Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sıfır Araça Koruma

furkane
13-12-2013, 01:18
Arkadaşlar kısmet olursa hafta sonu bayiden sıfır araç alıcam , Boya korumada hangi ürünleri önerirsiniz Motor/dış , wax - nano , yıkama kurulama ?

İkinci hastalık ise 2005 model siyah bmw var , aracın parlaklıgı yerinde fakat cıtırdan harelenmeler ve kılcal/bölge bölge derin çizikler mevcut üst düzeyde olmasada bi şekilde bakım / temizlik ile uğraşıyorum biraz seviye yükseltmek için konu açıyorum böyle bir araç için makıne tavsiyesi /pasta/hare/wax önerebilirmisniz? Takım kurmak istiyorum kapalı garaj mevcut bu yönden sıkıntı yok, bütçeyi aşırı aşmadan neler yapabılırım ?

Kısaca bı detailing'cıde olması gereken alet edevat ve ürünler / kullanım sıraları nelerdir?
Başlığı ne diye açtık konuyu nerelere getirdim:)

ruudvan
13-12-2013, 02:01
sıfır arac ıcın nano uygulama 2005 model için ise klasık pasta cıla lazım hatta koruma ıcın ona bıle nano gerekebılır zıra 2005 model arac ıcın ıslerın acele olmadıgı kanaatındeyım fakat sıfır aracı mumkunse bayide bile yıkamasınlar herhangi bir şey sürmesinler direk aracı kirli şekilde teslim alıp uygulama yapın yada yaptırın.kartala yakınsanız ctesi günü uygulama yapıcam gelip yerinde uygulama görüp ne yapıcagınız hakkında bilgi sahibide olabilirsiniz.

furkane
17-12-2013, 23:09
Servisler gerçekten işi bilmiyolar hiç bi zaman net bi şekilde araç teslim etmiyorlar. Florasan aldında baktım araca çizik fılan yok ama kayıp akmıyo boya tam parlaklıgınde degıl araç gerçi beyaz oldugu ıcın çizikleri aşırı göstermiyor hafta sonu girişimde buluncam bişiler yapıcam evde sadece nxt var marka öneriniz var mıdır ?

furkane
17-12-2013, 23:10
sıfır arac ıcın nano uygulama 2005 model için ise klasık pasta cıla lazım hatta koruma ıcın ona bıle nano gerekebılır zıra 2005 model arac ıcın ıslerın acele olmadıgı kanaatındeyım fakat sıfır aracı mumkunse bayide bile yıkamasınlar herhangi bir şey sürmesinler direk aracı kirli şekilde teslim alıp uygulama yapın yada yaptırın.kartala yakınsanız ctesi günü uygulama yapıcam gelip yerinde uygulama görüp ne yapıcagınız hakkında bilgi sahibide olabilirsiniz.
Davet için ayrıca teşekkür ederim başka bi zamana artık