PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Anadolu Yakası Kaporta-Boyacı Tavsiyesi

_Emre_
17-12-2013, 18:59
Selamlar,

Kuzenim bugün park ederken sağ arkayı sürtmüş biraz. Büyük bir şey yok ama küçük bir boya ihtiyacı var. Bu işi yapan tanıdığınız bildiğiniz, iş yaptığınız, işçiliği iyi olan, fiyat konusunda da üzmeyecek hakkı neyse onu isteyecek yerler hakkında tavsiyelere ihtiyacımız var. Forumdaki Melih arkadaşımız aklıma geldi ama bize biraz uzak kalıyor, Anadolu yakasında olması önemli.

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler. :)

_Emre_
18-12-2013, 11:30
Güncel olsun

GKD
07-04-2016, 21:08
konu kirliliği olmasın 2007 model a3 tek kapı aracımı tavan hariç boyatmak istiyorum iş dolayısıyla pazar hariç vaktim yok ustaya gösterme açısından bir vakit yaratıp anca öyle gösterebilirim bu sebepten anadolu yakası üsküdar ümraniye bostancı civarı olursa çok iyi olur varmıdır tavsiye edebileceğiniz düzgün titiz boyacılar

http://i.hizliresim.com/3LJ8pM.jpg (http://hizliresim.com/3LJ8pM)

ckrc
07-04-2016, 21:37
Kartal sanayinin en iyi boyacısı var, ancak bugun vereyim 2 gün sonra alayım derseniz işinizi yapmaz. Astarı atıcak, kuruyacak, eksikleri görücek sonra düzelticek öyle boya atıcak.
Sanayide dede diyorlar, boya kodu bile olmayan arabada ortaya yaptığı boyada bile boya yaptığı yeri bilmemize rağmen en ufak bir ton farkını yakalayamadık, her türlü güneş altında, ışıkta baktık. Macunu basıp üzerine boya atan ustalardan değil, mikron değerleri 400-500 çıkmıyor yani.
İşciliğine sonuna kadar kefilim, fiyatları da piyasada adı,sanı duyulan firmalardan ucuz çünkü, teknolojiyi yakalayamadığı için, mail,whatssapp, internette reklam yapamıyor.

MBuğra
07-04-2016, 21:42
Kartal sanayinin en iyi boyacısı var, ancak bugun vereyim 2 gün sonra alayım derseniz işinizi yapmaz. Astarı atıcak, kuruyacak, eksikleri görücek sonra düzelticek öyle boya atıcak.
Sanayide dede diyorlar, boya kodu bile olmayan arabada ortaya yaptığı boyada bile boya yaptığı yeri bilmemize rağmen en ufak bir ton farkını yakalayamadık, her türlü güneş altında, ışıkta baktık. Macunu basıp üzerine boya atan ustalardan değil, mikron değerleri 400-500 çıkmıyor yani.
İşciliğine sonuna kadar kefilim, fiyatları da piyasada adı,sanı duyulan firmalardan ucuz çünkü, teknolojiyi yakalayamadığı için, mail,whatssapp, internette reklam yapamıyor.

Usta hakkında daha geniş bilgi verebilirseniz sevinirim, ufak tefek eksikleri var benim aracım da, eğer hem kaliteli iş yapıyor hem de fiyatı da abartmıyorsa Avrupa'dan kalkıp giderim sıkıntı yok.

gokayy
07-04-2016, 21:50

Bende iletişim alabilirsem ?

ckrc
08-04-2016, 02:37
Usta hakkında daha geniş bilgi verebilirseniz sevinirim, ufak tefek eksikleri var benim aracım da, eğer hem kaliteli iş yapıyor hem de fiyatı da abartmıyorsa Avrupa'dan kalkıp giderim sıkıntı yok.

Daha geniş derken, iletişim adresleri istiyorsanız paylaşırım özelden.

ufak tefek işlemler için biçilmiş kaftan, öyle çamurluk ağzı için komple çamurluğu, kapıdaki ufak göçük için komple kapıyı boyayanlardan değil;

Bir arkadaşım yüksek hızla su birikintisine girip bariyere arka çamurluğun üst kısmını vurdu, servis parça değişimi+boya- başka bir kaportacı düzeltme+komple boya olması lazım yoksa ton tutmaz bu arabada dedi.
Bizim ustaya götürdük, kaportacısına düzelttirdi, 30x20 cmlik bölgeyi adam lokal boya yaptı, ilk başta ton tutmaz diyen kaportacıya inandıramadık, komple boya olmadığına.

İşciliği gerçekten çok iyidir,
40 yada 45. senesi sanırım sanayide. 15-20 yıldır aynı dükkanda.

Kartal Oto Sanayi

Arslan Otomotiv
Hürriyet Usta
+90 533 473 6463

Gitmeden arayın ama, dükkanı küçük 1 tane araçlık fırını var sizin arabayı alabilir mi, alamaz mı bir sorun.

Merthan
08-04-2016, 02:51
Bostancı sanayi sitesinde Titiz 2 oto-kaporta boya dükkanı var,orda Adnan usta vardır kesinlikle tavsiye ederim.
60 lı yaşlarda çok tecrübeli ustasıdır yıllardır ben ve arkadaşlarım kendisine gideriz.
Numarası yok kendisi 7/24 dükkanda çalışıyor,Bostanci sanayide herkes tanir kendisini.
Kesinlikle öneririm.

RedELite
08-04-2016, 07:52
Bende cabrio'yu boya kaportaya vercegim zaman Adnan ve Hüseyin ustayla irtibat kuracagım. ;)

BerkinG
10-04-2016, 22:22
Arkadaşlar ben de aracımı komple boyatıcam, kaporta işleri bitti sayılır.Meges İşleri de var, biraz fazla uğraştıracak yani.Yukarıdaki ustalarla görüşeceğim.Ancak anadolu yakasında başka usta tavsiyesi, olan varsa onlarla da görüşmek isterim.

GKD
14-04-2016, 20:31
saydığınız ustalarda üstündeki boyayı soyma işlemide yaptırabilirmiyiz

bugrahangul
14-04-2016, 21:00
Bostancı sanayi de As Bmw - Esnur Oto / Nurettin usta. Kesinlikle tavsiye ederim. Borusan çıkışlı olup işine çok hassastır.

EnesAksu
15-04-2016, 10:08
Bostancı nural kardeşler tavsiyemdir.

dc_crx
15-04-2016, 20:14
ümraniye sanayide koskaca yerde 2 tane boyacı öneriyorum..
Ramazan ustaa Nur Oto koç rotbalansın yanı..
Boyacı Reşat
bu 2 ustaya boya yaptırılır ;)

Birlik sanayide KArdeşler OTO Sedat ile İsmail usta Bunlar Kaportacı işin ehli çekic ustaları ;)

BerkinG
16-04-2016, 10:29
Bostancı sanayi de As Bmw - Esnur Oto / Nurettin usta. Kesinlikle tavsiye ederim. Borusan çıkışlı olup işine çok hassastır.

Bu tavsiyenizi yeni gördüm.Ancak başka bir tanıdık vasıtasıyla haftaiçi ben de Nurettin Ustayla görüştüm ve anlaştım.Aracım bu hafta boyaya gidecek.Boya sonucunda buraya fotoğraf koyacağım boyacı arayan arkadaşlara referans olması açısından.

EREN34
16-04-2016, 10:49
Kaporta konusunda Kartal Sanayide Şaban ustayı tabsiye edebilirim. Düşünen pm atsın tel no paylaşırım