Orijinalini görmek için tıklayınız : Cam Filmi + Kaput Filmi LLumar bilgi (öncam bilgisi)
Soundcheck
20-12-2013, 15:08
Merhaba arkadaşlar, Yarın LLumar cam filmi uygulaması yaptırıcam.
Öncam için llumarın özel bir cam filmi varmış sizce öncamada bu filmden çektirmelimiyim.
Aracım VW Scirocco ve kaput cok fazla taşvs ye maruz kalıyor. LLumar kaput filmi yaptırmalımıyım ?
Şimdilik kesin olarak kapı camlarına film çekiricem ( arkacamlar karartılmış) sizin vericeğiniz bilgiler doğrultusunda ön cam ve kaput filmide uygulatabilirim.
Bilginize ihtiyacım var teşekkürler.
ANIL ERCAN
20-12-2013, 15:27
Evet özel film var ön cam'a göre 0.5 numara herhangi bi göz yanılması felanda yapmıyor + gece gorusude engellemiyor.. Sakın Normal film cektirmeyin göz yanılması yaptırıyor Arkadasımın Clio'da yasadık ön cama normal film cektirdi 1 numara 2 gün sonra söktü filmi bi kaç kere kaza atlattı gözü yanıltıyor.
Ben 150 liraya cektirmiştim solarfree marka 0.5 ön cam filmi 1 senedir sıkıntısız kullanıyorum en iyi yanı güneş direk yüze vurunca cıplak cam gibi gözlerim kamasmıyor..
Soundcheck
20-12-2013, 18:13
Evet özel film var ön cam'a göre 0.5 numara herhangi bi göz yanılması felanda yapmıyor + gece gorusude engellemiyor.. Sakın Normal film cektirmeyin göz yanılması yaptırıyor Arkadasımın Clio'da yasadık ön cama normal film cektirdi 1 numara 2 gün sonra söktü filmi bi kaç kere kaza atlattı gözü yanıltıyor.
Ben 150 liraya cektirmiştim solarfree marka 0.5 ön cam filmi 1 senedir sıkıntısız kullanıyorum en iyi yanı güneş direk yüze vurunca cıplak cam gibi gözlerim kamasmıyor..
bende o amaçla istiyorum karartmak değil güneşin sertliğini kesebilmek amacım. teşekkür ederim :)
maskaran
21-12-2013, 12:19
ön cama film görüş engelleyici kusur oluyor sigorta şirketleri para ödemiyor kazalarda bunu araştırın derim
m. ali öz
22-12-2013, 13:57
ön cama film görüş engelleyici kusur oluyor sigorta şirketleri para ödemiyor kazalarda bunu araştırın derim
Zamanında çok konuşuldu ben de çok araştırdım. Ön camı filmli araçla kaza atlatanlar böyle bir şeyle karşılaşmadıklarını yazdılar.
Hangi konuda konuşuldu hatırlayamadım.
ön cam işine tamamen karşı olmakla beraber kaput filmi çok mantıklı, ancak zamanla o filmlerde kullanılan yapıştırıcı güneş altında renk değiştiriyor ve film sarımtrak bir görüntü alıyor. Söküp tekrar uygulama yapmak gerekiyor. Daha önce uygulanmış (2-3 sene min.) kaput üzerinde kalmış uygulamaları bulup durumlarına bakıp onlardan yaptırın derim
sonucu paylaşırsanız sevinirim
Akın-S2K
25-12-2013, 13:20
Cam filmi kaliteli olduktan sonra kesinlikle problem yaşamazsınız , Ben iki aracımda da aynı marka filmin aynı numarasını kullanıyorum bugüne kadar hiçbir problem yaşamadım
Llumar ön cam 0.5
Yanlar ve arka 2
Polislede hiç problemim olmadı.
RickPierOneiL
25-12-2013, 13:22
hocam ben sigortacılık yapıyorum 10 yıldır ilk defa senden böyle birşey duydum.