Orijinalini görmek için tıklayınız : 206 gti ara hızlanma
2002 de bir kez hızlanma videosu çekmiştim handycam camerayı sabitleyip o zamandan beri hiç çekmediğimi fark ettim.
Ralli araçlarını gördükten sonra biraz gaza gelmişken yol da müsaitken bir ara hızlanma çektim.
Bundan sonra 60-200 çekmek ilk hedefim tabi aparat falan lazım olacak bu iş için.
İlk basmamda yol yokuş yukarı. 2.sinde yokuş bitmişti yanlış hatırlamıyorsam.
5cOsTwku3C8
Link: http://www.youtube.com/watch?v=5cOsTwku3C8
guwen_ar
16-12-2013, 12:19
Link alabilirmiym ?
i-vtec07
16-12-2013, 12:23
Link alabilirmiym ?
Peugeot 206 GTI ara hızlanma - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=5cOsTwku3C8)
:)
maşallah filitre mi var sedece araçta ?
Link alabilirmiym ?
İlk mesajı editleyip linki koydum.
Peugeot 206 GTI ara hızlanma - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=5cOsTwku3C8)
:)
maşallah filitre mi var sedece araçta ?
Araçta kat iptali var.
Supersprint düz borumda var ama orjinal kullanıyorum sesini uzun yolda tahamül edemediğimdem.
Filtre harici agresif sayılabilecek bir yazılım var. Bu kadar. Bagajda sub amfi falan da var.
Stepne söküp tesisatı indirince birde orjinal 185 lastikleri takınca bir iki tık daha iyi gidiyor.
masallah kaza bela vermesin ALLAH...
guwen_ar
16-12-2013, 15:07
Masallah cok iyi hizlaniyor saglikli 206 cok keyif vericidir :)
Masallah cok iyi hizlaniyor saglikli 206 cok keyif vericidir :)
RC emme manifoldu takılınca daha iyi olmasını umuyorum. Tek çekindiğim nokta günlük kullanımın bozulması. Rolantide dengesizlik ara ara motorun saçmalaması vs.
Arada bir sistem olacağından (elektronik gaz kelebeğini telliye çeviren adaptör) ne kadar sorunsuz olur bilmiyorum. Deneyenler tecrübelerini yazabilirse sevinirim.
guwen_ar
16-12-2013, 15:45
RC emme manifoldu takılınca daha iyi olmasını umuyorum. Tek çekindiğim nokta günlük kullanımın bozulması. Rolantide dengesizlik ara ara motorun saçmalaması vs.
Arada bir sistem olacağından (elektronik gaz kelebeğini telliye çeviren adaptör) ne kadar sorunsuz olur bilmiyorum. Deneyenler tecrübelerini yazabilirse sevinirim.
2 arkadas yaptirmisti bi sorun sikinti yasamadilar abi.rolanti falan gayet duzgundu.
Bnmde cok saglikli bi 206 m wardi orta susturu takilyken daha iyi performans aliyodum.(kat yok tabi) filtre sistemide cok onem tasiyo.normal filtre sistemi yapip orjinal kutusunun icine saldik ustten kapadik alttan gelen direk soguk havanin kacisi yok :)
Başka konuya da koymuştum ama motorsporları köşesine girmeyenler varsa buraya da link atayım dedim.
Ara ara Astra GSI rali aracının sesi duyuluyor.
KoNlsJ3m08g
Hiçbir sorun sıkıntı olmaz, daha da güzel oluyor. Hiç düşünmeden yapabilirsiniz.
Hiçbir sorun sıkıntı olmaz, daha da güzel oluyor. Hiç düşünmeden yapabilirsiniz.
Zaten sizin araçtan sokulme parçaları bir arkadas satıyor anlaladabilirsek alacagim isallah bir de bütçeyi ayarlamam lazim bu ara pasta cila aracın yağı tuzu derken bir iki ay ertelememiz gerekebilir projeyi
Emme manifoldu rolanti bozmaz. Çok yüksek derece egzantrik rolanti bozar. :)
Emme manifoldu rolanti bozmaz. Çok yüksek derece egzantrik rolanti bozar. :)
Açıkcası ne olacağını bilmediğimden ornek vererek bu gibi sorunlar olur mu diye sormak istemiştim. Teşekkürler bilgilendirme icin