Orijinalini görmek için tıklayınız : getz 1.3 için Emme manifoldu ve gaz kelebeği chip
s.a beyler abiler arkadaşlar getz 1.3 için standart değil aftermarket emme manifoldu ve daha büyük gaz kelebeği ve chip düşünüyorum nerde nasıl ve ne kadar mal olur
tdipower
07-12-2013, 21:01
o araç için bu söylediklerini bir şekilde yapsan uğraşsan 2000 lira civarı paran gider belki 12hp falan alırsın moralini bozmak için yazmıyorum bilgin olsun
biliyorum ama emme manifoldu ve gaz kelebeği bulamadım techturkey e sormak geldi içimden bunları yaptırmış olursam araç fakirde çalışacak bunun içinde atmosferikle oynayan chiptuning işlemi yapaacak birini arıyorum
birde aklıma takılan sey zaten ciple filan 8 10 bg alınıyor emme ve kelebek eklediği zman biraz fazla bg daha olur diye tahmin ediyorum
boosted_pug
07-12-2013, 23:45
birde aklıma takılan sey zaten ciple filan 8 10 bg alınıyor emme ve kelebek eklediği zman biraz fazla bg daha olur diye tahmin ediyorum
Headers cai ve intake ile desteklenirse chip ile 10 -12 hp lere çıkılır onun haricinde standart atmosferik bi araçda o kadar yüksek hp ler alınamaz