Orijinalini görmek için tıklayınız : Ilginc bi cila sorusu ?
Belki anlayan bilenler icin cok kolaydir. Sorum su evimde arac yikayamiyorum.. Yikamacida yikatiyorum baya guzel yikiyolar o konuda sikintim yok. yikamaci ile evimin arasi 500 mt. Evin garajina girdikten sonra sprey gibi sikip silebilecegim canlilik veren bi cila v.s varmidir acaba ? yani yikamacida yikanacak , evin garajinda yikamadan uygulayabilecegim bir urun. ? simdiden zaman ayirip cevap veren herkese cok tesekkur ederim.
ben her yıkamadan sonra meg in quick waxını kullanıyorum oldukça memnunum
Ürün budur :)
http://www.meguiars.com.tr/images/p93570z.jpg
islakkenmi uyguluyosunuz kuruladiktan sonrami acaba ?
Ya aslında ben araçı yıkattıktan sonra adam kurularken bagajdan cıkartıp arabanın belli bölgelerine sıkıyorum yıkamacıda onu kuruluyo. Bunu sende yapabilirsin aslında.
i-vtec07
18-12-2013, 16:37
Meg Nxt atabilirsin abi kuru uygulanıyor bildiğim kadarıyla :)
islakkenmi uyguluyosunuz kuruladiktan sonrami acaba ?
Araba kuruyor evime cekene kadar sular akıyor ve kuruyor ondan sonra uyguluyorum veya yıkamada bos bir yer varsa suları akınca uyguluyorum kuru zemıne :)
Ya aslında ben araçı yıkattıktan sonra adam kurularken bagajdan cıkartıp arabanın belli bölgelerine sıkıyorum yıkamacıda onu kuruluyo. Bunu sende yapabilirsin aslında.
Yinede ıslak bezle uygulanmamasında fayda var diye dusunuyorum .
Islak yüzeyler için ayrı ürünler var diye biliyorum :)
nerde satilir peki bu yukarda resmi olan urun ? baska onerilerede acigim. tesekkur ederim herkese yorumlariniz icin.
bu tarz bide sonaxın ıslak cilası var araç ıslakken sıkıp normal bi bezle kuruladıktan sonra güderiyle bi siliyosun mermi gibi oluyo arabaya yaslanamıyosun bira v.b koyamıyosun durmuyo :D :D çok uzun kalmıo ama sürekli uygulaynca fark bariz hissediliyor
valla aslinda dediginiz gibi. guzel bi cila onerilirse arac yikandiktan sonra durulanirken. yikamacida siktirip oyle sildirebilirimde.. ama oncelik kuru iken yapilacak uygulamada. Adana'daki eve resmen yikama kurdum :D ama istanbulda zorlaniyorum. onerilere acigim :)
acıkcası durum su sekılde.arabanı yıkadın evıne gıdene kadar ıster ıstemez aracın ustune tozlar yapısır ve sen ne uygularsan uygula aracı cızmeye baslarsın. tavsıyem aracına yıkamacıda bıseyler yapman.
bunun ıcın hızlı cılalar var ya ıslakken uyguluyorsun ve kuruluyorsun yada kuruttıuktan sonra uygulyorsun.
nanolexın washcoatıda bu tarz bır urundur.
arabayı yıkatırsın durulanır washcoatı uzerıne sıkarsın tekarar durularsın ve kurulanır.
washcoat ıstersn bnden yada onrcn dan temin edebilirsin.
acıkcası durum su sekılde.arabanı yıkadın evıne gıdene kadar ıster ıstemez aracın ustune tozlar yapısır ve sen ne uygularsan uygula aracı cızmeye baslarsın. tavsıyem aracına yıkamacıda bıseyler yapman.
bunun ıcın hızlı cılalar var ya ıslakken uyguluyorsun ve kuruluyorsun yada kuruttıuktan sonra uygulyorsun.
nanolexın washcoatıda bu tarz bır urundur.
arabayı yıkatırsın durulanır washcoatı uzerıne sıkarsın tekarar durularsın ve kurulanır.
washcoat ıstersn bnden yada onrcn dan temin edebilirsin.
olabilir abi. ozeldem pm bekliyorum
qtechnic c2v3 ü de uygulayabilirsiniz. Sulandırarak hızlı cila özelliği yetisi kazanıyor cila.
Ama benzincilerde satılan formel 1 tarzı ürünlerde gayet iş görür.
Gelin arabamı hemen o şekilde parlatmıştım. Millet amma parlıyor araban pasta cila mı yaptırdın demişti düğünden sonra : )