PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alfa 166 Hakkında

emretektas
15-12-2013, 11:33
Arkadaşlar xsara vts serüvenimiz bitti 3 yılın ardından sattık aracı şimdi aklıma takılan araç alfa 166 2.0 V6 TURBO sizin fikirlerinizi almak isterim
Yakıt Durumu
Parça Durumu
Sağlamlık

Canselmo
15-12-2013, 11:46
parçaları cidden cok pahalıdır.

yakıt dururmu şehir içi normal kullanımda 10 litrenin altında düşmez

bunu nyanında cok konforlu donanımlı cok güzel araçtır.

oxygen
15-12-2013, 12:29
Alfanın en sağlam motoru aresedir bu 2.0tb ler. İyi bakılmış olanı çok uzun yıllar götürür. Sesi gerçekten çok güzel ve karakterlidir. Gtv'lerde de aynı motor vardır.

Yakıtta cimri değildir, 13 litre civarında yakıyor. Uzun yolda da 7-9 yakar diye düşünüyorum. Ben şuan otomatik 1.16 ya biniyorum ve 12 litre civarında yakıyor şehir içinde. 1.16 ya 12 yaktırmaktansa, 166ya 13-14 yaktırmaya razıyım :)

Donanımları şu an sıfır alabileceğin aynı segmentteki otomobillerle yarışır. Isıtmalı ve elektrikli koltuklardan torpido soğutucusuna kadar baya doludur.

Yol tutuş zaten çoğu alfa gibi oldukça başarılıdır.

Parça konusunda da sanılan kadar bulunması zor ve pahalı değildir ama emsal otomobillere göre bulunması zor ve pahalıdır.

Yürüyen aksamı çok narindir. Patara kütere kasislerden geçiyim, dağa bayıra süreyim dersen üzer.

Bende 1.5 senedir arıyorum ama daha temizine denk gelemedim. Sahibinden de ilanı olanların çoğuna baktım, malesef baya hırpalanmışlar.

Baktıklarım arasından bir tanesini kullanma şansım oldu. Çok kısa bir süre (10-15 dk) kullanmama rağmen mükemmele yakın diyebilirim. Tabi bu benim düşüncem, benim beklentilerimi son derece karşıladı.

Eğer 166'nın narin olduğunu kabullenip, iyi bakabileceğini ve çok yormayacağını düşünüyorsan bence alınıp çok uzun süreler binilebilecek bir otomobil.

Siteden de çevrelerinde sahibindene düşmemiş, bakımlı olanı varsa talibim.

emretektas
15-12-2013, 12:36
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-2001-alfa-romeo-166-2.0-v6-turbo-202-hp-essiz-gri-italyan-17000t-145532589/detay/)

Aklıma takılmasına sebep olan araç budur

ACTPK
15-12-2013, 13:33
Şu alfa romeo konusu ne zaman açılsa illaki biri çıkıp diyor ki parcasi pahali bulunmaz vs. Kac tane alfa eskittiniz merak ettim