Orijinalini görmek için tıklayınız : Cam kaydirmada bir numarali fiyat performans urunu glassguard
Selamlar,
Glassguard yerli bir firmanin urunu, nano vb gibi bir iddialari var mi bilmiyorum.
Fakat urunu yaklasik 1 sene once uyguladim, video da heralde martta filan cekilde nisan ayinda nete koymusumdur
Ona yakin performans ayni sekilde devam ediyor.
Isin guzal tarafi 5 ml 10 ml sine 40 tl vermiyorsunuz. Ben 200 ml sini gecen hafta 15 TL ye aldim.
Daha once baska bir arkadastan 20-30 ml hediye almistim, en az diger urunler kadar az harcaniyor.
O urunle bmw 1.16, subarunun yan camlari, babamin nissan qaskai (tavan dahil), bu picanto. simdiki bmw in yam canlarimini yaptim!
(sanirim kaanin s3 une yaptim bunu)
Kisisel fikrim, diger pahali urunlere para dokmeye gerek yok, en en en kotu 6 ay dayaniyor.
200 ml ile hesaplarima gore 50-60 yil cam kaydirabilirsiniz..
Glassguard yagmur kaydirici - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=px6xx6bx-TA)
orkuteren
07-12-2013, 15:19
ürünü nerden temin edebiliriz ?
burda var
Glass Guard Cam Kir ve Su İtici 15 TL Sanalpazar.com'da 8207912 (http://www.sanalpazar.com/Glass-Guard-Cam-Kir-Ve-Su-Itici__isp8207912)
ureticiden alabilirsiniz 5LT lik bidon olarak ( cok cok ucuza gelir ama bolmeniz gerekir)
http://www.yarkim.com.tr/glass-guard-su-kaydirici-364.html
yada benim gibi maytem/izmirden
Glass Guard Cam Kir ve Su İtici 15 TL Sanalpazar.com'da 8207912 (http://www.sanalpazar.com/Glass-Guard-Cam-Kir-Ve-Su-Itici__isp8207912)
Bu cok cok ıse yarayan bır uygulama...
yahu varya gösteriyorsunuz adamın içi gidiyor almadan durmak ne mümkün :) güzel birşeye benziyor 4 ay dayansa bile yeter sonuçta sürekli yıkanan ve kirlenen bir cam sözkonusu
imprezaWRC
07-12-2013, 21:10
ureticiden alabilirsiniz 5LT lik bidon olarak ( cok cok ucuza gelir ama bolmeniz gerekir)
YAR-KİM KİMYA | Glass Guard - Su Kaydırıcı (http://www.yarkim.com.tr/glass-guard-su-kaydirici-364.html)
yada benim gibi maytem/izmirden
Üreticinin Yarkim olduğunu sanmıyorum; çünkü deşifre etmeyeyim ama kendi sayfasında arka planda Porsche olan fotoğraf yurt dışındaki bir markada da var hatta sayfa düzeni de neredeyse aynı.
Üreticinin Yarkim olduğunu sanmıyorum; çünkü deşifre etmeyeyim ama kendi sayfasında arka planda Porsche olan fotoğraf yurt dışındaki bir markada da var hatta sayfa düzeni de neredeyse aynı.
:D Hakan on duty :D Bir sene yinede cok iddiali bir rakam ama nasil bakildigina bagli. Cam urunlerinde surtunme en onemli payi oynuyor. Mesela benim hic silecek suyum olmaz, malesef cok unutkanim ve surtunme cok olur. Piyasada fiyatina gore cok uygun urunler var, Gtechniq te buna dahil. Urunleri ve kim oldugunu gectim, cam uygulamasi kesinlikle cok onemli ve bagzi durumlarda hayat kurtaricidir, herkesin camina bu tarz bir uygulama yaptirmasini tavsiye derim. Su kaydiriciligi bir kenara birakin Turkiye sartlarinda sagdan soldan , kamyondan su sicramalarinda vesaire hayatinizi kurtarabilir.
slowmotion
07-12-2013, 21:16
Bu urunun birden fazla replicasi var diye biliyorum:(
ChtArdARSL
07-12-2013, 21:17
Uygulamasını nasıl yapıyoruz?
Başka bir forumda toplu alım olmuştu oradan almıştım. 5-6 ay oldu hala dayanıklılığı devm ediyor.
imprezaWRC
07-12-2013, 21:36
:D Hakan on duty :D Bir sene yinede cok iddiali bir rakam ama nasil bakildigina bagli. Cam urunlerinde surtunme en onemli payi oynuyor. Mesela benim hic silecek suyum olmaz, malesef cok unutkanim ve surtunme cok olur. Piyasada fiyatina gore cok uygun urunler var, Gtechniq te buna dahil. Urunleri ve kim oldugunu gectim, cam uygulamasi kesinlikle cok onemli ve bagzi durumlarda hayat kurtaricidir, herkesin camina bu tarz bir uygulama yaptirmasini tavsiye derim. Su kaydiriciligi bir kenara birakin Turkiye sartlarinda sagdan soldan , kamyondan su sicramalarinda vesaire hayatinizi kurtarabilir.
Valla Porsche fotoğrafı ile kafamdaki led anında yandı :D
Bu urun yarkimin galiba, maytem'e sormak lazim.
cok onemli degil urun cok iyi, ben gtechniq kullandum subaru da, o 1,5 sene filan dayandi.
ama 5 ml si 35 tl filandi ingiltere fiyati.
Bu en kotu 6 ay dayansa dahi, 20 kat daha fazla urun ve 15 TL:) Optimum fayda da ezip geciyor.
Bu arada ben picantoyu 1 TL lik yikamacilarda filan yikattim arada. Cam suyuna azicik APC ve cogunlukla cam sil dokerim.
Uygulamasını nasıl yapıyoruz?
once cami super temizliyoruz, mumkunce cok sert bir pasta yada elinizde varsa glass polish (seryum oksit e gerek yok biz kirec ve artik temizliyoruz)
daha sonra izopropil alkolle temizliyoruz.
En son bu urunu cami 4 parcaya bolup, surup 1 dk bekleyip bekleyip siliyoruz.
5 dakika bekleyip bir kat daha yaparsaniz daha kalici oluyor.
"Cok Sicak (30+ derece) ve nemli ortamlarda donarsa basa fena bela oluyor, biraz dikkat."
----
Yada benim gibi kebapci stili, once arabayi yika sonra cami kil + apc ile ovala en son ipa su karisimi ile sil, camin yarisina urunu uygula, sil. Diger yarisina yap...
Aynalara surmeyin, bir acaip oluyor sevmedim.
Fiyat performans oranında nasiol glasshield baya başarılı bana göre. 30-40 km hızlardan itibaren kaydiricilik başlıyor ve oldukça başarılı. Adana'da temini ve uygulaması için yardımcı olurum.
d.berkay
07-12-2013, 23:07
Yaklasik 3 senedir kullaniyorum Glass Guardi. Kisin 3 ay, yazin 6 aya kadr etkisi devam ediyor.. Ben ozellikle cam balkon ve isyeri camlarindaki performansini cok begeniyorum.. Tavsiye ederim..
Fiyat performans oranında nasiol glasshield baya başarılı bana göre. 30-40 km hızlardan itibaren kaydiricilik başlıyor ve oldukça başarılı. Adana'da temini ve uygulaması için yardımcı olurum.
nasiol un urunude basarili bir urun dogu ;)
cok faydalı bir konu tsk ederim ... bu urunu bursada toptan parekende olarak alabilecegim yer varmı
imprezaWRC
07-12-2013, 23:43
Yaklasik 3 senedir kullaniyorum Glass Guardi. Kisin 3 ay, yazin 6 aya kadr etkisi devam ediyor.. Ben ozellikle cam balkon ve isyeri camlarindaki performansini cok begeniyorum.. Tavsiye ederim..
200ml-15TL
Ne ka ekmek o ka köfte , tam beklediğim cevap buydu işte :)
Ürünün içinde fluorocarbon, silane...vs olduğunu sanmıyorum, olsaydı gerçekten bir bonding sağlayabilirdi.
Ben japon menşeeli bir ürünü geçen sene Ağustos ayında tüm camlara sürdüm, o ürün koca bir sezon tuzlu solusyon gördü, yeri geldi apc ile camları yıkadım, ipa ile sildim ,camsil ve türevi cam temizleyici ürünler ile camları sildim, bilerek silecekleri kullandım.
16 ay oldu, geçenlerde silecek lastiklerini değiştirdim, ürün halen hayatına devam ediyor
Haliyle herifler ürünü 15TL'ye satmıyor, para çokomel eğrisinden öte herifler ne vaad ettilerse eksiksiz tuttu.
Özetle, 3 ayda bir ürün sürüp her 3 ayda bir 10-15TL harcayacaksam zaten, oha bu çok para diyerek almadığım ürünün fiyatına yaklaşmış oluyorum.
200ml-15TL
Ne ka ekmek o ka köfte , tam beklediğim cevap buydu işte :)
Ürünün içinde fluorocarbon, silane...vs olduğunu sanmıyorum, olsaydı gerçekten bir bonding sağlayabilirdi.
Ben japon menşeeli bir ürünü geçen sene Ağustos ayında tüm camlara sürdüm, o ürün koca bir sezon tuzlu solusyon gördü, yeri geldi apc ile camları yıkadım, ipa ile sildim ,camsil ve türevi cam temizleyici ürünler ile camları sildim, bilerek silecekleri kullandım.
16 ay oldu, geçenlerde silecek lastiklerini değiştirdim, ürün halen hayatına devam ediyor
Haliyle herifler ürünü 15TL'ye satmıyor, para çokomel eğrisinden öte herifler ne vaad ettilerse eksiksiz tuttu.
Özetle, 3 ayda bir ürün sürüp her 3 ayda bir 10-15TL harcayacaksam zaten, oha bu çok para diyerek almadığım ürünün fiyatına yaklaşmış oluyorum.
Araca gecen sene sonunda sürdüm glass guard'ı, videosu var, yaklaış 11 ay oldu, hala üstünde.
bir kere kullanımda max 5 ml harcıyorsun, diğerleri ile aynı. Hadi yarısı uçtu kül oldu şöyle böyle.
200/10=20 kere uygularsın. 3 ayda bir bitse bile ki kesinlikle en kötü ihtimal 6 ay dayanacak.
6 x 10 = 120 ay camı çamaşır suyu ile yıka 3 ay dayansın 60 ay beş sene..
Diğer ürünlerin 15 ml si filan 70 TL!
Zaten arabaları satıyoruz, o kadar kullanmıyoruz, fiyat fayda eğrisi o caponu da döver nasiolu da döver g-tekniki de döver nanolexi de döver.
rain x varken fiyat performans konuşmaya gerek yok sanırım. 700 ml. fiyatı yurtdısından gelmesıyle bırlıkte rakıplerıne gore gayet uygun. bn 3 ay dayandıgını bizzat yıllar once denemiş biri olarak söyleyebilirim.3 sene önce aldıgım ürün hala duruyor .birçok arabayada kullandım.
http://www.valetclub.co.uk/images/rain-x-glass-cleaner-2-in-1.jpg
rıdvan bu ürün Türkiye de var mı, varsa kaç para?
imprezaWRC
08-12-2013, 10:55
Araca gecen sene sonunda sürdüm glass guard'ı, videosu var, yaklaış 11 ay oldu, hala üstünde.
bir kere kullanımda max 5 ml harcıyorsun, diğerleri ile aynı. Hadi yarısı uçtu kül oldu şöyle böyle.
200/10=20 kere uygularsın. 3 ayda bir bitse bile ki kesinlikle en kötü ihtimal 6 ay dayanacak.
6 x 10 = 120 ay camı çamaşır suyu ile yıka 3 ay dayansın 60 ay beş sene..
Diğer ürünlerin 15 ml si filan 70 TL!
Zaten arabaları satıyoruz, o kadar kullanmıyoruz, fiyat fayda eğrisi o caponu da döver nasiolu da döver g-tekniki de döver nanolexi de döver.
Ozan'cım, sen 11 ay diyorsun, uygulamalarını zevkle izlediğimiz tecrübeli arkadaşımız Berkay'da kışın 3 ay, yazın 6 ay diyor. Sen bu durumda Picanto'yu Singapur'da kullanmış olman lazım :D :D
İşin daha ilginci üretici dediğin bana göre de üretici değilde ithalatçısı olan Yarkim, ürün dayanımını belirtmemiş. Madem fiyat-performans ürünü ve bu adam üretici ise yazmaz mı sayfasına, ahanda kardeşim bu ürün 1 sene koruma sağlıyor diye. Kaldı ki, adam başka bir markanın görselini kullanmış. 15 TL ile 1 sene koruma sağlayacak ürünün bırak türkiye'yi dünyayı sallaması lazım, sağır sultanın duyması lazım.
Madem bunu bu adamlar üretti, arkada bir ar-ge ve test lab. olması lazım, yap ama test etme, ne akdar koruma sağladığını da bilme, ürünün görseilini koyma, git başka markanın görselini kullan, şişenin fotoğrafını bile koyma, birde üstüne 15 TL'ye sat.
23 TL'ye de İskender var, adamların önünde kuyruk var, ama 11 TL'ye de iskender var onunda önüned kuyruk var. 23 TL'lik iskenderi mideye indirdikten sonra grap midende yanma olmuyor, 11 TL'lik iskenderi yerken 30dk sonra midenin kaynar, hadi kaynamasa bile bunda sanırım pek et yok ama muhteşem et performansı var diye yoluna devam edersin.
Neticede tercihtir, 23TL'lik iskenderi anca Bursa'da yersin, 11TL'liği vapur iskelesinde de yersin. Tavuk diye de belki martı yersin ama muhteşem tavuk performansı var diyebilirsin ve hatta midende en ufak rahatsızlıkta hissetmezsin.
Bir ürün, kullanıcıdan kullancıya değişkenlik gösteriyorsa ya üründe enayilik vardır ya kullanıcı düzgün uygulamamıştır ya da hava, yol ve aracın park şartları birbirinden farklıdır ya da tecrübe etmediğim başka faktörler vardır.
hain , sen 70 tl ye 15 ml al 18 ay dayansin.
ben 1.5 tl ye 15 ml alicam 6 ay dayansin.
su an su gun bmw ye surucem hava 5 derece burda.
Bakalim kac ay dayancak.
şirket olsan batmiştin, aradaki fiyat farkinin fakinda misin?
aradaki fiyat farki ile 23 tl lik iskenderde yicem ustune de kaymakli ekmek kadayifi:)
imprezaWRC
08-12-2013, 11:43
hain , sen 70 tl ye 15 ml al 18 ay dayansin.
ben 1.5 tl ye 15 ml alicam 6 ay dayansin.
su an su gun bmw ye surucem hava 5 derece burda.
Bakalim kac ay dayancak.
şirket olsan batmiştin, aradaki fiyat farkinin fakinda misin?
aradaki fiyat farki ile 23 tl lik iskenderde yicem ustune de kaymakli ekmek kadayifi:)
15ml aldığımı kim söyledi ki :)
100ml ürün + 200ml'de pastasını aldım. :)
Sür bakalım bu sıcaklıkta ne kadar performans verecek. Birde bir zahmet ürünün fotoğrafınıda paylaşırmısın :)
Şimdiden afiyet olsun, benim yerimede götür :) (ben hakkımı dün burger house'da saldım da :D:D )
mukemmeliyetci ileee faydacinin savasini izlediniz sayin seyirciler.
usenmezsem surucem birazdan asagi inip
crystal conceptiin o urununu gormedim sanalpazar da, sana numune mi yolladi?
imprezaWRC
08-12-2013, 12:15
mukemmeliyetci ileee faydacinin savasini izlediniz sayin seyirciler.
usenmezsem surucem birazdan asagi inip
crystal conceptiin o urununu gormedim sanalpazar da, sana numune mi yolladi?
Kullandığım ürün crystal concept değil. :)
Ahmet abi numune göndermedi ama göndermezsede ben bir set alacağım zaten :)
Dunyanın en kebapcı en belescı uygulamasını yaptım, bazı yerlerde iz filan kaldı.
bir de kenara zr53 dökmüştüm onun kalıntısı filan da duruyor.
inşallah buğulu olmamıştır. Tek kat sürdüm bmw ye bakalım ne kadar dayanır.
http://imageshack.us/a/img18/3705/jhaa.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/18/jhaa.jpg/)
bende bugun 4 araca iron x uyguladım 4 üne uygulamam yaklasık 5 dk ka aldı. hafıf nemlı kurulama bezıyle sıldım kuruttum hatta bnde sıze yazıcam kac gun dayandıgını.
iron x turkıyede satılmıyor satılmasada cok problem degıl sıparıs verılıp alınır.
ironx geliyor yakinda hehe :)
Mert Ali
08-12-2013, 20:01
iron x olmasada iron cut,iron remover de var. dün 750 ml iron cut siparişi verdim 25 liraya,kargo hariç.
Vay iron x nerden cikti rain x ama iron x te iyidir
Vay iron x nerden cikti rain x ama iron x te iyidir
Sen yazmissin IronX :D
Cam urunleriyle ilgili soyle bir durumda var, hangi solusyonlar, neler sokebiliyor? Kaliteli cam su kaydiricilari hic bir kimyasalla camdan ayiramiyorsunuz. Sadece fiziksel yollarla cikabiliyor.
boyle cok ozel formuller falanda varmis :D
Restoring yellow head lights with toothpaste! CRAZY! - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=h4Ffx5epIMk)
Low-Rider
08-12-2013, 21:21
Sen yazmissin IronX :D
Cam urunleriyle ilgili soyle bir durumda var, hangi solusyonlar, neler sokebiliyor? Kaliteli cam su kaydiricilari hic bir kimyasalla camdan ayiramiyorsunuz. Sadece fiziksel yollarla cikabiliyor.
Onur bey,
Camı mı kırmamız gerekiyor, fiziksel yollar derken açabilir misiniz ?
Teşekkürler
Onur bey,
Camı mı kırmamız gerekiyor, fiziksel yollar derken açabilir misiniz ?
Teşekkürler
SAYIN LOW ,
umarım size low dememde sakınca yoktur lütfen samimiyet göstergesi olarak algılayınız.
Sormuş olduğunuz bu soruda şahsım adına ne öğrenmek istiyorsam yetkili kişiye iletmişssiniz .
Tekrardan sizi tebrik edip ve hanenize 5 puan göndermiş bulunuyorum.
Sorularınızın devamını diler yeni nice sorular sormanız dileğiyle mektubumu sonlandırırım .
Küçüklerin ellerinden büyüklerin gözlerinden öperim.
Esen kalın.
berbat uygulama ragmen glassguard sabah is yapti.
ama bir kat daha ister...
Bu arada nasiol hala hayvan gibi boncuk yapiyor.3 -4 ay filan oldu sanirim. resim cekmeye calistim sabah karanliktan cikmadi
imprezaWRC
09-12-2013, 08:54
berbat uygulama ragmen glassguard sabah is yapti.
ama bir kat daha ister...
Bu arada nasiol hala hayvan gibi boncuk yapiyor.3 -4 ay filan oldu sanirim. resim cekmeye calistim sabah karanliktan cikmadi
Moruk 1 kat daha yok, artık çok geç, uygulamayı yaptın mı, yaptın. Şimdi, arada bir kaçak kat çıkmadan dayanmını paylaşmanı bekliyoruz :D :D
Moruk 1 kat daha yok, artık çok geç, uygulamayı yaptın mı, yaptın. Şimdi, arada bir kaçak kat çıkmadan dayanmını paylaşmanı bekliyoruz :D :D
Hahahah :D Vallahi Koray gorurse yazsin, onun araca da baska bir pahali urun kullandik nasilmis neymis goruslerini sunsun ; )
d.berkay
09-12-2013, 09:30
Bu arada ben 3 ay ve 6 ay sürelerini ön cam için vermiştim.. Yan camlardan iki katından daha fazla dayanıyor..
imprezaWRC
09-12-2013, 09:42
Bu arada ben 3 ay ve 6 ay sürelerini ön cam için vermiştim.. Yan camlardan iki katından daha fazla dayanıyor..
Gayet normal, ön camda hem silecek açlışıyor hemde yolun tüm pisliğine maruz kalıyor. Silecek çalışmasa bile özellikle yağmurlu havalarda öndeki araçlardan gelen yol pisliği su jeti gibi ön cama temas ediyor, + aracın kendi hızınıda ekleyince hadi ordan diyebileceğimiz bir aşınma gerçekleşiyor.
hangi markayı alacağız şimdi
suyu daha gelmeden uzaklaştıran bir ürün yok mu :p :D
daha önce benzinciden tırıvırı arka almıştım hiç bir işe yaramadı , suydu sanırım :)
allah askina, ben bu sogukta gidip ona bir kat daha surer miyim?
Araba iki aydir yikanmiyordu, gri olmustu. gittim yikattim, paltom surtunce ustum kirleniyor diye.
Tabiki on cam icin konusuyorum.
Picanto'ya bir video daha cekiyim, hala kaydiriyor damlaciklari vallahi..
Öncelikle herkese merhaba,glass guard iyi bir f/p ürünü dayanımı ile kullanıcılardan farklı değerlendirmeler gelmekte 8 ay gitti diyende oldu 1 ay sonra bitti diyende:) ama genel itibari ie ön camda ortalama 4 -5 ay dayanır diyebiliriz.Uygulanacak zemin iyi temizlendiği taktirde ürünün ömrüde dayanımı da artacaktır.
Mehmetmert
27-01-2014, 22:20
Arkadaşlar konu hort olucak ama araştırdım en uygun başlık burası bence.
Nasiol glashield. %100 türk üretimi,nano ve 2 yıl etkisi var.Cama sürüyorsunuz ve unutuyorsununuz 2 yıl boyunca.
19 lira fiyatı
Nasiol GlasShield Nano 2 YIL Yağmur Kaydırıcı Cam Koruma 09n030 - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com (http://www.hepsiburada.com/liste/nasiol-glasshield-nano-2-yil-yagmur-kaydirici-cam-koruma-09n030/productDetails.aspx?productId=otm09n030&categoryId=20024792)
Videoyuda izleyebilirsiniz kendi çekimim:
https://www.facebook.com/photo.php?v=261841447314075&set=vb.255916641239889&type=2&theater
Geri kalanlar zaten youtubede var,ben kesinlikle öneriyorum
imprezaWRC
28-01-2014, 16:05
Arkadaşlar konu hort olucak ama araştırdım en uygun başlık burası bence.
Nasiol glashield. %100 türk üretimi,nano ve 2 yıl etkisi var.Cama sürüyorsunuz ve unutuyorsununuz 2 yıl boyunca.
19 lira fiyatı
Nasiol GlasShield Nano 2 YIL Yağmur Kaydırıcı Cam Koruma 09n030 - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com (http://www.hepsiburada.com/liste/nasiol-glasshield-nano-2-yil-yagmur-kaydirici-cam-koruma-09n030/productDetails.aspx?productId=otm09n030&categoryId=20024792)
Videoyuda izleyebilirsiniz kendi çekimim:
https://www.facebook.com/photo.php?v=261841447314075&set=vb.255916641239889&type=2&theater
Geri kalanlar zaten youtubede var,ben kesinlikle öneriyorum
2 yıl değil, 1 yıl da değil, maksimum 6 ay. Ben kullandım, 1 yıl, 2 yıl, çok zor.
Benim glass guard picanto da hala duruyor.
Arac az yikaniyor ama cakma cukma yerlerde yikaniyor, omrunde meguiars sonax filan gormedi, hatta avm otoparki yikamacisi bile gormedi garibim.
anca mahalle arasi
darkmoon
28-01-2014, 16:12
2 yıl değil, 1 yıl da değil, maksimum 6 ay. Ben kullandım, 1 yıl, 2 yıl, çok zor.
abest olucak ama çalan şarkı nedir :)
darkmoon
28-01-2014, 16:13
Benim glass guard picanto da hala duruyor.
Arac az yikaniyor ama cakma cukma yerlerde yikaniyor, omrunde meguiars sonax filan gormedi, hatta avm otoparki yikamacisi bile gormedi garibim.
anca mahalle arasi
seyrantepede değilmisiniz siz saphhire ın altında carwax var güzel yıkıyorlar tavsiye ederim..
yagmur kaydırıcı degilde su bugu onleyici kullanan varmıdır?
hangisini almak lazım soyle guzel f/p si güzel olan . babam gecen almıs getirmiş bi paket markasını unuttm sprey buz cozucu - koku - buz temizleyici -bugu onleyici -bez falan var içinde yapmaya tırstım acıkcası. camı daha kepaze edermi napar needer diye.
atas rox fena degil is yapiyor 10 gun max
SinanAdalı
28-01-2014, 20:22
abest olucak ama çalan şarkı nedir :)
Sting - A Thousand years :)
http://www.youtube.com/watch?v=gnFgdxW-UdE
canpower
03-02-2014, 19:30
peki bunu tavsiye eder misiniz?
ford c maxıma glass guard siparişi verdim yağmurlar başlamadan bir deneyelim bakalım nasıl yapacağız iyice oval olarak yedirdikten sonra bekleme yapacakmıyız silecekmiyiz yoksa öyle bırakacakmyız arkadaşlar
ford c maxıma glass guard siparişi verdim yağmurlar başlamadan bir deneyelim bakalım nasıl yapacağız iyice oval olarak yedirdikten sonra bekleme yapacakmıyız silecekmiyiz yoksa öyle bırakacakmyız arkadaşlar
Glass guard ı drek cama değil pamuk yada beze az miktarda sıkarak iyice hertarafa sürerek ve sıcak olmayan yerde uygulanmalı.ben bunların tersini yaptım ve uygulama hatası ile camı berbat ettim.
Glass guard ı drek cama değil pamuk yada beze az miktarda sıkarak iyice hertarafa sürerek ve sıcak olmayan yerde uygulanmalı.ben bunların tersini yaptım ve uygulama hatası ile camı berbat ettim.
Camı berbat ettim derken ? mahfetmeyelim bizde rezidans kaynıyor ön cam ısıtıcılı mahfetmeyelim
Camı berbat ettim derken ? mahfetmeyelim bizde rezidans kaynıyor ön cam ısıtıcılı mahfetmeyelim
Uygulama videosu var onu seyret.youtube de ilker hocaile başlık.rezistanslara zarar vermez siniz.çok çabuk kuruduğu için az ve ince sürmek gerekiyor..ben direk cama sıktım kuruyunca hoş görüntü olmadı hemen sökmek te zor cama polish uygulamak gerekiyor.
Bayanların makyaj malzemesi var pudra ve fondoten sürmek için onu kullanıp az ve her yerine gelecek şekilde sür ve sil.sıcak olan yerden kaçın.
Uygulama videosu var onu seyret.youtube de ilker hocaile başlık.rezistanslara zarar vermez siniz.çok çabuk kuruduğu için az ve ince sürmek gerekiyor..ben direk cama sıktım kuruyunca hoş görüntü olmadı hemen sökmek te zor cama polish uygulamak gerekiyor.
Bayanların makyaj malzemesi var pudra ve fondoten sürmek için onu kullanıp az ve her yerine gelecek şekilde sür ve sil.sıcak olan yerden kaçın.
teşekkürler
imprezaWRC
04-02-2014, 23:23
peki bunu tavsiye eder misiniz?
Nasiol'u tavsiye ederim.
glass guardı sorunsuz bir şekilde camlarıma yaptım ve çok hoşuma gitti iticilik süper yüzde 90 işime yarayacaktır iyiki almışım tavsiye ederim arkadaşlar ürün başarılı
Yiğit G.
13-02-2014, 01:07
duşakabinlerle uğraşan biri olarak ufak bir not düşeyim arkadaşlar , bu ürünleri evinizde duşakabinlerinizin içinde de kullanabilirsiniz.Mükemmel oluyor , duştan sonra sudan kalan izler minumuma iniyor.Aklınızda olsun ;)
ilker_yusuf
13-02-2014, 06:55
Aynen ben dışa Hydrorep uygulaması yaptım... Eşim evin camlarına da yaparmısın diye üstüme geldi :)
Aynen ben dışa Hydrorep uygulaması yaptım... Eşim evin camlarına da yaparmısın diye üstüme geldi :)
aynı konudan dün akşam evin dış camına da yap diye fırça yedik :D
bu ürünü uyguladıktan sonra. yağmur yağdığında silecek çalıştırıyorsunuz dimi fiskiye ile su atınca sıkıntı oluyormu? yada diyelim araba bir hafta yattı toz toprak oldu. fiskiye ile silecek çalıştırıdınız ozaman ne oluyor?
bu ürünü uyguladıktan sonra. yağmur yağdığında silecek çalıştırıyorsunuz dimi fiskiye ile su atınca sıkıntı oluyormu? yada diyelim araba bir hafta yattı toz toprak oldu. fiskiye ile silecek çalıştırıdınız ozaman ne oluyor?
ben silecekle çalıştırdım hiçbir sıkıntı görmedim ses gıcırtı felan yapmadı. ne kadar toz toprak olabilirki . dün yine silecekleri çalıştırdım çok güzeldi. ve yağmur yağdığında sileceğini yine çalıştırıryorsun ama önceden 5 çalıştırıyorsan şimdi 1-2 kez yetiyorda artıyor helede haraket halindeyken silecekçalışmadan tepeye doğru baloncuklar tutunmadan kayboluyorlar
canpower
25-02-2014, 19:37
Nasiol'u tavsiye ederim.
teşekkür ederim.. :)
çok afedersiniz biraz alakasız ama bu içdeki buhulanmaları engelleyecek ürün için neyi tavsiye edersiniz?
Mert Ali
25-02-2014, 20:49
teşekkür ederim.. :)
çok afedersiniz biraz alakasız ama bu içdeki buhulanmaları engelleyecek ürün için neyi tavsiye edersiniz?
clin in buğ önleyicisi var ekonomik,iş görür. onun haricinde sonax kullanıyorum.. 1-2 haftada tekrar yenilemekte fayda var ammo abi :)
11 ayin sonunda on camlar etkisini kaybetti diyebilirim. Yan camlar hala canavar gibi. Su durmuyor.
Arac hep ama hep disarda kaldi, katir niyetine kullanildi. Her turlu arazi sartinda kullanildi. Pril firça, 1 TL lik yikama dan baska yer gormedi. Kus diskilari aracin uzerinde ortalama 35 gun kaliyor :)
2.5 tl ye daha iyisi olamaz heralde, tepe tepe kullandim.
Herkese tavsiye ederim.
gokhansaler
03-05-2014, 08:27
2012 ekim de bir arkadaşım bana nasiol yağmur su cam kaydırıcı yapmıştı "national glass shield" hala etkisi duruyor
Linkteki sanalpazardan ürünü aldım ama üzerimde glassguard vs yazmıyor oyuzden doğru ürün mü emin olamadım
http://i1260.photobucket.com/albums/ii561/alper63/45ea7d92b57e57e7900cca2fad5b1cdf_zps96bc5a49.jpg
Bumudur?
Linkteki sanalpazardan ürünü aldım ama üzerimde glassguard vs yazmıyor oyuzden doğru ürün mü emin olamadım
http://i1260.photobucket.com/albums/ii561/alper63/45ea7d92b57e57e7900cca2fad5b1cdf_zps96bc5a49.jpg
Bumudur?
%100 glass guarddır endişeniz olmasın :) ürünü ben gönderdim .Bu ürünleri büyük ambalajdan küçük şişelere aktarıyoruz , hazır etiketli şişe vardı yoksa depodan şişe beklemek durumunda kalacaktım kargonuz gecikmesin diye ona koyduk normalde glass guard ları etiketlemiyoruz bile :)
%100 glass guarddır endişeniz olmasın :) ürünü ben gönderdim .Bu ürünleri büyük ambalajdan küçük şişelere aktarıyoruz , hazır etiketli şişe vardı yoksa depodan şişe beklemek durumunda kalacaktım kargonuz gecikmesin diye ona koyduk normalde glass guard ları etiketlemiyoruz bile :)
bilgi için tesekkur ederim içim rahatladı
Gecen sene aptallik edip aynalara da sürmüştüm. Arabayı muayeneye gotururken farkettim yagmurda hala boncuklanma yapiyor. Ipa soker mi?
Gecen sene aptallik edip aynalara da sürmüştüm. Arabayı muayeneye gotururken farkettim yagmurda hala boncuklanma yapiyor. Ipa soker mi?
Ozan ince bir polish elle uygula işini görecektir:icon_tup:
Gimifayf
04-01-2018, 22:00
Guncel olarak glass guard nerden temin edebiliriz?
Uygulamıs olanlar guncel tecrubelerını yazabılırse herkes faydalanmıs olur...
Guncel olarak glass guard nerden temin edebiliriz?
Uygulamıs olanlar guncel tecrubelerını yazabılırse herkes faydalanmıs olur...
buradan :)
Crystal Concept - Glass Guard 250ml (https://detailbox.com.tr/crystal-concept-glass-guard-250ml)
Crystal Concept - Glass Guard 250ml (https://detailbox.com.tr/crystal-concept-glass-guard-250ml)
Camı nemli bezle güzelce temizleyip sonrasında ürün açıklamasındaki gibi püskürtüp 1-2dk sonra silmemiz yeterli mi ? yoksa öncesinde herhangi bir işlem gerekiyor mu abi ? Fiyat/performans açısından eş değer başka ürün varsa (uygulanması kolay olması önemli) onun da önerisini alabilirim :)
free-hifi
08-01-2018, 13:10
https://i.hizliresim.com/2J7BAd.jpg
fp ürünü her tarafta kullan cam lastik kaporta döşeme torpido millet deli gibi kullanıyor :D
Ön camın su tutmamasını sağladığına eminmisiniz peki :D
gazyağını araca komple püskürtün biraz bekleyin sonra durulayın hem araç parlasın hemde su kaydırmazın kralını görün :D
ÜSTÜNERC
08-01-2018, 16:39
https://i.hizliresim.com/2J7BAd.jpg
fp ürünü her tarafta kullan cam lastik kaporta döşeme torpido millet deli gibi kullanıyor :D
bundan almıştım geçen sene ön cama uyguladım fakat silecek lekesi olan yerleri daha fazla belli etti ve böyle mavimsi bi leke bıraktı kenarlarda.
Gimifayf
08-01-2018, 18:17
Tesekkur ederım sızın sıtenıze de baktım tabı kı urunu ararken :)
Ama benım anlamadıgım konuda urunun yerlı malı bır urun oldugu yazılmıs ve herkesın bahsettıgıyle sızın sıtenızdekı urun aynı mıdır dıye tereddute dustum acıkcası.