PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bijon sorunu

serkanaygün
12-12-2013, 11:23
Öncelikle herkese merhaba. Arabama kışlık lastikler için sac jant aldım. Normal jantlar ile sac jant için olan bijonlar farklı oluyormuş. Araba megane 3. Sac jant için uygun bijonları Bahçelievler, Sefaköy civarında nereden temin edebilirim önerebileceğiniz yer var mıdır?

bLackModeL
12-12-2013, 11:41
bütün lastıkcılerde vardır hemen

serkanaygün
12-12-2013, 16:56
bütün lastıkcılerde vardır hemen

Servisle konuştum bijonların uygun olduğu söylendi ama bakalım yarın lastikcide öğrenicem durumu.

Aykut106
12-12-2013, 17:01
saç jant ile alasımlı jant icin ne gibi bir fark var?

Oznsrl
12-12-2013, 17:15
farklı oluyo ama çelik jant bijonu taksanda bi sıkıntı yaşamazsın ben bi dönem kullanmıştım. tenekeye gelen kısmı biraz daha ince oluyo sac jant bijonunun diye hatırlıorm en son tenekeleri sökünce bijonları naptım hatırlamıorm arabada çantanın içine attıysam duruyosa pm atarım gelir alırsın istersen :) gerçi bnm araba 4 biojn oldugu için varsada 16 tane vardır :)

serkanaygün
12-12-2013, 20:38
farklı oluyo ama çelik jant bijonu taksanda bi sıkıntı yaşamazsın ben bi dönem kullanmıştım. tenekeye gelen kısmı biraz daha ince oluyo sac jant bijonunun diye hatırlıorm en son tenekeleri sökünce bijonları naptım hatırlamıorm arabada çantanın içine attıysam duruyosa pm atarım gelir alırsın istersen :) gerçi bnm araba 4 biojn oldugu için varsada 16 tane vardır :)

Teşekkür ederim :) Yarın lastikleri almaya gidince artık dediğim gibi ortaya çıkacak :) Lazımsa ben buralardan bir şekilde temin ederim. Düşünmen bile yeter, sağolasın :icon_tup:

Oznsrl
13-12-2013, 11:57
rica ederim :) ben yinede baktım arabada duruyolarmış lazım olursa buralardayım :)

serkanaygün
13-12-2013, 15:01
rica ederim :) ben yinede baktım arabada duruyolarmış lazım olursa buralardayım :)

Bugün taktırdım lastikleri, üstündeki bijonlar uyuyomuş :) Eyvallah :)