Orijinalini görmek için tıklayınız : AxGTi vs Mustang gt orcunnn
Selcuk_RoL
20-12-2013, 01:36
En basta sunu belirtiyim Hirs atar gider icermeyen denemelerdir orcunun daha eksikleri var maksat gazimizi atmakti gelen herkezin ayagina saglik
Bi cok denememiz daha var ama hem kayit ters olmus:) hemde ya yoldan yada orcunun ilk bastigimizda sarmasindan dolayi net bi deneme yok
AxGTi - YouTube (http://youtu.be/UOWS9vU3PtQ)
Ayni deneme farkli aci
http://youtu.be/w7fzGsF99b8
Dis cekim
http://youtu.be/26t7um4aK_w
Onur Fatih
20-12-2013, 01:45
Maşallah iki aracada.................
mustang nos basıyomu kanka?
cakaragol
20-12-2013, 02:03
Masallah siz ne araaaaa ciktinizzz daha yeni gordum masallah kankaaa orcun sanada msallah iyigeceler
_muhaRRem
20-12-2013, 02:33
180hp ax gti ne işler çıkarıyor ya helal olsun ,,
crm performans standartları hep yukarılarda tebrikler.
kanka sanada maşallah arabayı çok iyi yürütmüşsün.
maşallah ikisine de, ax cep herkülü resmen :)
MertSerhanÖ.
20-12-2013, 03:35
Masallah deneyen butun araclara:) selcuk abi ax gercekten cok sıkı olmus kazasiz belasiz:)
Masallah sasirtici ve cok zevkli bi makina oldu
Tebrikler ikinizede cok ugrastiniz emeklerini aliyorsunuz darisi benim basima
Araçların ikisinede maaşallah.. Mustang Nos bastımı denemelerde?
aLperTunga
20-12-2013, 07:08
maşallah çok zevkli bir gece yaşadık. ama orcun ciddi tutunma problemi yaşadı.ilk denemede nos bastı ve arabanın götü geldiği için tırstı ve daha basamadı. o anı unutamam herhalde nosla ilk gaza oturduğunda araba kendi kendine yaklaşık 40 derece açı verdi yüreğim ağzıma geldi :(
AX tam drag makinası modunda maşallah.
Guzel ozlem giderdik aX mukenmel olmus
Nos basmak istedim fakat mumkun olmuyor
Aksam herkez sahit oldu bu mevsim mustang a ekmek yok
ıkınızede maşallah orço tutunmayı çöz be kanka :D:D
sadace tutunma degil akşam tutunmayınca nosu kapattım bu sefer afr 10.000 larda kaldı hatta denedikten sonra stop ediyor araba
ve kenara yanaşıyorum bi süre çalışmadı sonradan çalıştı ateşlemeden süpheleniyorum
Maşallah ıkınıızede ayagınıza sağlık :) Selçuk kankam sende 10 kılo zayıflasan bıraz daha ezber bozulur :)
Tebrikler gayet zevkli bi deneme olmuş. Mustang in dışardan sesinide merak etmiyor değilim :)
son olarakz AX in gücü ve kilosu tam olarak nedir?
orhan_guney
20-12-2013, 08:45
Maşallah deneyen araçlara .
Selcuk_RoL
20-12-2013, 08:50
mustang nos basıyomu kanka?
Bu denemede nos yok kanka daha öncekilerde bi bas cek fln yapmis orcun ama sardigi icin pek avantaj olmadi
Masallah siz ne araaaaa ciktinizzz daha yeni gordum masallah kankaaa orcun sanada msallah iyigeceler
Kankam seni unuttuk ya :(
180hp ax gti ne işler çıkarıyor ya helal olsun ,,
crm performans standartları hep yukarılarda tebrikler.
kanka sanada maşallah arabayı çok iyi yürütmüşsün.
Eyv kardesim sagolasin:icon_tup:
maşallah ikisine de, ax cep herkülü resmen :)
Eyv:)
Masallah deneyen butun araclara:) selcuk abi ax gercekten cok sıkı olmus kazasiz belasiz:)
Sagolasin
Masallah sasirtici ve cok zevkli bi makina oldu
Aynen bi tik hizlaninca daha keyifli oldu
Tebrikler ikinizede cok ugrastiniz emeklerini aliyorsunuz darisi benim basima
Amin abicim ins
Araçların ikisinede maaşallah.. Mustang Nos bastımı denemelerde?
Bu denemelerde nos yok
maşallah çok zevkli bir gece yaşadık. ama orcun ciddi tutunma problemi yaşadı.ilk denemede nos bastı ve arabanın götü geldiği için tırstı ve daha basamadı. o anı unutamam herhalde nosla ilk gaza oturduğunda araba kendi kendine yaklaşık 40 derece açı verdi yüreğim ağzıma geldi :(
AX tam drag makinası modunda maşallah.
:icon_tup:
Guzel ozlem giderdik aX mukenmel olmus
Nos basmak istedim fakat mumkun olmuyor
Aksam herkez sahit oldu bu mevsim mustang a ekmek yok
Massallah ikisinede kanka
Bi gibi havalarda zor
sadace tutunma degil akşam tutunmayınca nosu kapattım bu sefer afr 10.000 larda kaldı hatta denedikten sonra stop ediyor araba
ve kenara yanaşıyorum bi süre çalışmadı sonradan çalıştı ateşlemeden süpheleniyorum
Ama denerken sikinti yoktu kanka dimi?
Maşallah İkisinide.
Eyv
Maşallah ıkınıızede ayagınıza sağlık :) Selçuk kankam sende 10 kılo zayıflasan bıraz daha ezber bozulur :)
Eyv kankam valla aldikca aliyoruz kiloyu :(
Tebrikler gayet zevkli bi deneme olmuş. Mustang in dışardan sesinide merak etmiyor değilim :)
son olarakz AX in gücü ve kilosu tam olarak nedir?
180hp 780kg
maşallah ıkı aracada..... ax böyleyse roll nasıldır allah bılır :D
Selcuk_RoL
20-12-2013, 08:57
maşallah ıkı aracada..... ax böyleyse roll nasıldır allah bılır :D
Rol biraz degisik suan buna göre :)o hircin cocuk:icon_tup:
EmrahERKAN
20-12-2013, 08:59
Maşallah Ax a Mustang e. AX için El çıkaracak yerde güzel düşünülmüş :D
-HAKTAN-
20-12-2013, 09:06
Maşallah güzel deneme olmuş ama ax favorim :D
BlackGetz
20-12-2013, 09:08
Maaşallah
Başka video çeken olmadımı
WilliamsRenault
20-12-2013, 09:12
ax 180hp 780 kg
rol 200hp 850kg falan sanirim
aslinda guzel olur denemeleri
masallah güzel deneme crm ailesi hep ileri
Masallah cok guzel eylenmissiniz .tebrikler her iki aracada
Ax 670kg
Selcuk_RoL
20-12-2013, 09:48
ax 180hp 780 kg
rol 200hp 850kg falan sanirim
aslinda guzel olur denemeleri
Konun rol ile ne alakasi var anasini satiyim bu kadar sacma bi yorum görmedim ya bi massallah denir bsy denir ne biliyim neyse
2 arabada bnm 2 ye bölünemem dimi? Rol ü de gelip sen tarttin herhalde cok merak eden olursa bu denemeyi ax satilik alir deneriz rol ile he dip not rol 207 hp hatta son islemlerden sonra bi 3 5 fazla cikabilir ilerleyen gunlerde paylasirim sen bosver rolun bu kadar derdine dusme kendi arabana bak okan
Selcuk_RoL
20-12-2013, 09:49
Ax 670kg
Ben toplam yakit ve kendim icindeyken kantara ciktim abi 780 kg he kantar 10 10 gidiyo artik 10 eksik 10 fazla:)
Kanka maşallah bu ufaklık bir harika dediğim gibi şuan durumlar uygun olsa alır kenara koyar drag makinası yaparım maşallah tekrardan iki aracada;)
Selcuk_RoL
20-12-2013, 09:55
Maaşallah
Başka video çeken olmadımı
Disardan ceken varmi bilmiyorum birkac deneme daha var ama net bir deneme yok konunun basinda yazdim zaten
ahmetuzun
20-12-2013, 09:56
ıkı aracada maasallah
ıkısıde bırbırınden guzel gıdıyor
Iki aracada masallah.
Hava 2 3 derecede NOS basmak hirstan baska birsey olmaz bence, riske gerek yok..
AXin Masallahi var. Cok acaip sesler cikariyor :) Basta Selcuk ve Oz olmak uzere emegi gecen herkesin eline saglik!
Selcuk_RoL
20-12-2013, 10:07
Iki aracada masallah.
Hava 2 3 derecede NOS basmak hirstan baska birsey olmaz bence, riske gerek yok..
AXin Masallahi var. Cok acaip sesler cikariyor :) Basta Selcuk ve Oz olmak uzere emegi gecen herkesin eline saglik!
Eyv kankam sagolasin orcun nos la arabasini daha hic gormemisti bizde farki gorelim diye ilk kez basicakti ama pek avantaj saglamadi daha kuru bi asfaltta daha saglikli olur her ikimiz icinde
mami_makinen
20-12-2013, 10:14
İki aracada maşallah
Tork üstlerde dengeyi değiştirmiştir o hacimle çok normal
Eyv kankam sagolasin orcun nos la arabasini daha hic gormemisti bizde farki gorelim diye ilk kez basicakti ama pek avantaj saglamadi daha kuru bi asfaltta daha saglikli olur her ikimiz icinde
eyvallah ben oraya selçuk kardeşim arabasını görmeye gittim selçukla arada hırs da olmaz nos basmada sıkıntı vardı onu düzeltim ve denemek istedim
selçukla denemek yada geçmek için degil fakat bastıgım an boşa çıkıyor araba 2 kere denedim 2direk bariyerlere döndüm
en son bütün sistemi kapatıp basalım bari olduk dedik zevk alalım diye ondada afr 12 de başladı 6 devirlerinde 10 yapıp kapattı araba stop ediyor videonun sonunda kenara çekip diyolag yaşanıyor dinlerseniz boş muhabbete gerek yok
İkisine de maşallah selçuk ax ın sesi gidişi gidişi çok güzel :icon_tup:
WilliamsRenault
20-12-2013, 10:24
Konun rol ile ne alakasi var anasini satiyim bu kadar sacma bi yorum görmedim ya bi massallah denir bsy denir ne biliyim neyse
2 arabada bnm 2 ye bölünemem dimi? Rol ü de gelip sen tarttin herhalde cok merak eden olursa bu denemeyi ax satilik alir deneriz rol ile he dip not rol 207 hp hatta son islemlerden sonra bi 3 5 fazla cikabilir ilerleyen gunlerde paylasirim sen bosver rolun bu kadar derdine dusme kendi arabana bak okan
Selçuk kardeşim maşallah o iki aracınada ne dedim böle atarlandın bilmem ama merak etme kendi aracıma bakıyorum ben yakında sende bakarsın oke :icon_tup:
ardacngns
20-12-2013, 10:25
Ax'e masallah selcuk cok guzel gidiyor ustlerde mustangn gecmesi de normal 200 e kdr onde gibisin galiba orco ilk bastıgında nos basmayıp araba yolunu aldıktan sonra basamıyor muydun tutunduktan sonra sarmazdın die dusunuyorm
34tb9544
20-12-2013, 10:26
Masllah iki aracada ax gercekten cok iyi gitmis
maşallahh selcuk o nasıl bi 2-3 tur yaaa cidden süper sesi var kazasız belasız....kardeşim...
İkinizede Maşallah
seyri güzel olmuş :)
Selcuk_RoL
20-12-2013, 10:47
İki aracada maşallah
Tork üstlerde dengeyi değiştirmiştir o hacimle çok normal
eyvallah ben oraya selçuk kardeşim arabasını görmeye gittim selçukla arada hırs da olmaz nos basmada sıkıntı vardı onu düzeltim ve denemek istedim
selçukla denemek yada geçmek için degil fakat bastıgım an boşa çıkıyor araba 2 kere denedim 2direk bariyerlere döndüm
en son bütün sistemi kapatıp basalım bari olduk dedik zevk alalım diye ondada afr 12 de başladı 6 devirlerinde 10 yapıp kapattı araba stop ediyor videonun sonunda kenara çekip diyolag yaşanıyor dinlerseniz boş muhabbete gerek yok
Sikinti yok kanka keremde kankamiz adamin dibidir
İkisine de maşallah selçuk ax ın sesi gidişi gidişi çok güzel :icon_tup:
Eyv kardesim
Selçuk kardeşim maşallah o iki aracınada ne dedim böle atarlandın bilmem ama merak etme kendi aracıma bakıyorum ben yakında sende bakarsın oke :icon_tup:
Atar fln yok okan renoyami atar yapicam sen pat diye girip alakasiz bir yorum yapmissin ben ona istinaden yazdim ok
İkinizede Maşallah
seyri güzel olmuş :)
Eyv abi
maşallahh selcuk o nasıl bi 2-3 tur yaaa cidden süper sesi var kazasız belasız....kardeşim...
Eyv kardesim
Masllah iki aracada ax gercekten cok iyi gitmis
Eyv kanka
Ax'e masallah selcuk cok guzel gidiyor ustlerde mustangn gecmesi de normal 200 e kdr onde gibisin galiba orco ilk bastıgında nos basmayıp araba yolunu aldıktan sonra basamıyor muydun tutunduktan sonra sarmazdın die dusunuyorm
Sagolasin kankacim keyf aldik valla pasimiz gitti:)
bende öyle bir sistem yok kanka ya basıcan ya basmayacan
ana salter gaz altı swich artı metonol hattını devreye sokman gerekiyor basmadan önce
3 attıktan sonra 3 bi arada yapamam yapana kadar deneme biter :D
ve hadi salter açık başladım avans geri düşüyor aracın sıcaklıgını beyin 0 dereceye çekiyor bu sefer n/a gitmiyor
WilliamsRenault
20-12-2013, 10:52
Atar fln yok okan renoyami atar yapicam sen pat diye girip alakasiz bir yorum yapmissin ben ona istinaden yazdim ok
oke :icon_tup:
orcun sende sistemi kendi elinle devreye sokacak şekilde yapsana öteki daha zahmetli
birde methanolu sürekli NA da niye kullanmıyorsun ?
SEÇKİN172
20-12-2013, 10:56
maşşallah dedigim gibi her araban yürüyor :) kazasız belasız :)
orcun sende sistemi kendi elinle devreye sokacak şekilde yapsana öteki daha zahmetli
birde methanolu sürekli NA da niye kullanmıyorsun ?
bilmiyorum ki abi n/a güç alınmıyor diye söyleniyor volkan abide gerek yok dedi
söyle anlatayım abi kısaca nasıl bir sistem
araç n/a normal afr düzeyinde varsayalım
13.00
şalteri kaldırınca avans geri geliyor fahrenheit derecesi motor sıçaklıgını sıfır algılıyor ve afr zengine geliyor
nos bunu fazla fakire çekerse ben bunu methanolle geri zengine çekiyorum vs... :D
Selcuk_RoL
20-12-2013, 11:16
oke :icon_tup:
Hay Allahim ya ne oldu simdi kalin kalin yazdinda :) aman cok korktum okan arabayi saticam hmn sen yapican edicen beni gecicen bu lafi hatirlaticam dimi tamam kardesim tamam sensin:icon_tup:
WilliamsRenault
20-12-2013, 11:29
Hay Allahim ya ne oldu simdi kalin kalin yazdinda :) aman cok korktum okan arabayi saticam hmn sen yapican edicen beni gecicen bu lafi hatirlaticam dimi tamam kardesim tamam sensin:icon_tup:
Bak selçuk şunu aklından çıkarıosun sen aracına emek masraf harcıyorsan unutma burda herkes o emeği masrafı harcıyor kimisi hızlı oluyor kimisiistediklerini alamıyor daha fazla emek harcıyor benim aracım senin aracını geçer yada sen beni geçersin olayı değil bu söylediğin lafa takıldım fazlada yorum yapmadım üstüne ama hala kurcalıosun.. benim aracım yada başka bir reno farketmes milletin arabasına yada başka markalara *** atar gibi yorum yapmanı gerektircek şey nedir ? bu mustang e 1-2 vites tutunabilmek mi sana bu özgüveni veriyor ? Pejo reno honda murat 131 ne fark eder burada önemli olan marka mı ? Ha şunuda söylemeden edemicem madem okadar kurcaladın emin ol ben bile şu koyduğun videoyu koyma gereği duymazdım adam tutunamadım 10 afr ile yürüdüm araba sorunluydu diyor sen birde kalkıp 140-150 ye kadar bu haline bile zor tutunduğun bir video koyuyorsun gerçekten emeğe saygın olsa zaten o adamı zor durumda bırakıp video koymazdın. sonra kalkıp düzgün bir yoruma bile atarlanıyorsun falan filan sorunun benmiyim yoksa başka bişimi anlamadım ama çok fazla özgüven iyi bişi değil en azından başkasının araçlarını küçümseyecek kadar özgüven.. bilmem anlatabildimmi. kolay gelsin. sağlıcakla kal
Selcuk_RoL
20-12-2013, 11:40
Bak selçuk şunu aklından çıkarıosun sen aracına emek masraf harcıyorsan unutma burda herkes o emeği masrafı harcıyor kimisi hızlı oluyor kimisiistediklerini alamıyor daha fazla emek harcıyor benim aracım senin aracını geçer yada sen beni geçersin olayı değil bu söylediğin lafa takıldım fazlada yorum yapmadım üstüne ama hala kurcalıosun.. benim aracım yada başka bir reno farketmes milletin arabasına yada başka markalara *** atar gibi yorum yapmanı gerektircek şey nedir ? bu mustang e 1-2 vites tutunabilmek mi sana bu özgüveni veriyor ? Pejo reno honda murat 131 ne fark eder burada önemli olan marka mı ? Ha şunuda söylemeden edemicem madem okadar kurcaladın emin ol ben bile şu koyduğun videoyu koyma gereği duymazdım adam tutunamadım 10 afr ile yürüdüm araba sorunluydu diyor sen birde kalkıp 140-150 ye kadar bu haline bile zor tutunduğun bir video koyuyorsun gerçekten emeğe saygın olsa zaten o adamı zor durumda bırakıp video koymazdın. sonra kalkıp düzgün bir yoruma bile atarlanıyorsun falan filan sorunun benmiyim yoksa başka bişimi anlamadım ama çok fazla özgüven iyi bişi değil en azından başkasının araçlarını küçümseyecek kadar özgüven.. bilmem anlatabildimmi. umarım birdahada kırmadan gazlarsın bir arabaylada kolay gelsin.
Kum var okan oyniycanmi hadi bak isine benim konumada girip yazma sen tamammi?
Bi sikintin bi problemin varsa yüzyüze gelelim anlat derdini he ben 2 3 vites tuttundum sevindim senide arabanida kucuk gordum bozuk araba ile denedim egomu tatmin ettim varmi diyecegin sana ne sana giren cikan ne sen daha iyilerini yaparsin video atmassin kirmadan gazlarsin ok hadi selametle
tdipower
20-12-2013, 11:41
maşallah iki aracada, ax fena olmuş ya emeğinize sağlık :)
renoyami atar yapicam
okanla aranızda daha önceden bı promlem oldudamı bu sekılde yazdın bılemıyorum ama şu kurduğun cümle sana yakışmıyor. az cok bılıyoruz senı forumda baya emek harcıyosun bu işlere. senin gibi adamlar bu sekılde konuşacaksa vay halımıze.
Selcuk_RoL
20-12-2013, 11:46
okanla aranızda daha önceden bı promlem oldudamı bu sekılde yazdın bılemıyorum ama şu kurduğun cümle sana yakışmıyor. az cok bılıyoruz senı forumda baya emek harcıyosun bu işlere. senin gibi adamlar bu sekılde konuşacaksa vay halımıze.
Ne var ya yakismayan? hayir okanla ne pronlemim olucak neden bakmak istenilen yerden bakiliyor birakin bu marka fanatikligini adamin anadolumu var tofasimi hondasimi yada audisimi renosu yokmu bunun benim pejom oldugu gibi? Evet bende renoylami dedim ne var bunda ben marka kucumsiycek son adamim burdaki bnmde bi ferrarim yok yani neyizki neyi kucumsiycez reno kucumsesek white ile denemezdik kadir abiyle denemezdik ben gecildim videoyu yine atmadimmi? Kucumseme nerde
He sunuda soyliyim herkez az cok bu isleri ve arabasini bilir ben bi meganin beni gecicegine ihtimal vermiyorum zaten ne var bunda herkezin kendi oz fikri
reddewill
20-12-2013, 11:51
maşallah araçlara
beyler konuyu abartmayın ax bence mükenmel 180 lere kadar kalması çok çok iyi selçuk hakkını sonuna kadar veriyor afr 13 olunca 10 boy ileri gidecek halimizde yok
200 kadar zıpkın gibi olmuş maşallah kardeşimin arabasına selçuk takılma icriat lazım
suan benim araba için aa bu kadar mı gidiyor diyen varsa hava sıcaklıgı yükseldiginde deneyebilirim hiç sorun degil
keşke bi kaç renk katıcak araba olsaydıda ax 200 kadar ne kadar hızlı oldugunu kestirseydiniz :icon_tup:
cakaragol
20-12-2013, 11:53
neoluyooooo sakınnn olunnnnn yaaa beylerrr okannnnn kımse kımseyı kucuk gordugu falan yok kurban oldugum adas bozuk olan araba denemez kııı orcunda bızım adamımz ztn keyfıne denemıslerrr sorun ne kıııı konuyu sorun halıne getırıuonuz ben araba yaptım turkıyeeyee gıder yaptım herkes emek 8 ay gece gunduz gaazladım kıme sorsak proje ıslerı var beyınde sıkıntı var bılmem nee oyuzden herkesın emegı var saygı var ama masallah dıyın gecın opuyorum sızı
Ne var ya yakismayan? hayir okanla ne pronlemim olucak neden bakmak istenilen yerden bakiliyor birakin bu marka fanatikligini adamin anadolumu var tofasimi hondasimi yada audisimi renosu yokmu bunun benim pejom oldugu gibi? Evet bende renoylami dedim ne var bunda ben marka kucumsiycek son adamim burdaki bnmde bi ferrarim yok yani neyizki neyi kucumsiycez reno kucumsesek white ile denemezdik kadir abiyle denemezdik ben gecildim videoyu yine atmadimmi? Kucumseme nerde
He sunuda soyliyim herkez az cok bu isleri ve arabasini bilir ben bi meganin beni gecicegine ihtimal vermiyorum zaten ne var bunda herkezin kendi oz fikri
Selçuk işte dedım ya senı az cok tanıyoruz. senın anlatmak ıstedıgınıde anladım ben ama onun karşılığı "reno yamı atar yapacam" değil bence :)
neyse konuyu farkle yerlere cekıp denemeyı gölgelemeye gerek yok.
tekrar tebrık edıyorum ıkınızıde ,
Selcuk_RoL
20-12-2013, 12:05
Selçuk işte dedım ya senı az cok tanıyoruz. senın anlatmak ıstedıgınıde anladım ben ama onun karşılığı "reno yamı atar yapacam" değil bence :)
neyse konuyu farkle yerlere cekıp denemeyı gölgelemeye gerek yok.
tekrar tebrık edıyorum ıkınızıde ,
Eyv abicim sagolasin :icon_tup:
maşallah güzel deneme olmş.
Patisever
20-12-2013, 12:27
masallah arkadaslar bize güzel bir video izlettiğiniz için teşekkürler ax ciddi hızlanmış mustangımızda atmo olarakda sıkı oldugunu gösteriyor ısınma turlarında 1.2 tık geride gördüm sanırım yolu begenmedi hava sartları ve çiğlenen yolda güclu aktarma sıkıntı cıkardı tutunmada sarsıntıda cabası not olarakda sunu soyleyeyim bazı tatlı atışmalar bu işin tuzu biberi arkadaslar rakip olmak böyledir her zaman yanyana gelir otururuz konusuruz nasipse yakın zamanda white rsde sahne alacak keyifdaşlarımla deneyip zevkimi sürmeye bakacağım konudakı arkadaslardan daha yeni olabilirim bu işlerde ama bu işi sevenlerdenim herkeze kazasız gazlamalar... sinan sanada geçmiş olsun bro
Selcuk_RoL
20-12-2013, 12:59
masallah arkadaslar bize güzel bir video izlettiğiniz için teşekkürler ax ciddi hızlanmış mustangımızda atmo olarakda sıkı oldugunu gösteriyor ısınma turlarında 1.2 tık geride gördüm sanırım yolu begenmedi hava sartları ve çiğlenen yolda güclu aktarma sıkıntı cıkardı tutunmada sarsıntıda cabası not olarakda sunu soyleyeyim bazı tatlı atışmalar bu işin tuzu biberi arkadaslar rakip olmak böyledir her zaman yanyana gelir otururuz konusuruz nasipse yakın zamanda white rsde sahne alacak keyifdaşlarımla deneyip zevkimi sürmeye bakacağım konudakı arkadaslardan daha yeni olabilirim bu işlerde ama bu işi sevenlerdenim herkeze kazasız gazlamalar... sinan sanada geçmiş olsun bro
:icon_tup: güzel bi yorum olmus cagri eyv
her İkİ aracada masallah,ax gti cok keyifli bi alet , aracin İÇİndekİ ses harİka , kilo orantili devir cevirme mÜkemmel , mustangse vala beni cok sasirtmaya devam ediyor orcun gÜzel İsler basarmis .... Boyle farkli denemeler Çok
keyifli
her İkİ aracada masallah,ax gti cok keyifli bi alet , aracin İÇİndekİ ses harİka , kilo orantili devir cevirme mÜkemmel , mustangse vala beni cok sasirtmaya devam ediyor orcun gÜzel İsler basarmis .... Boyle farkli denemeler Çok
keyifli
eyvallah ustat inan suan istedıgım halinden çok çok yavaş bi türlü denk gelmiyor
bi yerde eksiklik kalıyor
bu sefere nos için geldik sistem çalıştı araba hiç tutunmadı vs..
daha hızlı haline izliyecegiz insallah hafta sonu allah nasip ederse bir daha çıkıcam bu sefer daha erken saat seçicem gece inanılmaz çig oluyor yolda bakalım bu sefer nasıl olucak
Selcuk_RoL
20-12-2013, 14:02
keyifli
Eyv baskan sagolasin da bu nasil bi yazi rengi ya:):)
basykbm44
20-12-2013, 14:03
deneme zevkli olmuş tebrikler ve maaşallah diyelim, gelecektim gelemedim bu arada orçun kardeşim senle bi deneyelim istiyorum atmo vipec methanol ve 2871 siparişini verdim atmo olarak seni üzerim :D :D :D akıllı ol :D :D :D
Eyv baskan sagolasin da bu nasil bi yazi rengi ya su arabanın içine bi binemedim bı manda bögürmesi sesını duymak ısterım , yazıda indigo blue yılın modası
Selcuk_RoL
20-12-2013, 14:19
su arabanın içine bi binemedim bı manda bögürmesi sesını duymak ısterım , yazıda indigo blue yılın modası
Bineriz bigun ins ya manda bogurmesi inek kesilmesi diyede adlandirabiliriz:) sinansim bi video cekti yanima binip ama bakalim samsung ses te cok iyiymis görücez:) moda guzel indigo iyidir:icon_tup:
deneme zevkli olmuş tebrikler ve maaşallah diyelim, gelecektim gelemedim bu arada orçun kardeşim senle bi deneyelim istiyorum atmo vipec methanol ve 2871 siparişini verdim atmo olarak seni üzerim :D :D :D akıllı ol :D :D :D
ulan arabaya turbo takıcam sonunda herkez kaldırmış atmo atmo :D
arkadaşlar ben bu arabayı atmo gazlamak için yapmadımmmmmmm
artık anlayın eksantrik tipi kapak tipi emme tipi devir herşey bunun için
bundan herkez turbosunu söksün yakıt koymasın denemem bende :D
bu ne arkadaş valla bundan sonra babamın oğlu gelse basmam n/a
suanki stup n/a +75 shot 42 lik meme var isteyen denemeden önce söker kumpas getirir ölçer ve yerıne takar dener ona göre kıstas alır
havalar ısınır ısınmaz bu stup 175 200 shot olunca şimdi herkez bu şekilde idare etsin ;)
eyvallah kardeşim evet bu sefer benimde hoşuma gitmedi araba ama ne yalan söyleyim
Selcuk_RoL
20-12-2013, 14:25
suanki stup n/a +75 shot 42 lik meme var isteyen denemeden önce söker kumpas getirir ölçer ve yerıne takar dener ona göre kıstas alır
havalar ısınır ısınmaz bu stup 175 200 shot olunca şimdi herkez bu şekilde idare etsin ;)
:icon_tup: aynen kanka dün konustugumuz gibi :icon_tup:
basykbm44
20-12-2013, 14:32
:D :D sende 8 pistonun 4 ünü sök öle gel
aLperTunga
20-12-2013, 14:38
:D :D sende 8 pistonun 4 ünü sök öle gel
yavf kardeşim siz bu adamı neden yavaşlatmaya çalışıyorsunuz yok nos basma yok pistonlarını sök yok motorun birini sök eve bırak,siz gidin hızlanın nos basın basınc açın öyle mustangla deneyin :D adamın setupı nosa göre..sökün arabalarınızın intercoolerını ben 106 ile deneyecem kanka.. atmo 200sx le denemek istiyorum var mısın? :D:D:D
Sercan AKCAN
20-12-2013, 14:44
maşallah her iki aracada sahiplerinede.kazasız belasız bitmiş gece.2 araçta herkesi şaşırtmaya devam ediyor :)
basykbm44
20-12-2013, 14:45
yavf kardeşim siz bu adamı neden yavaşlatmaya çalışıyorsunuz yok nos basma yok pistonlarını sök yok motorun birini sök eve bırak,siz gidin hızlanın nos basın basınc açın öyle mustangla deneyin :D adamın setupı nosa göre..sökün arabalarınızın intercoolerını ben 106 ile deneyecem kanka.. atmo 200sx le denemek istiyorum var mısın? :D:D:D
neyse adamların konusunu hiç etmeyelim akşam ordayım çıkart 106 cığını da deneyelim saat 8 - 9 gibi ***** mekanda bekliyorum kahveler benden :D
yok kanka allah için selçuk öyle bişey söylemedi sadace azcık zevk almak için nos basmassan iyi olur dedi
nosla gidemedim nossuz gitti selçugun içine dogmuş
aLperTunga
20-12-2013, 15:07
yok kanka allah için selçuk öyle bişey söylemedi sadace azcık zevk almak için nos basmassan iyi olur dedi
nosla gidemedim nossuz gitti selçugun içine dogmuş
lan olm ben selçuk öyle bişey dedi demedim ki zaten..serkana takılıyorum sinana takıldığım gibi :) selçukla alakası yok konunun :) senin algılarına sokayimm :D
basykbm44
20-12-2013, 15:09
lan olm ben selçuk öyle bişey dedi demedim ki zaten..serkana takılıyorum sinana takıldığım gibi :) selçukla alakası yok konunun :) senin algılarına sokayimm :D
alper tunga akşam geliyorum arabanıda al öle gel ona göre
aLperTunga
20-12-2013, 15:09
neyse adamların konusunu hiç etmeyelim akşam ordayım çıkart 106 cığını da deneyelim saat 8 - 9 gibi ***** mekanda bekliyorum kahveler benden :D
tamam sökün turbolarınızı atmo-atmo gazlayalım turboların alayına gider benimle denemek isteyenler söksün turbolarını birazda siz yavaşlayın yavaş arabayla denemek için :D
tamam sökün turbolarınızı atmo-atmo gazlayalım turboların alayına gider benimle denemek isteyenler söksün turbolarını birazda siz yavaşlayın yavaş arabayla denemek için :D
adamsın :)
Selcuk_RoL
20-12-2013, 15:21
La bu orcun cami acmis kamera dusmus ya alper:):)
:D :D ya bi sus olm ya senin yüzünden
Orçunum masallah
eyvallah abi
aLperTunga
20-12-2013, 15:32
hee yaaa
Sinan dediya olm kamera nerde orcun : ne bileyim oralarda biyerde Sinan : lan camı niye actın kamera düşmüş Orcun: ben kamerayı görmedim ki
Ulan adamın arabasına kamera düzeneği kuruluyor kameranın farkında değil camı indiriyor :D :D :D
olm sen daha ne gördün ki orcunun ne filmleri var böyle adamın hayatı komedi.. adam organik komik :D
Selcuk_RoL
20-12-2013, 15:35
hee yaaa
Sinan dediya olm kamera nerde orcun : ne bileyim oralarda biyerde Sinan : lan camı niye actın kamera düşmüş Orcun: ben kamerayı görmedim ki
Ulan adamın arabasına kamera düzeneği kuruluyor kameranın farkında değil camı indiriyor :D :D :D
olm sen daha ne gördün ki orcunun ne filmleri var böyle adamın hayatı komedi.. adam organik komik :D
Daha bombasi bu kor lavuk:) jb 106 220 olduk orcun diyorum ytr ytr 220 olduk ytr aa diyo bakiim ne zaman olduk bizi oldurucekti yaw:):)
aLperTunga
20-12-2013, 15:39
Daha bombasi bu kor lavuk:) jb 106 220 olduk orcun diyorum ytr ytr 220 olduk ytr aa diyo bakiim ne zaman olduk bizi oldurucekti yaw:):)
lan adam gözlükleri çıkarınca görüş mesafesi valla 1 metreye düşüyor..
Ya bi gün oturalım orcunun yaptıklarını böyle konuşalım 1 hafta gülme krizine girersin..
Dün selim bişey anlattı ya ortalığı karıştımış sonrada kenara çekilmiş selimle sinanı dinliyordu hiç konudan haberi yokmuş gibi :D
valla maaşallah her iki araca.
orcunun nos ile imtihanı devam ediyor. :)
kazasız belasız... mevsimler normale dönünce daha keyifli denemeler olacağını tahmin ediyoruz.
lan adam gözlükleri çıkarınca görüş mesafesi valla 1 metreye düşüyor..
Ya bi gün oturalım orcunun yaptıklarını böyle konuşalım 1 hafta gülme krizine girersin..
Dün selim bişey anlattı ya ortalığı karıştımış sonrada kenara çekilmiş selimle sinanı dinliyordu hiç konudan haberi yokmuş gibi :D
nosum bitti nosun olayına döner bu iş piknik tüpü nasıldı hahahaha
Patisever
20-12-2013, 15:49
Yolda gidiyorum otobanda baktım sag kosede piknik tüpü üstünde noş tüpü aa Orçun elit fakir seni. aynı anda yazdık :)
ax gti & orcoo mustang - YouTube (http://youtu.be/w7fzGsF99b8)
Bide bu aci olsun kanka eklermisin konu basina
sinansimbil
20-12-2013, 15:52
nosum bitti nosun olayına döner bu iş piknik tüpü nasıldı hahahaha
bi tarafına s... onu uçurucan bizi bi gün havaya bakalım ama hayırlısı :D
valla maaşallah her iki araca.
orcunun nos ile imtihanı devam ediyor. :)
kazasız belasız... mevsimler normale dönünce daha keyifli denemeler olacağını tahmin ediyoruz.
çözecem insallah inat ettim :D
aLperTunga
20-12-2013, 16:04
bi tarafına s... onu uçurucan bizi bi gün havaya bakalım ama hayırlısı :D
vecihi yaaa patlatacak bi gün bizi :) adam çay demler gibi nosu ısıtıyor hııaammınaa
http://u1312.hizliresim.com/1j/n/vqc0y.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Nisan'a bomba gibiyiz ;)
aynen kanka ;)
sinansimbil
20-12-2013, 16:11
ah ulan ahhhhh deyesim geldi bu şanzıman beni öldürecek en sonunda :D
laaaa piknik tüpünü daşşak sanıyordum
kardeşim aman diyimm
al bir nos battaniyesi 100 dolar
senden kıymetlini her rollda okadar benzin yakıyorsun
ah ulan ahhhhh deyesim geldi bu şanzıman beni öldürecek en sonunda :D
yap bir dog bitsin derdin
guwen_ar
20-12-2013, 17:56
Bi ara oldugun yerde tepinmişsin :D anca 3 te tutunmus koca oglan :D
Abi ses patirdamali mi gelio bana mi ole geldi yoksa ?
Bu arada ax gti da guzel yurumus her iki aracada nazar degmesin kazasiz belasiz :icon_tup:
Bu çok iyi işte, ses devirlenme falan harika.
BMK TypeR
20-12-2013, 18:00
iki araçada Maşallah emeginize sağlık.
Bu çok iyi işte, ses devirlenme falan harika.
saolasın ömer 3 vites sonlarındakı patırdamayı yakalabildin mi ?
maşallah araclara selcuk güzel yurutuyorsun kanka
Bi ara oldugun yerde tepinmişsin :D anca 3 te tutunmus koca oglan :D
Abi ses patirdamali mi gelio bana mi ole geldi yoksa ?
Bu arada ax gti da guzel yurumus her iki aracada nazar degmesin kazasiz belasiz :icon_tup:
aynen kardeşim gece 2 sularında çok fazla çiğ olmuştu yolda yapacak bişey yok
evet malasef dediğm gibi mustang çok gitmedi 3 de patırdamalar geliyor bobin orjinal :D ondan olsa gerek
guwen_ar
20-12-2013, 18:30
aynen kardeşim gece 2 sularında çok fazla çiğ olmuştu yolda yapacak bişey yok
evet malasef dediğm gibi mustang çok gitmedi 3 de patırdamalar geliyor bobin orjinal :D ondan olsa gerek
Wala abi afr 10 demissin ki patirdama war sarma soz konusu falan gitmeyen halin buysa gozum korktu :D yaza motorla video cekmeye gelirim diodum sanada buyuk ihtimal denemeye gelicem bu gidisle :D :D
MaşAllah iki aracada.
Kazasız belasız denemişsiniz ya gerisi önemli değil.
Allah kaza bela vermesin kankalar.
Selcuk_RoL
20-12-2013, 18:54
MaşAllah iki aracada.
Kazasız belasız denemişsiniz ya gerisi önemli değil.
Allah kaza bela vermesin kankalar.
Eyv kardesim:icon_tup:
Juggernaut
20-12-2013, 20:28
Ax'ın throttle sesi çok iyi..İki aracada maşallah .
Juggernaut
20-12-2013, 21:02
Bak selçuk şunu aklından çıkarıosun sen aracına emek masraf harcıyorsan unutma burda herkes o emeği masrafı harcıyor kimisi hızlı oluyor kimisiistediklerini alamıyor daha fazla emek harcıyor benim aracım senin aracını geçer yada sen beni geçersin olayı değil bu söylediğin lafa takıldım fazlada yorum yapmadım üstüne ama hala kurcalıosun.. benim aracım yada başka bir reno farketmes milletin arabasına yada başka markalara *** atar gibi yorum yapmanı gerektircek şey nedir ? bu mustang e 1-2 vites tutunabilmek mi sana bu özgüveni veriyor ? Pejo reno honda murat 131 ne fark eder burada önemli olan marka mı ? Ha şunuda söylemeden edemicem madem okadar kurcaladın emin ol ben bile şu koyduğun videoyu koyma gereği duymazdım adam tutunamadım 10 afr ile yürüdüm araba sorunluydu diyor sen birde kalkıp 140-150 ye kadar bu haline bile zor tutunduğun bir video koyuyorsun gerçekten emeğe saygın olsa zaten o adamı zor durumda bırakıp video koymazdın. sonra kalkıp düzgün bir yoruma bile atarlanıyorsun falan filan sorunun benmiyim yoksa başka bişimi anlamadım ama çok fazla özgüven iyi bişi değil en azından başkasının araçlarını küçümseyecek kadar özgüven.. bilmem anlatabildimmi. kolay gelsin. sağlıcakla kal
Bu mesajı yazan sen değilmiydin kardeş? seninde mi kuzenin yazdı yoksa?Adama nutuk çekeğine kendi yazdıklarına bak.
Ha dip not bende kendi görüşümü söyleyim o altınızdaki yürüyen tabut 106 gti lara 15-20 lira vereceğime alırım stock f7r döner dolaşır 106 gti ın içinden geçerim buda benim zevkim mesela yapmadığım şeyde değil stockken 20 lira yazan 106 ı boylar boyu geçtim :) en düzgün (stock) 106 gti da gözümde 11 den yukarı etmez.
Selcuk_RoL
20-12-2013, 21:11
Bu mesajı yazan sen değilmiydin kardeş? seninde mi kuzenin yazdı yoksa?Adama nutuk çekeğine kendi yazdıklarına bak.
Adamsin kanka :icon_tup: ama konusan adam kaile alinacak bi adam degil zaten
bu vıdeo guzel oldu gercekten. sesı muazam maasallah. bu denemede bıle bastıgın vıtesın sonuna kadar sarmıssın. tutunup bıde nos bassan gercekten cok guzel yuruyecek araç. noslu sekılde test edebldınmı aracı vıteslerın uzunlugunu telafı edıyormu?
BurakCengizhanoğlu
20-12-2013, 21:48
Ya bu okan yıllardır bizi koparıyo :D komik çocuk vallahi
bu vıdeo guzel oldu gercekten. sesı muazam maasallah. bu denemede bıle bastıgın vıtesın sonuna kadar sarmıssın. tutunup bıde nos bassan gercekten cok guzel yuruyecek araç. noslu sekılde test edebldınmı aracı vıteslerın uzunlugunu telafı edıyormu?
Nos deneyemedim malasef pek cunku bu sardigi hikaye suan 75 shot bagli
Sanziman guzel olacaga benziyor hissettigim kadariyla 150 shot bastigim zaman cok cici olucak gibi gozukuyor
Yorumun icinde ayrica tesekkurler
Armageddon
20-12-2013, 21:54
İki araca da maşallah, çok güzel bir deneme olmuş :) Orçun, daha yeni başladın bu projeye olur böyle problemler başta :)
İki araca da maşallah, çok güzel bir deneme olmuş :) Orçun, daha yeni başladın bu projeye olur böyle problemler başta :)
Eyvallah abicim valla bi tamam diyemedik mevsim ters geldi gece cok cig oluyor otoban
Tutunmak mumkun degil daha erken saat deneyecegim tutunursa 75 shot gideri gormek istiyorum yavas yavas bakalim
Selcuk_RoL
20-12-2013, 22:36
Bu video ile o diger videodaki denemeler ayni denemeler acilar degisik sadece :icon_tup:
TYPERHAKAN
20-12-2013, 22:37
selçuk,orcun ikinizede maşaallah.nazar değmesin
Selcuk_RoL
20-12-2013, 22:38
Eyv hakan abicim sagolasin
WilliamsRenault
20-12-2013, 23:01
olm sizde anlama sorunumu var ? o konuda stock alınacak araçlardan bahsedilmiş 106 gti alacağına f7r al dedim nitekim bende öyle yaptım. Araç alacak kişiye öneride bulunmanın bu konuyla ne alakası var Konunun devamını okursan 106 gti ları sevdiğimi dile getirdim bu konuda ise deneme muhabeti geçiyor verilen emeklerden bahsediliyor bu emeklere karşı renoyamı atarlancam diye bir söz geliyor işinize geldiği gibi konuyu çevirmeyin sakız gibi uzattınız çoluk çocuk muhabetine çevirmeyin iki konu arasındaki farkı anlayamıcak kadar sorunlumusun yoksa boş muhabet olsun diye mesajmı atıyorsun anlamadım ama harbiden bırakın boş muhabeti de işinize bakın.
Juggernaut
20-12-2013, 23:13
olm sizde anlama sorunumu var ? o konuda stock alınacak araçlardan bahsedilmiş 106 gti alacağına f7r al dedim nitekim bende öyle yaptım. Konunun devamını okursan 106 gti ları sevdiğimi dile getirdim bu konuda ise deneme muhabeti geçiyor verilen emeklerden bahsediliyor bu emeklere karşı renoyamı atarlancam diye bir söz geliyor işinize geldiği gibi konuyu çevirmeyin sakız gibi uzattınız çoluk çocuk muhabetine çevirmeyin iki konu arasındaki farkı anlayamıcak kadar sorunlumusun yoksa boş muhabet olsun diye mesajmı atıyorsun anlamadım ama harbiden bırakın boş muhabeti de işinize bakın.
Lan bos herif milyon kere farklı nickle siteye uye olup abuk subuk mesaj yazan sensin ben değil.
Burda bos araba dolu araba muhabetti mi yapılıyor?Adama üslubundan bahsediyosun,mütevazilik öğretmeye kalkıyosun kendi yazdığın mesajlarına bak dedik..ne kuş beyinli adamsın lan sen işine gelmedi dimi.
WilliamsRenault
20-12-2013, 23:18
konu kapanmış saçma sapan sakız gibi uzatıp yırtık dondan çıkar gibi yazan sensin ?kimsinde aradaki muhabete dalıon sen sana batan çıkanmı var bırak boş beleş muhabeti bak kendi dalgana senle muhattap olan yok
Eyvallah abi cok saol
Juggernaut
20-12-2013, 23:22
konu kapanmış saçma sapan sakız gibi uzatıp yırtık dondan çıkar gibi yazan sensin ?kimsinde aradaki muhabete dalıon sen sana batan çıkanmı var bırak boş beleş muhabeti bak kendi dalgana senle muhattap olan yok
he kardeş he sen git 100-200 12 sn yapan travesti arabanla takıl görürsem bu yazdıklarını sorarım ama sana;)
WilliamsRenault
20-12-2013, 23:25
he kardeş he sen git 100-200 12 sn yapan travesti arabanla takıl görürsem bu yazdıklarını sorarım ama sana;)
ilerle kardeş fazla traş yapma :heyoo:
ahmet_NLS
20-12-2013, 23:26
Peki bi deneme goremedim mustang tutununca miktirolup gitmis :D
Yinede deneyen araclara masalah
Juggernaut
20-12-2013, 23:27
ilerle kardeş fazla traş yapma :heyoo:
niye lan cildin mi bozulur.
Maşallah araclara soğuk kıs gunlerınde ıcımız ısındı:)
Selcuk_RoL
20-12-2013, 23:43
Peki bi deneme goremedim mustang tutununca miktirolup gitmis :D
Yinede deneyen araclara masalah
Hee orcun uzaya cikti hala gelmedi bizde merakla bekliyoruz bakalim ne zaman gelicek:)
Selcuk kardeşim ax en son konustugumuz gibi mermi gibi mustang zaten bi amerıkan sesi yetiyor :)
Maşallah araçlara..
Zevkle kavgasız gürültüsüz keyifli deneme olmuş. Ne güzel:)
Mustang sorunu neyse umarım en kısa zamanda kolayca çözer. Tutunma problemide ayrı boyut...
Selçuk kilo ver:) Yada denemelerde Alican'ı çağır o kullansın:D
Hee orcun uzaya cikti hala gelmedi bizde merakla bekliyoruz bakalim ne zaman gelicek:)
hahahahaaha
:D :D :D
Bu video ile o diger videodaki denemeler ayni denemeler acilar degisik sadece :icon_tup:
:)
farkındayım
mustang ın nası gıttıgı hakkında daha aydınlatıcı oldu sadece ve sesınıde duymus olduk.
ne kadar sardıgını daha net gordum. senın aracın ıcınden cekılen vıdeoda ılk basınca arkada kaldıgını sonra yurudugunu dusunmustum. gt nın ıcınden cekılen vıdeoda sardıgı ıcın gerıde kaldıgı barız bellı.
aynı sekılde sadece gt nın ıcınden cekılen vıdeo olsaydı senın aracın nası gıttıgıde tam anlasılmazdı.vıteslerı ne kadar ıyı attıgın bellı olmazdı vs. vs.
bence ıkı vıdeo olması cok ıyı oldu
ahmet_NLS
20-12-2013, 23:59
Ee sende farkinaysan problem yok :D
Deneme vidyosundan daha cok kadran vidyosuna benzemis tek basima basiyorum hesabi :D
Neyse bol gazlamalar :icon_tup:
Selcuk_RoL
21-12-2013, 00:03
Ee sende farkinaysan problem yok :D
Deneme vidyosundan daha cok kadran vidyosuna benzemis tek basima basiyorum hesabi :D
Neyse bol gazlamalar :icon_tup:
Afferim sana dikkatli izlemissin kadranida görebildiysen ne mutlu:)
chiefkadir
21-12-2013, 00:08
Ax ele avuca sığmaz hale gelmiş,Suat ustamın eline sağlık :)
Orço,senin öküz ciddi hızlıymış ama bu havalar belliki ona göre değil ,havalar kuruyana kadar ahıra geri sok :D
İkisinede Maşallah
Ax ele avuca sığmaz hale gelmiş,Suat ustamın eline sağlık :)
Orço,senin öküz ciddi hızlıymış ama bu havalar belliki ona göre değil ,havalar kuruyana kadar ahıra geri sok :D
İkisinede Maşallah
bugun havada güneş var ekşın zamanı dur abi azcık tadını çıkartalım
hırs yapmıyorum inan abi gazına basarken çok zevk alıyorum
noT-sTock
21-12-2013, 08:37
selçuk abi masallah ax gtı draglarda husran oldu gelemedın ama daha guzel olmus masallah gercekden ;)
devolation
21-12-2013, 08:50
la ben yorum yazmamisim ya ama zaten yoruma gerek kalmamis rekabet ezeli olsada iki aracta bizim maasallah ikisinede ikiside daha cok ezber bozacaklar :)
belli bi kasarlik duzeyini gectiktikten sonra bu rolling konularunda tartisma cikmiyo farkindamisinz :))
okanida selcuguda cok severim ama laf dalasi yerine arabalari konusturalim dostlar yoksa sonu gelmez polemiklerin
maşşallah mustangin sesi çok güzelmiş. dragda tutunamadı rollde tutunur dedik ondada tutunamamış:) Lastik farz ama hava güneşde olsa gece çok farklı oluyor heleki böyle güçlü araçlarda yaza kadar sabretmek lazım bence bunca emek heba olmasın..
maşşallah mustangin sesi çok güzelmiş. dragda tutunamadı rollde tutunur dedik ondada tutunamamış:) Lastik farz ama hava güneşde olsa gece çok farklı oluyor heleki böyle güçlü araçlarda yaza kadar sabretmek lazım bence bunca emek heba olmasın..
lastikler değişti draglardakiler degil fakat gece 2 gibi bastık ondan sardı erken saatte saracıgını düşünmüyorum
onursoytam
21-12-2013, 10:52
maşallah beyler keyif almaya bakın ;)
iki aracada maşalah.. ikisindede emek var.
ax gti satılık yanılmıyorsam,böyle giden bir araç o paraları fazlasıyla hak eder.:rolleyes:
mustang da hafifletme varmı? detaylı okuyamadım.
ax gti satılık yanılmıyorsam,böyle giden bir araç o paraları fazlasıyla hak eder.:rolleyes:
evet koltuklar sökük önde hafif koltuklar var toplamda 60 70 kg civarı
yinede gülle gibidir net agırlıgı :)
yinede gülle gibidir net agırlıgı :)
bensiz 1450 1500 olması lazım ama emin degilim tartıya çıkmadım :confused:
Selcuk_RoL
21-12-2013, 11:41
bensiz 1450 1500 olması lazım ama emin degilim tartıya çıkmadım :confused:
hacı 1100 kg olsan tehlike:D:D:D:D
çok agırmış senin aracın,aranızdaki hp farkına nazaran..
hafiflik şart.. :)
sesler çok iyi maşallah araçlara
Diger video daha iyi fikir verdi mustang guzel yuruyor massallah
Diger video daha iyi fikir verdi mustang guzel yuruyor massallah
Eyvallah fati bakalim bugun hava guzel bi deneme daha yapicam
Selcuk_RoL
21-12-2013, 14:16
Kankacim dikkat et aman kazasiz belasiz haber et bana sonuclari:icon_tup:
aLperTunga
21-12-2013, 14:19
ne denemesi len tek başına nosu deniycen sanırım.
bende birazdan çıkıcam arabayı yıkatıp gelirim aponun oraya oki.
Kankacim dikkat et aman kazasiz belasiz haber et bana sonuclari:icon_tup:
Eyvallah kanka bakalim ufaktan bakyim bu havada tutmazsa sicaklari bekleyecegiz
Burak Demirci
21-12-2013, 19:15
güzel araba yaptın orçun lastik vs iyileştirmeler yap devam yardırmaya maşallah
life is life
22-12-2013, 10:35
Maşallah iki aracada , ax'a bindiğimde içeride ve dışarıda enteresan bir ses var :) selçuk gaza oturduğunda yolda yürüyen insanlardan değişik figürler görüyordum :) maşallah tekrardan ikisinede..
Firattoptas
22-12-2013, 11:12
maşallah deneyen araçlara :icon_tup:
Olm hız kötü şey. Ne işiniz var sizin gecenin bi yarısı otobanlarda yarışıyosunuz. Hava soğuk sisli. Y yerler kaygan olsaydı ya başınıza bişey gelseydi. Nden evhamlandırıyosunuz ailenizi ve bizi?
İçime Kelalper kaçtı sanırım :D:D
Bravo Selçuğum AX çok iyi. Orçunum Mustang çok iyi olmuş emeklerinize sağlık güzel insanlar.
Olm hız kötü şey. Ne işiniz var sizin gecenin bi yarısı otobanlarda yarışıyosunuz. Hava soğuk sisli. Y yerler kaygan olsaydı ya başınıza bişey gelseydi. Nden evhamlandırıyosunuz ailenizi ve bizi?
Bravo Selçuğum AX çok iyi. Orçunum Mustang çok iyi olmuş emeklerinize sağlık güzel insanlar.
Cok saol bora abi oyle selcuk kardesimle tozumuzu attik
Selcuk_RoL
22-12-2013, 13:17
:) bu ciddi isler seni baya degistirdi abi nerde o hergece sokaklarda olan bora ve reds2000?
denizcan.T
22-12-2013, 14:48
Anladigim kadariyla iki aracta n/a ax 670 kg 180 hp mustang 1500 kg 400 hp
Ax in oldukca tutunmasini beklerdim yada mustang ciddi yuruyor.
Masalah araclara.
Selcuk_RoL
22-12-2013, 15:29
Anladigim kadariyla iki aracta n/a ax 670 kg 180 hp mustang 1500 kg 400 hp
Ax in oldukca tutunmasini beklerdim yada mustang ciddi yuruyor.
Masalah araclara.
Ax 780 kg 179 hp bu kadar yurutebildik elimizden gelen bu varsa bi N/a araciniz deneyelim isterseniz?
:) bu ciddi isler seni baya degistirdi abi nerde o hergece sokaklarda olan bora ve reds2000?
Hatun yasakladı :D
Haftaiçi bekliyorum yine kardeşim. Bi organizasyon yapıcam yine. özlemişim muhabbeti walla. Kaynatırız yine bende.
-HAKTAN-
22-12-2013, 15:35
Haftaiçi bekliyorum yine kardeşim. Bi organizasyon yapıcam yine. özlemişim muhabbeti walla. Kaynatırız yine bende.
Yalannnn hic bir guc BoraRS'i dizginleyemez heleki hatun bahanesi cok kofti ahhahahah
Selcuk_RoL
22-12-2013, 15:53
Abi ne zaman dersen acayip keyifli oluyor gercekten
Yalannnn hic bir guc BoraRS'i dizginleyemez heleki hatun bahanesi cok kofti ahhahahah
Acaba bilmedigimiz biseymi var abi:D
-HAKTAN-
22-12-2013, 16:41
Abi ne zaman dersen acayip keyifli oluyor gercekten
Acaba bilmedigimiz biseymi var abi:D
Kanka 3 gun once konustugumda tek eslilik bana gore degil gunluk 6.000 kalori net kaybim var somaliler kankam oldu falan diyodu:D:D
denizcan.T
22-12-2013, 16:54
Ax 670kg
Ax 780 kg 179 hp bu kadar yurutebildik elimizden gelen bu varsa bi N/a araciniz deneyelim isterseniz?
N/a aracim var stock biniyorum kurcalamak gibi bi niyetim yokta konu ile ne alakasi var bi baglanti kuramadim.buraya vidyo koyulmus amac buradaki uyelerin yorum yapmasi degil midir ? Bende dusunce mi soyledim.
Tekrardan masallah.
semiyaki
22-12-2013, 17:15
Secuk Ben bulent msj attim bi bak be n/a batsin bikmadinmi bu islerden beni bi ara
Selcuk_RoL
22-12-2013, 17:30
N/a aracim var stock biniyorum kurcalamak gibi bi niyetim yokta konu ile ne alakasi var bi baglanti kuramadim.buraya vidyo koyulmus amac buradaki uyelerin yorum yapmasi degil midir ? Bende dusunce mi soyledim.
Tekrardan masallah.
Aracin sahibi bnm kilosunuda en iyi ben bilirim dimi? Bu arac soforsuz gidemiyor dogal olarak, ne alakasi oldugunuda soyle soyliyim nerden bi tahmin yuruttunde daha cok tutunmasini bekledin yavas gibi geldiyse bu islerle ilgiliysen bizim gibi ugrasip bsyler yapiyorsan yavas dusundugun araci gel gor baabinda soyledim
semiyaki
22-12-2013, 17:55
Kardesim masallah araclara Allah kaza bela vermisin dilerim bu faaliyetlerin hep keyif Veren bolumlerinde olursun her egzostan ayni Duman cikmaz bosver ;)
Selcuk_RoL
22-12-2013, 17:59
Kardesim masallah araclara Allah kaza bela vermisin dilerim bu faaliyetlerin hep keyif Veren bolumlerinde olursun her egzostan ayni Duman cikmaz bosver ;)
Eyv abim cok sagol
M///maniac
22-12-2013, 18:19
masallah moruk ax ın sesi yeter mustang a da masallah tabuları yıktı selçuk rol ax dan baya hızlı dimi
Selcuk_RoL
22-12-2013, 18:34
masallah moruk ax ın sesi yeter mustang a da masallah tabuları yıktı selçuk rol ax dan baya hızlı dimi
Eyv kanka valla rol ax tan hizli kullanirken bariz bunu hissediyorum ama ne kadar hizli bunu kestiremem ayni anda deneme sansim olmadi artik ax biri satin alirsa bakicaz:)
aLperTunga
22-12-2013, 18:49
Eyv kanka valla rol ax tan hizli kullanirken bariz bunu hissediyorum ama ne kadar hizli bunu kestiremem ayni anda deneme sansim olmadi artik ax biri satin alirsa bakicaz:)
kanka kullanacak adam yoksa sen bi akşam ver ax i bana rol'le gazlayalım eskisi gibi :) yani bi gecelik satış yapabilirsin bana ax i :D
Selcuk_RoL
22-12-2013, 20:13
kanka kullanacak adam yoksa sen bi akşam ver ax i bana rol'le gazlayalım eskisi gibi :) yani bi gecelik satış yapabilirsin bana ax i :D
Hauahu:) tamam kanka yapariz bi eksin:icon_tup:
Hikmet Gönül
22-12-2013, 22:15
ıkısınede,ıkınızede masallah..
aks mıdır rotmudur nedır cok can yakar benden solemesı mıllet:)
emeklerınıze saglık dıyorum :)
Selcuk_RoL
23-12-2013, 08:10
ıkısınede,ıkınızede masallah..
aks mıdır rotmudur nedır cok can yakar benden solemesı mıllet:)
emeklerınıze saglık dıyorum :)
Eyv usta sagolasin
AX ve mustang maşallah sihirli dokunuşlarla birazdaha hızlanmış emegi gecen suat abinin ve özgünün ellerine saglık :) Selçuk sanada maşallah kanka:):)
eyup usta
27-12-2013, 22:07
Selçuk maşallah.ben yaptımmmm:D:D:D
Selcuk_RoL
27-12-2013, 22:09
Selçuk maşallah.ben yaptımmmm:D:D:D
Aha mahf olduk:):) abi eline saglik artik izmirden sesi gelsin ax in:icon_tup:
eyup usta
27-12-2013, 22:13
Aha mahf olduk:):) abi eline saglik artik izmirden sesi gelsin ax in:icon_tup:
Selçuk SUKİ duymasın aaa:D:D:D
Fırsat olursa Türkiye'ye gelince mustang ile denemeyi çok isterim. Ağustosta ordayım (umarım)...
Fırsat olursa Türkiye'ye gelince mustang ile denemeyi çok isterim. Ağustosta ordayım (umarım)...
Tabiki insallah o zamanlari gorursek ben her turlu denemeye acigim
Mustang bu halinden ciddi hizlidir bahane sayilmasin ax de yavas anlamina gelmiyor ax de cok hizli daha sonraki denemelerimi takip ederseniz ne demek istedigimi gormus olursunuz
Masallah iki aracada ax gercekten cok iyi gitmis .
maşallah abi pedalına sağlık.
Selcuk_RoL
28-12-2013, 15:08
maşallah abi pedalına sağlık.
Oo askerlik bitti galiba:D
civic@ef
28-12-2013, 15:15
670 kg çok iiymiş yalnız. maşallah mustang in ses cok iyi