Orijinalini görmek için tıklayınız : 34 jg 3504 plakalı subaru bilen varmı acill
evotolka
09-12-2013, 17:38
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-emsalsiz-makina-142958600/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true)
ilandaki aracın durumu hakkında bilgisi olan varmı acaba acil??
evotolka
09-12-2013, 20:05
bilen ykmu acabaa?
Araba sti degil bilginize .. Arac wrx'dir ..
evotolka
09-12-2013, 22:18
evt koltuklardan belli oluyor wrx oldugu bendee yeni farkettim birde kaza durumunu veya araç hakkında bilgisi olan çıksa :)
Kardeşim Subaru'lar zor arabalar bende çok araba sordum ama bilen çıkmadı bir çoğunu :)
evotolka
09-12-2013, 23:09
heralde bunuda bilen çıkmıcak :)
heralde bunuda bilen çıkmıcak :)
İzmirde oturuyorsun git baktır bence orda Yetkili servise.
Konuş sahibiyle dediklerinin aksi çıkarsa ödesin parasını.
Araç nasıl WRX yaa. Adam STI kategorisine koymuş. Yuh valla eğer dediğiniz gibiyse :)
Araç nasıl WRX yaa. Adam STI kategorisine koymuş. Yuh valla eğer dediğiniz gibiyse :)
Komple sti yapınca koyuyorlar. Leon Cupra kategorisinde 3 tane 1.6 leon vardı bi ara:)
Komple Cupra bodykit haha
mad_max1978
09-12-2013, 23:21
50 bin lira çok değilmi yaw wrx için.sahibinden comda 53-54 bin liraya sti lar varken
Emme ve kaliperlerden belli arac wrx
50 bin lira çok değilmi yaw wrx için.sahibinden comda 53-54 bin liraya sti lar varken
Çok tabi abi çok olmazmı
Komple sti yapınca koyuyorlar. Leon Cupra kategorisinde 3 tane 1.6 leon vardı bi ara:)
Komple Cupra bodykit haha
Gönüllerin Çuprası :D
evt koltuklardan belli oluyor wrx oldugu bendee yeni farkettim birde kaza durumunu veya araç hakkında bilgisi olan çıksa :)
Kazasını vs bilemem de, kullanılan direksiyon kendi oem direksiyonu degil .. Bu tip direksiyonlar 2005-2006-2007 modellerde var bir tek .. Bunun oem direksiyonu momo olması lazım .. ;)
Stock motora tahmin (ettiğim kadarıyla ) methanol kıt ? Ki bu araç wrx den çevirme rus ruleti :))
altugkocer
10-12-2013, 08:45
Herkes aracına istediği fiyatı biçer ama bana 2003 wrx için biraz pahalı geldi.
Arayıp bilgi almak lazım komple sti yürüyeni varsa pazarlık yapılabilir ki sanmıyorum frenler de standart gözüküyor.
Subaru almak sabır işidir :)
evotolka
11-12-2013, 20:46
evet araç sti değil ama satanında haberi yok heralde. fiyatıda araştırdım wrx için gerçektende çok ve motor adanada forgetlendi diyo araç sahibi ama kimin forgetledigi belli degil