Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiesta Expertiz Servisi Arıyorum (2010 Ford Fiesta TDCI)

Skyhawk34
13-12-2013, 15:09
Herkese merhabalar

volksvogen ford derken samimi olduğumuz bir tandığımızdan ford fiesta bulduk expertiz fiyatı konusunda beni üzmeyecek istanbul içi 2.el ford expertiz servisi arıyorum arkadaşlar

işini iyi yapan güvenilir esnaflarda olur (ama gerçekten iyi yapmalı sonuç olarak düşük fiyatlı bir araç değil ileride beni üzmemesi lazım)
yetkili serviste olur ( tanıdık vasıtasıyla, yoksa ciddi rakamlar istiyorlar )

önemli olan gerçek anlamda arabanın kaporta - boya , motor - yürüyen aksamına iyi bir şekilde bakılması

çevrenizde yada sizin kullandıgınız servisler vardır bilgi verirseniz çok sevinirim...

şimdiden yardımcı olan herkese Teşekkürler :)

Melih-Ö
13-12-2013, 15:13
Kaporta-boyaya istediğin zaman gelebilirsin kardeşim bakarız elimizden geldiğince.

Skyhawk34
13-12-2013, 15:18
Kaporta-boyaya istediğin zaman gelebilirsin kardeşim bakarız elimizden geldiğince.

valla iyi oldu yazdıgın sende fiesta kullandın belki bildiğin bir servis vardır

kaportada boya yok orjinal bakılmıs araca fakat iş sadece kaorta boya değil aynı şekilde turbosu vesayre moturu yürüyen aksamınında işten anlayan bir usta tarafından incelenmesi lazım kanka

onları yapabilirmiyiz

Melih-Ö
13-12-2013, 15:20
valla iyi oldu yazdıgın sende fiesta kullandın belki bildiğin bir servis vardır

kaportada boya yok orjinal bakılmıs araca fakat iş sadece kaorta boya değil aynı şekilde turbosu vesayre moturu yürüyen aksamınında işten anlayan bir usta tarafından incelenmesi lazım kanka

onları yapabilirmiyiz

Motor konusunda bizim tarafda pek yardımcı olabilecek biri yok kanka malesef, ford servisi tanıdğımda yok, babanın arkadaşında yaptırıyordum bakımını mercedesciydi.

Skyhawk34
13-12-2013, 15:24
anladım çok sağol bakalım ne bulacağız servis olarak :)

Tholl-ga
13-12-2013, 15:38
havalandırma yönlendirme motoruna iyi bak her konumda çalışıyormu bozuksa 2000 TL kroniktir üzer :D

birde direksiyon kutusu ;)

Skyhawk34
13-12-2013, 15:51
havalandırma yönlendirme motoruna iyi bak her konumda çalışıyormu bozuksa 2000 TL kroniktir üzer :D

birde direksiyon kutusu ;)

çok sağol abi 2. dediğin şık ben 1.4 benzinlyi sattım ertesi hafta aradı oyle bir sorun yaşamış bana ondan bahsetmişti evet kronikmiş onları aklımda tutacağım :)

Skyhawk34
13-12-2013, 19:35
varmıdır anadolu yakası özellikle bir servis ?

cembozbey
13-12-2013, 19:39
2 tane aldım sattım hatta bitane daha var elimde 2010 titanyum tdci plus pket 53 kmde 32500 yazdm

2010 da titanyum olarak 2 tip jant cıktı biri yeni biri eski

Gri beyaz tarzı renkleri cok tutmuyor

Aynaları katlananlar plus paket oluyo

Guzel arac tavsiye ederim

kickbuttowski
13-12-2013, 20:02
Direksiyon kutusuna dikkat edin alırken durduğu yerde tam sağ/sol yaparken takır tukur ses gelir genelde büyük bir sıkıntı değil ama kronik..

Skyhawk34
13-12-2013, 21:05
2 tane aldım sattım hatta bitane daha var elimde 2010 titanyum tdci plus pket 53 kmde 32500 yazdm

2010 da titanyum olarak 2 tip jant cıktı biri yeni biri eski

Gri beyaz tarzı renkleri cok tutmuyor

Aynaları katlananlar plus paket oluyo

Guzel arac tavsiye ederim

dizeline birde binelim diyoruz hayrlısyla :) çok sağol

Direksiyon kutusuna dikkat edin alırken durduğu yerde tam sağ/sol yaparken takır tukur ses gelir genelde büyük bir sıkıntı değil ama kronik..

ona özellikle dikkat edeceğim Teşekkürler

Servis aramaya devam ediyoruz bu arada :)