Orijinalini görmek için tıklayınız : punto cam tavan
2006 model punto alıcam ama cam tavan yağ bakımımı ne varmış adam ondan kapanmasında ufak sıkıntı var dedi. böyle bi yağ bakımı gerçekten varmıdır ? sıkıntı yaşayan varmı cam tavanla ilgili ?
Birkan61
09-12-2013, 20:09
Arkadaşın cam tavan puntosu kapanmıyordu yarıya kadar gelip tekrar açılıyodu.. Elle kapamak zorunda kalmıştık.
Mercedesin sunroof yağı ile yağlayıp güzelce temizledikten sonra sorun kalkmıştı..
Ama yinede net cvp veremem
driftboy
09-12-2013, 20:10
cam tavanın ayağı mı ne bişeyi kırılıyo, hatırladığım kadarıyla 700 800 küsür lira bişey ama parça yok italyadan geliyo :D by_hannibal günay'a ulaş çok çekmişti zamanında :D
yarıya kadar gelip geri gidiyosa yağlayınca düzeliyo aynısını bende yaşadım daha 2 gün önce. Elle iteleyince kapanıyo yağlayınca düzeldi.
aynen adamın bahsettiği olay bu. demekki yağlamayla düzeliyo bakalım haurlısıı
By_HaNNibaLL
09-12-2013, 22:45
Bi sorun yoksa hiç ellemeyin WD40 ile ara ara sıkıp bu şekilde kullanin.
Dikkat etmeniz gerek tek şey sanruf acikken 70 km hızı sakin geçmeyin.
hem aracın yakiti cok artar tepesi acik rüzgardan dolayi hemde sanruf direncle karşilaştiği için sıkıntı cıkartiyor.
İçinde zincir sistemi var. yağsiz kalir zorlanir vs olursa zincir aşiniyo ve kırılma meydana gelir yedek çarpasi zor servisler zaten sökmek bile istemiyoruz o derece yetenekliler.
Ben kendim uğraştim söktüm camını indirdim baya kafa patlatmiştim.