Orijinalini görmek için tıklayınız : siyah bijon nerde bulabilirim
nerde bulabilirm ve fiyatları nelerdir
bnm jantların bijonları (aslında aradağım bijon deil somun deniyo sanırım tam adını bilmiorum ama pejodaki gibi uzun bijon deil :) ) krom olduğu için boyayamıorum boyasamda anahtar yedikçe kalkıo boyası
bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
egeturbo
25-07-2008, 15:52
eğer somunlu ise sanayide satıorlar yada tornacıda somun yaptırabilirsin hemde daha kaliteli bir malzemeden
ya bnm istediğim hafif olsun siyah olsun hazır olsun 5 dk lık iş olsun sanayide o işlerle uraşmak istemiorum :)
bunların hazırları vard sanırım bi ara renkli filan lacivert vb hazırı yokmu bunun
Low-Rider
25-07-2008, 17:01
Onların da boyası atıyormuş anahtarı yiyince cem.
Serkan.S
25-07-2008, 17:21
Evet onlarında boyası atıyor boşuna para verme.Tmm belki ilk anahtar yemede atmaz hazır boyalı olanlar ama onlarda soyuluyor.
anlaşıldı o zmn mat siyah boya alıp boyacılık yapcaz arada sırada :)
edding 750 siyah kalemle kendin boyayabilirsin..
nasıl bişidirki bu:beuj:
normal bildiğin markör kalem ama en dayanıklı olanı..
sonradan taktığım sis farı butonunun aşınan yerlerini bunla boyamıştım:) günde en 3-4 kere basmama rağmen renkte açılma olmadı
kırtasiyelerden temin edebilirsin...
demır abıyı aradınmı????***
moruk kalem işi olabilir mantıklı siyah asetat kalemi alacaksın;)
Ben de istiyordum renkli bijon ama sökülüyor boyası diyorlar.
demır abıyı aradınmı????***
yok kardeşim senelerdir görmüorum ztn bunun içinde aranmaz şimdi
Eray Yümsel
26-07-2008, 16:41
ben zamanında yapmıştım. güzel bi zımpara astar sonra ısıya dayanıklı boya vurcan... bijonuda sıkarken kaydırmamaya dikkat etcen bi problem çıkmaz sora.
saolun arkadaşlar bilgiler için duruma göre uygulayacaz bunları :)
kdmavili
26-07-2008, 16:57
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NEW-DORMAN-BLACK-WHEEL-LOCKS-LUGS-12-X-1-50-711-346_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33749QQihZ017QQitem Z270257379170QQrdZ1QQsspagenameZWDVW
bunun gibi bişi alabilirsiniz bence.
mercedeslerdeki gibi bijon üstüne kapak arasan daha ii olur sanki..
bende siyah bijon var. K3 EG lerim için almıştım. (corolla için, hondayada olur)
sen bana fiyatını söyle özelden ben sana olur yada olmaz diim.
varsa bende kırmızı arıyorum
cem bızım sınan bıjonlarını sokup guzl bır zımpara yapıp oto boyacısında boyatmıs gayet guzl olmush hıc atma fln yok oyle bır sey yapabılrısın.
atar mertcan mutlaka atar. bijon anahtarını yağlayıp jantları sökmediğin sürece mutlaka atar. :)
kanka ıyı bı yaglarız bızde hahahah :Doyle sokarız bıjon anahtarını :D