PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Seat leon 1.8T FR

Toul
08-12-2013, 02:41
Merhaba arkadaşlar ;

Arac alınalı 5 ayı geçmiştir, konu açmak bugüne kısmetmiş. aracın sahibi bizim araba ortamımızda hepimizin enişte diye tabir ettigimiz eniştemizin'dir.. O internet ile alakası olmadığı için konuyu ben açma durumunda bulundum

Aracımız Full FR serisinin en dolusu ve cupra R donanımlıdır.
Kilometre ; 85 xx küsürde olup kazasız ve BOYASIZDIR :)
Plakada aracın serisini taşısın dedik FR olarak yapıldı :)

Aracın özellikleri ;
2004 model
1.8 T 20V 180 HP
6 ileri bir şanzumanı vardır
Bu aracın şanzumanı diğer 1.8T'lerden farklıdır daha uzun bir şanzumanı mevcuttur..

Rabbim sizlere daha iyilerini güzellerini nasip etsin.. Maşallahlarınızı esirgemezseniz sevinirim arkadaşlar :)

Motor ve dış aksam olarak olarak ;
Hks turbo timer
Forge blow off
Cupra R jant
Cupra R tampon
Cupra R lip
FK angel beyaz zemin far.

Aksesuar ve özellikleri;
-Sunroof
-Deri koltuklar elektrik kontrollüdür, sürücü ve yolcu tarafında mevcuttur.
-Katalabilir elektrik kontrollü-ısıtmalı aynalar.
-Kararan dikiz aynası
-4 cam otomatik
-Yükseklik-alçaklık,ileri-geri ayarlanabilir direksiyon
-Yükseklik alçaklık ayarlı ön farlar ( 3kademe)
-Dijital kilima
-Kilitlenebilir iç aydınlatmalı torpido
-Ön ve arka kapılarda toplam 8 hoparlör.
-Yağmur sensörü -Kolçak (iç haznesi olan)
-Hız sabitleme
-Yol bilgisayarı
-Radyo-Cd çalar
-TCS kontrol düğmesi
-Ön,arka sis farları -
-4 hava yastığı (yolcu sürücü ön ve yan olarak)
daha aklıma gelmeyip yazmadıgım donanım olabilir arkadaşlar :)

Fotoğraflar içinde; EkCTR nickli Asilhan kurman kardeşimin ellerine sağlık :icon_tup:

http://i40.tinypic.com/13ykuvr.jpg

http://i41.tinypic.com/2rcx001.jpg

http://i42.tinypic.com/ritgg1.jpg

http://i41.tinypic.com/2hfngoz.jpg

http://i44.tinypic.com/dmtczm.jpg

idrisgürbüz19
08-12-2013, 11:18
Maşallah kırmızı candır;)

Toul
08-12-2013, 12:10
Maşallah kırmızı candır;)

Teşekkür ederim, 5 kuruş fazla olsun kırmızı olsun hesabı :)

slowmotion
08-12-2013, 13:02
Maşallah kardesim, enisteye selam:)

setnogrom
08-12-2013, 14:02
Allah kaza bela vermesin.Tr'de çok az bulunan bir araçtır 1.8T Fr.
Bende de var şuan 69binde.
Şanzıman pd150 Leon şanzımanıdır,dediğiniz gibi uzundur.

xx

blade_berkay
08-12-2013, 15:04
araba yanıyor maşallah :)

cix boy
08-12-2013, 15:26
hey maşallah ya hemen hemen aynı zamanda almışız abi arabaları ama bu araba heralde nette değildi yanlış hatırlamıyorsam.allah kaza bela vermesin şu tanpon ve jantlardan bir bulabilsem çok güzel olacakta kısmet bakalım :) kırmızı candır gerisi heycandır :)

ondertopcu
08-12-2013, 15:28
Masallah cok iyimis

Toul
08-12-2013, 19:33
Allah kaza bela vermesin.Tr'de çok az bulunan bir araçtır 1.8T Fr.
Bende de var şuan 69binde.
Şanzıman pd150 Leon şanzımanıdır,dediğiniz gibi uzundur.

xx

Kazasiz belasiz binmek dilegi ile evet sizin fr nin konusunu takip ettik bizde enistemizde gordu resimleri felan :) insallah citirdan islem yapmayi dusunuyoruz k04 T. Kiti ile felan kismet bakalim :)

Toul
08-12-2013, 19:39
hey maşallah ya hemen hemen aynı zamanda almışız abi arabaları ama bu araba heralde nette değildi yanlış hatırlamıyorsam.allah kaza bela vermesin şu tanpon ve jantlardan bir bulabilsem çok güzel olacakta kısmet bakalım :) kırmızı candır gerisi heycandır :)

İlanda idi ama cok surmedi ilanda durmasi.isallah bulursun kardes

setnogrom
08-12-2013, 20:07
Kazasiz belasiz binmek dilegi ile evet sizin fr nin konusunu takip ettik bizde enistemizde gordu resimleri felan :) insallah citirdan islem yapmayi dusunuyoruz k04 T. Kiti ile felan kismet bakalim :)

Amin inşallah.
Benimde aklımda k04 lü bir setup var ama bu güzelliğede pek kıymak istemiyorum açıkcası.
Şuan gündemimde 70lik varex var kısmetse.
xx

cix boy
08-12-2013, 20:09
İlanda idi ama cok surmedi ilanda durmasi.isallah bulursun kardes

allah allah hatırlamıyorum o zaman çünki sürekli takip ediyordum. bu kasayı demekk i gözümden kaçmış :)

Toul
08-12-2013, 20:38
Amin inşallah.
Benimde aklımda k04 lü bir setup var ama bu güzelliğede pek kıymak istemiyorum açıkcası.
Şuan gündemimde 70lik varex var kısmetse.
xx

BiZde 76 lik warex dusunuyoruz.. evet bizde bu guzelligi bozmak istemiyoruz ama ***** sanziman uzun k04 ile tamamlar dusunuyoruz :)) istiyor arabada kanimiza giriyor vallahi :))

Toul
08-12-2013, 20:41
allah allah hatırlamıyorum o zaman çünki sürekli takip ediyordum. bu kasayı demekk i gözümden kaçmış :)
64 den onceki plakasi 61 DF 200 imis egzoz ksgidinda gorduk bizde sanirim trabzondaydi bir oncesinde dostum

Bu araba internette 1 hafta durdu hemen hemen 64 plaka ile istanbulda idi kardesim :) belki gordun hatirlamiyor olabilirsinde dostum

Toul
08-12-2013, 20:43
Maşallah kardesim, enisteye selam:)

Emrah kardesim eywallah seviyoruz seni :) evlendin gorumiyoruz seni valla olmuyor boyle :) a.s enisteninde selami var yanibasimda :)

emredağla
08-12-2013, 22:53
maşallah araca çok canlı :)

cix boy
08-12-2013, 23:03
Hah simdi hatirladim abi trabzon diyince ömer abideydi burda ama o zamanlar orjinal tanponlari vardi ustunde burdan satilali bayaği oldu ama ya

Toul
08-12-2013, 23:03
Masallah cok iyimis
Teşekkürler :)

maşallah araca çok canlı :)

Eywallah teşekkürler emre :) daha nice nice iyileri senin olur inşallah kardeşim

Hah simdi hatirladim abi trabzon diyince ömer abideydi burda ama o zamanlar orjinal tanponlari vardi ustunde burdan satilali bayaği oldu ama ya

Evet olabilir çünkü trabzon ordan da 64 plaka olarak uşak sonrası istanbula geçiş yapiyor araç , maşallah aracı her alan kişi temiz itina ile bakmış değerini bilenlerin eline geçmiş araç

dnzbrk
07-12-2016, 18:06
Sıkılmadınız mı 3 sene boyunca :) satmak isterseniz görüşebiliriz temiz fr arıyorum