Orijinalini görmek için tıklayınız : Rs Cosworth Standalone Sistem
Daha önce de yazmıştım tek kapı Sierra Rs Cosworth topluyoruz ingiltereden motor işletimi ile ilgili orijinal tesisatı komple getirdik fakat arabaya montajında adaptasyonunda bir hata yapıyoruz herhalde maalesef çalıştıramadık dolayısı ile sizlerin herzaman bahsettiği Standalone sistem nedir resimli projeli detaylı bilgi verebilirmisiniz veya kim arabamıza bunu uygular.
Şimdiden teşekkür ederim..
standalone sistem sonradan yapılacak olan beyin değişimine verilen genel isimdir.
örnek 1
benim aracımda IAW weberin ecusu var fabrika çıkışı
ben gittim vipec marka I44 model beyin satın aldım
ve eski beyni çıkardım attım yeni vipec marka beyni aracıma monte ettim ve ona göre baştan yazılım yaptım.
işte buna standalone beyin taktım denir.
örnek 2
yok öyle yapmadım
gittim orjinal beyin ile motor sensörlerinin arasına kandırma amaçlı başka marka-model beyin taktım.
gene komple bir beyin aldım ama bu kısmen daha ucuz
aracın kendi ecu su halen takılı
işte buna piggyback beyin taktım denir
piyasada 50 farklı marka model ecu var satılan
hangi marka-model araca hangi beyin alınıp takılacak karar vermek ona göre yürümek gerekir.
Hemen hemen anladım gibi peki bu işi en iyi yapacak usta veya atölye kim biliyormusunuz. Benim kafama göre herhangibir beyin almam doğru olmaz usta ile birlikte hareket etmek lazım.
Hemen hemen anladım gibi peki bu işi en iyi yapacak usta veya atölye kim biliyormusunuz. Benim kafama göre herhangibir beyin almam doğru olmaz usta ile birlikte hareket etmek lazım.
evet almayın
custom garaj ile bir konuşun bence
Daha önce de yazmıştım tek kapı Sierra Rs Cosworth topluyoruz ingiltereden motor işletimi ile ilgili orijinal tesisatı komple getirdik fakat arabaya montajında adaptasyonunda bir hata yapıyoruz herhalde maalesef çalıştıramadık dolayısı ile sizlerin herzaman bahsettiği Standalone sistem nedir resimli projeli detaylı bilgi verebilirmisiniz veya kim arabamıza bunu uygular.
Şimdiden teşekkür ederim..
alınalar ya o araba için değilş yada motor o arabanın değil. iyi bakmak gerekebilir.
standalone a geçerken istediğiniz seyler çok önemli yarış arabasımı normal sürüş arabasımı ?
klima varmı yokmu ?
yağ basınc sensoru yağ sıcaklık sensoru istermisiniz ? olucakmı ?
flex kullanıcakmısınız ?
aLS launch istermsiniz ?
bazı seyleri düşünmeden standalone a geçmeyin
standalone a geçerken istediğiniz seyler çok önemli yarış arabasımı normal sürüş arabasımı ?
klima varmı yokmu ?
yağ basınc sensoru yağ sıcaklık sensoru istermisiniz ? olucakmı ?
flex kullanıcakmısınız ?
aLS launch istermsiniz ?
bazı seyleri düşünmeden standalone a geçmeyin
hem GrA hemde WRC hem klimalı hemde ALS li böyle bir şey, zamanında bazı rallicilerin klimalı araçlar ile startta bekledikleri günleri hatırladım:)
Bu bizim orijinal tesisatımız. Bizim için bu yeterli. Fazlasına gerek yok.
Bunun dışında Chip yazılırken Anti Lag Sistem ve Launch Control olmalı fakat Closed Loop olmamalı.
http://i42.tinypic.com/5e5wzo.gif
Pnp mi düşünüyorsunuz
Yoksa bastan yeni tesisat mi yapmak tercihiniz
Bence 20 senelik tesisata beyin kurmayin
Yeni ve iyi bir işçilik ürünü tesisat kullanın
Abi siz ne satın aldınız Allah aşkına şunun linkini verirmisin
Neden çalışmıyor bir görelim ne aldın ondan sonra yprum yapalım
Ne aldın ne yaptın nasıl taktın
Oem beyin tesisati calistiramiyor sanirim
Abi siz ne satın aldınız Allah aşkına şunun linkini verirmisin
Neden çalışmıyor bir görelim ne aldın ondan sonra yprum yapalım
Ne aldın ne yaptın nasıl taktın
Samimi olarak sorduğuna inandığım için aşağıdaki bana karşı yazdığın yazılarını tekrarladım belki '' ben düşünmeden neler yazmışım '' dersinde doğruları görürsün. Yok eğer dersenki '' ben bunları bilinçli yazdım ve utanmıyorum aileme ve çocuklarıma dahi okutabilirim '' o zaman benim konularıma yazma ne sen üzül ne ben üzüleyim..
Onlarda *** dimi
İşin garibi metin amcanında artık cossysi yok
Nasıl yaptınız abi çok merak ediyorum eheheheheheeee
Hahahahahhahahahhahahahaaaaaa
lagunayı hatırladın mı
avans sesini
çalışmayan safc yi ahahahhahahahaaa
kanka egzostlar ne
Eyç kay es
Omo usta kirlenmek güzeldir
Ayrıca ateşleme sisteminiz ile alakalı yorumumuda yapayım da tam olsun
Stock arabada ateşlemenin daha iyi oldugunu nasıl anladınız ?
öncesi ve sonrası dyno yaptınızmı ?
grafikler varmı ?
ayagınızdaki tepkiye göremi konuşuyorsunuz yoksa kürbütore bujimi çaktırdınız ?
birde distrubutorün görüntüsümü size garip geliyordu neden söktünüzki yani niçin böyle bir sisteme ihtiyac duydunuz onu anlıyamadım zaten aldıklarınız hep oem parça
Abi sen egzantriğin neyini ayarladın affedersin ?
Ayarlı kasnak vardıda timing mi yaptın
1 ileri 1 gerimi hah oldu hah olucakmı nedir ?
Tamam beyler dağılın metin bey Sonuca ulaştı
Metin bey adres telefon falanda verin artık bizde sizin garaja gelelim sizin usta 1 numara tamam
Nereye varcak bunun sonu neyin israri
Sen sisteminden bahsetsene metin bey abi
Sana 3. Mesajim teknik olarak cvp vermiyorsun beni ciddiye almiyorsan yazmayim sana yapilanimi bana yapiyorsun anlamadimki
Bu bizim orijinal tesisatımız. Bizim için bu yeterli. Fazlasına gerek yok.
Bunun dışında Chip yazılırken Anti Lag Sistem ve Launch Control olmalı fakat Closed Loop olmamalı.
http://i42.tinypic.com/5e5wzo.gif
tekrar söylüyorum burası sizin oyun alanınız kafanıza göre insanlara laf sokabileceğiniz biryer değil soru soruyoruz cvp istiyoruz
siz standalone un neolduğunu birdüşünün ilk önce size diyorumki close loop olmalımı demedim ALS launch olmalımı dedim klima bağlıcakmısınız dedim bişi demedim baska
fazlasına gerek yok yada var bilemem cloosed loop un neolduğunu biliyormusunuz?
Nereye varcak bunun sonu neyin israri
Sen sisteminden bahsetsene metin bey abi
Sana 3. Mesajim teknik olarak cvp vermiyorsun beni ciddiye almiyorsan yazmayim sana yapilanimi bana yapiyorsun anlamadimki
Estağfurullah belki ben anlatamıyorum. Dilimin döndüğünce tekrar anlatayım.
Sierra Coupe arabayı komple soyduk kaporta boya yaptık herşeyiyle Orijinal Sierra Rs Cosworth olarak motor mekanik döşeme aklına ne geliyorsa topluyoruz . Hedefimiz ingilterdeki bunu üreten mühendis bile '' bu orijinal Sierra Rs Cosworth tur ' diyebilsin..
Takıldığımız nokta orijinal rs cosworth motor tesisatını sierra coupe kasa tesisatına adaptasyonu.
İnşallah anlatabilmişimdir..
Estağfurullah belki ben anlatamıyorum. Dilimin döndüğünce tekrar anlatayım.
Sierra Coupe arabayı komple soyduk kaporta boya yaptık herşeyiyle Orijinal Sierra Rs Cosworth olarak motor mekanik döşeme aklına ne geliyorsa topluyoruz . Hedefimiz ingilterdeki bunu üreten mühendis bile '' bu orijinal Sierra Rs Cosworth tur ' diyebilsin..
Takıldığımız nokta orijinal rs cosworth motor tesisatını sierra coupe kasa tesisatına adaptasyonu.
İnşallah anlatabilmişimdir..
Gayet iyi anladim
Benden bilgili ustatlar var burada ancak swapini kendi yapmis biri olarak soracaklarim var yine ben calibra turbo motor tesisat swaplarken sizinkinden biraz daha tadilat yaparak corsa gsi ic tesisatini calibra turbo motor tesisatina adapte ederek oem ecuyla calistirdim burdaki adaptasyon gostergelerin calismasi ve benzin pompa role tetiginin oem oem ecuyla adapte calismasi.
Simdi anladigim sizin araba calismiyor hersey tamam odugunu düşündüğünüz durumda .
Atesleme yapiyormu ve benzin geliyormu kontrol ettinizmi
Beni anladın ateşleme var çünkü cosworth motor tesisatının içinde bir bütün olarak geldi fakat benzin pompası tesisatı ayrı coupe kasanın tesisatı marş bastığımızda benzin geliyor fakat bence ECU onu görmüyor bence bir yerde röle ile benzin pompasınada ECU ceyran veriyor veya bir şekilde haberi oluyor.
Beni anladın ateşleme var çünkü cosworth motor tesisatının içinde bir bütün olarak geldi fakat benzin pompası tesisatı ayrı coupe kasanın tesisatı marş bastığımızda benzin geliyor fakat bence ECU onu görmüyor bence bir yerde röle ile benzin pompasınada ECU ceyran veriyor veya bir şekilde haberi oluyor.
Ecu sasesini tamamliyordur sadece farklida olabilir
Enjektor kütüğünu manifolddan ayirip marja basin enjektorleri tetikliyormu gorursunuz
Birde sizin ecunun chip i ne bende ondan calismamisti
Chip entegresi eprom adi sanirim sabitmi cikarilip takiliyormu onu kontrol edin
Bende motor tesisatini pompanin ic tesisatla beyinden gelen tetik ucunu bulmustum o olmadan çalışma di enjektorleri dedigim gibi test ederseniz bence sonuca yaklasirsiniz
Konuyu sakin kafa ile okuduğumda bir şeyi eksik anlattığımı fark ettim.
Anahtarı takıp marşa bastığımızda normal çalışıyor patlamaları duyabiliyorsun fakat anahtarı bıraktığında bir tık geri döner ya ondan sonra motor stop ediyor.
bence zamanlama hatası
sentenizi kontrol edin bu arada ateşeleme ekipmanlarınızıda bobne donusen arac mı bu
Samimi olarak sorduğuna inandığım için aşağıdaki bana karşı yazdığın yazılarını tekrarladım belki '' ben düşünmeden neler yazmışım '' dersinde doğruları görürsün. Yok eğer dersenki '' ben bunları bilinçli yazdım ve utanmıyorum aileme ve çocuklarıma dahi okutabilirim '' o zaman benim konularıma yazma ne sen üzül ne ben üzüleyim..
Onlarda *** dimi
İşin garibi metin amcanında artık cossysi yok
Nasıl yaptınız abi çok merak ediyorum eheheheheheeee
Hahahahahhahahahhahahahaaaaaa
lagunayı hatırladın mı
avans sesini
çalışmayan safc yi ahahahhahahahaaa
kanka egzostlar ne
Eyç kay es
Omo usta kirlenmek güzeldir
Ayrıca ateşleme sisteminiz ile alakalı yorumumuda yapayım da tam olsun
Stock arabada ateşlemenin daha iyi oldugunu nasıl anladınız ?
öncesi ve sonrası dyno yaptınızmı ?
grafikler varmı ?
ayagınızdaki tepkiye göremi konuşuyorsunuz yoksa kürbütore bujimi çaktırdınız ?
birde distrubutorün görüntüsümü size garip geliyordu neden söktünüzki yani niçin böyle bir sisteme ihtiyac duydunuz onu anlıyamadım zaten aldıklarınız hep oem parça
Abi sen egzantriğin neyini ayarladın affedersin ?
Ayarlı kasnak vardıda timing mi yaptın
1 ileri 1 gerimi hah oldu hah olucakmı nedir ?
Tamam beyler dağılın metin bey Sonuca ulaştı
Metin bey adres telefon falanda verin artık bizde sizin garaja gelelim sizin usta 1 numara tamam
metin amca yanlış anlamada senden bir şey olmaz boşuna insanların sinir katsayısını arttırma şu aradaki yaş farkını bir kenara bırakıp yazasım geliyor.
bence zamanlama hatası
sentenizi kontrol edin bu arada ateşeleme ekipmanlarınızıda bobne donusen arac mı bu
Bak dediğin zamanlama hatası olabilir bunu bir daha test edicem. Birde OHM testi yapacağım. Hayırlısı bakalım.
Yok o araba siyah 4x4 sierra Rıza arkadaşımızın arabası.
Bu arabayı önce tamamiyle orijinal halde bir çalıştıralım sonra modifiye aksi halde nerde hata var diye herşeyi tekrar tekrar sök tak yapmak zorunda kalabiliriz zaten yeterince uğraştırıyor.
tekrar söylüyorum burası sizin oyun alanınız kafanıza göre insanlara laf sokabileceğiniz biryer değil soru soruyoruz cvp istiyoruz
siz standalone un neolduğunu birdüşünün ilk önce size diyorumki close loop olmalımı demedim ALS launch olmalımı dedim klima bağlıcakmısınız dedim bişi demedim baska
fazlasına gerek yok yada var bilemem cloosed loop un neolduğunu biliyormusunuz?
1- Standalone nedir gerçekten bilmiyorum. İşte bu yüzden kısa ve öz '' Bundan fazlasına gerek yok '' yazdım. Hem cahil hem çok bilmiş gibi omak istemedim. Bilmediğim bir konuda ahkam kesmek istemedim. Belkide çok şeye gerek var gerçekten bilmiyorum bunları bilen kişi bana söyleyecek bende yapıcam veya usta yapıcak.
2- Vicdanlı ve adaletli olan herkes geriye doğru benim bütün açtığım konulara baktığında kimseye durup dururken saldırmadığımı, hakaret ve aşağılamalara hatta küfürlere maruz kaldığımı görür. Ben buna rağmen kimseye hakaret ve küfür etmedim sadece benden uzak durun benim konularıma yazmayın diye uyardım. Herkes herkesi sevecek diye bir kaide yok fakat hakaret veya küfür etmeyede gerek yok.
Size soruyorum ***, Sikik, Ulan, Andropozlu İbne vb sözler normalmi. Ben bunca yediğim hakarete rağmen hala terbiyemi bozmadan sabırla yazıyorsam ve yönetici olarak takdiriniz buysa diyecek bir şey yok..
cosworth
12-12-2013, 10:58
Bak bunlar standalone senin uğraştığın ve sorduğun şey standart beyin sana bunları defalarca anlattım ama sen anlamak istemedin! Şimdi boşuna milleti suçlama sen haksızsın.http://i44.tinypic.com/qnuyaq.jpg
cosworth
12-12-2013, 11:10
http://i42.tinypic.com/qzpxe8.jpg
Bu şekilde ham tesisatıyla gelir sen neye takacaksan ne özellik kullanacaksan tesisatın bir UZMAN tarafından hazırlanarak aracına takılır project car konularını incelersen ülkemizde yüzlerce araca başarıyla uygulandığını görürsün!
Konu ile alakası olmayan mesajlar yazılmasın. Kimsenin akıl sağlığı ile alakalı nasihat vericek halimiz yok. Konu Tech bölümü altında hatalı yada değil teknik bir konu geçmekte. Kişisel sorunlarınızı bir kenara bırakıp bu siteden faydalanmaya bakın.
Konu ile alakası olmayan mesajlar yazılmasın. Kimsenin akıl sağlığı ile alakalı nasihat vericek halimiz yok. Konu Tech bölümü altında hatalı yada değil teknik bir konu geçmekte. Kişisel sorunlarınızı bir kenara bırakıp bu siteden faydalanmaya bakın.
Gidis yolu dogru ama sonuc eksik olmus..
Bu mesaj dahil diger alakasiz mesajlarda silinirse olur bu is
Bak dediğin zamanlama hatası olabilir bunu bir daha test edicem. Birde OHM testi yapacağım. Hayırlısı bakalım.
Yok o araba siyah 4x4 sierra Rıza arkadaşımızın arabası.
Bu arabayı önce tamamiyle orijinal halde bir çalıştıralım sonra modifiye aksi halde nerde hata var diye herşeyi tekrar tekrar sök tak yapmak zorunda kalabiliriz zaten yeterince uğraştırıyor.
ateşleme hatalarıda sebep oluyor distribitor tevzi makararı dstribitor kapağı ve buji kablolarını yenileyin yada kontrol edin
bana kalırsada sente ve ateşlemeye bir göz gezdirilmeli senkronizasyon yok gibi timing de.
bana attıgın post cok komıktı hepberaber gulduk aılece amcacım sen ne degısık bı amcasın
aracın atesleme karıstırıyor olmasın. bujı kablolarını dıstrubutorden dogru sıralama ıle bujılere taktıgınıza emın olun.
Enjektorler işiyor
ateşleme var
ve aracın çalışmıyorsa
senten kaçıktır
yok ateşleme var pompa çalışıyor enjektor işemiyorsa beynin enjektor çıkışında sorun vardır
belkide enjektor şasesini vermediniz yada beynin enjektör çıkışlarını yaktınız
niçin işin ehli bir adama aracınızı bırakıp çalıştıgı zaman parasını ödeyip aracınızı almayı düşünmüyorsunuz
Bizim paramızı kimse kazanmasın diye düşünüyorsanız araç modlamayın
satın cossyi gidin dsg li 4 x 4 bişi satın alın
başka konulardaki şeylerin alıntısını yapmanıza gerek yok yazdıklarım açık ve net ne anlıyorsanız o
Yaştan dolayı hürmet bayramlarda olur
otomobil forumundasınız hiç bir şey bilmiyorsunuz işin garibi bilmediğinizide bilmiyorsunuz !
Arkadaşlar yardımlarınız için sağolun. Daha önce yazdığım gibi Araba Mehmet Ali ( Mali ) arkadaşımın ve bana yakın yerde değil karşıda en kısa sürede dediklerinizi kontrol edicem sizlere bilgi vericem. Geç dönersem yanlış anlamayın.
Enjektorler işiyor
ateşleme var
ve aracın çalışmıyorsa
senten kaçıktır
yok ateşleme var pompa çalışıyor enjektor işemiyorsa beynin enjektor çıkışında sorun vardır
belkide enjektor şasesini vermediniz yada beynin enjektör çıkışlarını yaktınız
niçin işin ehli bir adama aracınızı bırakıp çalıştıgı zaman parasını ödeyip aracınızı almayı düşünmüyorsunuz
Bizim paramızı kimse kazanmasın diye düşünüyorsanız araç modlamayın
satın cossyi gidin dsg li 4 x 4 bişi satın alın
başka konulardaki şeylerin alıntısını yapmanıza gerek yok yazdıklarım açık ve net ne anlıyorsanız o
Yaştan dolayı hürmet bayramlarda olur
otomobil forumundasınız hiç bir şey bilmiyorsunuz işin garibi bilmediğinizide bilmiyorsunuz !
En iyi bildiğim şey hiç bir şey bilmediğimdir ki ondan bile emin değilim..
Bir kırıntı tanesi kadar cahil aklımla bile Arkadaşımın arabası için burda bu mücadeleyi vermek benim bu dünyadaki var olma sebebimdir.
Fakat seni anlıyorum kendi hırslarının esiri olmuş insanların bunu anlaması elbetteki zordur bu yüzden tekrar ediyorum boşuna kendinide benide üzme..
En iyi bildiğim şey hiç bir şey bilmediğimdir ki ondan bile emin değilim..
Bir kırıntı tanesi kadar cahil aklımla bile Arkadaşımın arabası için burda bu mücadeleyi vermek benim bu dünyadaki var olma sebebimdir.
Fakat seni anlıyorum kendi hırslarının esiri olmuş insanların bunu anlaması elbetteki zordur bu yüzden tekrar ediyorum boşuna kendinide benide üzme..
he dayı he
fazla kurtlar vadisi izleme
kanashibari
20-12-2013, 15:59
Konuyu sakin kafa ile okuduğumda bir şeyi eksik anlattığımı fark ettim.
Anahtarı takıp marşa bastığımızda normal çalışıyor patlamaları duyabiliyorsun fakat anahtarı bıraktığında bir tık geri döner ya ondan sonra motor stop ediyor.
motor tesisatının + ucunu kontak + yerine marş ucundan almışsınız büyük ihtimal.
motor tesisatının + ucunu kontak + yerine marş ucundan almışsınız büyük ihtimal.
Bilgi için teşekkür ederim bunu denetliycem..
Cosworth Pectel Ford Cosworth için beyinler üretti. Hem baz haritaları var hem de tecrübeleri var.
Cosworth Pectel çok iyi bir seçim.
cosworth
28-12-2013, 02:05
Cosworth Pectel Ford Cosworth için beyinler üretti. Hem baz haritaları var hem de tecrübeleri var.
Senin bahsettiğin beyinle bunların elindekinin alakası yok :) senin dediğin beyni almak için bunların arabayı komple satmak lazım bunların pectel diye bahsettikleri şey 120 poundluk bi parça senin dediğin şey WRC de kullanılan standalone beyin hatta actif diferansiyel içinde ayrıca bi beyni var pectel in :D
Senin bahsettiğin beyinle bunların elindekinin alakası yok :) senin dediğin beyni almak için bunların arabayı komple satmak lazım bunların pectel diye bahsettikleri şey 120 poundluk bi parça senin dediğin şey WRC de kullanılan standalone beyin hatta actif diferansiyel içinde ayrıca bi beyni var pectel in :D
cosworth un söyledikleri doğru. Bu Bahsettikleri pectel dedikleri şey küçüçük bir entegre daha önce resimlerini koymuştum. Bu entegrenin konu ile alakası yok ama bir kere pectel deyiop duruyorlar.Gerçek olan pectel bambaşka bir şey. almaları için Arabayı satmaları yetmeyebilir.
cosworth un söyledikleri doğru. Bu Bahsettikleri pectel dedikleri şey küçüçük bir entegre daha önce resimlerini koymuştum. Bu entegrenin konu ile alakası yok ama bir kere pectel deyiop duruyorlar.Gerçek olan pectel bambaşka bir şey. almaları için Arabayı satmaları yetmeyebilir.
Standalone SQ6, 3 M3de 3 adet SQ6 kullanıyorum. Omega Dash, ICD Dash, Cosworth sensörler, DB1.....
Standalone SQ6, 3 M3de 3 adet SQ6 kullanıyorum. Omega Dash, ICD Dash, Cosworth sensörler, DB1.....
Bunların sende olmadığını söylemedim ben. Tahmin ediyorum COSWORTH de bu şekilde söylüyor. Ben diğer tarafta olmadığını söylemeye çalışıyorum...
Pectel var, Pectel var... İkisi bambaşka şeyler. Sizdekilerin resmi varsa koyun da neye benzediğini görüp belki o zaman bunlardan bizde yokmuş derler.
pectel beyin
http://ggmotorsport.co.uk/wp-content/uploads/2008/09/sq6m3.jpg
iaw beyin için pectel addon kart
http://img.photobucket.com/albums/v643/PaulR/DSC02605.jpg
cosworth
30-12-2013, 03:08
Fotoğraflar olayı gayet güzel açıklayıp son noktayı koymuş. Şimdi konuyu açan SHKODRA nickli arkadaş itiraf edip günah çıkartabilir :D
M.Kerim ve Cosworth ( Refik ) beyler..
Size son kez yazıyorum :
Bu konuyu baştan sona okuyun eğer ben Pectel Beyin demişsem veya Pectel Beyinim var demişsem siz haklısınız.
Bunu kanıtlayın eğer kanıtlayamazsanız yalan söylüyorsunuz demektir bunun için herkesin önünde benden özür dileyin..
konu işletim sistemleri zaten
işletilmek için birebir :)
cosworth
30-12-2013, 16:19
Size son kez yazıyorum :
Bu konuyu baştan sona okuyun eğer ben Pectel Beyin demişsem veya Pectel Beyinim var demişsem siz haklısınız.
Bunu kanıtlayın eğer kanıtlayamazsanız yalan söylüyorsunuz demektir bunun için herkesin önünde benden özür dileyin..
Metin Abi daha önce açtığın konularda insanlar sana pectel beyinle ilgili sorular sordu özellikle ( M3 TT ) Mert Bey sen ozaman kalkıpta benim beynim MAGNETİ MARELLİ sadece içinde kullanılan board pectel demedin ve bu insanlar senin aracındaki beynin PECTEL olduğunu sandılar. İnsanları yanlış bilgilendirme. Sessiz kalmak susmak suçu kabul etmektir. Sen aracındaki beynin pectel olduğu algısını yarattın. Özür dilemesi gereken sensin. Şu açtığın konu bile insanları kandırmaya yönelik sen arabaya orjinal beyin ve tesisatını takıp STANDALONE diye konu açıyorsun taktığın beynin standalone olmadığı sana söylendi hala konu başlığını değiştirmedin :)
Metin Abi daha önce açtığın konularda insanlar sana pectel beyinle ilgili sorular sordu özellikle ( M3 TT ) Mert Bey sen ozaman kalkıpta benim beynim MAGNETİ MARELLİ sadece içinde kullanılan board pectel demedin ve bu insanlar senin aracındaki beynin PECTEL olduğunu sandılar. İnsanları yanlış bilgilendirme. Sessiz kalmak susmak suçu kabul etmektir. Sen aracındaki beynin pectel olduğu algısını yarattın. Özür dilemesi gereken sensin. Şu açtığın konu bile insanları kandırmaya yönelik sen arabaya orjinal beyin ve tesisatını takıp STANDALONE diye konu açıyorsun taktığın beynin standalone olmadığı sana söylendi hala konu başlığını değiştirmedin :)
bu sefer yanlışınız var
konu standalone taktık değil, "ingiltereden tesisat getirdik çalışmadı"
adam zaten standalone ne onu bilmiyorduki :)
ilk 4 mesajı okuyunuz.
işletilmek için birebir :) :hahaha::hahaha:
konu ile alakasız ama cuk diye oturmuş :) :icon_tup:
cosworth
30-12-2013, 17:38
bu sefer yanlışınız var
ilk 4 mesajı okuyunuz.
Evet çok haklısın :) 2013 eğitim öğretim yılında müfredatımızda şu konuları işledik:
Escort cosworth ile İstanbulparkın 2:12 dönülemeyeceğini anlattık, standalone beynin ne olduğunu öğrettik. Böylece bu yılı kapattık 2014 eğitim ve öğretim yılında buluşmak dileğiyle tüm forum ahalisine mutlu yıllar dilerim.
Originally Posted by shkodra
Benim beynimin Pectel olduğunu hiç bir yerde yazmadım. Board um Pectel dedim. Lütfen beni ve arkadaşları böyle basit şeyler ile yormayın.
Originally Posted by cosworth Senin daha önce yazdıklarını TURBO M3 nickli arkadaş yanlış anladı sana bişeyler sordu sende cevap vermedin.Ben bu olaya ithafen yazdım hepsi bu.
Üstte 20.08.2013 Tarihinde aynı soruya verdiğim cevap.. Ya gerçekten yaşlanıyorsun bu yüzden unutuyorsun yada hırsın gözlerini kör ediyor..
Aynı Tarih ve Aynı konuda Escort Rs Cosworth özelliklerini alt alta sıraladığım satırları okursan
L8 Ecu. Pectel Group A Board Chip demişim ve buna inanmadığınız için Fotoğrafını da çekip yayınlamıştım..
ben bile geriliyorum Metin abinin konularda neden bu raddeye geliyor hep
Ben arabayı sattım hala bazı kişilerin elinden kurtulamadım.. Bu ne hırs bu ne nefret ..
Bu konuyu arkadaşım Mehmet Ali nin arabasına yardım için açtım benim arabam yok bana ait beyin de yok..
Bende beyin olsa burda bazı kişiler ile muhatap bile olmam ama ne yaparsın beyinsizin tekiyim..
Size son kez yazıyorum :
Hem pectel beyin hemde wrc otomobilin vardı. şimdi sattığın araba o bahsettiğin şeylerlemi satıdı ???????
işletilmek için birebir :)
birileri işletiyor ama, işleyen ve işletilen konusunda pek bir fikir edinemedim...
Doğru bende bir özür bekliyorum bu konuda birde araba WRC idi. o konuda da bir özür:) yada açıklama gelir...
bu sefer yanlışınız var
ilk 4 mesajı okuyunuz.
buna diyecek söz bulamıyorum yıkıldım......
Evet çok haklısın :) 2013 eğitim öğretim yılında müfredatımızda şu konuları işledik:
Escort cosworth ile İstanbulparkın 2:12 dönülemeyeceğini anlattık, standalone beynin ne olduğunu öğrettik. Böylece bu yılı kapattık 2014 eğitim ve öğretim yılında buluşmak dileğiyle tüm forum ahalisine mutlu yıllar dilerim.
Allah uzun ömür versin bunun nice seneleri olur inşallah..
Originally Posted by shkodra
Benim beynimin Pectel olduğunu hiç bir yerde yazmadım. Board um Pectel dedim. Lütfen beni ve arkadaşları böyle basit şeyler ile yormayın.
Originally Posted by cosworth Senin daha önce yazdıklarını TURBO M3 nickli arkadaş yanlış anladı sana bişeyler sordu sende cevap vermedin.Ben bu olaya ithafen yazdım hepsi bu.
Üstte 20.08.2013 Tarihinde aynı soruya verdiğim cevap.. Ya gerçekten yaşlanıyorsun bu yüzden unutuyorsun yada hırsın gözlerini kör ediyor..
Aynı Tarih ve Aynı konuda Escort Rs Cosworth özelliklerini alt alta sıraladığım satırları okursan
L8 Ecu. Pectel Group A Board Chip demişim ve buna inanmadığınız için Fotoğrafını da çekip yayınlamıştım..
bu board herhalde müfredata yeni girdi MAXİ nin resimleri ile öğrenilmiş oldu...
Ben arabayı sattım hala bazı kişilerin elinden kurtulamadım.. Bu ne hırs bu ne nefret ..
Bu konuyu arkadaşım Mehmet Ali nin arabasına yardım için açtım benim arabam yok bana ait beyin de yok..
Bende beyin olsa burda bazı kişiler ile muhatap bile olmam ama ne yaparsın beyinsizin tekiyim..
Estafurullah. Burada size kimsenin kimseye hırslandığını düşünmüyorum. sizde karşınıdaki için bu tip bir düşünceye kapılmayın. Bütün herkes birbirine bir şeyler öğretmeye çalışıyor. Ne güzel sizde Pectel in neye benzediğini öğrendiniz artık arabamda vardı yada bende var demeyeceğinizi ümid ediyorum..
WRC ne olacak????????:D
verin topumu ben gidiyorum ....
cosworth
30-12-2013, 19:25
verin topumu ben gidiyorum ....
Aaaaa hayatta bırakmam Metin Amcan çay koyduydu.:D
Aaaaa hayatta bırakmam Metin Amcan çay koyduydu.:D
bende bebeklerini verip tüfeklerimi alacaktım azdaha ama çay var deyince bekliyorum...
kerim abi
bana niye saydırdın yaw :)