Orijinalini görmek için tıklayınız : 206 CC Exhaust System
TuNeR_32
11-12-2013, 22:03
Merhaba Arkadaşlar Daha önce açılmış konular olmuş ama tam bilgi elde edemedim Aracım Peugeot 206 CC 2.0 Manuel Aracım Daha orijinal egzoz boruları susturucuları ve katalitik üzerinde durmakta vizesini yeni yaptırdım Kat iptali yapmak istiyorum ama arıza ışığı yakar mı? egzozcuda baktığımda sensör katalitik üzerinde değil bunu yanıltıcı bir parça takılıyormuş yinede bulunduğum şehirde direk sökeriz boru takarız diyorlar ama arıza ışığı yanarmış bunu istemiyorum Ayrıca Aracıma Silincelerli egzoz düşünüyorum ama şehir içinde sürekli denetleme oluyor seside ayarlamam lazım elinde bu tarz egzoz olan varsa p.m görüşebiliriz ilgilenen Arkadaşlara Teşekkürler..;);););)
TuNeR_32
12-12-2013, 19:49
Bu konu hakkında bilgisi olan yok mu?
çift oksijen sensörünmü var tekmi? eğer çiftse yanıltıcıda taksan bisüre sonra yanıyordu devamlı söndürüyordum. ama elektronik yanıltıcı denemedim hiç. benm denediklerm sondayı bikaç cm geri çeken mevzuydu.
boru çapı olarak 60lık kullan ufak bi orta susturucu ile ideal oluyor.
Bütçen varsa Varex egzoz sona 60-63'lük düz boru ile kullan. Yanıltıcı dedikleri basit bir kalın somun. Sensörün önüne takılıyor arıza lambası yanmıyor.
TuNeR_32
14-12-2013, 21:31
çift oksijen sensörünmü var tekmi? eğer çiftse yanıltıcıda taksan bisüre sonra yanıyordu devamlı söndürüyordum. ama elektronik yanıltıcı denemedim hiç. benm denediklerm sondayı bikaç cm geri çeken mevzuydu.
boru çapı olarak 60lık kullan ufak bi orta susturucu ile ideal oluyor.
bir motorun egzoz çıkışında manifolt bir sensör var birde katalitik orada var bu sensörlerden araç 2002 model
TuNeR_32
14-12-2013, 21:36
Bütçen varsa Varex egzoz sona 60-63'lük düz boru ile kullan. Yanıltıcı dedikleri basit bir kalın somun. Sensörün önüne takılıyor arıza lambası yanmıyor.
Şuan için varex sistemi yaptırmam zor ses benim için çok önemli değil açıkcası sadece performans istiyorum araç susturucuları borular vs fabrikadan çıktığı gibi duruyor...:):)