Orijinalini görmek için tıklayınız : ae101 corolla gli vs accent era dizel 1.5 roll nolur?
onurrolla
11-12-2013, 19:45
basliktada belirttigim gibi haftasonuna deneyecez insallah. fikir almak istedim
ae101: 51.lik duz boru
accent era: chip var 130 hp oldugunu soyluyor sahibi
sizce nolur?
eranın stogunada bındım...fıltrelı eksozlu saglıklı cok duzgun ae101 ede bındım erada yazılım varmıs şaka yapar corollaya era ;)
onurrolla
11-12-2013, 19:53
era çok geçer :)
o derece ha:D era`larin iyi gittigini biliyorum ama cok bi fark olucak diye dusunmedim hic:)
cok onem verıyosanız bole seylere bence denemeyın moraliniz bozulabilir :)
rebeloghy
11-12-2013, 19:58
chipli denilen abuk subk ayarsız araçlar oluyor stock kadar anca gidiyor öyle bir durum yoksa sağlıklı yazılım varsa aça aça gider era :)
ben diyorum sana era geçer, senin arabada 2 kişi 4 kesici zor yapıyoz benzer yolda ben 6 kişi stok era ile 180-190 oturuyodum net :D
stok era götünde gelir, yazılımı boktansa yılmazların arabanın o zaman şansın var, ha bide 70 de dene senin en iyi yerin bro ;)
onurrolla
11-12-2013, 20:02
cok onem verıyosanız bole seylere bence denemeyın moraliniz bozulabilir :)
zevkine denencek sonucta cok onem verdigimizden degil :) era`nin sahibi yeni chip yaptirmis arabasinin gidisini gormek amacli teklif etti bakalim deneyecez haftasonu:) tesekkurler bu arada cevap icin
chipli denilen abuk subk ayarsız araçlar oluyor stock kadar anca gidiyor öyle bir durum yoksa sağlıklı yazılım varsa aça aça gider era :)
gorucez haftasonu insallah tesekkurler cevap icin:)
sinanbaysal
11-12-2013, 20:03
2 aracda saglıklıysa era 2 boy flan onde olur. Ben megane3 hb yazılımlı ıle denedım roll de 160 a kadar kafa 180 de 1 boy onumde oluyordur.. Vdeo cekmeyı unutmayın :)
vıdeo cekın bı zahmet :) beklıyoruzzzz
onurrolla
11-12-2013, 20:06
video cekicez koyarim buraya haftasonu:)
bizle denerken çekme zaten :D
yılmaz eraya binsin çeksin telefonla işte, selam söyle :D bide bizim yolda deneyin
onurrolla
11-12-2013, 20:13
bizle denerken çekme zaten :D
yılmaz eraya binsin çeksin telefonla işte, selam söyle :D bide bizim yolda deneyin
aleykum selam. soylerim:D orda deneriz buyuk ihtimal zaten:)
Birkan61
11-12-2013, 20:16
Era tecavuz eder.
Onur Fatih
11-12-2013, 20:52
Ben belli olmaz diyorum sonucu yazıver sana zahmet ;)
HardCore
11-12-2013, 21:47
korollanın kapak portlarına parmağım dahi girmiyorsa i20 bile saplar bence :D
130 hp civarı era dizel bende de vardı,denizlide egzoslu,filtreli 2 integrayla denedim ikisinde de araya tırlar giriyodu. erada sorun yoksa denk bi deneme olmaz bence.
63owen63
11-12-2013, 22:34
era ayrılır giderr
ondertopcu
11-12-2013, 22:35
Era rahat gecer
korollanın kapak portlarına parmağım dahi girmiyorsa i20 bile saplar bence :D
yavaş yerler yaş genç arkadaşım. i20 anca beni 1 boy geçer 1.4 crdi'si stokken. ;)
beğenmiyorsan araçlarında ne işi var da biniyorsun ae101'e?
MertSerhanÖ.
12-12-2013, 01:05
kendine era bile inanamaz.
guwen_ar
12-12-2013, 09:52
O kadar cok fark olucagini sanmiorm hele gene 2 60 ta basarsalar era nereye gidio ayira ayira .
O kadar cok fark olucagini sanmiorm hele gene 2 60 ta basarsalar era nereye gidio ayira ayira .
60ta era 3 te basar ve ciddi ayıra ayıra gider. stockken 2 boy geçmiştim ben yazılımlı halı baya kalın gelır
dragon07
12-12-2013, 10:05
era ben gidiyorum der ve gider.
guwen_ar
12-12-2013, 10:06
60ta era 3 te basar ve ciddi ayıra ayıra gider. stockken 2 boy geçmiştim ben yazılımlı halı baya kalın gelır
Peki bu era'lar 6r polo tdi lardan hizli mi 2 side stock tabi.
dragon07
12-12-2013, 10:09
Peki bu era'lar 6r polo tdi lardan hizli mi 2 side stock tabi.
era poloyu paçavra eder dostum erayı boşver 88lik getz geçiyor poloyu :)
eraya bindinizmi hiç?
guwen_ar
12-12-2013, 10:14
eraya bindinizmi hiç?
Way be era hizliymis oldukca :)
Yok binmedim o yuzden sordum polo'dan hizli mi diye ;)
eraya bindinizmi hiç?
yalnız yazılımdan sonra işler terse dönüyor :D polo daha hızlı oluyor era dan. ama ona ragmen era dan daha cok keyıf alıyordum ben
dragon07
12-12-2013, 10:18
biz burda yazılımlı polo ile yazılımlı getz denedik yaklasık 10boy kadar geçti getz :)
yazılımlı era ile yazılımlı polo yarıssın daha cok fark yer polo
MertSerhanÖ.
12-12-2013, 13:11
abi era gerçekten hızlı :D
emrekuzdere
12-12-2013, 13:19
2 aracda saglıklıysa era 2 boy flan onde olur. Ben megane3 hb yazılımlı ıle denedım roll de 160 a kadar kafa 180 de 1 boy onumde oluyordur.. Vdeo cekmeyı unutmayın :)
Megane'ın sahibi öyle demiyor ama sinancım, 30 ve 70 denemişsiniz her iki denemede de 120-130'a kadar kapı hizasında kalmışsın, 130 dan sonra Megane boyu gömmüş.
yasindamar
12-12-2013, 14:52
biz burda yazılımlı polo ile yazılımlı getz denedik yaklasık 10boy kadar geçti getz :)
yazılımlı era ile yazılımlı polo yarıssın daha cok fark yer polo
Bende polo var 1.6 tdi chipli..
Yazilimli Getz yada Era bence yazilimli poloyu gecemez.
1.6 tdi vw araclar yazilimdan sonra cok degisiyo. Ama adam akilli bi yazilimla
yazılımlı era duzgun yazılımlı poloyu yawas gecsın :Dyokmu atarlı bı polocu çıkıp yarsın bi :D
yasindamar
12-12-2013, 15:11
yazılımlı era duzgun yazılımlı poloyu yawas gecsın :Dyokmu atarlı bı polocu çıkıp yarsın bi :D
Yine mi ben atar yapim yani :D :D az da Kamer atar yapsin :)
akucukdogan
12-12-2013, 15:16
Yazılımlı erayı 1.7 yazılımlı corsamla 180e kadar geçiyorum. 2de 40da basıyoruz ikimizde. Yazılımlı poloya karşı şansı olduğunu düşünmüyorum ;)
su salak wastegatei halledim sti evo hepsine gider yapacam
yasindamar
12-12-2013, 15:18
:D:D kamer yerlerdeyim
Suleyman
12-12-2013, 15:21
era ayrılır giderr
Sen nerden biliyorsun acep :hahaha: anladın sen :D
era geçer.
akucukdogan
12-12-2013, 15:31
:D:D kamer yerlerdeyim
Toplu hamam day ayarlıyorum kamer beklemede kal :D :D
Canselmo
12-12-2013, 15:55
Era yazilimliysa 3 4 boy onde gider
dragon07
12-12-2013, 16:23
Bende polo var 1.6 tdi chipli..
Yazilimli Getz yada Era bence yazilimli poloyu gecemez.
1.6 tdi vw araclar yazilimdan sonra cok degisiyo. Ama adam akilli bi yazilimla
ekufasttı yazılım bikaçtanede extrası vardı ama getzle era yok eder poloyu yani 3-4 boy degil 10boy diyorum :)
getzle vti 106 scirocco c200 komp deniyoruz polo vti 106scirocco geçebiliyormu sizdeki? gerçekten merak ettim.getz bizim yigende antalyada eş dostunuz varsa güvendiginiz deneriz :))
chip box ,limit yazılım, dp ,egzoz
beyler yarıstıgımız arabada arkadasımızın arabası yapan yerlerde belli yarısıtıgımız polonunda yarısıtıgı pololar belli.iddaalı polo varsa akdenizde gelsin getzi geçemez
Era stock halde bile güzel torklu bi araç, çok çabuk hızlanıyor .. Ki bi de yazılım varmış ..
Corolla'nın bence pek şansı yok ..
yasindamar
12-12-2013, 16:33
ekufasttı yazılım bikaçtanede extrası vardı ama getzle era yok eder poloyu yani 3-4 boy degil 10boy diyorum :)
getzle vti 106 scirocco c200 komp deniyoruz polo vti 106scirocco geçebiliyormu sizdeki? gerçekten merak ettim.getz bizim yigende antalyada eş dostunuz varsa güvendiginiz deneriz :))
beyler yarıstıgımız arabada arkadasımızın arabası yapan yerlerde belli yarısıtıgımız polonunda yarısıtıgı pololar belli.iddaalı polo varsa akdenizde gelsin getzi geçemez
Hepsinin icinden gecerim ama Adanadayim malesef... Hepsi dedigim getz ve Era... Digerleri ile dener gorurum...Konu tartismaya dönmesin aman.. Her turlu denemeye varim ben ;)
dragon07
12-12-2013, 16:42
valla dostm sen getze tutunursan ben seni geçmişsin sayarım :) polemik degil efendi gibi konuşuyoruz herkes öyle diyordu ama sonuç öyle olmadı kardesim
valla dostm sen getze tutunursan ben seni geçmişsin sayarım :) polemik degil efendi gibi konuşuyoruz herkes öyle diyordu ama sonuç öyle olmadı kardesim
efe sende nos bassan rc ile kprolu tayyar geçersin. boşver savunma şu getzi şurda.. mantıklı olalım az...
yasindamar
12-12-2013, 16:58
Az cok isten anlayan birisiyim. Getz sadece yazilimli ve eksozlu ise şansı yok! Giderini az cok hepimiz tahmin edebiliriz. NOS basmiyosaniz ve Turbosunu buyutmediyseniz zor kardesim o is ;)
Bak ben Fabia RS 1.9 TDİ 130 luk ile denedim. Aracta yazilim kat iptali ve box vardi.
Benim poloda 17 jant vardi.aracin yedek lastigini dahi sökmedim. Ustune bagajda takim cantam vardi. Megachips yazilim, eksoz ve dpf iptali ile aracimda BOX olmadan o araci 3 boy gectim. 2 de 50 bastik 180 de biraktik... Kaldi ki ben 15 teneke jantimi takip arabayi bosaltip box taksam bu fark daha da artar yani ;)
yasindamar
12-12-2013, 17:01
Sanirim Getz in gizli specleri var :D
akucukdogan
12-12-2013, 17:07
Sanirim Getz in gizli specleri var :D
En az 50 shot hacı ;)
EmrahERKAN
12-12-2013, 17:16
yI1OctnBdZA
Link : https://www.youtube.com/watch?v=yI1OctnBdZA&feature=youtube_gdata_player
Bahsi gecen polo benim arabam. Buda Yaristigim baska bir getz burada bir bakin bir araba arkadan boyle nasil gelir ?
Bahsi gecen getz beni 2 boy gecti en son yaristigimizda.
2de gazladigimizda onune cikiyorum 3 e atiyor 2 boy onume çıkıyor yaklaşıyorum 4 e atiyor yine 2 boy cikiyor onume. Tislamadan zor o isler :)
Megane'ın sahibi öyle demiyor ama sinancım, 30 ve 70 denemişsiniz her iki denemede de 120-130'a kadar kapı hizasında kalmışsın, 130 dan sonra Megane boyu gömmüş.
Megane dizel mi ?
KOnudaki karşılaştırma içinse Era'lar kadar giden saçma sapan bi araba daha yok diyorum susuyorum :) Yazılımla şaka makinası oluyo..
Era'lar fena gidiyor ya hele o bisiklet tekerleri ile :D corollayı ciddi geçer.
Sinan kimin megane bu bide ben deneyeyim.
akucukdogan
12-12-2013, 17:30
yI1OctnBdZA
Link : https://www.youtube.com/watch?v=yI1OctnBdZA&feature=youtube_gdata_player
Bahsi gecen polo benim arabam. Buda Yaristigim baska bir getz burada bir bakin bir araba arkadan boyle nasil gelir ?
Bahsi gecen getz beni 2 boy gecti en son yaristigimizda.
2de gazladigimizda onune cikiyorum 3 e atiyor 2 boy onume çıkıyor yaklaşıyorum 4 e atiyor yine 2 boy cikiyor onume. Tislamadan zor o isler :)
Burdaki poloda nos var bariz belli 2 boy geriye düşüp 2 boy öne çıkmak böyle basit olmaz :)
EmrahERKAN
12-12-2013, 17:37
Burdaki poloda nos var bariz belli 2 boy geriye düşüp 2 boy öne çıkmak böyle basit olmaz :)
Getz dicektin sanirim :)
akucukdogan
12-12-2013, 17:40
Getz dicektin sanirim :)
Aynen getz dicektim klavyenin azizliği :)
yasindamar
12-12-2013, 17:41
Ayrica videoda ben 10 boy goremedim ??
getz hıcbı sekılde poloyu geçemez...geçemez abi :D
guwen_ar
12-12-2013, 17:42
Dostum yazilimli getz 106 vti falan gecio hee.wala sasirdim acikcasi.turbo cooler falan tayyar temizler ozaman bu era lar getz ler :D
EmrahERKAN
12-12-2013, 17:47
Ayrica videoda ben 10 boy goremedim ??
Bu getz baska ama diger getz de beni 2 boy gecti. Ekufest yazilim varken 6 7 boy gecti evet
yasindamar
12-12-2013, 17:57
Bu getz baska ama diger getz de beni 2 boy gecti. Ekufest yazilim varken 6 7 boy gecti evet
Senin poloda duman da yok zaten. Benimki iyi duman atıyor...
EmrahERKAN
12-12-2013, 18:06
Aynen oyle isten anlayan adamsin su anda neredeyse sifir duman yani daha gidebileceği yeri az cok tahmin edebilirsin
Az cok isten anlayan birisiyim. Getz sadece yazilimli ve eksozlu ise şansı yok! Giderini az cok hepimiz tahmin edebiliriz. NOS basmiyosaniz ve Turbosunu buyutmediyseniz zor kardesim o is ;)
Bak ben Fabia RS 1.9 TDİ 130 luk ile denedim. Aracta yazilim kat iptali ve box vardi.
Benim poloda 17 jant vardi.aracin yedek lastigini dahi sökmedim. Ustune bagajda takim cantam vardi. Megachips yazilim, eksoz ve dpf iptali ile aracimda BOX olmadan o araci 3 boy gectim. 2 de 50 bastik 180 de biraktik... Kaldi ki ben 15 teneke jantimi takip arabayi bosaltip box taksam bu fark daha da artar yani ;)
dbn ile 50-150 alma şansınız varsa alabilir misiniz?
sadece yazılımlı, uzun şanzımanlı pd130 9sn gidiyor o süreyi de poloyu merak ettim ben. pek mantıklı gelmedi açıkçası, tamam verim alınıyor dpf iptaliyle falan da o kadar uçarı olabileceğini düşünmüyorum malesef :)
LnchCntrl
12-12-2013, 19:08
Era ayarlıysa geçer. boy falan degıl araya toki konut yapar..
yasindamar
12-12-2013, 19:36
dbn ile 50-150 alma şansınız varsa alabilir misiniz?
sadece yazılımlı, uzun şanzımanlı pd130 9sn gidiyor o süreyi de poloyu merak ettim ben. pek mantıklı gelmedi açıkçası, tamam verim alınıyor dpf iptaliyle falan da o kadar uçarı olabileceğini düşünmüyorum malesef :)
Araba yabancinin degil kardesim ucmuyoruz elbette... Kayinbiraderimin araci.. Ben de dusunmuyordum gececegimi... Araba manavgattaydi zaten. 01 LD 686 plakali sari Fabia RS...
Arti benim diger arabam da pd150 leon ;)
emrekuzdere
12-12-2013, 21:44
Megane dizel mi ?
KOnudaki karşılaştırma içinse Era'lar kadar giden saçma sapan bi araba daha yok diyorum susuyorum :) Yazılımla şaka makinası oluyo..
Evet megane3 dizel yazılımlı
Evet megane3 dizel yazılımlı
Denemek isterim tanidiksa :)
Araba yabancinin degil kardesim ucmuyoruz elbette... Kayinbiraderimin araci.. Ben de dusunmuyordum gececegimi... Araba manavgattaydi zaten. 01 LD 686 plakali sari Fabia RS...
Arti benim diger arabam da pd150 leon ;)
biliyorum pd150 yi de. ancak garipsedim ve sordum ;)
sinanbaysal
12-12-2013, 22:52
Sana dogruyu soyledigini nerden biliyosun orda varmiydin gozunle gordunmu ? Emre araya tir soktum dese sen buraya sinan yalan soyluyor arkadas oyle dedi mi diceksin .
Ben buraya ogun beraber olduklarimizdan sahit de gosterebilirim neyse o oyle gommeler flan yok yani 160 a kadar nerdeyse kafa yuruyup sonra boy acti 180 gbi 1-1 bucuk boy onumdeydi devam etsek iste ozman arayi acicakti. ;)
Onur Fatih
12-12-2013, 22:53
biliyorum pd150 yi de. ancak garipsedim ve sordum ;)
doğrudur çünkü mehmet gazihanın yaptığı 1.6 polo, byük turbolu 200 hp bravoları geçiyordu videosu vardı forumda
Ben atlamışım o videoları.
Yeni dizeller de verimli ama en verimlisi ufacık turboları deli gibi basınç basabiliyorlar.
Onur Fatih
12-12-2013, 23:29
Ben atlamışım o videoları.
Yeni dizeller de verimli ama en verimlisi ufacık turboları deli gibi basınç basabiliyorlar.
O yüzden ben zannetmiyorum 1.5 crdi dan sadece yazılım egzoz ile kaç alınabilir ortalama 135-140 civarı max. ama 1.6 tdi dan 160 ın üstünde güçler alıyorlar şaşırtıcı biraz :)
emrekuzdere
13-12-2013, 00:13
Denemek isterim tanidiksa :)
Tanıdık, oldukça da samimiyiz istenmediği takdirde dışarıyada çıkmaz olan biten ;)
Sana dogruyu soyledigini nerden biliyosun orda varmiydin gozunle gordunmu ? Emre araya tir soktum dese sen buraya sinan yalan soyluyor arkadas oyle dedi mi diceksin .
Ben buraya ogun beraber olduklarimizdan sahit de gosterebilirim neyse o oyle gommeler flan yok yani 160 a kadar nerdeyse kafa yuruyup sonra boy acti 180 gbi 1-1 bucuk boy onumdeydi devam etsek iste ozman arayi acicakti. ;)
Orada yoktum, ama sen diğer corolla'cılara benim accord'la rollü anlatırken onlarda orada yoktu ;) Araya tır soktum dese inanırım, ben seni accord'la geçiyorum, chipli megane3'de beni accord'la ayırıyor. Şahitde gösterebiliyorsan göster, olan biten ortada ;)
[QUOTE=ekuzdere;7210562]Tanıdık, oldukça da samimiyiz istenmediği takdirde dışarıyada çıkmaz olan biten ;)
PM atta haberleselim kardeşim. Disari cikip cikmamasi sorun değil ya. Alti ustu kiytirik araba deniyoriz :))
emrekuzdere
13-12-2013, 00:49
PM atta haberleselim kardeşim. Disari cikip cikmamasi sorun değil ya. Alti ustu kiytirik araba deniyoriz :))
Kıytırık dediğin araç 2013 model la :D Tamamdır bizim çocuğa söylerim yarın, haber ederim sana :)
basliktada belirttigim gibi haftasonuna deneyecez insallah. fikir almak istedim
ae101: 51.lik duz boru
accent era: chip var 130 hp oldugunu soyluyor sahibi
sizce nolur?
Kardo sen önce beni geç sonra bulaş eraya :D
Kardo sen önce beni geç sonra bulaş eraya :D
duyan da direk sokuyosun sanıcak ha epi topu 40-50 cm kafa çıkarıyosun :D
duyan da direk sokuyosun sanıcak ha epi topu 40-50 cm kafa çıkarıyosun :D
Haksızlık etme bromance sen görmedin ama ayirdigimda oldu :D
dragon07
13-12-2013, 08:24
hepimiz arkadasımsınız millete karsı rencide olunmasını istemiyorum :)
getz ile istediginiz her yerde deneriz adanalılar sizde ustanızı getirin nos varmı yokmu bakın eger tutunursasnız getze bn sizi geçmiş sayıcam söz .siz getzleri çok boş sanıyorsunuz ama bn geçtigimiz 10boyu bilirim.emrah erkanın yarsıtıgı getzede nos var diyorsunuz size göre bütün getzler fabrika cıkısı noslu rüya görmeyin kaç yasındasınız antalyaya yolunuz düşerse uyandırmasını iyi biliriz.
emrah erkanda biliyor nos olup olmadıgını bende 10boy geçilsem getze nos var derim birbirimizi kandırmayalım lütfen.
dragon07
13-12-2013, 08:31
madem noslu olduguna inanıyorsunuz aynı sekilde bidaha yarısalım diyorum daha ne diyim nos varmı yokmu kontrol yapılsın öyle yarıscaz ama bu sefer.
yasindamar
13-12-2013, 10:18
madem noslu olduguna inanıyorsunuz aynı sekilde bidaha yarısalım diyorum daha ne diyim nos varmı yokmu kontrol yapılsın öyle yarıscaz ama bu sefer.
Sen o 88 lik getzle benim poloma tutun ben seni gecmis sayarim... Getz i cok buyuttun kardes kusura bakma.. Tamam iyi gider eyvallah da o kadar uzun boylu degil. Okudunuz uflediniz iman gücüyle mi yürütüyorsunuz :D 88 lik arabadan yazilim eksozla ne cikartabilirsiniz en yuksek?? Eger yoksa baska bi numaraniz yani soylemediginiz biseyler poloyu falan gecemezsiniz ;)
1.5 crdi 110 luk Rio ile denedim ben. Ki o zaman arabamda sadece yazilim vardi.eksoz ve dpf iptali yoktu. 17 jantla ciktim denemeye.. Ben rioyu o halimle 2-3 boy gectim. Ve rionun yazilimi o kadar acikti ki araba 2 hafta surmedi turboyu kirdi. Simdi eksoz var dpf iptali var.. Denesek bu farki katlarim. Motorlari ayni degil mi Getz ile Rionun?? Nedir o zaman numarasi acikla da bilelim :)
dragon07
13-12-2013, 10:32
bizdeki getz 2011 model 30binde taze daha motoru.
yazılım yaptık çok güzeldi geçen gün elimize birde box düştü onuda taktık 4boy hızlandı extra olarak downpipe ve içi sökük yakıtıda hep shell nitro alır.
yani siz bana adanadan böyle getz var deseniz bende inanmam :) çok hafif oldugu için çok gidiyor namussuz bütün koltuklar sökük.yarıstıgımız araclarda sökük oluyor tabii söküge sökük.
ama durum bu yoksa ortalıgı nikiştirmek gibi bir niyt yok .
şimdi ama gt1749 turbo takıcaz neler olcagını bizde merak ediyoruz.
akucukdogan
13-12-2013, 12:05
İnanmak başarmanın yarısıdır :) Getzle başarılar :)
sinanbaysal
13-12-2013, 12:06
Tanıdık, oldukça da samimiyiz istenmediği takdirde dışarıyada çıkmaz olan biten ;)
Orada yoktum, ama sen diğer corolla'cılara benim accord'la rollü anlatırken onlarda orada yoktu ;) Araya tır soktum dese inanırım, ben seni accord'la geçiyorum, chipli megane3'de beni accord'la ayırıyor. Şahitde gösterebiliyorsan göster, olan biten ortada ;)
Beni accord la yarim boy gecipde baskalarina fazladan dediginimi diyosun ogunde yanimizda olan biri vardi hatirliyosan ;) demekki araya tir soktum dese ya ogun senin araban isteksizdi derim yada senin gozler bozuk canim:)
Haksızlık etme bromance sen görmedin ama ayirdigimda oldu :D
kıçınızdaydım bro neyini görmedim allah aşkına adam gaz kesti rüzgardan şerit değiştiriyordu yoksa :D
ayırmak onurun bana yaptığı şey olur, öyle kafa çıkarmakla ayrılınmıyor :D
kıçınızdaydım bro neyini görmedim allah aşkına adam gaz kesti rüzgardan şerit değiştiriyordu yoksa :D
ayırmak onurun bana yaptığı şey olur, öyle kafa çıkarmakla ayrılınmıyor :D
Peki bromance onur daha iyi bilir gerci :D amaan yapariz dönünce videoda aliriz zevkini alalim yeter :D
emreakkann
14-12-2013, 17:33
beyler kim geçtiyse geçti sağdan low & slow en güzeli ağır ağır hem böylece sokakdaki one lan diyeen kalabalık aracınızı daha rahat inceleyebiliyorr :D
beyler kim geçtiyse geçti sağdan low & slow en güzeli ağır ağır hem böylece sokakdaki one lan diyeen kalabalık aracınızı daha rahat inceleyebiliyorr :D
bı zamandan sonrada o hareketler sarmıyo yaa alıyosun 2 ye devamm :D
EmrahERKAN
15-12-2013, 09:25
dün akşam için Getz ile sözleştik ama sağolsun arkadaş haber bile vermeden gece saat 23:45 benim mesaj atmamdan sonra gelemeyeceğini söylüyor. Uçan kaçan her yere gelen getz o gün aks egrilmiş nedense artık. Dahada orda burda 10 boy geçtim gibi kelimeler geçmez inşallah 10 boy geçilmek için geldim oraya ama gelen olmadı.
Kimseyi bulamayınca deneycek orada bir saxo vardı onunla denedik arabada pt52 felan olduğunu söylediler. Nedir ne değildir bilmiorum 39 plaka moretto tarzı farları vardı. 2 de 60 da gazladık 190 gibi 2 boy önündeydim. Videosu var atarım onuda
dün akşam için Getz ile sözleştik ama sağolsun arkadaş haber bile vermeden gece saat 23:45 benim mesaj atmamdan sonra gelemeyeceğini söylüyor. Uçan kaçan her yere gelen getz o gün aks egrilmiş nedense artık. Dahada orda burda 10 boy geçtim gibi kelimeler geçmez inşallah 10 boy geçilmek için geldim oraya ama gelen olmadı.
Kimseyi bulamayınca deneycek orada bir saxo vardı onunla denedik arabada pt52 felan olduğunu söylediler. Nedir ne değildir bilmiorum 39 plaka moretto tarzı farları vardı. 2 de 60 da gazladık 190 gibi 2 boy önündeydim. Videosu var atarım onuda
kım dıyo getz poloyu 10 boy gecer dıye?
EmrahERKAN
15-12-2013, 09:42
kım dıyo getz poloyu 10 boy gecer dıye?
az geridekileri oku kardeşim öle diyolar :) aksam bekledim bi 10 boy daha ama gelen giden olmadı bu saatten sonrada onlara mazot harcamam
dragon07
15-12-2013, 10:22
emrah efendi biz sana yarısalımm dedikte 10gün beklediya bunlarıda söylesene kardesim.yalanmı söylicez sana gel bak sanayide araba.bizde sana mazot harcamayız çünkü gerek yok yedigin boyları senbiliyosun rencide olmanı istemiyoruz :)
Birkan61
15-12-2013, 10:34
corolla ile eraya noldu bizim :D
EmrahERKAN
15-12-2013, 11:02
10 gun bekletmedik efe koc noldu tupunuz mu bitti ? Ondan mi gelemediniz gelemiceksiniz neden haber vermiosunuz atar yapiosun burda ? Cocuk degilim senle laf dalasina girecek. Sorunumu yuz yuze ccozerim ben hep boyleydin sen kendi araban mi senin bu getz yoksa fevzinin mi ? Burdan bu kadar konustun yarisacagimida biliyorsun neden gelmedin ?
onurrolla
15-12-2013, 11:17
dun aksam denemeyi yaptik
40,60,70 te denedik ve 0`dan kalktik. roll yaptigimiz her hizda era kafayi hemen cikariyo ve 1.5 boy atiyo 170lere kadar.daha yuksek hizlara cikamadik hava sartlarindan dolayi. sadece 40 km ile bastigimiz denemede 2.5boy atti. onun disinda drag yaptik 2kere 120ye kadar geciyorum 120den sonra era gelip geciyo beni :)
video cektik e36 m3 le bi abim cekti videolari yuklemesini bekliyorum videolar hazir olunca burdada paylasirim
Birkan61
15-12-2013, 11:22
dun aksam denemeyi yaptik
40,60,70 te denedik ve 0`dan kalktik. roll yaptigimiz her hizda era kafayi hemen cikariyo ve 1.5 boy atiyo 170lere kadar.daha yuksek hizlara cikamadik hava sartlarindan dolayi. sadece 40 km ile bastigimiz denemede 2.5boy atti. onun disinda drag yaptik 2kere 120ye kadar geciyorum 120den sonra era gelip geciyo beni :)
video cektik e36 m3 le bi abim cekti videolari yuklemesini bekliyorum videolar hazir olunca burdada paylasirim
Keyifli bir deneme olmuş anlaşılan ;) herkes arabasını görmüş oldu
kazasız belasız kullanın araçlarınızı
videoları bekliyoruz :)
dragon07
15-12-2013, 11:38
10 gun bekletmedik efe koc noldu tupunuz mu bitti ? Ondan mi gelemediniz gelemiceksiniz neden haber vermiosunuz atar yapiosun burda ? Cocuk degilim senle laf dalasina girecek. Sorunumu yuz yuze ccozerim ben hep boyleydin sen kendi araban mi senin bu getz yoksa fevzinin mi ? Burdan bu kadar konustun yarisacagimida biliyorsun neden gelmedin ?
kocuna keçine başlarım akııllı ol abisi daha düne kadar gtümüzde dolasıyodun şimdi 2tane araba yürüttün diye bizemi posta koyuyosun la ?
yüzyüze çözeriz gel yanıma istersen kendi arabam degil getz ama ben yükledim aleti varmı itirazın söz sahibi bende ?
kaç gece seni aradık gelmedin nos mos var diyerek kendini kandırma sende biliyosun nos olmadıgını abisi.