını söylemişti yinede siz bilirsiniz ben HB tercih ettim..
Dipnot araç birçok emsali aracı bozar
Benimki boş yani LS paket ancak
8 hava yastığı
ESP
yokuş kalkış
cruise control vs. vs. bu en boşu düşünün..
Shadow_Dancer
07-12-2013, 23:19
Benim puntoya istedigim paraları verirlerse, bende düşünüyorum dizel aveo, aTabey kardeşimin arabasıda çok güzel.. mavi rengi fena olur..
m. ali öz
07-12-2013, 23:24
Dizel aveo HB in ikinci el degerinin yerini yine bulacagini dusunuyorum. Sifirlar tukendikten sonra.
Doluluk tip yakit olarak guzel bi arac.
Yarın bir spark varsa aldım gitti odeme kosulları konusunda bılgısı olan varmı acaba spark gayet mantıklı cok parcalanmaya gerek yok 3 5 sene kullan 19a ver gitsin:)
Ayni dusuncedeyim ben de. Ödeme kosullari hakkında bilgisi olan var mi ? Kredi durumlari, hangi bankayla anlasmali olduğu vs gibi...
Hocam bilgi edinirsen paylasir misin ? Ben de p.tesi gedizlere gidip öğrenmeye calisicam. Pazar günü calisiyorlarsa eğer sakarya ekin'e de bakicam.
kelalper
08-12-2013, 08:46
chevy nin piyasadan çekileceğini öğrenen kimse almaz bence. Proton gibi olacak. Tamam parça bulursun ama uzun sürede satmakta sıkıntı olur. Şimdi kimseyede piyasadan çekiliyoruz demeden çakacaklar arabaları.
Benim puntoya istedigim paraları verirlerse, bende düşünüyorum dizel aveo, aTabey kardeşimin arabasıda çok güzel.. mavi rengi fena olur..
Kesinlikle abi benim renk füme , Mavi , Birde bordosu var ki üçüde fena :) Teşekkürler güzel yorumun için örnek olması açısından bir iki foto
http://r1309.hizliresim.com/1f/k/ssl01.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://u1309.hizliresim.com/1f/k/ssl06.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://m1309.hizliresim.com/1f/k/ssl08.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://r1309.hizliresim.com/1f/k/ssl0h.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://m1309.hizliresim.com/1f/k/ssl0l.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://m1309.hizliresim.com/1f/k/ssl0z.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
chevroet, "piyasadan çekiliyoruz" olayını alıcılardan saklamıyor ki. dün gittim ve temsilci arkadaşa; "büyük indirim varmış, nedir?" dedim. ilk söylediği: "abi 2015 sonunda chevrolet avrupa'dan ve türkiye'den çekilecek, bu yüzden stoklarını tüketmek için ciddi indirim yaptı. ancak 10 sene boyunca yedek parça ve servis hizmetini sürdürecek." dedi. yani kakalama olayı yok, işimize gelirse...
Captivalarda fiyat nasıl acaba?
Suleyman
08-12-2013, 11:17
İmkan olsa aveonun dizelini alırdım hemen :)
İnsanlardaki ilk algı yanlış oldu. Herkes iflas sandı ki zaten burdaki herkes açıklamış iflas değil geri çekilme olduğunu. Şimdi insanlar her ne kadar iflas etmemiş bi marka da olsa almaya yanaşmayacak. Ama şu an param ve araç alacak olsam hiç düşünmeden 0 bi Chevrolet alırım.
Benim kafama takılan 2015'te çekileceksin madem neden daha 2013 sonunda stok eritme çabası var? Bir ikincisi, postlarda da var bayiye pazarlık için gittiğinden max200-300TL indirim yaparken şimdi nasıl oldu da 18bin TL'lere varan indirimler yapabiliyorlar. Bu işten bu kadar karları var mı yoksa indirimin tamamını Chevrolet mi karşılıyor.?
Cruze da 2.0 dizel seçeneği kalktımı?
Birde şuan hangi modellerini almak en doğrusu sizce?
bence sımdı hemen atlamamalı elınde urunler elbet kalacak o yuzden fıyatların daha da dusecegıne emınım
süper sport kısmı kalıcıymış. aslında kötü araçlar üretmiyordu, pazardan çekilmek yerine beklentiyi ve maliyetlerini düşürmesi gerekirdi. 70 yıllarda ülkemizde ve avrupada kısmi hakimlik sürmüş bir marka neticede.
İnsanlardaki ilk algı yanlış oldu. Herkes iflas sandı ki zaten burdaki herkes açıklamış iflas değil geri çekilme olduğunu. Şimdi insanlar her ne kadar iflas etmemiş bi marka da olsa almaya yanaşmayacak. Ama şu an param ve araç alacak olsam hiç düşünmeden 0 bi Chevrolet alırım.
Benim kafama takılan 2015'te çekileceksin madem neden daha 2013 sonunda stok eritme çabası var? Bir ikincisi, postlarda da var bayiye pazarlık için gittiğinden max200-300TL indirim yaparken şimdi nasıl oldu da 18bin TL'lere varan indirimler yapabiliyorlar. Bu işten bu kadar karları var mı yoksa indirimin tamamını Chevrolet mi karşılıyor.?
abi indirim tamamıyla chevrolet kaynaklı.Yukarı postlarda da eleştirilmiş ama bayiler gerçekten pek birşey kazanmıyorlar satıştan.yani elbette kazanıyor o kadar eleman çalışıyor hem kazanmasa bu işi yapmazlar ancak öyle 18k tl lik indirim yapacak kadar hiçbir bayii kazanamaz.en fazla 4-5k tl olsa zaten pazarlık yapınca 1.5-2 gidiyor geriye kalan bayinin karı işte.
Eniştem Citroen bayii de genel müdürlük konumunda bizzat ağzından duydum.yedek parça ve servis bölümleri olmasa bayiler fazla ayakta kalamazlarmış..Yani satış o kadar onlar için olmazsa olmaz değilmiş.(servis ve yedek parça ya göre)
onursumer
08-12-2013, 12:05
annemde duymuş gidip alalım diye tutturdu getzi benzinli otomatik aveo ile değiştirsemmi diye düşünmuyor değilim aynı donanımda i20 almaya kalksam 45bintl
rebeloghy
08-12-2013, 12:34
Abilerim benim şuan arabayı değiştirecek durumum yok ama bir şeyi merak ediyorum. Yarın gidip alsak bi cruze falan , 10 sene kaporta vs parça sözü veriyor bulunduracaklar burada , servis ihtiyacımızı opel servislerinde falan hallederiz sanırım da bizim toplumumuz yüksek derece ön yargılı. Alfalar sorundan başka bişey değildir mesela çoğunluğa göre.. Chevrolet istediği sözü versin 2.el de değer kaybı çoğunluk alıcı kitlesine göre olur. Belli bir arabacı kesim alır ancak 3-4 yıl sonra elimizdeki aracı diye düşünüyorum.
Şimdi alırsan ancak 2-3 yıl binicem diye almalı bu ön yargı güncel haldeyken satışı zor olabilir ihtiyaç durumunda. GElelim soruma ; aldık arabayı , 2 sene bindik , 1 marka çekilmeyi tamamlayınca yada bu süreçte kasko bedelleri nasıl olur ? Parça tedariği zora girerse diye yükselir mi kaskolar ?
Yani elbet karoser için söz veriyor da , fiyatların sözünü vermiyor. 2 yıl 3 yıl sonra oldu ki cruze ile kaza yaptık. Tamam çamurluktur , fardır ellerinde bulundurmaları yada tedarik etmeleri gerekiyor ama bir astra parçasına göre fiyatları 2- 3 katı olur mu ? Bulunması bekleme süresi 2 -3 kat olur mu ? Parça fiyatı 3- 4 katı bile olsa nasıl bir hakkımız olabilir ki ?
Millet slm. Su an chevroletteyim. Fiyatlar harbiden guzel. Ama hicbi yerde spark kalmamis.. hb arabada yok denecek kadar az. 2 tane yer gezdim ortam bu sekilde.. almak isteyen bnce elini cabuk tutsun.
Ridvan -)
silwerhooks53
08-12-2013, 13:58
kartaldakı yerı araadım demın aveo hatcback dızel ıcın elımızde yok dedı 95 bg dızelını bulamıyorum hep 75 bg bu gidişle kalmıycak galıba
ilker_yusuf
08-12-2013, 14:34
Valla aracımı martta almıştım daha kredisi var. Araç almayı düşünen varsa gitsin hemen cruze 1.6 alsın alır almaz LPG yi de koydun mu en az 5 sene binilecek araba...hem geniş hem donanımlı daha ne olsun.
Babam arabasını yenileyecek Skoda Octavia da karar kılmıştık. Şimdi 1.4T Cruze hayatta almaz peder bey. O da aman parça bulamayız, satamayız diye düşünecek. Kararından da çeviremeyiz. :D
Şimdi geldim istanbul yolu opisteydim, çoğu satılmış arabaların. Fırsat güzel bence değerlendirilmeli. Cruze 2.0 dizel yok 1.4 turbo var. O parayı hakeder bence. Aveo sedan vardı hep 1.4 onlar duruyor henüz. Spark bende göremedim, yok sanırım.
Spark olsa al filo vur kiralamaya gitsin :)
az önce bayideydim , aveo 13.5 Sedan dizel Lt 75lığı 36.000, Ltz 90lığı 40.000TL
m. ali öz
08-12-2013, 15:10
Cruze da 2.0 dizel seçeneği kalktımı?
Birde şuan hangi modellerini almak en doğrusu sizce?
2.0 dizel 1 yildir gelmiyordu zaten.
bence ikinci elini dusunmeden binilcek arac alinmali.
aveo hb dizel olmali
cruze olursa 1.4t olmali bence
mert_can 41
08-12-2013, 15:24
Bayiden geldim çok kalabalıktı bu hızla giderse hemen tükenir :)
darkmoon
08-12-2013, 17:22
çekilme bir süreçdir .. o süreç ancak düzenlemesi organizasyonu 1 yıl falan sürer bu iş araba satalım ile alakalı değil çekildikden sonrası servis parça tedariği bu hangi departmanların devam ediceği hangilerinin kapatılıcağı v.b gibi bir süreç.. bunların hepsinin tamamlanması ve çekilme süreci sanırım 1 yıl rahat sürer..
birde parça derdine takılmasın korelilerdeki online parça tedarik sistemi kimsede yok..
devamlı internetten parça aldığım için amerikan olsun alman olsun koreli olsun çok iyi kıyaslama yapabiliyorum korelideki online tedarik sistemi dünyada başka hiç bir ülkede yok..
bende sonata ve hysoung motorda var direk fabrikadan parça siparişi verebiliyorsunuz yada ordaki tedarikçilerin online sistemine girip istediğiniz a dan z ye her tür parçanın siparişini verebiliyorsunuz..
mesela hyusoung un kendi parça satış sitesi var direk a dan z ye her tür parçacının siparişini online verebiliyorsunuz fabrikadan.. hyundai kia chevrole (daewoo) içinde tedarikçiler tonla var.. olmayan parçanın siparişini bile verebiliyorsunuz onlar sizin için fabrikadan tedarik ediyorlar..
Izmirde bir bayiye gittim. Esim icin aveo pazarlik ettik. 33.200 +700Tl metalik renk farki dedikleri araca (siyah oldugu icin istemedik baska bayilerde varmi diye bakmaya gittik) 1 saat sonra kapora vermeye gittigimizde 35.000Tl oluverdi ayni araç. Birde dediki listede yanlis araca bakmisim liste 35.400+700tl dedi vatandasin biri. Bunlar cantada keklik nasil olsa baska arac bulamadilar alacaklar bu araci diye düşündü. Kendi masasindaki bilgisayardan internetteki fiyat listesini gosterdim o ozur dilerken ben masadan kalktigim gibi solugu baska marka bir arac pazarlik ederken bulduk ve satin aldik. Neye niyet neye kismet dedik artik. Yer Izmir Egem yapan şahıs Songül diye birisi aklinizda bulunsun.
can aveounun hangi modeliydş kardeşim
can aveounun hangi modeliydş kardeşim
Aveo hb 1.4 LT AT modeli siyah bir araç
Spark için ekin 23.000 dedi opak renk için. Ama stokta yok, bulma sansinda pek yok dedi bu gün. Daha önce fiyat alan ya da stok olan bayi hakkında bilgisi olan var mi ?
Bende bugun gedizlerde inceledim bizim hatun için 1.4 otm.aveo araç bence güzel. Fiyat olarakta 34.000 tl dedi arkadaş. Yalnız şu an için ellerinde yok. Yeni gelicek parti içinde fiyat sözü veremedi arkadaş.
bugün çorlu bayinde gezdim spark vardı 22 bin fiyatı vardı.cruze otomatik 39 bin fiyatı vardı.
Bir arkadaş için bakıyorum, Cruze'un baz donanım 1.6'sı bulunur mu?
S.Özeren
08-12-2013, 22:18
arkadşalar captiva soran oldu mu ?
hakotech
08-12-2013, 22:21
arkadşalar captiva soran oldu mu ?
Aynen bende onun fiyatını merak ediyorum,eğer güzel indirimi varsa alacam bitane galiba...
antep teymur'da full captiva var bi tane, tam 90.000 lira dediler.
hakotech
08-12-2013, 22:25
antep teymur'da full captiva var bi tane, tam 90.000 lira dediler.
Önceden nekadardı aceba ?bilgin varmı ?
S.Özeren
08-12-2013, 22:26
önceden 100 den fazlaydı 110 a yakın olması gerek, mantıklı aslında
bu arada teşekkürler abi
aynı araç 104.000 liraymış, indirimle beraber 90.000 olmuş. antep teymur'da iki adet manuel cruze ve biri otomatik iki de aveo sedan var düşünen olursa...
hakotech
08-12-2013, 22:28
14 bin lira için alınmaz ozaman 80 falan olaydı iyidi..sanırım b...kunu çıkardım :))
çanakkale ekşi plaza da araç kalmamış resmen 1 aya araç teslım dıyorlar spark ve 1.4 aveo ya gün veremıyorlar aveo sedan 1.3 dizel falan var captıva için pazarlık yaptık 2.0 önden cekerıni 87.000 e bıraktılar dizel aveoyu 35.000 den aşağı vermıyorlar takas falan yok yalnız olsa bizim 2007 comboyu verıp dizel aveo almayı dusunuyorduk. ellerın de bol bol traxla captıva kalmış 2014 un ortasın da onlara da cok guzel ındırım yapılcak bence.
hakotech
08-12-2013, 22:34
çanakkale ekşi plaza da araç kalmamış resmen 1 aya araç teslım dıyorlar spark ve 1.4 aveo ya gün veremıyorlar aveo sedan 1.3 dizel falan var captıva için pazarlık yaptık 2.0 önden cekerıni 87.000 e bıraktılar dizel aveoyu 35.000 den aşağı vermıyorlar takas falan yok yalnız olsa bizim 2007 comboyu verıp dizel aveo almayı dusunuyorduk. ellerın de bol bol traxla captıva kalmış 2014 un ortasın da onlara da cok guzel ındırım yapılcak bence.
Güzel haber,ozaman bekliym biraz bakalım dip rakam neye bırakıcaklar,anneme almak istiyorum,inşallah düşerde alırım :)
90.000 liraya 2.0 lt'lik hiçbir suv'u vermezler sanırım. çok iyi bence. işin aslı ben aveo sedanı düşünüyorum. bizim sıpanın arabası olmasa, yani bagaj önemsiz olsa aveo hb güzel. cruze hb de çok tatlı beyler. ondan da beyaz renk var bi tane teymur'da.
Güzel haber,ozaman bekliym biraz bakalım dip rakam neye bırakıcaklar,anneme almak istiyorum,inşallah düşerde alırım :)
Valla manuel olmasını sorun etmezsenız toyotanın onden ceker rav 4 dizelı var 2.0 motor 89.000 tl fiyatı var şahsen ben olsam onu alırım en azından her zaman 2. eli var
halilayhan
08-12-2013, 22:45
captiva için 90 sakın vermeyin biz daha zamdan önce pazarlık yapmıştık en son dip pazarlıkla 93 diye anlaştık çekmeköydeki bayi ile sonra bu olaylar çıkar çıkmaz aradılar buyrun aracı bekletiyoruz falan dediler :) bende direk durum ortada sağlam bir fiyat verin dedim 83e hemen alabiliyorduk da açıkcası olaylardan sonra yemedi vazgeçtik crv alıcaz kampanyalı
hakotech
08-12-2013, 22:50
Valla manuel olmasını sorun etmezsenız toyotanın onden ceker rav 4 dizelı var 2.0 motor şahsen ben olsam onu alırım en azından her zaman 2. eli var
Dediğim gibi annem için düşünüyorum,araba kullanmayı bilmiyo henüz,bu yüzden otomatik olması lazım,araba kullanmayı öğreneceği için 2. Eli çok takmıyorum o araba ne hale gelicek az çok tahmin edebiliyorum çünkü..suv olduğundan captiva istiyorum,tabbi para çokomel ilişkiside çok önemli,güvenli olsun birazda :)
captiva için 90 sakın vermeyin biz daha zamdan önce pazarlık yapmıştık en son dip pazarlıkla 93 diye anlaştık çekmeköydeki bayi ile sonra bu olaylar çıkar çıkmaz aradılar buyrun aracı bekletiyoruz falan dediler :) bende direk durum ortada sağlam bir fiyat verin dedim 83e hemen alabiliyorduk da açıkcası olaylardan sonra yemedi vazgeçtik crv alıcaz kampanyalı
Araç dolumuydu peki? Yani opsiyon listesi nasıldı?
halilayhan
08-12-2013, 22:54
Dediğim gibi annem için düşünüyorum,araba kullanmayı bilmiyo henüz,bu yüzden otomatik olması lazım,araba kullanmayı öğreneceği için 2. Eli çok takmıyorum o araba ne hale gelicek az çok tahmin edebiliyorum çünkü..suv olduğundan captiva istiyorum,tabbi para çokomel ilişkiside çok önemli,güvenli olsun birazda :)
Araç dolumuydu peki? Yani opsiyon listesi nasıldı?
abi şöyle diyim iki modeli varmış bir güvenlik paketli full olanı ki en çok o kalmış ellerinde birde giriş modeli vardı onlar daha az kalmış bunlar dolu modeli için konuşulanlardı :) koltuk kafalarında falan ekranlar vardı anneme düşündükte durum ortada valla 80 e bile alınsa ikince elde çok kaybettircek belli
erkin006
09-12-2013, 00:19
bu gün abime aldık cruze sedan beyaz 1.6 lt otomatik...donanımına göre emsalleriyle karşılaştırınca fiyatı bedava...
yarım saatte kaporayı verdik aldık çıktık...
bu gün abime aldık cruze sedan beyaz 1.6 lt otomatik...donanımına göre emsalleriyle karşılaştırınca fiyatı bedava...
Stok sıkıntısı var miydi? HB mevcut muydu?
erkin006
09-12-2013, 00:51
Stok sıkıntısı var miydi? HB mevcut muydu?
tek tük araba kalmış ellerinde...hbile ilgilenmediğimiz için sormadık...kapanın elinde kalıyor...
onursumer
09-12-2013, 08:30
bugun gazetede roportaj vardı mudurleriyle
turkiye hariç avrupa genelinde kotu olunduğundan dolayı çekilmişler burasıda arada kaynamış bolge aynı olduğundan :)
bugun gazetede roportaj vardı mudurleriyle
turkiye hariç avrupa genelinde kotu olunduğundan dolayı çekilmişler burasıda arada kaynamış bolge aynı olduğundan :)
Chevrolet Türkiye Genel Müdürü müşterilerine güvence verdi.
2015 sonunda Batı ve Doğu Avrupa’dan çıkma kararı, Chevrolet Türkiye Genel Müdürü Tolga Atmaca için de sürpriz oldu. ‘Bundan sonra ne olacak’ sorusuna ‘Yaşayarak göreceğiz’ cevabını veren Atmaca, tüketicilere ise güvence verdi; “60 servisimizle tüm Chevrolet modelleri 10 yıl garanti altında. Zaten Opel’le ortak çalışıyoruz” dedi.
GEÇTİĞİMİZ cuma günü General Motors’un (GM) 2015 yılı sonundan itibaren Chevrolet markasını Türkiye’nin de dahil olduğu Batı ve Doğu Avrupa’dan çekme kararı, Chevrolet Türkiye ekibi için de büyük sürpriz oldu. Avrupa’da Opel’le büyüme kararı alan GM’in, Chevrolet markasını 2015 sonundan itibaren tamamen çekmesinin etkileri önümüzdeki günlerde net olarak ortaya çıkacak. Ama yılda 10-12 bin araç satan markanın Türkiye’deki müşterilerinde bu kararla birlikte bir panik havası oluştu. Araçlarının akibetinin ne olacağı, servis ve ikinci ele ilişkin ne yapacaklarıyla ilgili kafalarda bir çok soru işarete bulunuyor. Tüm bunların hepsini Chevrolet Türkiye Genel Müdürü Tolga Atmaca’ya sordum, o da içtenlikle cevapladı.
Tolga Atmaca, öncelikli olarak GM’in kararının kendileri için de sürpriz olduğunu belirterek, “İnanın bu karardan biz de haberdar değildik. Herkesle birlikte öğrendik. Sonuçlarının ne olacağı, neler yapılacağını ve tüm gelişmeleri yaşayarak öğreneceğiz” dedi.
2015 SONUNA KADAR DEVAM
Atmaca, Chevrolet’in Türkiye’de tüm faaliyetlerine 2015 yılı sonuna kadar aynen devam edeceğinin altını çizerek, “Biz marka resmi olarak ülkeden çıkana kadar herşeye devam edeceğiz. Sonuçta birlikte çalıştığımız bayilerimiz var, iş ortaklarımız var. Aksi bir şey söylenene kadar tüm faaliyetlerimiz sürecek. 2014 yılına ilişkin model siparişlerimizi verdik. Daha sonrası için talebe bakacağız, eğer azalma varsa ona göre bunu merkezle paylaşıp devam edeceğiz.”
OPEL’LE ORTAK ALTYAPI
Chevrolet markasına sahip olan tüketicilerin gönlünü ferah tutması gerektiğini söyleyen Atmaca, “Bu operasyon Chevrolet’in satışı için geçerli. Yani sadece satıştan çıkıyor, servis için herşey aynen devam ediyor. Bizim Türkiye genelinde Opel’le yüzde 95’ini ortak yürüttüğümüz 60’a yakın servis noktamız var. Tüm Chevrolet modellerine 10 yıl servis garantisi veriyoruz. Bu konuda kimse bir şüphe duymasın. Zaten tüm altyapı faaliyetlerimiz Opel’le birlikte olduğundan Chevrolet müşterileri hiç bir şekilde madur olmayacak” dedi. İkinci elde de bir sıkıntının olmayacağını belirten Atmaca, “İkinci el fiyatlarını filo satışları etkiliyor. Biz filoda yokuz, o yüzden direkt satın almada ikinci el fiyatları düşmez” yorumunu yaptı.
Başarılıydık ama AB etkili
CHEVROLET’le ilgili verilen bu karar hakkında ise Atmaca kişisel görüşlerini paylaştı; “Sonuçta Türkiye’de markanın satışları belli bir seviyeye oturdu. Türkiye’de ilk 10 marka arasına bile girdik. Bir ara 8’inci sıradaydık. Yılda ortalama 12-13 bin adetlik satışa ulaştık. Avrupa’da ise tam
tersi bir durum vardı. Chevrolet satışlarda 19’uncu sıralardaydı. Bu yüzden çıkış kararı aldıklarını düşünüyorum. Rusya’da da Türkiye gibi markanın güçlü olduğu pazarlardan bir tanesi. Ordan çıkmadılar. Türkiye’de satılan araçlar Avrupa mevzuatında ve Avrupa normlarında olduğu için biz bu kapsama girdim. Aksi takdirde bizde Rusya gibi faaliyetlere devam edebilirdik.”
Satış bitse de servis devam - Hürriyet EKONOMİ (http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25309549.asp)
ozgurluk
09-12-2013, 11:25
inceden araştırdım mevzuyu.
dedim fiyat bu kadar düşmüşken anneme hediye olsun hesabı alayım diye düşündüm.
kredi çekip alacağım için mantıksız olduğuna kadar verdim.
3 sene kredili alsam , araba bana gelicek 30 milyar civarına. 3 sene sonra 2. el değeri olucak 10 binlira.
krediyle girmek mantıksız açıkcası.. ha peşin param var 0 km alayım dersen alınabilir.
ayrıca parçası hiç yokmuş bunların. ön panel için yurt dışından 40 50 gün parça gelmesini beklemişler..
şimdi esas esprisi 2011 2012 model 2. eller için olacak. bunların fiyatları 10 - 15 bin tl arası gidip gelecek mecburen.
2. el sahipleri bu fiyatlara düştükleri noktada bi tane çakıp geçicem.
Bizim arkadaş 2012 modeline 32 bin verdi şimdi aynı araba 1.2 Renk seçeneğiyle 28 bin lira.
Yazık günah değil mi o kadar insanın parasına.
Bizim arkadaş 2012 modeline 32 bin verdi şimdi aynı araba 1.2 Renk seçeneğiyle 28 bin lira.
dua etsin captiva almamış 18 milyar fark var.
Bende düşündüm fakat almak mantıksız, 2 sene sonra 40.000tl verip alınan Cruze 20.000tl edecek maksimum. 2 senede bu kadar kayıp inanılmaz.Kimsede ömürünün sonuna göre aynı arabaya binmeyeceğine göre...
Ne kadar daha sürer aceba bu fiyatlar . Ailemin bi kaç ay sonrasına jip alma planı vardı . Captiva LTZ alınır mi ki acep ?
Captivaların sahipleri acaba olanlardan bihaber mi ? :)
Chevrolet Captiva İkinci El SUV, MPV, Crossover, 4x4 ve jeep'ler, Sıfır Satılık Arazi Araçları sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/arazi-suv-pick-up-chevrolet-captiva?sorting=price_desc&viewType=Gallery)
darkmoon
09-12-2013, 12:42
Bu rakamlar geçicidir ellerindeki mallar bittimi erittilermi fiyatlar gene normal seyrine döner..
işki sadece chevrole sahipleri şu sıralar araçlarını satışa çıkartmasınlar..
Fiyatlar normale dönmez,bu adamlar 2015 e kadar ucuz şekilde stok eritecek.15 bin ucuza satmazlar, 10 bin ucuza satarlar ama ucuza satarlar(ciddi anlamda rakiplerden ucuz olur).Chevrolet tamamen pazardan çıkınca arabaların 2. eli tepe taklak olacak. Örneğide mevcut; Proton..
Pahalı Chevrolet modelleri alanlar paralarının yarısını havaya atmış olur.
ersandeniz
09-12-2013, 12:48
Bu rakamlar geçicidir ellerindeki mallar bittimi erittilermi fiyatlar gene normal seyrine döner..
dün ankarada oto pazarında bol miktarda 8-9 bin kmde chevrolet varmış, bir yandan sanayideki ustalar da körüklüyor, parça bulunmaz elinizde patlar daewoo gibi olur diye..
Bence hiç bir şey olmayacak pahalı alanlar 1 sene daha ellerinde tutucak araçlarını.Sonra stoklar bitince sistem eskiye dönücek fiyatları pahalı alanlar belirleyecek.Sanmıyorumki 100 e captivasını alan 2013 model arabayı 65 e satsın.Hatta bu arada ucuza alanlar belki aldığı fiyattan bile satabilir.Parça sorunuda uzun süre çıkıcağını sanmam.Tabi bunlar varsayım.
darkmoon
09-12-2013, 13:08
herhalukarda fiyatları tepe taklk olucak o bir gerçek.. ama şu anki satışlar 2015 e kadar sürmesi chvrole alan bütün camiayı maddi açıdan zor durumda bırakır. onun hesap kitabını yapmışdır türkiye chevrole diye düşünüyorum.. yoksa bu sefer bazı chevrole kullanıcıları hukuki olarak haklarını arayabilir..
bu satışlar uzun süreli olucağını düşünmüyorum kısa sürede biter diye düşünüyorum zaten arkadaşların anlattıklarına bakılırsa bu hızla bir kaç haftaya ellerinde stoklarında araba falan kalmaz...
darkmoon
09-12-2013, 13:09
Bence hiç bir şey olmayacak pahalı alanlar 1 sene daha ellerinde tutucak araçlarını.Sonra stoklar bitince sistem eskiye dönücek fiyatları pahalı alanlar belirleyecek.Sanmıyorumki 100 e captivasını alan 2013 model arabayı 65 e satsın.Hatta bu arada ucuza alanlar belki aldığı fiyattan bile satabilir.Parça sorunuda uzun süre çıkıcağını sanmam.Tabi bunlar varsayım.
Aynen bende bunu anlatmaya çalışıyorum 100 e alan 80 satmaz aynı aracı 80 e alanda 60 a satmaz.. 80 e alanda ben bu aracı indirimsiz 100 e aldım ayağına yatıcak.. tabi herkes için demiyorum piyasa mantığında konuşuyorum..
AHMET1907
09-12-2013, 13:12
Bende trax dusunuyorum, tecrube eden varmi aramizda?
Aynen bende bunu anlatmaya çalışıyorum 100 e alan 80 satmaz aynı aracı 80 e alanda 60 a satmaz.. 80 e alanda ben bu aracı indirimsiz 100 e aldım ayağına yatıcak.. tabi herkes için demiyorum piyasa mantığında konuşuyorum..
Aynen zamanında favoriye almışım şimdi bu adam 30 a vermiyceğine göre..
Dediğin gibi piyasa mantığı bu şekilde işleyecek.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-son-derecede-tertemiz-bir-arac-full-plusfull-132163863/detay/)
ozgurluk
09-12-2013, 13:23
spark dışındaki modellerin bir çok parçası opelde mevcutmuş ama spark'ın hemen hemen her parçasının temini çok zor oluyormuş...
valla kapora vermeye gidicektim vazgeçtim..
2.el 2010 2011 2012 lerin fiyatları aşağı çekmesini bekleyecez artık ;)
darkmoon
09-12-2013, 13:27
evet ondan diyorum bu rakamlar şu anki piyasa bence geçicidir ellerindeki mallar bittimi erittilermi fiyatlar gene normal seyrine döner.. işki sadece chevrole sahipleri şu sıralar araçlarını satışa çıkartmasınlar.. tabikii chevrole çekiliceği için bir kırılma ikinci elde illaki düşüş olucakdır o başka bir şey..
bahadırtelli
09-12-2013, 13:38
Gedizlerde captivayi 88 den asagi inmediler (ltz) olanini hangi bayi en son ne fiyat alindi yazan olursa almayi dusunen arkadaslara yardimci olmus oluruz
inceden araştırdım mevzuyu.
dedim fiyat bu kadar düşmüşken anneme hediye olsun hesabı alayım diye düşündüm.
kredi çekip alacağım için mantıksız olduğuna kadar verdim.
3 sene kredili alsam , araba bana gelicek 30 milyar civarına. 3 sene sonra 2. el değeri olucak 10 binlira.
krediyle girmek mantıksız açıkcası.. ha peşin param var 0 km alayım dersen alınabilir.
ayrıca parçası hiç yokmuş bunların. ön panel için yurt dışından 40 50 gün parça gelmesini beklemişler..
şimdi esas esprisi 2011 2012 model 2. eller için olacak. bunların fiyatları 10 - 15 bin tl arası gidip gelecek mecburen.
2. el sahipleri bu fiyatlara düştükleri noktada bi tane çakıp geçicem.
Sizin mantığınıza göre 30 bine 2013 alacaksınız 2016 da 10-15 liraya satılacak o yüzden vazgeçtiniz. Arkadaşlar vur dedik öldürmeyin okadar da degil sahibinden.com başında bir 10 yıl bekleyin aveo cruze falan 10-15 olunca çakarsınız bir tane. Ayrıca insanları yanlış yönlendirmeyin SPARK haricinde diiğer araçların her parcası şuanda mevcut chevrolet forumlarına baktığınızda kaza yapan arkadaşlarımızın araçları kazanın durumuna göre normal bir araç markası ile aynı zamanda serviste yapılıp çıkıyor. Ön paneli yok alt takımı yok diye birşey yok opelde çalışan arkadaşlarımızda var duruma hakimiz.
Edit : Eğer siz sadece Spark için konuşuyorsanız haklısınız sıfırı 21.000 oldu satarken 10 olmasada 15-17 civarı olur o doğru ama diğer modeller mümkün değil
Kanka o ben oluyorum sanırım :) haklısın kaskosuydu kredinin faiziydi vs. 32 ye geldi ben hiç oturup hesap yapmadım 31 dedim geçtim. Yine olan bize oldu :)
Toledo aldık babamın arkadaşı kazık attı kazalı çıktı
Focus aldık 1 parça değişenli dedi arkadaşımız dedik güvendik 3 parça çıktı satarken fiyat düştü
Brava aldım üstüne harcadım bedavaya gitti
Turbo 106 aldım çok sıkıştım uyguna gitti
Aveo aldık durum ortada
Aslında allah diyor ki sen bu işlerden anlamıyon bırak zorlama....
ozgurluk
10-12-2013, 09:09
Sizin mantığınıza göre 30 bine 2013 alacaksınız 2016 da 10-15 liraya satılacak o yüzden vazgeçtiniz. Arkadaşlar vur dedik öldürmeyin okadar da degil sahibinden.com başında bir 10 yıl bekleyin aveo cruze falan 10-15 olunca çakarsınız bir tane. Ayrıca insanları yanlış yönlendirmeyin SPARK haricinde diiğer araçların her parcası şuanda mevcut chevrolet forumlarına baktığınızda kaza yapan arkadaşlarımızın araçları kazanın durumuna göre normal bir araç markası ile aynı zamanda serviste yapılıp çıkıyor. Ön paneli yok alt takımı yok diye birşey yok opelde çalışan arkadaşlarımızda var duruma hakimiz.
Edit : Eğer siz sadece Spark için konuşuyorsanız haklısınız sıfırı 21.000 oldu satarken 10 olmasada 15-17 civarı olur o doğru ama diğer modeller mümkün değil
elbetteki spark için konuşuyorum. yoksa chevrolet'nin hangi arabası krediyle 30 milyar civarına gelir ki... :rolleyes:
anlaşılan chevrolet sahibisiniz, mesajlara biraz fazla alınganlık göstermişsiniz fakat malesef gerçek bu şekilde..
çok ileriyi düşünmeye gerek yok. spark ı baz alalım ..
geçtiğimiz yıllarda 30 bin TL civarı rakamı olan bu araç için 2.el fiyatlarına bir göz gezdirelim.
Fiyatlar 2010 2011 2012 modeller için 20 - 25 bin TL aralığında..
şimdi ise 0 km si 21 - 22 bin TL.
2014 e giriyoruz , 2010 yılında alınan araç kabaca 4 yaşına tekabul edicek.
şimdi o aracın değeri sence ne kadar :soru: Eder mi dersin 20 bin TL :confused:
parçası problem olmasa zaten chevrolet bu kadar ucuza satmazdı bu aracı..
şu sıra çıkan spark isimli 2013 modelleri 2 veya 3 yıl sonra 12 - 15 bin tl aralığında bol bol göreceğiz , her ne kadar hoşuna gitse de gitmese de ..
gelelim senin bahsettiğin modellere,
28 bin tl ye 0 'ı olan aracın da 3 yıl sonra 25 bin TL edeceğini düşünmekte büyük hayal olacaktır , bunu da belirtmeden geçemeyeceğim..
eğer bu şekilde aldığın bir aracın var ise ve aracından memnunsan , satmak yerine uzunca bir süre binmek en mantıklısı olacaktır..
spark soruyoruz bayilerde yok
ozgurluk
10-12-2013, 09:21
spark soruyoruz bayilerde yok
millet akın etmiş sparka :)
ellerinde şu an yok ama benim şahsi görüşüm getirileceği yönünde. Zannediyorum sparka olan bu aşırı talebi aveo cruze vs. diğer modellere kaydırmaya çalışıyorlar.
dün beni aradılar , spark için biraz bekleticez şu an elimizde yok isterseniz hemen aveo ve cruze verebiliriz gibisinden girdiler mevzuya..
dragon07
10-12-2013, 09:25
elbetteki spark için konuşuyorum. yoksa chevrolet'nin hangi arabası krediyle 30 milyar civarına gelir ki... :rolleyes:
anlaşılan chevrolet sahibisiniz, mesajlara biraz fazla alınganlık göstermişsiniz fakat malesef gerçek bu şekilde..
çok ileriyi düşünmeye gerek yok. spark ı baz alalım ..
geçtiğimiz yıllarda 30 bin TL civarı rakamı olan bu araç için 2.el fiyatlarına bir göz gezdirelim.
Fiyatlar 2010 2011 2012 modeller için 20 - 25 bin TL aralığında..
şimdi ise 0 km si 21 - 22 bin TL.
2014 e giriyoruz , 2010 yılında alınan araç kabaca 4 yaşına tekabul edicek.
şimdi o aracın değeri sence ne kadar :soru: Eder mi dersin 20 bin TL :confused:
parçası problem olmasa zaten chevrolet bu kadar ucuza satmazdı bu aracı..
şu sıra çıkan spark isimli 2013 modelleri 2 veya 3 yıl sonra 12 - 15 bin tl aralığında bol bol göreceğiz , her ne kadar hoşuna gitse de gitmese de ..
gelelim senin bahsettiğin modellere,
28 bin tl ye 0 'ı olan aracın da 3 yıl sonra 25 bin TL edeceğini düşünmekte büyük hayal olacaktır , bunu da belirtmeden geçemeyeceğim..
eğer bu şekilde aldığın bir aracın var ise ve aracından memnunsan , satmak yerine uzunca bir süre binmek en mantıklısı olacaktır..
özgür senmisin kardesim :)
aveo alın bence HB kasa spark mpark gereksiz bi araba bana göre parça sıkıntısı olmaz spark haricindeki araçlarda :)
bende spark istedim dün dönüceklerdi dönmediler
ozgurluk
10-12-2013, 09:28
özgür senmisin kardesim :)
aveo alın bence HB kasa spark mpark gereksiz bi araba bana göre parça sıkıntısı olmaz spark haricindeki araçlarda :)
aynen bro benim.
dün konuştuk zaten senle , üstüne birde sanayiden bir kaç servisle görüştüm aynen senin dediklerini doğruladılar.
şu an 30 lu rakamlara çıkmam çok zor , anneye hediye olsun süpriz gibisinden heveslendik ama kursağımızda kaldı , nasip değilmiş gelecek sene düzgün birşey alırız artık :)
dragon07
10-12-2013, 09:33
beklersen ben sana güzel bir 2.el ayarlarım tertemiz .
ozgurluk
10-12-2013, 09:35
beklersen ben sana güzel bir 2.el ayarlarım tertemiz .
zaten alıcak olursam seni arıycaz tabi :D
şimdilik bekliyorum , haberleşiriz mutlaka saolasın.
Valla bulabilirsem bende bir spark alıcam niyetliyim...
zamanınde ötv indirimiyle araç alanlar ucuzamı sattıki şuan alanlar ucuza satsın. ucuz alanlar sadece ekstradan kâr edicek başka hiç birşey yok fiyatların filan düşeceğini hiç sanmıyorum. umarım düşünenler için kârlı olur.
spark cogu bayıde yok bılgınıze arkadaslar bende anlasmak ıcın almak ıcın gıttım ama dıger modeller cokta cazıp gelmıyor bana ancak spark bulunması dahılınde alınabılır kredı ıle alıcak olursanız 1.05 gibi bir faiz oranı sunuyorlar ve bence yuksek bır oran yılbası yaklasınca otomotıv fırmaları 0.80lere falan dusuyorlar bılgınıze
spark cogu bayıde yok bılgınıze arkadaslar bende anlasmak ıcın almak ıcın gıttım ama dıger modeller cokta cazıp gelmıyor bana ancak spark bulunması dahılınde alınabılır kredı ıle alıcak olursanız 1.05 gibi bir faiz oranı sunuyorlar ve bence yuksek bır oran yılbası yaklasınca otomotıv fırmaları 0.80lere falan dusuyorlar bılgınıze
2 hafta once hyundai haramidere 0.6 dan veriyordu kia e-5 avcılar üstü 0.8'den
Fiyatlar ciddi anlamda düşmüş. Cruzeun otomatikleri sıkıntılı 2010-2011lerde çok denk gelddik yenilerde yoktur inşallah.
elimizde çok düşük kmli 2011 model aveo var 1.4SE şu haberden önce satmayı düşünüyorduk sizce biraz daha bekleyelimmi.?
m. ali öz
10-12-2013, 16:44
Ben fiyatların tepe taklak olacağını pek sanmıyorum.
Honda fiyatlarını sahipleri belirlemedi mi ?
Yada diğer araçları ?
Malın değerini müşteri değil sahibi belirler.
Kar eden tabiki olmaz ama 10 milyara da spark düşmez :)
20 ye alan 13 e mi satacak ? 30 a alanlar 24 isterken..
Benim yorumum tabi.
Ben de çok düşündüm dizel aveo, gidip almıyorsam ikinci el kaygımdan değil. Geçen aylarda neden almıyorsam yine aynı sebepten chevrolet almıyorum.
arkın_aLLen
11-12-2013, 11:44
Atakan senin düşündüğün gibi olduğunu zannetmiyorum. Fiyatlar kesinlikle düşer.
Ayrıca chevrolet nin bu kadar erken indirim yapma sebebi yıl sonu sıfır araç satış furyasından fazlaca yararlanmak. Stoklar 1 yıl kadar daha bitmez Avrupa'da satış rakamları düştüğü için o taraftaki (yakın yerlerdeki) stokları da buraya kaydıracaklar.
Bayii kar olayı da farklı bir durum indirim olayı tamamen chevrolettten geliyor dolayısıyla fiyatlarla ilgili olası zararlarıda firma tazmin ediyor. Captiva alacak arkadaşlar fiyat çok düşmez zaten neredeyse sıra ile satılan araçlar.
@atakan senin arabaya da bi son fiyat pm atıym dostum 50tl eksik :)
Atakan senin düşündüğün gibi olduğunu zannetmiyorum. Fiyatlar kesinlikle düşer.
Ayrıca chevrolet nin bu kadar erken indirim yapma sebebi yıl sonu sıfır araç satış furyasından fazlaca yararlanmak. Stoklar 1 yıl kadar daha bitmez Avrupa'da satış rakamları düştüğü için o taraftaki (yakın yerlerdeki) stokları da buraya kaydıracaklar.
Bayii kar olayı da farklı bir durum indirim olayı tamamen chevrolettten geliyor dolayısıyla fiyatlarla ilgili olası zararlarıda firma tazmin ediyor. Captiva alacak arkadaşlar fiyat çok düşmez zaten neredeyse sıra ile satılan araçlar.
@atakan senin arabaya da bi son fiyat pm atıym dostum 50tl eksik :)
Kanka ben birşey demiyorum millet alınıyorum sanmışta bana sorun yok zaten önceden aracı babama diye aldık ona veririm o 20 yıl biner yinede değiştirin şunu demez sen az çok biliyorsun :) evlat oldu sadece aveocuk. Ben kendime kızıyorum adam opel corsa alacaktı ben bunda özellik çok diye ona bunu söyledim sonra elinden aldım ***** yakında evlenicez inş... şimdi geri vericem o üzüyor beni emrivaki oldu. Yoksa yansın fabrika umrumdamı :)
Dün Ankara da 1,4 ltz cruz için metalik boya,sanruf dahil 43.5 bin TL. 1.3 Dizel SEDAN AVEO 75 lt modeli için 35.5 Bin TL fiyat aldık arkadaşlar bilginiz olsun.
ersandeniz
11-12-2013, 13:19
Dün Ankara da 1,4 ltz cruz için metalik boya,sanruf dahil 43.5 bin TL. 1.3 Dizel SEDAN AVEO 75 lt modeli için 35.5 Bin TL fiyat aldık arkadaşlar bilginiz olsun.
3 hafta önce aynı aveo için 39.5 fiyat almıştım..
3 hafta önce aynı aveo için 39.5 fiyat almıştım..
aveoda öle çok bi düşüklük yok ztn yeni fiyatlardada en mantıklısı cruse gibi duruyor ama bizim pederin benzinliye karşı fobisi var :)
darkmoon
11-12-2013, 13:47
bu markanın distiribütörlüklerini çekme kararı yalnız.. yan bir firma ithalata devam ederse gene eder memlekete sıfır chevroleleri sokar.. sadece resmi distiribütörü olmaz.. türkiyede zaten öyle getirilen markalar var..
h.guroglu
11-12-2013, 16:32
yanlız bu patlıyan satışlardan sonra türkiye pazarından çekilmekten vaz geçerse neler olur neler :D
39 bine 2.el cruze aldı arkadaş şuan sıfırı 39bin böyle birşey başıma gelse heralde sinir krizi geçirirdim
ygtkrmdnz
11-12-2013, 22:25
Ben bu fiyatlardan sonra kimsenin alacagini sanmiyorum cok riskli bir piyasasi vardi iyice bitirmisler
Ben bu fiyatlardan sonra kimsenin alacagini sanmiyorum cok riskli bir piyasasi vardi iyice bitirmisler
Valla bayilerde doğru düzgün cruz 1.4 ltz filan kalmamış.1.6 eski tip 115 byegir olanlardan mevcut.Bilginize...
yanlız bu patlıyan satışlardan sonra türkiye pazarından çekilmekten vaz geçerse neler olur neler :D
Aynısını karar alındığı günden itibaren ben de düşünüyorum.
1-2 ülkeden çekilseler eyv ama bölgeden komple çekiliyorlar.
ilker_yusuf
17-12-2013, 19:28
Spark alabilen var mı? görüşleri nelerdir? Cruze dışında model kalmamış zaten ama bir gemi gelcekmiş önümüzdeki hafta sadece liste kontrolü yapamadılar. İçinden spark çıkarsa almayı planlıyoruz... İkinci el bakıyorduk kardeşime 15 - 17 aralığında ama spark yine uygun fiyat gelirse şansımızı deneyeceğiz. en fazla 500 lira zam olur dediler.
Ben yine dıyorum min. 10 sene kullanmayacaklar almasın, daha çekilme haberı bile yokken kısa vade de zarar ettıren bır markaydı chevrolet. Allah korusun maddı sıkısıklık olur da satmak zorun da kalırsanız çok zorluk çekersiniz
ilker_yusuf
17-12-2013, 19:48
Ben yine dıyorum min. 10 sene kullanmayacaklar almasın chevrolet daha çekilme haberı bile yokken kısa vade de zarar ettıren bır markaydı chevrolet Allah korusun maddı sıkısıklık olur da satmak zorun da kalırsanız çok zorluk çekersiniz
Dünya hali ne olacağı bilinmez ama satma düşüncesi yok kafamızda min. 5-6 sene binme planı var kız kardeşim kullanacağı ve az km yapacağını düşünürsek bu süre daha uzun bir zamanda alabilir.
arkadaşlar 1.3dizel ltz hb aveo için fiyat alan varmı spark hiçbir bayide yok aveo dizel ltz için internette yazan 39bin tlden aşşağı teklif alan varmı acaba
Oğuzhan K.
18-12-2013, 18:57
Arkadaşlar fiyatları şimdi gördüm sitesinden donanımlara bakarken Aveo'da esp,yokuş kalkış desteği vs. var . 1.2 Aveo 27.500 1.2spark 22.800 pazarlıkla biraz daha düşerler sanıyorum sizce aradaki fark aveo almaya değer mi ? Forumdakil arkadaşlar bayilerde yok diyorlar sipariş verebilir miyiz ?
ilker_yusuf
18-12-2013, 20:27
Arkadaşlar fiyatları şimdi gördüm sitesinden donanımlara bakarken Aveo'da esp,yokuş kalkış desteği vs. var . 1.2 Aveo 27.500 1.2spark 22.800 pazarlıkla biraz daha düşerler sanıyorum sizce aradaki fark aveo almaya değer mi ? Forumdakil arkadaşlar bayilerde yok diyorlar sipariş verebilir miyiz ?
Oğuzhan şuan bayiilerde cruze dışında araç yok liste yapıyorlar mı bilmiyorum.
Biz kız kardeşim spark sorduk. bütçe ona yetiyor.
Önümüzdeki hafta bir gemi gelecekmiş Türkiye'ye ama içinden spark çıkıp çıkmayacağı belli değilmiş daha liste ellerine ulaşmamış. Eğer listede spark varsa alacağız. Konuştuğumuz fiyat her şey dahil alım satım vergi trafik sigortası falan 23.000 TL belki 500 tl falan zamlı gelebilir.
2014 fiyat listesi açıklanmış,
http://imageshack.us/a/img69/746/lpog.jpg
vay arkadaş tekrar eski seviyeye gelmiş fiyatlar. ulan chevy birşeyler dönüyo ama...
darkmoon
31-12-2013, 17:32
Bu konuda defalarca yazmışdım bu indirimli fiyatlar geçici bir süreliğine olur diye.. dediğim olmuş stokları eritmişler demek ki eski fiyattanda son siparişleri almışlardır ellerinde araba kalmayınca fiyatları çıkartmışlar..
Benim düşündğümdende erken çıkartmışlar fiyatları demek ki ellerinde pek bir şey kalmamış..
bu satışlar uzun süreli olucağını düşünmüyorum kısa sürede biter diye düşünüyorum zaten arkadaşların anlattıklarına bakılırsa bu hızla bir kaç haftaya ellerinde stoklarında araba falan kalmaz...
bu rakamlar şu anki piyasa bence geçicidir ellerindeki mallar bittimi erittilermi fiyatlar gene normal seyrine döner.. işki sadece chevrole sahipleri şu sıralar araçlarını satışa çıkartmasınlar..
Edit : ikinci mesaj atmıyım diye mesajı ediltleyip düzenledim.. :)
ilker_yusuf
31-12-2013, 22:26
Sparkta en fazla 500 - 1000 fiyat farkı olur diyorlardı zıplatmışlar ikinci ele yönelcez yine.
mert_can 41
31-12-2013, 22:48
Kafamı vurcak duvar arıyorum şuhan elimde para varken gidip spark almadım şimdi karla satardım :(
Günlerdir captiva aradık Tr'nin heryerini aradık nerdeyse ama malesef bulamadık.. 2014 fiyatları görünce iyice moralim bozuldu :(
Kaptiva Ankara reis otoda 3 adet hazır olarak vardı
2014 listesinde dikkat eğitimde 1.4 Ltz cruze sedan hb hiçbiri neden yok acaba?
Kaptiva Ankara reis otoda 3 adet hazır olarak vardı
Yok artık yaaa :)) konya ordu antalya mersin aramadığımız yer kalmadı..Ankarada hiç şansımız yoktur diye düsünmedik bilee ama şansında böylesi demek ki :) Bu mesajı görmeyeydim daha iyiydi :D
yilmazcatalbas
01-01-2014, 11:33
Yok artık yaaa :)) konya ordu antalya mersin aramadığımız yer kalmadı..Ankarada hiç şansımız yoktur diye düsünmedik bilee ama şansında böylesi demek ki :) Bu mesajı görmeyeydim daha iyiydi :D
biz reis otoyu aradıgımızda kapora alındıgını soyledıler :S
irfanakbas
01-01-2014, 11:49
bende aveo nun dizel 6 vites 2. ellerine bakıyorum ama bu listedeki aveo my13 ile aveo my 13.5 kafamı karıştırdı. bu modeller arasında şase farkı falan mı var? yanda gösterdikleri resimlerde 13.5 sanki daha uzun bi araç vede şasesi yere daha yakın gibi ama 95 hp lik motor seçenegi olmadığı görünüyor. ltz dizel düşünüyorum. my13 mü yoksa my13.5 mu olduğunu nasıl anlıycaz. ***** sahibnden araba sitesinde öyle bir ayrıma gidilmemiş direkt d ltz lt ls şeklinde ayrılmış. :soru:
bende aveo nun dizel 6 vites 2. ellerine bakıyorum ama bu listedeki aveo my13 ile aveo my 13.5 kafamı karıştırdı. bu modeller arasında şase farkı falan mı var? yanda gösterdikleri resimlerde 13.5 sanki daha uzun bi araç vede şasesi yere daha yakın gibi ama 95 hp lik motor seçenegi olmadığı görünüyor. ltz dizel düşünüyorum. my13 mü yoksa my13.5 mu olduğunu nasıl anlıycaz. ***** sahibnden araba sitesinde öyle bir ayrıma gidilmemiş direkt d ltz lt ls şeklinde ayrılmış. :soru:
13 ile 13,5 arasındaki dışardan en belirgin fark yan sinyaller. 13,5da aynada 13de çamurlukta
21.500'e spark alan 25'e elini opene verir herhalde son zamlardan sonra :)
irfanakbas
01-01-2014, 14:12
13 ile 13,5 arasındaki dışardan en belirgin fark yan sinyaller. 13,5da aynada 13de çamurlukta
teşekkür ederim başka herhangi bir farkı yok mu? resimlerde farklı gibi yansıtılmış. hangisi daha iyi? 13 teki 95 hp lik dizel motor seçenegi 13.5 ta yok ama. o zaman 13 daha iyi gibi görünüyor :soru:
Shadow_Dancer
01-01-2014, 14:15
teşekkür ederim başka herhangi bir farkı yok mu? resimlerde farklı gibi yansıtılmış. hangisi daha iyi? 13 teki 95 hp lik dizel motor seçenegi 13.5 ta yok ama. o zaman 13 daha iyi gibi görünüyor :soru:
Bayiide eski fiyattan araba kaldı mı ki?
ilker_yusuf
01-01-2014, 17:27
Ya şimdi web sayfasından baktığımda fiyatlar halen eski fiyatlar yani indirimli fiyatlar görünüyor yarın bayiiyi aramak lazım.
mert_can 41
01-01-2014, 18:18
21.500'e spark alan 25'e elini opene verir herhalde son zamlardan sonra :)
Babamı dinleyip spark alsaydım şuhan 27 ye satıyodum 25 az bile :( :D iki gündür içim acıdı resmen
irfanakbas
02-01-2014, 18:50
Bayiide eski fiyattan araba kaldı mı ki?
yok ben ikinci el almayı planlıyorum zaten. aveonun temiz darbesiz 50000km altında 1.3 dizel 95hp 6ileri ltz en fulüne nekadar para vermek mantıklı olur sizce. bu aracı almayı planlıyorum. 31bin tlye 42bin km beyaz temiz buldum. :soru:
elimizde 204 kmde cruze 1.4t beyaz sunrooflu manuel en ful çakılı donanımda araç var.Pepekler bebeyi.Geri görüş kamerası olan model.Boya koruması yapılmış.
İsteyen olursa fiyat görüşürüz.
erkin006
16-01-2014, 01:08
acil bir emlak yatırımı için satmamız gerekiyor aracı...01.01 de tescil edildi, plakası geçen hafta çıktı ama aracın üzerine takılmadı, araç trafiğe çıkmadı...kmsi 10 km'nin altında diye hatırlıyorum...ankara tepe prime residance -2 otoparkında duruyor yaş yağmur kar soğuk görmedi, gece gündüz +17 derece...chevrolet reis'den sıfır teslim alındı, 2km ilerideki tepe prime'a kadar tarafımdan sürüldü...ek olarak kartel koruyucu takılmıştı araç showroomdan çıkmadan...
o indirim döneminde araç bulamayan,zamlanınca indirime yetişemeyen, niyetlenmeyip şimdi pişman olanlar kaçırmasın...fiyat pazarlığa açık değildir...biz zaten bayi ile kavga gürültü pazarlık yapıp alınabilecek en dip rakama almıştık...kapora ve havale makbuzu alıcıya gösterilebilir, fiyatlar arttı kar edelim düşüncesi yoktur...
araç 1.6 lt at beyaz
http://i.hizliresim.com/wLpQkV.jpg