Orijinalini görmek için tıklayınız : Galaxy S3 yardım..
Arkadaşlar galaxy s3 var ve sürekli araç modu etkin diyor şarj falan olmuyor svoice programına giriyor sürekli aptallaştı telefon.ne yapmam gerekiyor :(
Arkadaşlar tamamdır buldum arızayı,hiç tahmin etmiyordum şarj aletinden dolayı imiş..
DoguErdogan
09-12-2013, 15:00
Yan sanayi şarj aleti yapar bu sıkıntıyı
Format atmak isterseniz konuya yazabilirim nasıl yapıcağınızı..
format istemiyorum şu anlık çünkü daha yeni yeni düzeltmeye başladım telefonu :) aldığımdan beri ne çok sorun geçirdi aklım hayalim almıyor :) garantiye bile gönderdim dhala aynı sorunlar devam :) daha yeni yeni video izleyebiliyorum falan hiç gerek yok gene bi kaç ayı alır düzeltmem teşekkür ederim :) çok sorunlu telefon,satmayı çok düşündüm
korkmazz
09-12-2013, 15:20
hazır konusu açılmısken bende birsey sorayım.
cihaza güncelleme yapamıyorum.kies felan da denedim ama aynı sorun devam ediyor.cihaz dogubank tan alındı.bilgisi olan varmıdır????
S3le ilgili en buyuk bela benim basimda sanirin Turkcell turbo net pakedi aldim 4gb liktan sinirsiz.net cok yavasti dedilerki telefonda mobil verisini actiginda H simgesi cikmasi gerekiyo sende E cikiyo. 3g ayarini mesajla iste dediler istiyorum mesaj geliyo fakat Edge 3gye dönmuyo. Musteri hizmetlerini arayin 3g yi acsin diolar musteri hizmetlerinde karsimda konusacak kisi bulamiyorum hep sekreter cikiyo ona bas buna bas nasi cozucem bu isi yoksa 3g mi bozuldu cihazda
onursumer
09-12-2013, 16:05
hazır konusu açılmısken bende birsey sorayım.
cihaza güncelleme yapamıyorum.kies felan da denedim ama aynı sorun devam ediyor.cihaz dogubank tan alındı.bilgisi olan varmıdır????
büyük ihtimalle çakma imei li o yüzden kies le güncelleme yapamazsın
romu indirip kendin manuel atman lazım ondada şöyle bir sıknıtı olabilir çakılan imei silinirse kayıtsız duruma düşer kapanabilri telefonun
bu yüzden aldığın yere veya işi bilen birine götürsen yapsa daha iyi olur