PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : (Kontrollü) Kapıda ödeme hakkında...

HardCore
07-12-2013, 11:30
Merhabalar, sahibinden.com aracılığıyla ilanımı satılığa koymuştum ***** alıcısı çıktı ve pazartesi kapıda ödeme yoluyla ürünü kargolayacağım fakat alıcının ben bu üründen para kazanacağım şu fiyat olur mu demesi üstüne 1 dakika arayla ilandaki fiyatı kabul etmesi bir oldu. Sorum şu; Kontrollü kapıda ödeme yoluyla göndermemi söyledi, daha önce de hiç bu sistemi denemedim. Acaba kontrol olayı kutuyu açana kadar mı yoksa imei numarasına bakana kadar mı geçerli olur? Yani imei numarasının klonlanma riski var mıdır bu yolla. Not: Ürün pasaport kayıtlı... :soru:

By_emre
07-12-2013, 11:36
Biraz indirimli verin ama elden olsun sıkıntılı işe girmeyin normal kapıda ödeme olsa direk kutuyu görüyor ve parayı veriyor, kapıda kontrollü olduğunda açıp inceliyor telefonu

HardCore
07-12-2013, 11:48
İndirim söz konusu olsa dahi adam aynı yolla istiyor,

ilker_yusuf
07-12-2013, 11:51
telefon işinde imei görmesine izin vermeyin.

Ers
07-12-2013, 12:15
telefon işinde hiç girme kardeşim, yatırsın paranı yollarsın sende. telefon tertemiz gözüküyor zaten ilanında.

heleki get le hiç satma. alıcı kargonu içine sabun koyup geri gönderse, geri iade etmiş sayılıyor. sende almak zorundasın.

HardCore
07-12-2013, 13:49
Abi teşekkür ederim, adamla konuştum standart kapıda ödeme sistemi ile yollayacağım.
Dediğiniz gibi macera gereksiz.

HondatugraL
07-12-2013, 14:14
Kontrol olayı iyi kutuyu açıp bakması mantıklı bence içine elma armut koymadığım belli değil ama telefonu açıp incelemesi sakat. Neyse olay çözülmüş zaten.

AdemAr
07-12-2013, 14:21
yahu geçen gün adamın birine tel satmıştım almadan önce beğenmessem iade ederim demişti alan kişi iade etti telefonu bana gönderdi bende parasını verdim fakat imei klonlama muhabbeti aklıma gelmedi hiç. öyle birşey yapıp yapmadığını nasıl anlarız

FT106
07-12-2013, 14:41
diğer kargoları bilmem ama benim çalıştığım aras kargo ödeme alınıp imza atılmadan teslimat yapmaz.içerikte herhangi bir sorun çıkarsa para iadesi olmaz.tutanak tutulur.