Orijinalini görmek için tıklayınız : Padişah, Uzman ve Ustalar ile Diyaloglarım..
Uzman: Bu nedir ? ( elindeki benim arabanın chipini gösterek soruyor )
Metin: Benim arabanın Chipi
Uzman : Ben Manav değilim herhalde biliyorum.
Metin : Benim ömrümde gördüğüm tek beyin bu tek chip'te bu valla ne sorduğunu anlamadım.
Ben Arnavutum Dede mesleğimde Manav olduğu için ben anlamadım kusura bakma..
orhan_guney
10-12-2013, 12:02
abi ben sana yetişemiyorum inan akılımı durduruyorsun :)
Benim arabanın devir saati bozulmuştu göstergesini söktüm yerinden çıkardım 3 parçadan meydana geliyor biraz uğraştım biraz elektronik biraz manyetolu bir sistem beceremedim Göstergeci KM ci ustaya gittim
Metin : Usta ben buraya kadar halledebildim bundan sonra sendeki şu alet ile şuraları bir ölçmemiz lazım.
Usta: Arkasını dönerek biz bu işten anlamayız başka yere götür..
Sanırsın uzay mekiğinde sorun var alt tarafı bir ölçüm test yapacak..
63owen63
10-12-2013, 12:07
Böyle bir konu zaten var. Oraya yazabilirsiniz.
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/75978-en-cilgin-sanayi-diyaloglari.html
Benim arabanın devir saati bozulmuştu göstergesini söktüm yerinden çıkardım 3 parçadan meydana geliyor biraz uğraştım biraz elektronik biraz manyetolu bir sistem beceremedim Göstergeci KM ci ustaya gittim
Metin : Usta ben buraya kadar halledebildim bundan sonra sendeki şu alet ile şuraları bir ölçmemiz lazım.
Usta: Arkasını dönerek biz bu işten anlamayız başka yere götür..
Sanırsın uzay mekiğinde sorun var alt tarafı bir ölçüm test yapacak..
Abi bazı işinin ehli ustalar başka birinin el attığı, karıştırdığı cihaza yakın düşmüyor tamirini yapmıyor.Haklılık paylarıda var aslında.
Ben: 1 sigara versene
Bakkal: abi sen sigarayı bırakmamış mıydın
Ben: doğru ya, beyin değil saksı taşıyorum demek boynumun üzerinde
bakkal: estağfurullah abi, insanlık hali