Orijinalini görmek için tıklayınız : çiFt tArAflı BanT ??
olcay_bora
24-07-2008, 19:01
plakayı söktüm önceden kalan silikonlirıda temizledim ama yine silikon ile tutturursam yeni plakayı kabarık duracak çift. bide ilerde urasmiim diorum yine iice kazırsam çift taraflı bant ile tuttursam bant ii tutar mı bu sıcakta bozulursa plaka düser mi ?? bi de bant baktım incecik seloteyp gibi markası fln yok mu bu bantın :S
çift taraflı bantı tek olarak kullanırsan bir muddet sonra açılma yapa.. en guzel çift taraflı bant ve silikon...ayrıca kabarık filan durmaz..
cabriolet
24-07-2008, 19:08
http://www.oscar.com.tr/images/products/01/24/88/12488_buyuk.jpg
bunun dış cephe için olanını alıp yapıştırabilirsin ben öyle yaptım benim arabamda 1 yıldır plakalar sağlam bi şekilde duruyo :)
olcay_bora
24-07-2008, 19:08
silikon sıkarsam bant kağıt gibi değmicek ki :S
olcay_bora
24-07-2008, 19:09
cabrıo saolasın harika oldu bu bilgi :)
3m inde var fenayapışıyopr dostum
+ ben
Oz a katılıyorum
Benim 3m kullandım plakayı sökerken sıcak su döktüm baya uğraştırdı yumuşadığı halde yani.
Silikon bant die geçiyordu galiba gel sen yarın sabah ben sana gösteririm :)
Çok sağlam yapışıyor pitbul gibi :D
Heavyduty 50 kg yazanı al plaka tamponla bütünleşsin :D
3m çeşitleri var dış cephe montajı için olan 50kg kapasiteli rengi kırmızı kesin sonuç alabilirsin..
metre işi oto aksesuarcılarından aldıklarınla hiç bişe yapıştırma bence :)
olcay_bora
24-07-2008, 21:02
+ ben
Oz a katılıyorum
Benim 3m kullandım plakayı sökerken sıcak su döktüm baya uğraştırdı yumuşadığı halde yani.
Silikon bant die geçiyordu galiba gel sen yarın sabah ben sana gösteririm :)
Çok sağlam yapışıyor pitbul gibi :D
Heavyduty 50 kg yazanı al plaka tamponla bütünleşsin :D
tamam sabah hallederiz onuda :D
Çift taraflı ban ile yapıştırracaksan, sana tavsiyem çift taraflı bantın, koruma bantlarını çıkarttıktan sonra yapışkan yüzeyin üzerinde derby yada benzeri bir yapıştırıcı sürmen.
Ben en son 404 plastik çelik yapıştııcısı kullansım sonuç mükemmel. Tek başına çift taraflı ban isterse 3M olsun su görünce atıyor.
erkin006
24-07-2008, 21:27
önceki arabamda aldığım ilk gün yapıştırdım çift taraflı bantla.2 buçuk yıl yağmur çamur kar -20 derece + 40 45 derece kullandım hiç sıkıntı olmadı.
leonuda aldıktan sonra ilk gün yaptım beton gibi maşallah...
ben çift taraflı bant kullandm 3m 'in hatta mantar'da yapıştırdık dalga geçtiler ölsede çıkmaz fln die yolda giderken düştü plaka :D silikon rlz derim:)
scream3057
24-07-2008, 23:00
3m çeşitleri var dış cephe montajı için olan 50kg kapasiteli rengi kırmızı kesin sonuç alabilirsin..
bende zamanında kullanıp kesin sonuç alanlardanım ;) ...
kesinlikle 3m dışcephe olan ...Fenaaa kalıcı ama yapıştırıcağın yüzeyler tozsuz kirsiz yağsız olsun parmaklamadan bantı yapıştır bastır tamamdır ...
Serencebey
24-07-2008, 23:53
3M dıs cephe dıyorum gri renktır kendısı ve 12kg ya kadar tasıma kapasıtesi var ben ekolayzırı tutturmustum soradan sokemedım bıle
Cift taraflı bantlar tutuyor da biyere kadar, silikon iyidir.
Low-Rider
25-07-2008, 14:47
3m'i kullanmıştık bizde,bir süre sonra atmaya başladı silikonla destekledik.Taş gibi şimdi.
Peki sökmek istesek nasıl sökücez?
İnce bir tel veya misina yardımı ile sökebilirsin.
tezcan8514
25-07-2008, 16:52
Arkadaşlar en sağlamı cam silikonu(siyah)sürdükten yarım saat sonra taş gibi oluyo,kabarıklık filan da yapmıyo,plaka düşer mi,düşmez mi diye kafanda soru işareti kalmıyo en azından.
Arkadaşlar en sağlamı cam silikonu(siyah)sürdükten yarım saat sonra taş gibi oluyo,kabarıklık filan da yapmıyo,plaka düşer mi,düşmez mi diye kafanda soru işareti kalmıyo en azından.
ama cikarttigin zaman hem plakan yamuk yumuk oluyo hemde plakanin altindan cam slikonunu temiz bir sekilde cikartamiyorsun :) ;) saglamligindan suphem yok ona birsey demiyorum ;)
Bizde 106mızda çift taraflı bant kullanmıştık yüzeyi iyice temizledikten sonra düşme sarkma kayma falan gibi sorunlarımız hiç olmadı yalnız temas edeceği yerleri iyice bantla kaplanmalı.
banta nasıl güveniyorsunuz anlamıyorum :D hele bu sıcak havalarda riskli bant olayı, bir daha sökmiycem derseniz en güzeli Sista Şeffaf Silikon derim:D tampon gelir plaka gelmez öyle diyim :D
olcay_bora
25-07-2008, 23:04
3m heavy duty aldm full bant kapladm şimdlk sorun yok allah düşürmesin :)
OffLineR
28-07-2008, 22:15
Benim de gönlüm banttan yana.
Yeni plakam gelsin diye bekliyorum sadece :)